Rhapsody-leffa

Tämän ajan mahtavista DVD-valikoimista tarttui onkeen v. 2001 tehty leffa Rhapsody, jossa näyttelevät muusikkostarat Ice-T, Tone Loc, MC Hammer, Rio ja Cindy Herron Braggs. Meikäläisittäin oli kuitenkin antoisinta nähdä ex-Temptations-laulaja Ali-Ollie Woodson ja Freda Payne näyttelemässä avioparia. He duetoivat leffassa viihteellisen balladin Just like that, jossa Woodson ei pääse näyttämään parhaita soul-taitojaan. Biisejä on ollut tekemässä Preston Glass, joka myös näkyy filmillä taustalaulajan roolissa. Payne laulaa myös melodisen Rhapsody-biisin duettona rappari Rion kanssa. Kolmas huomionarvoinen biisi on Cindy Herron Braggsin kohtuullinen r&b-raita You´ve got to mean it.

Juoni kulkee musiikkimaailman likaisissa taustoissa, jossa välejä selvitellään aseiden kanssa. Elokuva on pienellä budjetilla tehty. Puheesta ei tahdo saada selvää eikä efekteihin ole totisesti laitettu isoja rahoja.

Edellä mainitut musiikkiesitykset ovat aivan kivoja ja soul-starojen näyttelemistä on mukava seurata, vaikka Freda Payne ilmiselvästi jännittääkin.

0

<50

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.