Mies kiinni vanhemmissaan

Kyllästynyt

Mitä mieltä olette seuraavasta. Olen seurustellut nyt puoli vuotta 24-vuotiaan "miehen" kanssa, joka käy viikottain vanhempiensa luona ja yöpyy siellä 3-4 krt viikossa. Lisäksi hänet on täysin pilalle passattu, hän on aivan uusavuton, ei osaa edes lamppua laittaa kattoon! Lisäksi vanhemmat kuskailevat häntä, koska ei omista ajokorttia, eikä autoa. Äiti tekee pojalle usein ruokaa ja antaa sitä hänelle mukaan tai käyvät yhdessä ruokakaupassa tekemässä hänelle ruokaostokset, jotka äiti maksaa. Itseäni on hiljalleen alkanut jurppia tällainen touhu, mitä tehdä ?

10

728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jacobbi

      Jokainen itse valitsee, haluaako jatkaa seurustelua vai ei. Koska olet puoli vuotta ollut hänen kanssaan, on hänessä pakko olla paljon hyviä puolia. Muista, että toista ei voi muuttaa, mutta itsensä voi. Jos aiot jatkaa hänen kanssaan, kannattaa alkaa hyväksymään, että hänelle vanhemmat ovat tärkeitä, ja tulevat näkymään teidän elämässänne paljon.

      • affafaffa

        Suomeksi sanottuna: olet saanut mammanpojan eikä hän siitä muutu. Varaudu aloittaja siihen, että äiti on aina tärkein tälle hyypiölle ja sinä et edes kakkonen. Sinun tehtävä on tehdä ruokaa, vaikka äiti osaa paremmin. Sinun pitää siivota, mutta äiti neuvoi, miten pitää imuroida. Sinun tehtävä on käydä kaupassa, mutta äiti sanoi, että näitä.

        Paras neuvoni sinulle aloittaja: jätä se idiootti äitinsä kanssa asumaan.


      • olettepa haaskoja
        affafaffa kirjoitti:

        Suomeksi sanottuna: olet saanut mammanpojan eikä hän siitä muutu. Varaudu aloittaja siihen, että äiti on aina tärkein tälle hyypiölle ja sinä et edes kakkonen. Sinun tehtävä on tehdä ruokaa, vaikka äiti osaa paremmin. Sinun pitää siivota, mutta äiti neuvoi, miten pitää imuroida. Sinun tehtävä on käydä kaupassa, mutta äiti sanoi, että näitä.

        Paras neuvoni sinulle aloittaja: jätä se idiootti äitinsä kanssa asumaan.

        Hehheheh. Kertoo paljon myös naisesta, joka kertoo nettiin kyseiset huolensa ja pyytää neuvoja kaltaisiltaan, jossa toiset samanlaiset onnettomat naisen alut neuvovat ja sitten neuvottavat elävät kanssasisariensa neuvojen mukaan.


    • 14-1-

      Vanhemmat tekevät karhunpalvelusta lapselleen. Tuonikäisen miehen pitäisi jo tulla toimeen omillaan. Jos poika opiskelee ja raha-asiat tiukilla, niin ihan mukava, kun vanhemmat jelppaavat, mutta jos poika asuu kotonaan ja sinun kanssasi, niin se kuulostaa oudolle. Kuinka maksatte vuokran ja miksei sälli ole käynyt autokoulua,vai onko teillä mahdollisuus julkiseen liikenteeseen?

    • afafafafa

      Tuo ei ole mitään seurustelua. Voin hyvin nähdä, että 10:n ja 20:n vuoden päästä tilanne on tuon miehen kohdalla aivan sama tai vielä pahempi. Tee suuri palvelus itsellesi ja mieti, haluatko samaa...

    • pelkkänä korvana

      kysymys kuuluu mistä ihmeestä sä löysit tommosen macho miehen? ja mikä oli se juttu et sai sinutkin kiinnostumaan hänestä?

    • napanuora poikki

      Jätä se mammanpoika. Itse tein virheen ja muutin perheeni kanssa miehen vanhempien lähelle asumaan ja kappas, sitten ilmenikin että keski-ikäinen mieheni ei ole napanuoraa koskaan katkaissut. Äitinsä tulee meille aina tekemään poikansa puolesta kaiken mahdollisen. Kun jätän miehen lapsen kanssa kaksin, mies hakee heti joko äitinsä meille tai sitten vie lapsen anopin luo. Ja kun mies ei halua kotona tehdä mitään ja "vaadin", niin mies menee vanhemmilleen. Kerran kysyin anopilta, että no mitäs se mies siellä touhuaa. Niin sohvalla kuulemma pötköttelee ja katsoo televisiota, kun ei kotona rauhaa saa. Ja anoppi keittelee ruokaa ja tarjoilee kahvia.

      • pekka-

        keski-ikäisillä voi olla jo 80-90 vuotiaita vanhempia, pakkohan niitä on auttaa ei viitsi ehdoin tahdoin vierittää johonkin muiden vastuulle.


    • pitkä_kokemus_on

      Minun mieheni on liki viisikymppinen, ja äidin ja isin kanssa mökkeillään, joskus jopa matkustellaan yhdessä. Läheisriippuvaisia koko sakki - onneksi yhteiset lapsemme eivät ole perineet samaa vammaa. Sinällään tiiviit suhteet omiin vanhempiin aikuisiällä eivät ole hyvästä eivätkä pahasta, mutta liika on liikaa tässäkin asiassa.

    • -mummo-

      Mä nyt kirjoitan ihan yleisellä tasolla tästä asiasta. Kun jotenkin tuntuu kummalta se, että näiden puolisoiden, tai poikaystävien vanhemmista tehdään syntipukkeja, tai läheisriippuvaisia pelkästään sen takia, että "anoppi" on nuorelle miniälle kauhistus.

      Mutta harvoin ne miniät huomaavat omaa käytöstään mitään omituista.
      Miniähän vain "soittelee" päivittäin äidilleen. Jos äiti sattuu asumaan lähellä. Niin "piipahdetaan" tuon tuosta äidin luona. Ja kun äidin luota tuodaan herkkuja, ne on ikään kuin lahja ja muistaminen miniän äidiltä.

      Mutta puolison, tai poikaystävän kerran viikossa, tai kerran kuukaudessa tapahtuva puhelinsoitto omalle äidille tuomitaan heti "läheisriippuvuudeksi". Ja siitä mäkätetään jatkuvasti.

      Nykypäivänä jolloin tasa-arvo on trendi nuorten parisuhteessa. Toivoisin jotenkin, että tässä iänikuisessa asiassa oltaisin myös "tasa-arvoisia". Ja hyväksyttäisin ne puolison vanhemmat samalla tavalla, kun omat vanhemmat. Kun tuntuu, että ne miniät itse tuntuvat tekevän sen "kauhuanopin" itselleen. Jota sitten parjataan ja arvostellaan jatkuvasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      278
      19162
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3582
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1298
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe