Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Muslimit ovat oikeassa:Älä Syö Sikaa!

EnEnääSyöSikaa

"Kypsän lihan täytteistä huonoksi arvioitiin useimmin kinkku- tai pizzasuikaleet. Huono hygieeninen laatu aiheutui yleisimmin korkeasta aerobisten mikrobien ja suolistoperäisten bakteerien kokonaispesäkelukumäärästä. Kolmessa näytteessä Listeria monocytoges -bakteerimäärä oli niin suuri (yli 100 pmy/g), että näyte arvioitiin huonoksi." Lähde: Iltasanomat tänään

Muslimit ovat jo kauan tienneet, että sianlihan syönti on epäterveellistä ihmiselle. Sikalatkin ovat siivottomia, kuten tässä taas on mediassa viimepäivinä kuvien kera todisteltu.

27

1698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järki älä jätä!

      Kas mikä sattuma. Tokihan aavikkomaan kansa on mikrobeja mittaillut jo parituhatta vuotta sitten hygienian kartoittamiseksi. Ja tiedoksesi: kyllä ne navetat ja kanalatkin nykyisillä jättimäisillä tehotuotantolinjoilla on yhtä epähygieenisiä. Parempi olis ryhtyä vegaaniksi, se on puhtain, turvallisin ja eettisin vaihtoehto.

    • Sika-fani

      Islamilaisissa maissa toteutetaan eläinten teurastuksia ja lihojen käsittelyjä
      hyvin sotkuisissa ja epähygieenisissä oloissa. Ja näitä epähygienisesti
      käsiteltyjä lihoja tarjotaan paikallisissa ravintoloissa hyvin useasti puoliraakoina.
      Islamiin perehtymisen jälkeen en ole matkustellut islamilaisiin maihin enkä
      ole nauttinut,enkä tule koskaan tietoisesti nauttimaan täällä Suomessa
      maahanmuuttajien kebabi-paikoissa. Sieltä saivat taannoin terveystarkastajat
      useita huomauttamisen aiheita paikkojen hygienian tasoista.

      Sianliha on suomalaisilla valmistusmenetelmillä varsin turvallista näläntorjunnassa.
      Kaikkeahan pitää nauttia kohtuullisesti ja yleensäkin monipuolisesti.
      Sianliha on kuulunut ruokavalioihini kaiken ikäni eikä ole aiheuttanut mitään
      haitallisia terveysvaikutuksia vaikka ikää on kertynyt lähemmäs 80- kuin
      70-vuotta. Runsaan kuukauden kuluttua pääsee taas nauttimaan hyvin
      paistettua sikaista joulukinkua hyvän punaviinin kera. NAM, NAM !

    • Sianliha is good

      Kannattaa kokeilla kaupan hyllystä siankylkeä, jossa puolet on valkoista rasvaa ja puolet lihaa. On tosi maukasta eikä ole terveydelle vaaraksi. Ihminen tarvitsee lihaa koska eri aineiden täydellinen imeytyminen elimistöön tarvitsee lihaa seurakseen.
      Olen täysterve työssä oleva 65vee. Eikä ole kolesterolia, sairauksia ja paino miltei sama kuin inttiaikana. Herkuttelen tällä tavoin siivuja punaviinin, kossun tai oluen kera. Aamusin ruisleivällä siankylkeä, niin kyllä jaksaa. Näin noin joka toinen kuukausi. Kohtuus herkuttelussakin.....

      Sika tuli pannaan immaamien käskystä, koska se pilaantuu nopeammin kuin lehmä. Koska määräys oli kait kirjoitettu koraaniin, sitä toteltiin.

      Nykyisin musutkin voisivat syödä sianlihaa mutta koska on kyse erittäin joustamattomasta kaiken määräävästä ja kaikkeen puuttuvasta uskonnosta, ei se onnistu.

      • Asrar

        Sianliha is good: ” Sika tuli pannaan immaamien käskystä, koska se pilaantuu nopeammin kuin lehmä. Koska määräys oli kait kirjoitettu koraaniin, sitä toteltiin.”

        Keitähän nämä ”immaamit” oikein ovat? Imaamit kyllä kuuluvat islamiin, mutta eivät he ole määränneet sianlihakieltoja. Aivan oikein: Sianliha ihmisravintona kielletään islamin pyhässä kirjassa Koraanissa. Jo tätä ennen sianlihan käyttö kiellettiin ravintona Raamatussa Mooseksen 3. ja 5. kirjassa. Myös juutalaiset noudattavat näitä Jumalan ihmiselle antamia määräyksiä. Olen kuullut, että myös jotkut kristityt ovat luopuneet sianlihan syömisestä uskonnollisiin syihin vedoten.

        Sianliha is good: ” Nykyisin musutkin voisivat syödä sianlihaa mutta koska on kyse erittäin joustamattomasta kaiken määräävästä ja kaikkeen puuttuvasta uskonnosta, ei se onnistu.”

        ”Musuilla” tarkoittanet muslimeja? On muslimeja, jotka syövät sianlihaa, mutta eivät he silloin seuraa islamia – ainakaan tältä osin. Vielä kerran: Ei ainoastaan islam kiellä sianlihan syöntiä, vaan kyse on vuosituhansia vanhoista uskonnollisista määräyksistä alkaen juutalaisuudesta.


    • Nykyaikaan please

      Jotkut uskonnolliset pomot niin määräsivät. Ja kansa totteli.
      Nämä uskontoaan seuraavat muslimit ovat niitä kaikkein pahimpia ja sopeutumattomampia länsimaissa.
      Jopa omissa maissaankin he nokittelevat toisiaan shiiat ja sunnit-. Siitä uskossa oikeassa olemisessahan Syyriassakin tapellaan. Uskonsota siis.
      Miksi islam ei voi nykyaikaistua piiruakaan kuten meidän valtauskontomme? Sanoihan imaami A2- illassa, että Muhamedin käskyjä ei voi muuttaa. Ne ovat kiveen kirjoitettu. Islam tappaa vääräuskoiset jos eivät käänny islmamiin, homot ja karseat kivvitys-ja hirttotuomiot siihen mukaan. Niin ei tänä päivänä ole meidän uskonnossamme vaikka ehkä jossain vanhassa testamentissa tappamisesta puhutaan.10 käskyssäkin on- älä tapa-.
      Koraani sanoo nämät tappotuomiot selvääkin selvemmin.

      • Asrar

        Ymmärtääkseni aloitus käsittelee sianlihan syöntiä, mutta olen ilmeisesti väärässä?

        Nykyaikaan please: ”Koraani sanoo nämät tappotuomiot selvääkin selvemmin.”

        Mistähän tappotuomioista sinä höpäjät? Jos haluat esittää tappotuomioita, niin ole hyvä, tee niille oma aloitus. Ja esitä ne Koraanin kohdat, missä väittämäsi asiat mainitaan.


        Tappamista se on tämäkin. Ja teidän länsimaisen kristillisen kulttuurin mukaisiin rituaaleihin perinteisesti kuuluva:


        http://www.youtube.com/watch?v=RMTPJHkzhGs


      • Anonyymi

        Siis ennen kuin alatte puhumaan haukuntaa uskonnosta olen muslimi ja sianliha ei ole kielletty koska se on muka epäterveellinen vaan koska Se on testi jumalalta että totteleeko muslimit häntä kukaan ei voi sanoa että puhuin väärin koska olen itse muslimi ja naudan liha on paljon parempaa ku sianliha NAM NAM!!


      • Anonyymi

        Onko muslimi edes ihminen. Ei ainakaan ole ihmisten tapoja


    • Rata Kisko

      On kumma ettei koraaniin uskova osaa oppikirjaansa! Siinä selvästi sanotaan kuolemantuomiot. A2 illan imaamit sen myös sanoivat Suomen kielellä.
      Myös paljon muuta nykyaikaan ja länsimaiseen tasa-arvoiseen elämään soveltumatonta siinä sanotaan. Huivipakko esimerkiksi lievimmästä päästä.
      Miksi tämänkin te arvoisat muslimit kiistätte?

      Teidän kanssanne on aivan turha keskustella mistään. Saatika neuvotella. Sopimukseen pääsy asiassa kuin asiassa on aina mahdoton, koska ette voi piiruakaan joustaa mistään. Ratakiskokin taipuu ennen kuin muslimi uskossaan.
      Miten voitte kuvitella asuvanne rauhanomaisesti suomalaisessa yhteiskunnassa kun tappelette keskenännekin uskonasioista? Sunnit ja shiiat. Syyriassa on uskonsota. Ette tule toimeen edes toistenne kanssa, jos jostain koraanin kohdasta on erimielisyyttä. Kuten Syyriassa.

      • Asrar

        Rata Kisko: ”On kumma ettei koraaniin uskova osaa oppikirjaansa! Siinä selvästi sanotaan kuolemantuomiot. A2 illan imaamit sen myös sanoivat Suomen kielellä.”

        Viittaat ilmeisesti tähän:

        Nykyaikaan please (18.11.2013 klo 12:12): ”Islam tappaa vääräuskoiset jos eivät käänny islmamiin, homot ja karseat kivvitys-ja hirttotuomiot siihen mukaan.”

        Onkohan minulta mennyt jotain ohi? Islam ei tapa vääräuskoisia, eikä islam tunne esimerkiksi ovelta ovelle –pakkokäännytystä.

        Homous ei kuulu islamiin, ja siitä on seurauksena ankarimmillaan kuolemantuomio siinä tapauksessa, mikäli homous voidaan näyttää toteen. Kivitys- ja hirttotuomioista ei ole mainintaa Koraanissa, mutta ne ovat voimassa muutamissa islamilaisissa maissa. Hirttotuomio on voimassa myös Japanissa (valtauskontoina šintolaisuus ja buddhalaisuus), Intiassa (valtauskontona hindulaisuus) sekä Yhdysvalloissa Washingtonin ja New Hampshiren osavaltioissa (valtauskontona kristinusko).

        Ratakisko: ”Huivipakko esimerkiksi lievimmästä päästä.
        Miksi tämänkin te arvoisat muslimit kiistätte?”

        Kuka sellaista on kiistänyt? Jos tarkkoja ollaan, niin naisen tulee käyttää huivia, olipa sitten juutalainen, kristitty tai muslimi. Islam on hyvin johdonmukainen tässäkin asiassa – ja jälleen alkaen juutalaisuudesta. Tässä video aiheesta:

        http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ObFUB8shVOU&NR=1


        Ratakisko: ”Miten voitte kuvitella asuvanne rauhanomaisesti suomalaisessa yhteiskunnassa kun tappelette keskenännekin uskonasioista? Sunnit ja shiiat.”

        Suomessa sunnit ja shiiat tappelevat keskenään? Missä tällaista tiedät tapahtuvan? Minun käsitykseni mukaan täällä Suomessa asiat yritetään hoitaa toisella tapaa mitä monen muslimin kotimaassa. He, jotka ovat tänne rauhan tyyssijaan tulleet, haluavat sen sellaisena pysyvän. Turha siinä on alkaa toisille isottelemaan, vaikka opillisia eroja onkin. Sama – toivottavasti - pätee myös maahanmuuttajien ja suomalaisten kanssakäymiseen.

        Ratakisko: ”Teidän kanssanne on aivan turha keskustella mistään. Saatika neuvotella. Sopimukseen pääsy asiassa kuin asiassa on aina mahdoton, koska ette voi piiruakaan joustaa mistään. Ratakiskokin taipuu ennen kuin muslimi uskossaan.”

        Se, mitä tuossa aiemmin joustamattomana toivoin oli, että tässä ketjussa pysyttäisiin aiheessa eikä eksyttäisi aivan väärille raiteille. Minusta kuulkaas herra ratapölkky tuntuu, että minä joustin tällä kertaa melkoisesti.

        Palaan aloittajan aiheeseen. No, mitä ajatuksia tämä video herättää vai herättääkö mitään?

        http://www.youtube.com/watch?v=L_vqIGTKuQE


      • Sivistykää suomalaiset!
        Asrar kirjoitti:

        Rata Kisko: ”On kumma ettei koraaniin uskova osaa oppikirjaansa! Siinä selvästi sanotaan kuolemantuomiot. A2 illan imaamit sen myös sanoivat Suomen kielellä.”

        Viittaat ilmeisesti tähän:

        Nykyaikaan please (18.11.2013 klo 12:12): ”Islam tappaa vääräuskoiset jos eivät käänny islmamiin, homot ja karseat kivvitys-ja hirttotuomiot siihen mukaan.”

        Onkohan minulta mennyt jotain ohi? Islam ei tapa vääräuskoisia, eikä islam tunne esimerkiksi ovelta ovelle –pakkokäännytystä.

        Homous ei kuulu islamiin, ja siitä on seurauksena ankarimmillaan kuolemantuomio siinä tapauksessa, mikäli homous voidaan näyttää toteen. Kivitys- ja hirttotuomioista ei ole mainintaa Koraanissa, mutta ne ovat voimassa muutamissa islamilaisissa maissa. Hirttotuomio on voimassa myös Japanissa (valtauskontoina šintolaisuus ja buddhalaisuus), Intiassa (valtauskontona hindulaisuus) sekä Yhdysvalloissa Washingtonin ja New Hampshiren osavaltioissa (valtauskontona kristinusko).

        Ratakisko: ”Huivipakko esimerkiksi lievimmästä päästä.
        Miksi tämänkin te arvoisat muslimit kiistätte?”

        Kuka sellaista on kiistänyt? Jos tarkkoja ollaan, niin naisen tulee käyttää huivia, olipa sitten juutalainen, kristitty tai muslimi. Islam on hyvin johdonmukainen tässäkin asiassa – ja jälleen alkaen juutalaisuudesta. Tässä video aiheesta:

        http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ObFUB8shVOU&NR=1


        Ratakisko: ”Miten voitte kuvitella asuvanne rauhanomaisesti suomalaisessa yhteiskunnassa kun tappelette keskenännekin uskonasioista? Sunnit ja shiiat.”

        Suomessa sunnit ja shiiat tappelevat keskenään? Missä tällaista tiedät tapahtuvan? Minun käsitykseni mukaan täällä Suomessa asiat yritetään hoitaa toisella tapaa mitä monen muslimin kotimaassa. He, jotka ovat tänne rauhan tyyssijaan tulleet, haluavat sen sellaisena pysyvän. Turha siinä on alkaa toisille isottelemaan, vaikka opillisia eroja onkin. Sama – toivottavasti - pätee myös maahanmuuttajien ja suomalaisten kanssakäymiseen.

        Ratakisko: ”Teidän kanssanne on aivan turha keskustella mistään. Saatika neuvotella. Sopimukseen pääsy asiassa kuin asiassa on aina mahdoton, koska ette voi piiruakaan joustaa mistään. Ratakiskokin taipuu ennen kuin muslimi uskossaan.”

        Se, mitä tuossa aiemmin joustamattomana toivoin oli, että tässä ketjussa pysyttäisiin aiheessa eikä eksyttäisi aivan väärille raiteille. Minusta kuulkaas herra ratapölkky tuntuu, että minä joustin tällä kertaa melkoisesti.

        Palaan aloittajan aiheeseen. No, mitä ajatuksia tämä video herättää vai herättääkö mitään?

        http://www.youtube.com/watch?v=L_vqIGTKuQE

        Herra ratakisko on myös unohtanut että " tappotuomio" homoseksuaaleille" on myös raamatussa. Mutta herra haluaa vängätä vastaan viimeiseen asti ilmeisesti ja meni jo nolottavaksi toistoksi kirjoitukset tuossa.
        Miten saa ihmisen ymmärtämään jotakin jos tyhmä kuin vasemman jalan saapas? Joka taitaa olla viisaampi kylläkin kuin herra ratakisko:D


      • jep jep

        Voisitko Rata Kisko selittää että miksi ei nainen halutessaan saisi pukeutua niinkuin haluaa? Ymmärrän kyllä jos vaikka burkhaa vastustat sillä sitä voi ehkä pitää turvallisuusriskinä sillä ihmisiä on vaikea tunnistaa esim. valvonta kameroista. Mutta miksi muslimi nainen ei saisi pitää huivia jos niin haluaa ja itse päättää? Jos ihan vaikka suomalainen ateisti nainen sairastuu syöpään ja haluaa käyttää huvia peittääkseen kaljun niin pitäisihän sekin kieltää sitten? Vai mitä jos käskettäisiin kaikkien naisten pukeutua mini shortseihin kesäkuussa, koska tasa- arvo!
        Mutta no siis niinkuin Asrar jo totesi kysehän tässä keskustelussa on sianlihan syömisestä. Ja siitä että muslimi ei syö sianlihaa ei pitäisi olla sen enempää ongelmaa muille kuin siitä että joku toinen ihminen on kasvisyöjä. Mutta pitää varmaankin kasvissyöjät myös nyt pakottaa syömään lihaa! Onhan se omituista etteivät he suostu joustamaan, eihän heidän kanssaan siis voi millään keskustella.

        Ps. Kaikissa ihmisryhmissä, kansoissa ja uskonnoissa on ihmisiä jotka tappelevat keskenään, valitettavasti. Mutta puhu mitä haluat, toivon kuitenkin kaikkea hyvää sinulle.

        Pps. Olen 100% suomalainen kuten muukin sukuni ja olen mielestäni onnistunut asumaan yhteiskunnassani aivan rauhanomaisesti ja olen valmis hyväksymään sinut ja kaikki muutkin suomalaiset sellaisina kuin olette ja kunnioittamaan teitä, jos te kunnioittatte minua takaisin.


      • Anonyymi

        Kaikki ne jotka on tullut jostain lähi idästä tulevat muslimit ovat tervettulleita kun ovat saaneet luvan tulla suomeen ja visan ala miettimään ennen kuin laitat jotain julkiseksi


    • hylkää islami

      suksikaa persieeseen koko islamilaisine harhaoppeineen...tuo oppi ei pure suomalaisiin ikinä,lukuunottamatta muutamia valheelle alistettua tyttöparkaa jotka rakastumisen huumassa ovat unohtaneet totuuden ja saavat kärsiä loppu iän. meille tarjottiin kovin ottein v,1939 vierasta oppia isä aurinkoisesta,mutta isämme pysäytti tuon saastan leviämisen itärajan korpiin.muistakaa siis että suomalainen mies ei tule ikinä hyväksymään suomen islamisoitumista joka on jo viherkommareitten toimesta leviämässä salakavalasti...suomi on hyvä maa asua-paras meille suomalaisille ja niin myös maahanmuuttajille jos hylkäätte höpö oppinne ja mukaudutte suomalaiseen viisaaseen demokratiaan.

      • Asrar

        hylkää islami: ”meille tarjottiin kovin ottein v,1939 vierasta oppia isä aurinkoisesta,mutta isämme pysäytti tuon saastan leviämisen itärajan korpiin.muistakaa siis että suomalainen mies ei tule ikinä hyväksymään suomen islamisoitumista…”

        Jos viittaat tällä aseelliseen yhteenottoon tai jopa peräti sotaan, voi kommenttiasi pitää kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

        Tiedoksi sinulle, että vuosien 1939–1944 sodissa Suomen puolesta taisteli nuoria suomalaisia muslimimiehiä ja isiä, osa heistä henkensä uhraten. Ilman heitä, ja tuhansia muita nuoria miehiä, sinulla ei olisi kaiketi näin laajaa sananvapautta, jota parhaillaan nautit.


      • Pitkämuistinen
        Asrar kirjoitti:

        hylkää islami: ”meille tarjottiin kovin ottein v,1939 vierasta oppia isä aurinkoisesta,mutta isämme pysäytti tuon saastan leviämisen itärajan korpiin.muistakaa siis että suomalainen mies ei tule ikinä hyväksymään suomen islamisoitumista…”

        Jos viittaat tällä aseelliseen yhteenottoon tai jopa peräti sotaan, voi kommenttiasi pitää kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

        Tiedoksi sinulle, että vuosien 1939–1944 sodissa Suomen puolesta taisteli nuoria suomalaisia muslimimiehiä ja isiä, osa heistä henkensä uhraten. Ilman heitä, ja tuhansia muita nuoria miehiä, sinulla ei olisi kaiketi näin laajaa sananvapautta, jota parhaillaan nautit.

        Asrarille

        Vastasit hylkää islami-nimimerkin kirjoituksen, imeisesti loppuosan sisältöä
        tarkoittaen:"...suomalainen mies ei tule ikinä hyväksymään suomen islamisoitumista..." seuraavasti:"...Jos viittaat tällä aseelliseen yhteenottoon
        tai peräti sotaan,voi kommenttiasi pitää kiihottamisena kansanryhmää vastaan..."!!!

        Kylläpäs taas kommentin kyhäsit! Muslimimaisella kieroudella muotoilit
        taas kerran tämänkin kirjoittajan kirjoituksen kohdan jos-sanan taakse,
        mahdollisesti aseellista yhteenottoa tai peräti sotaa tarkoittavana ilmaisuna,
        jotta pääseet näyttämään tämän,kirjoittajan henkilökohtaisen mielipiteen
        "kiihotuksena kansanryhmää vastaan"
        hylkää islam-nimimerkin ilmaisussa ei ole mitään kansanryhmää vastaan
        vastaan kohdistuvaa kiihoittamista.
        Suomen kansalaisella on,sananvapauden suomin oikeuksin,oikeus ilmaista
        mielipiteensä maamme islamisoitumisen muodostamasta uhasta.
        En minäkään tule ikinä hyväksymään islamin kaltaisen häirikköuskonnon,
        maahamme levittämisen sallivaa toimintaa.

        Tiedoksi sinulle Asrar! Koraani on rasismin ja kansanryhmää vastaan kiihoitta-
        vien kirjojen ylivoimainen ykkönen.
        Sinähän et aivopestynä muslimina pysty tietysti tätä myöntämään koska
        Koraanin lukuisien,muunuskoisia vastaan kohdistettujen väkivaltaisten
        kehoitusten kaikkinainen kritisointi on teiltä kielletty,niin siksi muslimilauma
        hyväksyy ne mukisematta oikeudenmukaisina ja nykyaikaankin kuuluvina.

        Tiedoksi sinulle Asrar! Sotaveteraanin jälkeläisenä minulle kerääntyi
        hyvin paljon tietoa Suomeen 1800-luvun loppupuolella muuttaneiden
        tataarimuslimien vaelluksesta Venäjällä kokemansa sorron seurauksena
        maahamme ja talvi-ja jatkosotaan osallistuneiden tataarien määrästä.
        Heillä oli omat motiivinsa osallistua sotaan entisiä sortajiaan vastaan.
        Sekä noudattivat täällä matalaa profiilia uskontonsa harjoittamisessa
        välttääkseen aiheuttamasta ristiriitoja kantaväestön kanssa.

        Samaa ei voi sanoa teistä,tänne ängenneistä muslimeista sekä teistä
        maanpetturikäännynnäisistä.
        Te olette valmiit rajoittamaan,kalliilla sodan hinnalla säilyttämäämme
        sananvapauttamme,syyttämällä häirikköuskontonne arvostelemista
        kiihotukseksi kansanryhmää vastaan,pystymättä myöntämään
        islamin oman auktoriteetin,Koraanin kiihoituksia muunuskoisia kohtaan.


      • Asrar
        Pitkämuistinen kirjoitti:

        Asrarille

        Vastasit hylkää islami-nimimerkin kirjoituksen, imeisesti loppuosan sisältöä
        tarkoittaen:"...suomalainen mies ei tule ikinä hyväksymään suomen islamisoitumista..." seuraavasti:"...Jos viittaat tällä aseelliseen yhteenottoon
        tai peräti sotaan,voi kommenttiasi pitää kiihottamisena kansanryhmää vastaan..."!!!

        Kylläpäs taas kommentin kyhäsit! Muslimimaisella kieroudella muotoilit
        taas kerran tämänkin kirjoittajan kirjoituksen kohdan jos-sanan taakse,
        mahdollisesti aseellista yhteenottoa tai peräti sotaa tarkoittavana ilmaisuna,
        jotta pääseet näyttämään tämän,kirjoittajan henkilökohtaisen mielipiteen
        "kiihotuksena kansanryhmää vastaan"
        hylkää islam-nimimerkin ilmaisussa ei ole mitään kansanryhmää vastaan
        vastaan kohdistuvaa kiihoittamista.
        Suomen kansalaisella on,sananvapauden suomin oikeuksin,oikeus ilmaista
        mielipiteensä maamme islamisoitumisen muodostamasta uhasta.
        En minäkään tule ikinä hyväksymään islamin kaltaisen häirikköuskonnon,
        maahamme levittämisen sallivaa toimintaa.

        Tiedoksi sinulle Asrar! Koraani on rasismin ja kansanryhmää vastaan kiihoitta-
        vien kirjojen ylivoimainen ykkönen.
        Sinähän et aivopestynä muslimina pysty tietysti tätä myöntämään koska
        Koraanin lukuisien,muunuskoisia vastaan kohdistettujen väkivaltaisten
        kehoitusten kaikkinainen kritisointi on teiltä kielletty,niin siksi muslimilauma
        hyväksyy ne mukisematta oikeudenmukaisina ja nykyaikaankin kuuluvina.

        Tiedoksi sinulle Asrar! Sotaveteraanin jälkeläisenä minulle kerääntyi
        hyvin paljon tietoa Suomeen 1800-luvun loppupuolella muuttaneiden
        tataarimuslimien vaelluksesta Venäjällä kokemansa sorron seurauksena
        maahamme ja talvi-ja jatkosotaan osallistuneiden tataarien määrästä.
        Heillä oli omat motiivinsa osallistua sotaan entisiä sortajiaan vastaan.
        Sekä noudattivat täällä matalaa profiilia uskontonsa harjoittamisessa
        välttääkseen aiheuttamasta ristiriitoja kantaväestön kanssa.

        Samaa ei voi sanoa teistä,tänne ängenneistä muslimeista sekä teistä
        maanpetturikäännynnäisistä.
        Te olette valmiit rajoittamaan,kalliilla sodan hinnalla säilyttämäämme
        sananvapauttamme,syyttämällä häirikköuskontonne arvostelemista
        kiihotukseksi kansanryhmää vastaan,pystymättä myöntämään
        islamin oman auktoriteetin,Koraanin kiihoituksia muunuskoisia kohtaan.

        Pitkämuistinen,

        olet käyttänyt laajaa sananvapauttasi ja oikeutta mielipiteeseesi. Helpottiko? Tällä tavoinko tahdot keskustella?

        Mainitsemallasi ”muslimilaumalla” eli Suomessa asuvilla tataarimuslimeilla, ”tänne ängenneillä muslimeilla” sekä ”maanpetturikäännynnäisillä” on kaikilla yksi yhteinen uskonnollinen nimittäjä. Se on sinun nimittämäsi ”häirikköuskonto”, ja sen pyhä kirja, Koraani. Koraanin sisältö ei vastaa sitä, miten sinä sitä kuvailet. Sinulla on joka tapauksessa oikeus mielipiteeseesi, olet kirjan lukenut tai et, ja ymmärrät lukemaasi tai et.

        Meidän muslimien yhteinen yhteiskunnallinen nimittäjä on, että asumme kaikki Suomessa. Me olemme joko syntyneet Suomessa, olemme muuttaneet Suomeen tai vanhempamme, isovanhempamme tai isoisovanhempamme ovat tulleet tänne. Meillä on tasan samanlainen oikeus sananvapauteen ja mielipiteeseen kuin sinulla. Jos katson, että mielestäni jokin kommentti kiihottaa kansanryhmää vastaan, minä tuon sen esille.

        Tilanne ei voi olla se, että vain valtauskonnon edustajilla olisi yksipuolisesti oikeus ilmaista mielipiteensä tämän päivän Suomessa. Minä en ole milloinkaan uhkaillut täällä, en sinua ”Pitkämuistinen”, en nimimerkkiä ”hylkää islami”, enkä muitakaan kirjoittajia. Toivon, että myös te näyttäisitte olevanne kykeneviä asianmukaiseen keskusteluun, ettekä vain rähjäämään.

        Sopineeko, että minä opetan sinua suomalaisten historiasta sekä huonosta ja hienosta käyttäytymisestä, ja sinä opetat minua tataarien historiasta ja kulttuurista? Sitten kaiketi olemme sujut?

        (Kaikki sitaatit ovat nimimerkin Pitkämuistinen.)


      • Pitkämuistinen
        Asrar kirjoitti:

        Pitkämuistinen,

        olet käyttänyt laajaa sananvapauttasi ja oikeutta mielipiteeseesi. Helpottiko? Tällä tavoinko tahdot keskustella?

        Mainitsemallasi ”muslimilaumalla” eli Suomessa asuvilla tataarimuslimeilla, ”tänne ängenneillä muslimeilla” sekä ”maanpetturikäännynnäisillä” on kaikilla yksi yhteinen uskonnollinen nimittäjä. Se on sinun nimittämäsi ”häirikköuskonto”, ja sen pyhä kirja, Koraani. Koraanin sisältö ei vastaa sitä, miten sinä sitä kuvailet. Sinulla on joka tapauksessa oikeus mielipiteeseesi, olet kirjan lukenut tai et, ja ymmärrät lukemaasi tai et.

        Meidän muslimien yhteinen yhteiskunnallinen nimittäjä on, että asumme kaikki Suomessa. Me olemme joko syntyneet Suomessa, olemme muuttaneet Suomeen tai vanhempamme, isovanhempamme tai isoisovanhempamme ovat tulleet tänne. Meillä on tasan samanlainen oikeus sananvapauteen ja mielipiteeseen kuin sinulla. Jos katson, että mielestäni jokin kommentti kiihottaa kansanryhmää vastaan, minä tuon sen esille.

        Tilanne ei voi olla se, että vain valtauskonnon edustajilla olisi yksipuolisesti oikeus ilmaista mielipiteensä tämän päivän Suomessa. Minä en ole milloinkaan uhkaillut täällä, en sinua ”Pitkämuistinen”, en nimimerkkiä ”hylkää islami”, enkä muitakaan kirjoittajia. Toivon, että myös te näyttäisitte olevanne kykeneviä asianmukaiseen keskusteluun, ettekä vain rähjäämään.

        Sopineeko, että minä opetan sinua suomalaisten historiasta sekä huonosta ja hienosta käyttäytymisestä, ja sinä opetat minua tataarien historiasta ja kulttuurista? Sitten kaiketi olemme sujut?

        (Kaikki sitaatit ovat nimimerkin Pitkämuistinen.)

        Asrarille

        Minä en kirjoituksessani yhdistänyt tataarimuslimeita,viime vuosikymmeninä
        tänne todella ängenneisiin muslimilaumoihin,sillä tataarien runsaan vuosisadan
        kestänyt Suomessa olon historia on sellainen että minä en,ainakaan vielä,
        halvenna tataareita yhdistämällä heitä, VIIME VUOSIKYMMENINÄ TÄNNE
        ÄNGENNEISIIN MUSLIMILAUMOIHIN. En mielelläni käyttäisi edes muslimi nimi-
        tystä heistä,sillä heidän uskottelu-uskomuksensa harjoittamiselle ei ole ollut
        tärkeintä julkinen näkyvyys,he ovat elättäneet itsensä työtä tekemällä ja
        sopeuttaneet elämänsä Suomalaiseen yhteiskuntaan.

        Samaa ei voi sanoa VIIME VUOSIKYMMENINÄ TÄNNE ÄNGENNEISTÄ
        MUSLIMEISTA ja suomalaisista maanpetturikäännynnäisistä.Heidän tahoiltaan
        on esitetty jo monenlaisia,kantaväestön kulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään
        vaikuttavia muutoksia.Räikeimpänä,maanpetturikäännynnäistenkin taholta tehty
        esitys Sharia-lain käyttöönotosta maassamme..Näiden "nyky"muslimien vaativat esitykset kertovat koruttomasti heidän haluttomuudestaan sopeutua
        Suomalaiseen yhteiskuntaan.

        Lainaus kirjoituksestasi: "Koraanin sisältö ei vastaa sitä,miten sinä sitä
        kuvailet. Sinulla on joka tapauksessa oikeus mielipiteeseesi,olet lukenut
        kirjan tai et ja ymmärrät lukemaasi tai et" !!!!

        Ensiksikin,luetun ymmärtämistaitoni on testautunut useissa tilanteissa,joten
        useampi kertaisen lukemisen perusteella tapahtuvan Koraanin sisällön
        ymmärtäminen ei tuota vaikeuksia. Sinun halusi kyseenalaistaa minunkin,
        Koraanin sisällön ymmärtäminen,on tullut täällä esiin niin monen muslimin
        kirjoituksissa joidenka mukaan Koraania ei voi ymmärtää eikä oikein tulkita
        muut kuin muslimit. Aivopestyjen/peseytyneiden muslimien halussa
        suojella ja puolustaa kaikin tavoin Koraania kaikelta kritiikiltä,on
        skitsofreenisiä piirteitä.
        Koraanin sisältöä kritisoivat kirjoituksetkin te muslimit leimaatte "rähjäämisiksi"

        Minä en tarvitse sinun opetuksiasi Suomen historiasta,tiedän siitä tarpeellisen
        määrän,samoinkuin käyttäytymistavat erilaisten ihmisten keskuudessa ja
        Koraanin tulkintani kyseenalaistavuutesi vuoksi perimätietoni tataareista
        ei ole käytettävissäsi.


      • jep jep
        Pitkämuistinen kirjoitti:

        Asrarille

        Vastasit hylkää islami-nimimerkin kirjoituksen, imeisesti loppuosan sisältöä
        tarkoittaen:"...suomalainen mies ei tule ikinä hyväksymään suomen islamisoitumista..." seuraavasti:"...Jos viittaat tällä aseelliseen yhteenottoon
        tai peräti sotaan,voi kommenttiasi pitää kiihottamisena kansanryhmää vastaan..."!!!

        Kylläpäs taas kommentin kyhäsit! Muslimimaisella kieroudella muotoilit
        taas kerran tämänkin kirjoittajan kirjoituksen kohdan jos-sanan taakse,
        mahdollisesti aseellista yhteenottoa tai peräti sotaa tarkoittavana ilmaisuna,
        jotta pääseet näyttämään tämän,kirjoittajan henkilökohtaisen mielipiteen
        "kiihotuksena kansanryhmää vastaan"
        hylkää islam-nimimerkin ilmaisussa ei ole mitään kansanryhmää vastaan
        vastaan kohdistuvaa kiihoittamista.
        Suomen kansalaisella on,sananvapauden suomin oikeuksin,oikeus ilmaista
        mielipiteensä maamme islamisoitumisen muodostamasta uhasta.
        En minäkään tule ikinä hyväksymään islamin kaltaisen häirikköuskonnon,
        maahamme levittämisen sallivaa toimintaa.

        Tiedoksi sinulle Asrar! Koraani on rasismin ja kansanryhmää vastaan kiihoitta-
        vien kirjojen ylivoimainen ykkönen.
        Sinähän et aivopestynä muslimina pysty tietysti tätä myöntämään koska
        Koraanin lukuisien,muunuskoisia vastaan kohdistettujen väkivaltaisten
        kehoitusten kaikkinainen kritisointi on teiltä kielletty,niin siksi muslimilauma
        hyväksyy ne mukisematta oikeudenmukaisina ja nykyaikaankin kuuluvina.

        Tiedoksi sinulle Asrar! Sotaveteraanin jälkeläisenä minulle kerääntyi
        hyvin paljon tietoa Suomeen 1800-luvun loppupuolella muuttaneiden
        tataarimuslimien vaelluksesta Venäjällä kokemansa sorron seurauksena
        maahamme ja talvi-ja jatkosotaan osallistuneiden tataarien määrästä.
        Heillä oli omat motiivinsa osallistua sotaan entisiä sortajiaan vastaan.
        Sekä noudattivat täällä matalaa profiilia uskontonsa harjoittamisessa
        välttääkseen aiheuttamasta ristiriitoja kantaväestön kanssa.

        Samaa ei voi sanoa teistä,tänne ängenneistä muslimeista sekä teistä
        maanpetturikäännynnäisistä.
        Te olette valmiit rajoittamaan,kalliilla sodan hinnalla säilyttämäämme
        sananvapauttamme,syyttämällä häirikköuskontonne arvostelemista
        kiihotukseksi kansanryhmää vastaan,pystymättä myöntämään
        islamin oman auktoriteetin,Koraanin kiihoituksia muunuskoisia kohtaan.

        Anteeksi vain hyvä herra tai rouva. Mitä pahaa minä tai joku muu "käännynnäinen" on tehnyt Suomea kohtaan, niin että KEHTAAT sanoa meitä MAANPETTUREIKSI? Tietääkseni tämä on vapaa maa ja sekulaarinen valtio. Ehkä Luterilaisen kirkon edustaja voisi sanoa jotain moittivaa kirkosta eroamisestani, mutta muuten uskontoni on aivan oma asiani ja jos haluan asua Suomessa, niin ei minua täältä voi minnekkään karkoittaa.

        1. En halua rajoittaa sananvapauttasi.
        2. Maksan veroni ja käyn töissä kuten "normaalit" suomalaiset.
        3. En ole ketään kiihottanut mitään kansanryhmää vastaa.
        4. Toivon sinulle kaikkea hyvää, vaikka et ilmeisesti minulle niin toivokkaan.


    • qweweqweeqweq

      Juutalaiset tiesivät saman jo kauan ennen Islamin syntyä. Taisi olla ihan yleinen tapa tuo sianlihan välttäminen Lähi-Idässä tuohon aikaan.

    • afterlife78...

      No, juuri tuossa söin possulasagnen, joka muuten on paljon parempaa kuin ,muu lasagne, mutta kiitos huolesta...

    • No kyllä ne on sinäänsä oikeassa mutta sianliha ei ole kuitenkaan kielletty epähygieenisyyden takia se on mielestäni kielletty sen takia että Jumala on tehnyt testin että uskotaanko häneen ja totellaanko me häntä ja olen muslimi niin veikkaan et kukaan kristitty hindu ja juutalainen ei voi väittää vastaan mut ehkä muslimi voi?

    • Anonyymi

      VIELÄKÖS NÄITEN PITÄS SAAHA HALUAMAANSA RUUATKIN

      ON TÄMÄ JÄRKYTTÄVÄÄ VEIVAAMISTÄ NÄITTEN TUNKEILIJOITEN KANSSA

      NÄMÄ ELÄVÖT KAIKESSA VÄÄRINPÄIN JA SUUT VINOSSA

      • Anonyymi

        ISLAMIN HYÖKKÄYS ON EUROOPPAA KATTAVA TUHOAMISTA JÄRKYTÄVIN VALEIN JA VAATIMUKSIN VIELÄ.


    • Anonyymi

      Näitten ruokiin en muuten satu ja kaikki tietää sen.

      EIVÄT OLE TÄSTÄ MAILMASTA

    • Anonyymi

      MAILMA TULEE TUHOUTUMAAN VÄENPALJOUTEEN.

      NYT SE TAISTELU VASTA ALKAA

      • Anonyymi

        KUKA SELVIÄÄ /// ON PYSYTÄVÄ KAUKANA NÄISTÄ.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      30
      1760
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1520
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1471
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1392
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe