Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vara-apu

Ihmetyttää

Hei,

Mua rupesi nyt todella kiinnostamaan tämän firman toiminta eri ketjuja lueskellessa.
Voisiko ihmiset kertoa mitä heille on tapahtunut kyseisessä paikassa? Onko ollut oikeiskäsittelyjä tai tulossa?
Firman johto ainakin jossain vaiheessa otti yhteen ja taisi suurin osa toimihenkilöistä marssia pihalle?

Itse olin töissä kyseisessä yrityksessä ihan vakituisena, vaikka sopparissa oli tarvittaessa töihin kutsuttava. Tein joka kuukausi 150-170h töitä yhdessä samassa paikassa.

Olin ollut lähes vuoden jo töissä, kun tuli ensimmäinen sairasloma koko aikana ( 3pv ). Palasin töihin saikun jälkeen ja huomasin tulevassa listassa, että minulla ei ole yhtäkään vuoroa..
Useista kyselyistä huolimatta, en saanut mitään vastausta ja jäin ilman töitä.
Töissä ollessani en saanut koskaan huomautusta, varoitusta tai mitään muutakaan moitittavaa töistäni.

Asian vietiin käräjille ja sitten rupesi tulemaan syytöksiä...lähentelyä, varastelua, sopimatonta käytöstä jne. Siis mitä vittua!!!
Kukaan ei koskaan sanonut minulle mitään pahaa työstäni tai toiminnastani kun tein töitä, en ollut koskaan missään puhuttelussa tai missään vastaavassa.
Lähentely syytöksiä tulee joltain kenen kanssa en ole koskaan edes jutellut, varastelun luulisi näkevän kameroista.
Mutta katsotaan tosiaan mitä oikeus asiaan sanoo.,

Mietin vain, että kuinka moni muu on haastanut kyseisen firman käräjille...??

3

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joubaby

      Hyvä viestin kirjoittaja. Toivon sinun ottavan yhteyttä Etelä-Suomen aluehallintovirastoon ja ilmoittavan toiminnasta eteenpäin. Yrityksen johto mustamaalasi minutkin ilman mitään todellista syytä. Olen kuullut että myös monia muita on kohdeltu vastaavasti.
      Sain ison listan aiheettomia syytöksiä ja minulle yritettiin järjestää potkut laittomasti. Kyllä kamerat puoltaa työntekijöitä. Täytyy olla kovat aihetodisteet siitä, että joku ei ole työkykyinen. Mikäli olet tehnyt töitä pitkään tietyillä tunneilla, ei työnantaja voi yllättäen olla tarjoamatta töitä.
      Tässäpä totuutta vähän. Harjoittelijoita on halpa palkata, joten useimmat eivät välttämättä saa edes palkkaa ns. koulutusvuoroista. Jos joudutte tilanteeseen, että teitä vaaditaan tekemään ilmaisia vuoroja, niin ottakaa yhteyttä aluehallintovirastoon, lainmukaan ette tee ilmaisia työvuoroja. Ilmaisia työvuoroja ei työnantajalle tehdä. Kierrätys on helppoa. Epäilen kierrätystä, halutaan säästää lomarahoissa ja palkata uusia sisään "töihin kutsuttaessa", eli ilman juuri mitään juridista turvaa. Teoriassa olette täyttä orjatyövoimaa, jos teette "töihin kutsuttaessa -sopimuksen". Älkää hyväksykö kaikkea!

    • KEIKKALAINEN333

      -VARA-APU HYVÄKSIKÄYTTÄÄ LAKIPYKÄLÄÄ "TÖIHIN KUTSUTTAESSA", KAIKISSA HEIDÄN TYÖPAIKKAILMOITUKSISSAAN MAINOSTETAAN, ETTÄ 1-6VUOROA/VIIKKO. HYVÄ JOS SAATTE TÖITÄ 1-2KPL KUUKAUDESSA. SUURET LUPAUKSET YRITYKSELLÄ. TIETTYJÄ IHMISIÄ SUOSITAAN JA TOISIA SYRJITÄÄN. SELKEÄÄ NÄYTTÖÄ LÖYTYY. VARANETTIÄ OHJATAAN NIIN, ETTEI VUOROJA TARJOTA KAIKILLE VÄLTTÄMÄTTÄ OLLENKAAN! TÖRKEÄÄ!

    • SELLAINENVAAN

      Vara-apu on rekisteröinyt monia yrityspisteitä ympäri Suomea. Eipä taida monessakaan olla mitään oikeaa liiketilaa/muutakaan puhelinnumerot toimivat vain Helsingin & Mikkelin numeroista. Outoa. Fonectan kautta löytää 9 eri pistettä, joista tosiaan vain kahden toiminta vaikuttaisi olevan kunnossa edes osittain.

      Kun selaatta Vara-avun sivuja, niin huomaatte heidän kotisivuillaan kohdan: "Hinnoittelumme muuttuu maaliskuun alussa." Saat ammattilaisen halvimmillaan 15eurolla. Siihen pitäisi sisältyä kaikki pakolliset kiinteät kulut yms?

      SUURINTA OSAA KOHDELLAAN HEITTOPUSSEINA, KOKEMUSTA HEIDÄN TOIMISTAAN 4-5VUOTTA. KATSOKAA MIHIN HAETTE TÖIHIN!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe