Kevan johtaja Merja Ailus KEPUn kuntavaaliehdokkaana

KEPUlaisena Kevan nykyinen johtaja Merja Ailus esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti vuosi sitten kuntavaaleissa, joissa menestys ei ollut kaksinen. Ailus keräsi Helsingissä 138 ääntä eikä ollut lähelläkään valintaa.

Kevan entinen johtaja Markku Kauppinen oli kantakirjaKEPUli ja samoin on siis nyt erilaisista auto- ja asuntoepäselvyyksistä julkisuudessa oleva Merja Ailuskin.

O tempora, o mores!

92

1596

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Los Cepulos

      Kepu erotettiin, sopiva (epäpätevä Kepuli) valittiin. Kepu pettää aina.

    • Hiohihihihiii

      Ei yllätä, että Ailus on kepuli. Tavathan hänellä ovat varsin tyypilliset kepulaiset.

    • Känä.

      Kepuli Ailus hoitaa hommansa mallikkaasti, toisin kuin Kevan demarivetoinen hallitus, joka ryssii joka asian.
      Kevan demarivetoinen hallitus osti kaksi miljoona.asuntoa peräkkäin, urheiluauton, joka ei mitenkään liity viranhoitoon.
      Ei ole demarista rahakirstun vartijaksi.

      • kiessus sentään

        Siinäpä vallan narsminen ja peilaava mielipidekirjoitus, onkohan kaikki kepulaiset narsisteja? Ei tuo kepunarsisti tiedä sitäkään, että KEVA:n hallituksen puheenjohtajan on kokoomuksen Sampsa Kataja. Miten voi kehua kepulaisjohtaja Merja Ailuksen mersukauppoja ja asuntoveroedun pimittämistä? Inhimillinen erehdys ei riitä syyksi, hänet pitäisi irtisanoa tehtävästä ja saattaa oikeuden eteen muiden kepulaisten tapaan selittelemään kuppaamistaan.


      • Ei demarivetoinen hallitus niitä ostanut, vaan TOIMIVA JOHTO. siis tämä kepuänkyrä, joka jäsenistöä harhauttaen pääsi eteenpäin.

        Hänet valittiin, siis hän ilmoitti olevansa sitoutumaton ja vaalin jälkeen hän näytti karvansa ja liittyi palkansaajien ja REHELLISTEN yritäjien pahimman vihollisen, Suomen Keskustan, riveihin. Ja sen tietää mitä sitten tulee! Alkaa ankara yhteisten varojen rosvuou itselle ja läheisille, esimerkiksi kovan luokan talousrikollisille.

        Sama paskiaisänkyräakka, siis Merja Ailus osti myös kaksi yli miljoonan euroa maksavaa asuntoa makaamaan tyhjäna pitkät ajat.
        Paskiaisänkyr, ei ku kepulaista älypeliä pelaten ja kaikki kepurehelliset temput käytäen hän pääsi paskiaistaustansa hämäten ryöväämään Kevan, entisen Kuntien eläkevakuutuksen rahoja,
        "teit isäin astumaan" edellinen Kevan johtaja paskiaisänkyrä hänkin,Markku Kauppunen Keskustan entinen kansanedustaja ja Mauri Pekkarisen serkku sai lähteä iltapäivällä, vaikka aamupäivällä radiolähetyksessä uhosi: " Ei ole mitään syytä tarkastella asemaani Kevan johtajana uudelleen."

        Markku Kauppinen ja nyt tämä paskiaisakka Merja Ailus muistaa Santeri Alkion sanat "Köyhän asiaa ei saa unohtaa."
        Markku Kauppinen heitti muutaman kymmenen miljoonaa euroa kovan luokan talousrikollisten käytöön, kyllä paskiaisänkyrät ovat aina oikeassa, köyhän asialla oli Suomen Keskusta jälleen, Vankeustuomiota sovittamassa on Arto Merisalmi ja hänet on oikeus todennut varattomaksi.

        Kuinka köyhänä nyt linnassa istuisi Arto Merisalmi, ellei paskiaisänkyrä, Markku Kaupinen olisi eittänyt muutamaa kymmentä miljoonaa euroa hänen hankkeisiinsa, viimeksi ilmitulleesees Rovaniemen kelkkatehtaan tapaukseen.

        VIHAN, KAUNAN JA KATEUDEN PUOLUE SUOMEN KESKUSTA JYRÄÄ. Taas paskiaisänkyrät sai edes vähän ryöstettyä eläkeläisten varoja..


      • kaupunkilaisjärki
        kiessus sentään kirjoitti:

        Siinäpä vallan narsminen ja peilaava mielipidekirjoitus, onkohan kaikki kepulaiset narsisteja? Ei tuo kepunarsisti tiedä sitäkään, että KEVA:n hallituksen puheenjohtajan on kokoomuksen Sampsa Kataja. Miten voi kehua kepulaisjohtaja Merja Ailuksen mersukauppoja ja asuntoveroedun pimittämistä? Inhimillinen erehdys ei riitä syyksi, hänet pitäisi irtisanoa tehtävästä ja saattaa oikeuden eteen muiden kepulaisten tapaan selittelemään kuppaamistaan.

        Vaan kun ei ole


    • Faktaa pukkaa

      Autokaupat ovat hyväksyneet Laura Räty (Kok.) ja varapuheenjohtajana Kari Nenonen (SDP).

    • Huvittunut.

      Aikamoista puljaamista tuolla kepun Merja Ailuksella. Taitaapa rouvan ura päättyä salamavauhtia samaan tapaan kuin kepulaisella edeltäjällä Markku Kauppisella.


      :) :) :)

    • äimän käkenä

      Niinpä. Rötöstelyn takaa löytyy aina kantakirjademari.
      Eikä tässä vielä kaikki. Keva on pieni työeläkeyhtiö rötösteltäväksi, mutta suurien eläkeyhtiöiden hallituksissa istuvat demarien pääpirut, niitä kannattaisi pöyhiä väliin tiukemmalla seulalla, olihan Finnairin toimitusjohtajan myymiset ja saamiset erikoinen tapaus.

      • Faktaa pukkaa

        Kevahan on nimenomaan KEPU:n läänitys. Kepu on halinnut pitää sen hanskassaan, vaikka muuten Kepu on nykyään vaikutusvallaltaan mitätön puolue.

        Kevan Markku Kauppinen (kepu) oli oikein tyypillinen kantakirjakepuli. Tuntuivat menevän Kevan ja Kepun rahatkin sekaisin hänen aikoinaan. Kuntien eläkeläisten rahoja Kauppinen kanavoi Kepun vaalityöhön.


      • eikös vain?

        Eikös kepulainen tiedä sitä, että Liisssa Hyssälä siirsi KEVA:n Valtiokonttorista KAIKKIEN VALTIOLTA ELÄKETTÄ SAAVIEN ELÄKKEET? Eli kuntien ja valtion virkamisten eläkkeet maksetaan nyt KEVA:n kassasta ja tuolla kassalla on painoarvoa, jos millä. Kepulaisilla vain on aina hallitusvastuussa ollessaan kova hinku näpelöimään työntekijöiden eläkeasioita ja saattamaan ne omaan kepukuosiin aina johtajanimitykseen asti.


    • Faktaa pukkaa

      Kevan johdossa on kokkare ja demari!

    • äimän käkenä

      Ajat muuttuu mutta kujeet eivät. Sama meno tuntuu jatkuvan vaikka demarit vetää Kevaa ja kepu lähinnä tarkkailijan asemassa.
      Eikä tämä ole ainoa case, jossa demarit töpeksii pahemman kerran.
      Demareilla on tapana sotkea omat ja vieraat rahat tunnetulla tavalla, joita on monseti ratkottu raastuvan penkillä.

      Tosin tämä Kevan tapaus menee jälleen kerran poliittisen päätöksenteon piikkiin mutta kuvastaa hyvin demarien moraalittomuuden yhteisten varojen hoidossa.
      Voidaan kai sanoa, että eläkeyhtiöiden hallituksissa poikkeuksetta istuu kantakirjademari, eikä tarvitse ihmetellä kun moraali pettää

      • Lopeta mölyt pankkis

        Kevan hallituksessa on 9 jäsentä
        2 kepulia Jalkanen, Rehula
        2 demaria Nenonen, Niemi-Laine
        1 kokkare Räty, 1sit Kangas
        1 vihreä Muhonen
        1 vasuri Virta
        1persu Vistbacka
        En pistäisi päätöksiä demareiden piikkiin


    • ?????????????

      Autokaupat ovat hyväksyneet Laura Räty (Kok.) ja varapuheenjohtajana Kari Nenonen (SDP).

      • lopeta mölyt pankis

        Linkkiä kiitos


      • lopeta mölyt

      • Lopeta mölyt pankkis
        lopeta mölyt kirjoitti:

        Kepu pettää aina!
        Tällä kertaa petti demarijohtoinen Kevan hallitus.

        http://www.hs.fi/talous/a1384052157840

        Räty on kokkari, demareita on kaksi yhdeksästä.
        Mikä tekee Kevan hallituksesta demarijohtoisen?


      • Teuvan Tiltu

        Mistäs sinä tiedät sen?
        Syöttiläspaskiaisten pitäiisi edes joskus puhua totta.
        Tolliskomaan pikku elätti kertoo tietävänsä Kevan päätöksenteon! On taas hulluus hupussaan.
        Faktaa pukkaa Törnävän Kadettikoulun (Hullujen huoneen) suljetulta osastolta.


    • yhteiskuntamme mätä

      Kepulaisten piti ostorahaporvarihallituksen tärkeimpänä tehtävänä siirtää väenväkisin Valtiokonttorista valtion eläkkeiden maksut KEVA:n. Liisa Hyssälä sosiaali- ja terveysministerinä viilasi asian prikulleen kepukuosiin aina KEVA:n Merja Ailuksen nimittämistä KEVA:n johtajaksi kaikilla herkuilla ja eduilla. Kaikki tämä siirto vain sen takia, että KEVA:n kassasta eivät rahat yks kaks loppuisi ja johtajat saisivat nauttia muhkeista eduistaan ja kupata eläkeläisvaroja.

      Mistähän johtuu, että kaikki projektit, joissa kepulaiset ovat olleet pääarkkitehtina haisee? Nyt tuo KEVA:n haisee ja sen johtaja on ovat oikea kuppaajien kuppaajia maan tavan mukaan. Mitähän muuta tuolta KEVA:sta paljastuu, joka päivä on tullut silmille räikeitä asioita? Tosin KEVA:n hallituksen puheenjohtajan on kokoomuksen Sampsa Kataja ja hän ei ole edes kommentoinut tätä kepulaisailuksen ns. "inhimillistä erehdystä".

      Voi, että sitä on saanut tottua edellisen ostorahaporvarihallituksen aikan noiden rötösherrojen muistin menettämiseen ja heidän tekemiin inhimillisiin erehdyksiin. Voi, että miten sitä rahaa virtasi kepulaiseten politiikkojen voiteluun melkein jokaisesta Suomen rahapesäkkeestä? Voi, että ei tuo köyhien asialla oleva Raha-automaattiyhdistyskään säästynyt, vaan sieltäkin rahoja virtasi kepulaiskäsien kautta omaan vaalityöhön. Muutaman kuukauden ehdollistahan sitä ja päänsilitystä tarjotaan tuosta vaivasta rahojen siirtelijöille ja siinä kaikki. Eli helpolle ne pääsevät näistä "inhimillisistä erehdyksistään" eihän tuo ehdollinen näytä edes kepulaisten naaman ylimielistä hymyä torppaavan.

      • kepu pettää aina

        Kepulaiset ovat mestareita elämään yhteiskunnan rahoilla. Näin toimii myös Ailus.


      • ääniharava
        kepu pettää aina kirjoitti:

        Kepulaiset ovat mestareita elämään yhteiskunnan rahoilla. Näin toimii myös Ailus.

        Ailus tulee seuraavissa kuntavaaleissa olemaan kepun ääniharava,niin vahvaa näyttöä löytyy kepu osaamisesta.


      • faktaa kaikki
        ääniharava kirjoitti:

        Ailus tulee seuraavissa kuntavaaleissa olemaan kepun ääniharava,niin vahvaa näyttöä löytyy kepu osaamisesta.

        Todella näin voi käydä, kepulaisille politiikoille vaaleissa menestymiseen tarvitaan RÖTÖSJULKISUUTTA, VANKILA- JA SAKKOTUOMIOITA, POIS POTKIMISIA. Miten tuo HESARI:sta pois potkittu päätoimittaja Mikael Pentikäinenkin yrittää EU-ehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa?


      • vaaraa pukkaa
        kepu pettää aina kirjoitti:

        Kepulaiset ovat mestareita elämään yhteiskunnan rahoilla. Näin toimii myös Ailus.

        Koskahan meidän suomalaisten silmät avautuvat oikeasti kepulaisten suhteen ja siihen, että KEPU PETTÄÄ AINA. Hirvittävän pelottavia ovat nuo kepulaisten galluppilukemat, kepulaisethan taas voivat olla neljän vuoden tauon jälkeen ovat taas sorkkimassa kaikkia rahapesäkkeitämme.


      • Mikään ei näy riittä
        kepu pettää aina kirjoitti:

        Kepulaiset ovat mestareita elämään yhteiskunnan rahoilla. Näin toimii myös Ailus.

        Ruokahalu on näköjään kasvanut syödessä ja ahneellehan ei riitä mikään. Olisiko rajat nyt tulleet vastaan ?
        Nimittäin KEVAn hallituksen sietokyky saattaa loppua. Tuo KEVA kuitenkin hallinnoi julkisen puolen eläkkeitä, niin jonkinlainen roti ja ymmärrys käytöstavoista olisi oltava tuossakin porsastelussa.
        Ne rahat ovat suomalaisten eläkerahoja, ei KEPUsikailua varten kerättyjä. Minusta näyttää, että toimitusjohtajan pelisilmä on pettänyt aika pahasti kaikkea maallista hyvää hirmuspalkan päälle hamutessa. Homma haisee ja pahasti......
        Löytyisikö siihen tehtävään joku aidosti ammattitaitoinen ihminen ?


    • kepu pettää aina

      Tämä Merja Ailus on nyt hyvä sauma tähän kansalliseen KEPUKIIHKOOMME, jonka on saanut aikaiseksi kepulaisten hallinnassa olevat mediat. Tälläisia ne vaan kepulaiset ovat ja siitä ei pääse mihinkään. KEPU PETTÄÄ AINA. Aina ja aina vain rahoja kupataan inhimillisen erehdyksen piikkiin.

      Aika kumma juttu, kun tuo meidän verovaroillamme ja indeksit siihen päälle vielä toimiva YLE ei ole sanallakaan maininnut missään ohjelmissaan tuon Merja Ailuksen inhimillisistä erehdyksistä? HESARI pisti pihalle kepulaisen johtajan ja nyt näyttää siltä, että lehdessä kirjoitellaan ja paljastetaan yheiskuntamme mätäpesäkkeitä, joissa kepulaiset häärivät entiseen malliin.

      • rötöstä pukkaa

        Täytyy vain kysäistä, mikä se noita kepulaisia vaivaa, aina kun kepulainen johtaja nimitetään virkaan, niin heti samalla aloitetaan rosvoaminen, omituiset järjestelyt ja autokaupat ja selitellään mediassa, että kaikki tämä inhimillisen erehdyksen piikkiin? Alkio-opistossako sitä, vai Paavo Väyrysen pohjoisessa Keminmaalla kansanopistossa opetetaan tuollaista "filosofiaa" vai missä muualla?


    • Sipilä sucks!

      Suomen Keskusta ei ole puolue. Suomen Keskusta on rosvokopla.

      On jo korkea aika siirtää Keskusta puoluerekisteristä rikosrekisteriin.

    • kepu pettää aina
      • Kehnon kepulit!

        Tuossa se sitten paljastui, että ukkoa ei ole taloudessa: nyt on avo-Bemari urheiluratilla. Siihen kyytiin voi joku jullikka tarttua ja puuma on innoissaan...


    • luojalle kiitos

      On suuri onni helsinkiläisille, että Merja Ailus ei PÄÄSSYT VAIKUTTAMAAN HELSINGIN ASIOIHIN. Toivotavasti seuraavissakin vaaleissa stadilaisilla ovat tuntosarvet päässä ja äänestävät järkevästi. Kepulaiset ovat vaarallinen puolue Helsingin politiikassa. Miten tuo Mari Kiviniemikin ujutti itsensä Helsingin valtuustoon, mutta oli ERITTÄIN LAISKA OSALLISTUMAAN VALTUUSTON kokouksiin? Eli se siitä kepulaisten vaikuttamisesta helsinkiläisten asioihin, eiköhän ne peräkylien turvesuot ja risusavotat liene niitä kepulaisten ykkösasioita.

      • M.O.T.

        Ei kepulaisia pitäisi koskaan valita kaupunkien valtuustoihin. Ei kepulaisia tosin pitäisi valita edes eduskuntaan. Täysi rosvojoukkio se Kepu on.


    • vehviaulis

      Onhan nuo avoauto- ja miljoona-asunnot aika härskiä. Ja mkä työmatka Kevan johtajalla on Qatariin.

      • Matkalasku ei unohdu

        Työmatka joka myös loppuu ja alkaa ihan tuosta vaan, ikäänkuin töitä ei olisi.


    • Keva juttu

      Keskusta on Suomen suosituin puolue!!!!!

      • ei-kepuli kuunaan

        Ei ole, ja tällaiset ailukset eivät ole kannatukselle plussaa, eikä onneksi näin tarvitse ollakaan.
        Nauttikoon ailus avoautostaan niin kauan kuin voi: lähtölaskenta on alkanut.
        Blondi karvusto voi onneksi vielä hulmuta, kun etelään ei ole luvattu talvea vielä tässä kuussa.


    • kansankello

      Kyllä se vaalikannatuskin nousee, kun hulppealla, erikoisvarustetulla avoautolla vaalikojulle ja tupailtaan hurauttaa!

    • Myrkkyhymy

      Olisi hyvä kompromissi jos ailuxelle olis hommattu avoasunto -auton sijaan.

    • Sellane

      Ailus on Kevan johtoon tiettävästi myös pääministeri Matti Vanhasen (kesk) suosikki.

      Vaalikoneen kysymykseen "Mitä mieltä olette väittämästä: Kuntavaaliehdokkaiden tulee kertoa rahoittajansa jo ennen vaalipäivää", Ailus vastasi: "Jokseenkin eri mieltä."

      Hän ei halua yhdistää pääkaupunkiseudun kuntia eikä Helsinkiä ja Vantaata.

      • 23 CM

        vANHANEN JA BLONDI, NIINPÄ NIIN...


      • Kulissikihlatun lisä
        23 CM kirjoitti:

        vANHANEN JA BLONDI, NIINPÄ NIIN...

        Eittämättä tulee mieleen.


      • Pääministerin morsio
        23 CM kirjoitti:

        vANHANEN JA BLONDI, NIINPÄ NIIN...

        Paljon tuo blondi muistuttaa tosiaankin Vanhas-Matin edellistä kihlattua, jonka edeltäjä taas enemmän oli brunetimpi...


    • 1234567890+098765432

      Joopas!!
      Kyllä eläkeikää on pakko korottaa, ja periä myöskin työläisiltä korkeampia eläkemaksuja, sillä eihän muuten voi herrat hienostella ja loisia yhteiskunnan piikkiin.
      Tuo puoluepukareiden ja ökyrosvojen yhteityönä harjoittama yhteiskuntarosvous on saatava loppumaan, tai ainakin noiden rosvojen määrää pitää supistaa puolella.
      Ei kestä yhteiskuntamme köyhien maksukyky enää elättää noita poliittisia yhteiskuntarosvoja.
      Näkyy olevan sama, olipa kyseessä mikä puolue tahansa, niin aina samat metkut.
      Nyt pitäisi pöyhiä oikein tiukan seulan kanssa kaikki puolueet, ja myöskin DEMARIT kuin KOKOOMUSKIN.
      On se kumma miten nytkin juttua selittetään muka inhimillisenä virheenä, vaikka aivan selvästi on kyse täysin harkitusta rötöstelystä, ja selvästä yhteiskuntarosvouksesta.
      Känä voisi raportoida joskus demareidenkin rötöksistä, vai sattuuko se liiaksi omille kintuille.
      Ihme vain on, että kun kepu on hallituksessa, tai sitten gallubbijohdossa, niin oitis aletaan "löytämään kepuvirheitä".
      Kyllähän ainakin yhtäsyyllisiä ovat muutkin puolueet tähänkin touhuun.
      Eli tonkaiseppas demaritunkiotakin välillä, vaikka kyllähän tässäkin on demarit olleet mukana hommia junailemassa.
      Näkyy olevan periaatteena, että tänään saat sinä, ja huomenna minä.
      Saastaisia rosvoja nuo poliittiset päättäjämme laitaluvultaan.

    • ahne

      Niinkuin tänään radiohaastattelussa yliopiston proffa sanoi moraalin rappeutumisesta. Tavallinen työntekijä ja pienyrittäjä joutuu tinkimään eduistaan,mutta eliitti syö KUORMASTA. Eroilmoitusta odotellessa, jota tuskin tulee. Jos elettäisiin esim. Ruotsissa, oltaisiin asiasta tiedotettu jo iltapäivällä.

      • nuorisosäätiön opit

        Maalaisliitto-kepu on niin paatunut korruptioonsa, että kepulaisen likaisen kouran saa irrotettua kansalaisten rahasta ja erotettua julkisesta virasta vain tuomioistuimen päätöksellä.

        Korsimo%:n maasottaminen opetetaan kepuille uran edetessä. Nuorisosäätiö on vailla koulutusta olevien kepujen yliopisto, jossa luusereille ja drop outeille opetetaan julkisten varojen haltuunottoa.

        Sitten viranhaussa jäsenkirjalla sivuutetaan pätevät ja oikeamieliset hakijat ja istutetaan ahne kepusatraappi "valvomaan" köyhien eläkeäisten rahoja....


      • Lapsellinen
        nuorisosäätiön opit kirjoitti:

        Maalaisliitto-kepu on niin paatunut korruptioonsa, että kepulaisen likaisen kouran saa irrotettua kansalaisten rahasta ja erotettua julkisesta virasta vain tuomioistuimen päätöksellä.

        Korsimo%:n maasottaminen opetetaan kepuille uran edetessä. Nuorisosäätiö on vailla koulutusta olevien kepujen yliopisto, jossa luusereille ja drop outeille opetetaan julkisten varojen haltuunottoa.

        Sitten viranhaussa jäsenkirjalla sivuutetaan pätevät ja oikeamieliset hakijat ja istutetaan ahne kepusatraappi "valvomaan" köyhien eläkeäisten rahoja....

        Mutta tuli tuolle Kaikkos-kepulille kuitenkin ankara rangaistus, siis ei rahallinen eikä se tuomio...


    • 232323232

      Känän demari vaipat taas märkänä, on se vaikeaa vaarilla kun elämä noin ruhjoo ei mikään onnistu, saitilla pitää itkeä, ilkein ihminen maan päällä, eikö kukaan vaihda vaippoja. yäk ei ihme vaikka ei vaihdakkaan.

      • Äyatön mutka

        No mitäs syöttiläälle muuta kuuluu? Onkos Tolliskojen Totuuden Torvi luettu? Mites meni paskiaissyöttiläiden suurin juhla Uusi Itsenäisyyspäivä?

        Se on Tolliskomaan ja Voittamattoman Punaarmeijan Voirton ka kunnian päivä.

        Mitse, ellei punikit täitä tyhmiä, mutta äärettömän typeriä keputolliskoita elättäisi?


    • sdfghd

      Siuomiko muka korrptiovapaa maa. Näitä tapauksiaha tulee ku sieniä sateella jos vähänkään pangotaan, niin ku taa poliisijuttukin, mikä Aarnio se on. Jos tutkittais virkamiesten ja poliisien touhuja kunnolla niin ties mitä löytyis.

      Poloisella kiinnijoutyumisriski pieni ku omat kollegat ei haluu käräyttää, voi osua omaan nilkaa myöhemmin ku joku narauttaa vuorostaa vasikoineen pollarikollegansa. TAi sit vasikoija joutuu kiusatuksi työpaikallaan.

      • Kysyvä?

        Erityisen paljon näitä korruptiojuttuja tuntuu olevan organisaatioissa, joissa Suomen Keskustalla on merkittävä rooli. Mistähän se mahtaa johtua?


      • Korsimo %
        Kysyvä? kirjoitti:

        Erityisen paljon näitä korruptiojuttuja tuntuu olevan organisaatioissa, joissa Suomen Keskustalla on merkittävä rooli. Mistähän se mahtaa johtua?

        Kepu on suomalaisen korruption löyhkäävä ydin.


    • Korsimo %

      .......tai ainaski melkein, kun en tiedä ihan varmaksi mitä se korruptio tarkoittaa.

    • Se on lantaa

      Kaikkialla missä Kepu liikkuu löyhkää likainen rikollinen raha.

      Kepu oli hallituksessa ja Vanhanen pääministerinä kaksi vaalikautta rikollisen rahan turvin.

      Miksi kansa antaisi taas tukensa tälle löyhkäävälle lantakasalle.

      Palkansaajilta häviää viimeisetkin eläkkeet.

      • Myydyt...

        Kepusatraappien myyminen nipputavarana rikollisille ja kaavakoijareille oli kepulaista törkeyttä, jota ei ole vieläkään täysin tajuttu. Merisalon hallitus tuli kalliiksi Suomelle.


    • Voi itku

      Rakentamisen kostea home on vallannut yhteiskunnan yläpään ja mikäs se valuukaan ylhäältä alas?

      • 123321

        Kyllä hyvin ymmärtää taas tämän sodan motiivit, eihän noin kaunista naista voi olla kadehtimatta, sdp: läinen ja kokkari hyväksyneet auton oston, se siitä,.aamutelevisiossa näette.


      • Pusseissa pullistele
        123321 kirjoitti:

        Kyllä hyvin ymmärtää taas tämän sodan motiivit, eihän noin kaunista naista voi olla kadehtimatta, sdp: läinen ja kokkari hyväksyneet auton oston, se siitä,.aamutelevisiossa näette.

        Silmäpussit olisi kutenkin typistettävä: on tainnut mennä valvomiseksi viimeaikoina.
        Katsoin itsekin tuon haastattelun enkä pitänyt naista mitenkään miellyttävänä kepulina.


      • Polkuauto***
        123321 kirjoitti:

        Kyllä hyvin ymmärtää taas tämän sodan motiivit, eihän noin kaunista naista voi olla kadehtimatta, sdp: läinen ja kokkari hyväksyneet auton oston, se siitä,.aamutelevisiossa näette.

        Ootko päässy polkasemaan?


    • Apollon tietäjä

      Merja Ailus on kepuketkujen eliittiä. Kun kepuketku pääsee vallan makuun, huolehtii hän sen jälkeen vain omista eduistaan. Näin on käynyt Ailuksenkin tapauksessa.

    • Römpsää!!!

      Keva=kepun vagina

      • Hiohihihiii

        Heh heh! Näin se kieli uusiutuu. Ennen puhuttiin revasta, mutta kepuketkujen toilailujen jälkeen se on nyt sitten keva...


    • ex-pomo minäkin

      No, kyllähän johtajalla pitää olla oma moraalinen asenne. Ei se ole puolueesta kiinni, vaan henkilön omasta asenteesta - ahneudesta ja vallan sokaisemesista.
      Huolestuttaa, ettei ihminen muka tiedä omaa palkkaansa. Kyllä johtaja on vastuussa asioista ja niistä pitää olla kiinnostunut. Tällä naisjohtajalla on julkissektorin yleinen asennevamma: "Järjestelmä on vastuussa." En ymmärrä ollenkaan vastuun pakoilemista. Enkä ymmärrä sitäkään, että on haluton oikaisemaan virhettä

      Kyllä johtaja voi sanoa ettei tarvitse niin kallista autoa, voi tarkistaa verotusarvot (jos osaa edes sen verran) ja oikaista virheet. Olla mallina ja esimerkkinä rehellisyydessä.

      Jos ei osaa johtaa niin pientä asiaa kuin palkkansa laskemista oikein, niin miten pystyy johtamaan isompia ja vaativampia asioita??? Onko kiintiö johtaja?

      • kutosen laskija

        Eiköhän tuo eukko vaihdu lähiaioina laskutaitoisempaan pakettiin?


    • talonpoika kuppari

      Suomi maailman vähiten korruptoitunut maa?

      Minkähän laista menoa muissa maissa on jos kerran keva-tyyppinen kuppaaminen on vähäistä?

      Suomessa ainakin näyttävät niin kepulaiset kuin kokoomuslaiset ja sossut kuppaavan yhdessä yhteisiä eläkevaroja minkä kerkeävät. (Ailuksellakin on ollut apurinsa ks Sampsa Katainen, Räty jne kaikki samaa koplaa toistensa rikastuttamiseksi.)

      Ei ihme että Kokoomuksella on kova kiima nostaa eläkkeelle siirtymisikää jotta rahat riittäisivät itselle kuppaamiseen.

      • pohjolan p-korea

        Suomen monipuoluejärjestelmä virkanimityksineen (lehmänkauppoineen)antaa erittäin hyvät mahd.kaikenlaisiin koplauksiin ym.moraalittomuuksiin.Vastuuta mitä usein peräänkuulutetaan tavis kansalta ei vaadita 'huippu'poliitikoilta/virkamiehiltä esim:himas kohu,keva sotkut ym.ym.Ei se katso puolueenväriä vaan vallalla oleva ajattelu et heti mulle kaikki kertoo yhteiskuntamme henkisestä rappiotilasta


      • pohjolan p-korea

        Suomen monipuoluejärjestelmä virkanimityksineen (lehmänkauppoineen)antaa erittäin hyvät mahd.kaikenlaisiin koplauksiin ym.moraalittomuuksiin.Vastuuta mitä usein peräänkuulutetaan tavis kansalta ei vaadita 'huippu'poliitikoilta/virkamiehiltä esim:himas kohu,keva sotkut ym.ym.Ei se katso puolueenväriä vaan vallalla oleva ajattelu et heti mulle kaikki kertoo yhteiskuntamme henkisestä rappiotilasta


    • älytöntä

      Mitä taas opimme emme mitään.Suomalaiset ovat kahvipöytä valittajia mikään ei kuitenkaan muutu

    • miksei ottaisi?

      Ottaako Kevan päälliköt vastuun näistä törsäysmenettelytavoista?

    • stanan hoorat

      On se hirveätä, kun ei kenenkään rahalla eli eläkeläisten rahalla voi johtajat tehdä maassamme aivan mitä tahansa. Koko ajan kehdataan syöttää meille, että eläkevarat eivät riitä eläkkeisiin ja pitää sorvin ääressä pysyä entistä vanhemmaksi. Kuitenkin noiden eläkeyhtiöiden johtajat rosvoavat sen kun kerkiävät eläkevaroja ja tyhjentävät bajatsoja.Tuon KEVA:n talousjohtajillekin on järjestynyt Forumin parkkihallista tuhansien eurojen parkkeerausluvat. Mikä ahneuden tauti se on iskenyt noihin johtajiin ja naiset eivät tee poikkeusta tässä asiassa? Aina on kuviteltu, että naisilla on omatunto, mutta nyt tässä KEVA:n tapauksessa tuo ominaisuus puuttuu. Hoorilta tosin puuttuu omatunto ja sanalasku sanoo, että ennen maa repeää, kuin hoora häpeää. Anteeksi, tuon oon piti olla uu!

      Merja Ailus ei ole ollut julkisuudessa, vaan hän on VIRKAMATKALLA jossain vinkuintian tapaisessa maassa. Mitenkähän tuokin vinkuintian virkamatka kuuluneet eläkeasioita hoitavan laitoksen johtajalle ja mitä tuon matkan anti edesauttaa KEVA:n eläkevarojemme huolellista hoitoa? Onneksi huomenna tuo naikkonen joutuu KEVA:n hallituksen rassattavaksi, kun Helsingin sanomat paljastivat Merja Ailuksen räikeät eläkevarojen tuhlaamiset. KEVA:n hallituksen on pakko tehdä jotain kasvonsa pelastamiseksi ja mediaa saa taas kerran kiittää avoimuudesta rikkaiden rosvoamista kohtaa.

    • maikka

      Sääliksi käy naista, jos potkut tulee. Ei varmasti kukaan järkevä palkkaa tuota naista, haastattelun perusteella patologinen valehtelija, kepulainen kähmijä. Tuli mieleen Esko Aho !
      Tuon ikäisen naisen kasvot eivät ole noin turvonneet ilman liiallista alkoholin käyttöä, onko naisella lisäksi alkoholiongelma ?

      • pol.t.

        Hyviä pointteja. Tuollaisella henkilöllä on helposti vääristynyt omakuva ja henkilö kuvittelee etteivät normaalit säännöt koske häntä. Sama juttu on muuten Sipilänkin kanssa.


      • kepusoppaa...

        Ei kannata sääliä, hän saa kyllä mojovan erorahan - toisin kuin ne kuntien työntekijät jotka tulevat saamaan potkut kuntauudistuksen vuoksi - ja ovat maksaneet tämänkin -rouvan vapaa-ajan käytössä olevan työsuhdeavoauton, jota hän ei tarvitse työmatkoihinsa koska virkakuljettaja kuljettaa virka-autolla.
        Ja tuo työmatka jonnekin Afrikkaan .... miten se liittyi kuntien eläkeasioihin???
        Olisiko lomamatka "firman piikkiin"?
        Kyllä aika moni kunnan työntekijäkin tarvitsisi höyryuunin, muttei siihen ole varaa kun pitää tällaisten kepulaisten konnien luksuselämä kustantaa. Ei lämmitä ruokalautasta se, että onpa eläkepomolle tullut kustannettua höyryuuni - ja koko keittiöremontti kalustuksineen.


    • Suomi nousuun

      Mahtaako tämän Ailus-sotkun selvittämiseen Keskustan osalta riittää pj. Sipilän asiallisen miellyttävä persoona tai Pekkarisen supliikki. On Jäätteenmäen muistikatkoksia, Vanhasen lautakasaa jne. jne.

    • eeepeee

      Tsemppiä Ailus!

      Ei ole rötöstelijöiden pahimmasta päästä tämä juttu eikä Merja Ailus. Pahempaakin on nähty. Mutta tarkkuutta Kevan hallitus ja henkilöstöhallinto, asiat pitää hoitaa lain ja ohjeiden mukaan ettei tämmöistä pääse tapahtumaan! Mitähän euroluokkaa tämä Ailuksen saama lopullinen etu nyt sitten onkaan?

    • kännää

      känättelijöille takaisku, Merja Ailus jatkaa johtajana ja itkuiikat selittelevät.

    • Vuosaaren kaksio

      Miksi KEVA on ostanut noin kalliilta paikalta asunnon? KEVA:n pitäisi sijoittaa vain laitakaupungin osien asuntoihin ja jättää arvoasunnot muille eläkevakuuttajille.

      • HUH!!

        Toisekseen noin kalliisiin asuntoihin pitäisi asuttaa huumekoplat patruunoineen.


    • Känä on fiksu

      Taas kerran KEPUROSVOUS kuohuttaa yhteiskuntaamme. Onhan tässä nimityksessä ollut kokoomuksen kanssa niitä lehmäkauppoja. Kepulaisille annetaan tämä lehmävirka KEVA:sta ja kokoomukselle annetaan sonnivirka Kuntien johdosta.

      • kiintoisaa

        Kukahan johtaa Eteraa? Minkälaisella autolla johtoporukka autoilee?
        Missä asuvat ja miten?


    • eikös vain?

      Kyllähän kepulaisilla ovat sormensa pelissä kaikissa eläkeyhtiöissämme siitä ei päästä mihinkään. Sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälää kiinnosti kaikki eläkerahat ja noiden rahojen vartijat. Kepulaisten kahdeksanvuoden hallitusvastuu alkaa haisemaan ja tuoksahtamaan jopa muhineelta tunkiolta, kun hiukan tutkiva journalismi tunkiota pöyhii.

    • voihan bemari

      Illalla nähtiin uutisissa että rouva jatkaa tehtävässään. Suoritetaan tutkinta johdon eduista - mutta sen suorittaa yhtiö itse. Eikö se ole vähän kuin suorittaisi suolen tähystyksen itselleen ja jättäisi huomioimatta jos siellä muutama kupru näkyykin.
      Kovin on tietämätön rouva mistään - joten miten näin tietämätön voi vielä jatkaa?
      Ai niin, kepumandaatilla tietysti, eihän siihen taitoa tarvita.

    • Bemarilla tai ei

      Missä KePu, siellä RIKOS ?

      Onko tämä nyt fatwaa?

      http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2013/10/06/puolue-vai-rosvokopla/

      6 Lok 2013

      Puolue vai rosvokopla

      Kirjoittanut Aarno Laitinen

      Suomalaisissa iskelmissä palvotaan rosvoja ja huorahtavia naisia. Rosvo-Roope, Isontalon Antti, Kotkan Ruusu ja Iitin Tiltu eivät nykymoraalin mukaan olisi salonkikelpoisia, mutta he nauttivat yhtä suurta kunnioitusta kuin politiikan rosvot Urho Kekkonen ja Paavo Väyrynen.
      Kannattaa palauttaa mieliin asioita, joita ei Kekkosesta kerrota koulukirjoissa eikä Juhani Suomen elämäkerrassa.

      Vuonna 1918 Kekkonen oli teloittamassa punavankeja Haminan valleilla.
      Haminan teurastaja tervasi 19-vuotiaana opiskelijana Uspenskin katedraalin rauhankappelin, joka jouduttiin purkamaan. Väkivaltaisuutensa vuoksi häntä ei valittu sotaväessä upseeriksi. Etsivässä keskuspoliisissa hänet tunnettiin vankien pahoinpitelijänä.
      Kekkonen katkoi urheilusuhteet Ruotsiin, joka oli julistanut Paavo Nurmen ammattilaiseksi. Berliinin olympialaisissa hän vaati suomalaisurheilijoita tekemään natsitervehdyksen Hitlerille, mutta nämä kieltäytyivät.
      Kekkonen äänesti eduskunnassa talvisodan lopettamista vastaan. Jatkosodan aikaan hän oli innokas natsi-Saksan puolustaja ja puuhasi Saksan johtamaa kansallissosialistista urheilujärjestöä, jossa hänelle oli varattu korkea johtopaikka.
      Kun Saksan sotaonni kääntyi, Kekkosen takkikin kääntyi. Tukholmassa hän neuvotteli venäläisen tiedustelueverstin kanssa ja lupasi tälle, että sodan jälkeen hän panee sotasyylliset vankilaan. Kekkosen passi takavarikoitiin.

      Presidentiksi Kekkonen valittiin 1956 vilpillisillä vaaleilla ruplien ja KGB-upseerien tuella.
      Presidenttinä Kekkonen ryhtyi rahastamaan idänkaupan yrityksiltä kymmenyksiä poliittisen toimintansa tukemiseen. KGB antoi hänelle rahaa lestadiolaisten käännyttämiseksi maalaisliittoon. Tätä Urho Kekkosta palvoo Paavo Väyrynen, josta on juuri ilmestynyt mainio kirja ”Vastarannan kiiski – Paavo Väyrysen ihmeellinen elämä”, kirjoittajina Lasse Lehtinen ja Sanna Ukkola. Kirjasta selviää, että Paavo Väyrynen on Kekkosen veroinen sinnikkyydessään päästä pääministeriksi tai presidentiksi. Hän vehkeili KGB:n kanssa ja pyysi siltä apua Mauno Koiviston nujertamiseksi.
      Nokian vuorineuvoksen Kari Kairamon kanssa Väyrynen teki 1987 salaliiton, jossa sovittiin, että eduskuntavaalien jälkeen muodostetaan hänen johtamansa hallitus. Sopimukseen liittyi ehto, että teollisuudelta kerätään kymmenien miljoonien tuki hallituspuolueille. Sopimuksen tarkoitus oli kukistaa Koivisto ja demarit. Sopimuksen tuottamat miljoonat paljastuvat Kepun edellisen puoluesihteerin Jarmo Korhosen väitöskirjassa, sillä hän ehti tyhjentää puolueen kassakaapin ennen lähtöään.
      Yli 20 vuotta sitten lupasin, että jos Paavo Väyrysestä tulee presidentti, pyydän poliittista turvapaikkaa Pohjois-Koreasta. Lupaus on edelleen voimassa.
      Helvetin Enkelit on pyhäkoulu verrattuna Kepun rikollisjärjestöön.

    • 232323232

      Voi kun vaippavaari haisee koko saitti lemuaa Känänkäkkältä. yäk.

    • O tempora o mores

      Kevan hallitus on hyväksynyt kaikki Ailuksen etuudet, palkankorotukset jne. Miksei hallituksen kokoonpanoa syynätä ja aseteta heitä vastuuseen? Suurin osa hallituksen jäsenistä on puolueen valtakirjalla toimivia ammattipoliitikkoja, jotka reissaavat kevan piikkiin kaukoidässä jne. Mitä ihmettä he siellä edes tekivät?

      Hallitus vastuuseen ja vaihtoon, koska siellä ei selkeästikään ole osaamista eikä ymmärrystä moraalisesta vastuusta jota he kantavat. Mitä osaamista (puoluekirjan lisäksi) esim. Sallamaari Muhonen tuo Kevan hallitukseen?

      Jessus....

      Tässä lista:
      Varsinaiset jäsenet

      Henkilökohtaiset varajäsenet

      Puheenjohtaja
      Apulaiskaupunginjohtaja
      Laura Räty
      Helsinki


      Johtaja
      Saija Äikäs
      Espoo

      Varapuheenjohtaja
      Kaupunginjohtaja
      Kari Nenonen
      Vantaa


      Kansanedustaja
      Tarja Filatov
      Hämeenlinna
      Business Director
      Heini Jalkanen
      Naantali

      Taloustieteen kandidaatti
      Juha Kuisma
      Lempäälä
      Neuvottelujohtaja
      Risto Kangas
      JUKO ry

      Neuvottelujohtaja
      Jukka Kauppala
      KTN ry
      Virkamiessihteeri
      Sallamaari Muhonen
      Helsinki

      Kehitysjohtaja
      Jani Moliis
      Helsinki
      Toimialajohtaja
      Päivi Niemi-Laine
      Kunta-alan Unioni ry

      Puheenjohtaja
      Jarkko Eloranta
      Kunta-alan Unioni ry
      Kansanedustaja
      Juha Rehula
      Hollola

      Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori
      Tuula Partanen
      Lappeenranta
      Toimitusjohtaja
      Harri Virta
      Espoo

      Kiinteistöasiamies
      Oili Heino
      Pori
      Varatuomari
      Raimo Vistbacka
      Alajärvi

      Sosiaalialan ohjaaja
      Marke Tuominen
      Äänekoski

    • hyi KEPUA hyi!

      Merja Ailus näyttää olevan vielä Markku Kauppistakin härkismpi tyyppi.

    • skevola

      Miten henkilö voi tomia tehtävässään ammattitaitoisesti miljardiyrityksen johdossa tehden ammattitaitoisa päätöksiä, jos ei tajua, miltä hänen asuntoseikkailunsa ja työsuhde avoautonsa talvikäyttö vaikuttaa arvioon hänen hengenlahjoistaan.

    • juju

      Olipa sitten kyseessä kepu kokoomus tai sdp niin kaikki ovat kuin pässi kaalimaan vartioina.

    • es4as

      parasta mitä voi sattua on että pikkuremppa jatkaa hommaansa.

      tekee hyvää yhteiskunnalle puolueelle ja pääkaupunkiseudulle.

      yrittämällä pääsee pitkälle suomessa ainakain.

    • Yleisjohtaja

      Merja Ailus on todellinen kantakirjakepuli.

    • helpporaha pois

      Kyllä luulis nolottavan Merjaa, kun näin tuli asiat ilmi. Merjana vetäytyisin pois kokonaan ihmisten ulottuvilta. Voi minkälaisia ravintolaskujakin hän teki oli kuvattu iltalehden kanteen. huh.huh...härskiä omaa pienipalkkaisten eläkerahoilla huh.hun hähettää ihan.....
      Merja pitää tukkaansakin kuin lukiolaistyttö, naama kertoo jo, että ei ihan tyttönen ole.Palautusta tähän että katsoisi peliin, mikä olisi sopivaa tyyliin ja ikään. Onhan henellä nyt rahaakin laitattaa itsensä muodon muutokseen, kun potkutkin toi nyt yli 300.000 e. Suurjohtaat saa virkaan tullessaan sellaisen paperin allekirjoittaa, että jos työ loppuu tai joutuu ahdinkoon saa, näes mammuttirahatukon lähtiessään talosta.

      Olisiva tämä etu jokaisella duunarillakin. Ehotankin, että tällaiset "lehmäsopimukset" olisi laitettava pois päiväjärjjestyksestä....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      266
      6420
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      148
      3723
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2649
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2506
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2072
    6. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      121
      1661
    7. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1655
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1493
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1310
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      108
      1174
    Aihe