Tykkäätkö anoppistasi?

Anopistaeroon

suhteeni anoppiin on ollut vielä ok kun appi ukko on ollut elossa, mutta sen jälkeen ei enää toiminut. vaikeana hetkenä kun hänen poikaa ja se on siis minun mieheni anoppi on ollut todella rankkana, haukkunut minua mieheni juomisesta, en kestänyt, hakenut 2 kertaa avioeroa, mieheni rukoili että tulisin jo seltä turvakodista pois ja hän lopettaa juomista, kerran se taas toiminut ja taas ei toiminut, haukkumista ei hänen poikansa saanut vaan minä. miten voin suhtautua anoppiin? Ei mitenkään, unohdin häntä kokonaan pois, en käy hänen luonna lainkaan jo 8 vuotta, mieheni päästän kyllä sinne jos halua mutta minä en sinne astu. Mielestäni palaako koko akka helvetissa kun itse aiheuttaa surua ja epäonnea meillekin kun ei käy täällä niin ei mitään ikävää ei enää tapahdu, ja viimeksi kun on käynyt täällä niin hakenut minua koko suvulle ja miehen siskoilleen kun minä en antanut hänen pojalle mahdollisuutta ryypätä kun halua. mielestäni koko akka ansaitse paikkaa helvetissa , en antaisi ikinä hänelle anteeksi edes ennen hänen kuolemaa. voin sanoa suoraan hänelle jos näen joskus: palaa helvetissa kun olet sen ansainnut mutta en anna sinulle anteeksi.toivottavasti joku taivassa näkee mitä hän on tehnyt ja ohjaa häntä oikeaan paikkaan hänen ansionsa mukaan. mitä mieltä olet omasta anopistasi?

8

630

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WOHOOO

      Todella ikävä tilanne sinulla. Kaikki ihmiset eivät vaan tule toisten kanssa toimeen, mutta hyvä että olet oppinut elämään asian kanssa. Ei tuonkaltaiseen naiseen kannatakaan olla missään tekemisissä. Mutta mukavaa että annat miehesi nähdä äitiään vaikka et itse naista voi sietää.

      Minä itse pidän omasta anopistani. Aluksi kun tapasin hänet, oli hänellä hieman ennakkoluuloja minua kohtaan, sillä olen miestäni kymmenen vuotta nuorempi. Anoppi kun ajatteli etten olisi tarpeeksi kypsä hänen pojalleen ja pelkäsi minun olevan pelkästään miehen rahan perässä.

      Lisäksi hän luuli miehen olevan kanssani pelkästään ulkonäköni takia. Mies kun on seurustellut paljon ja esitellyt äidilleen monta tyttöystävää elämänsä aikana, joten on ihan ymmärrettävää että alussa anoppi pelkäsi tämänkin suhteen loppuvan ennen kuin ehtisi edes kunnolla alkaa.

      Mutta tutustuttuaan minuun paremmin hän selvästi "hyväksyi" minut ja käymme miehen kanssa silloin tällöin hänen luonaan. Anoppi asuu aika kaukana joten näemme vain joku 5 kertaa vuodessa. Mutta aina kun näemme hän on todella ystävällinen minulle :)

      Olemme siis aina ole olleet väleissä, mutta nykyään välimme ovat oikein hyvät. Ollut varsinkin siitä asti kun ilmoitimme mieheni kanssa menevämme naimisiin. Anoppi on siitä oikein tyytyväinen ja odottaa innolla saavansa lapsenlapsia.

      • WOHOOO

        Hupsista. Siis tarkoitin, että emme ole aina olleet väleissä.


    • Näin on

      Anopin ja apen kannattaisi olla väleissä miniän ja vävyn kanssa. Sillä jonain päivänä he voivat tarvita apua. Ehkä vanhoina he eivät pärjää omassa kodissaan ilman miniän apua. Enpä usko miniän antavan apuaan jos anoppi on kohdellut miniäänsä aikaisemmin huonosti.

      • kastor

        Se miniä joka kaivaa anopista huonoja puolia koko ajan on epävarma omasta itsestään. Tasainen ihminen ei tarvitse jotain jota pitää aina haukkua


    • jaana55x

      Olen onnellinen, että minulla on anoppi, ellei olisi ei minulla olisi miestänikään eikä myöskään näitä lapsia.

      • afaafafaf

        Minä olen elämässäni onnellinen, että minulla on työpaikka ja mies. Siitä myös, että vanhempani ovat elossa. Ja muutama hyvä kaverikin kenen kanssa viettää vapaa-aikaa.

        Arjen sujumisen kannalta eniten kuitenkin tuottaa onnea se, että kukaan näistä kavereista tai, sukulaisista, oman tai miehen puolelta ei ole takertuvaa luonnetta, eivät asu naapurissa ja välimatkaa on vähintään 30 km.

        Myös siitä olen onnellinen, ettei meillä tai sukulaisilla ole mökkiä, minne pitäisi mennä tekemään remonttia tai pihatöitä.

        Kaikista sukupolviemme ketjujen ihmisistä olen eniten kiitollinen sotaveteraaneille. En sen perusteella, ovatko ne anoppeja vai appeja.


    • pettynyt 85

      Minä olin hyvissäkin väleissä mun anoppiin kunnes mulle sattumalta selvis mitä paskaa sen mun seläntakana jauhaa. Anoppi ei tästä itse tiedä että minä tiedän , mutta mun suhtautuminen siihen äärimmäisen kaksinaamaiseen naiseen on muuttunut lopullisesti. Päästin anopin suorastaan iholle mikä on uskomaton virhe enkä suosittele yhdellekkään miniälle mitään muuta kuin small talkia anoppien kanssa.

    • Kiitollinen miniä

      Olemme taivaltaneet anoppini kanssa yli 50 vuotta ja koskaan ei pahaa sanaa ole tullut puolin eikä toisin.
      Anoppini on ihana ihminen, joka ymmärtää elämää:)

      Aina hän on auttanut, kun olemme apua tarvinneet, mutta ei koskaan ole tunkeutunut elämäämme.

      Voisin vaikka sanoa, että anoppini on luottoystäväni, vaikka ikää on jo 95v. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      276
      19130
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      85
      3539
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2245
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1946
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1850
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1600
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1352
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1278
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      148
      1158
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe