Isot rinnat tekevät naisesta vapaata riistaa?

E75

Tarkoituksella otsikoin vähän asian viereen, sillä kuka ei sen nähtyään ajatellut ensimmäisenä, että kaikki miehet kuolaavat ison tissien perään? En kuitenkaan tarkoittanut sitä.

Kyllästyttää tämä rintakeskustelu, joka kaavamaisesti menee aina samaa rataa. Itsestään epävarma nainen kyselee keskustelupalstalla miksi ne isot rinnat kiinnittävät miesten huomion, sitten joku tissimies vastaa kehuen isoja, jonka jälkeen tuleekin sitten kilometsin pituinen lohdutuslitania siitä, miksi pienet rinnat ovat paaljon viehättävämmät ja söpömmät ja että vain idioottimiehet kuolaavat tissien perään.

Isorintaisia naisia saa näköjään arvostella jotenkin avoimemmin, on sitten kyse miesten himosta niitä kohtaan tai siitä "faktasta", että isorintaiset naiset ovat tyhmempiä, kevytkenkäisempiä, tätimäisiä, roikkutissisiä, luottavat pelkästään rintoihinsa eivätkä etene kuin "luontaisten avujensa" vuoksi jne. jne. Kukaan ei tunnut hoksaavan, että isorintasillakin naisilla on tunteet ja että isoista rinnoista voi aiheutua pahojakin komplekseja monestakin syystä.

Jotkut naiset kadehtivat ihan avoimesti, "tissimiehet" eivät pysty keskittymään muuhun kun niihin ulokkeisiin ja iso osa edelläkuulumattomista pitää isorintaista vähemmän vakavasti otettavana, joko tyrkkynä tai tätityyppinä.

Olen lukenut joskus tutkimuksesta missä todistettiin se, että keskimäärin älykkäät miehet (jollaisista itse olen kiinnostunut) pitävät pienirintaisista naisista ja isorintaisia pidetään voimakkaammin seksuaalisina (kevytkenkäisinä) kuin pienirintaisempia. Tämä aiheuttaa itsellekin kompekseja. Koska en ole kovin ulkonäkökeskeinen toivoisin löytäväni miehen, jolle naisen rintojen koko ja ulkonäkö eivät ole kovin merkittävässä roolissa kumppania hakiessa. Ulkonäköpaineet vain tuntuvat saavuttavan naisen nykyään joka puolelta ja mitä enemmän lukee Suomi24:ää, tuntuu siltä, että älykkäillekin miehille ulkonäkö on todella merkittävä kriteeri.

Vähän alle nelikymppisenä on ikävä fakta, että kokoa E-F75 maan vetovoima vetää puoleensa. Isojen rintojen takia on vaikea löytää helposti kivoja ja edullisia alusvaatteita, paidat istuvat huonosti, iso rintamus saa näyttämään tukevammalta ja pienirintaisemmalla ihan säädyllisen oloiset paidat ovat hutsumaisia isorintaisella, joten helposti tulee tätimäisempi look.

Tässä vertailun vuoksi todella rohkea asu pienirintaisella, joka ei kuitenkaan näytä rivolta ja alempana pari kuvaa asuista isorintaisella, jotka on varmasti monen mielestä "antava".

Manuela Bosco
https://www.google.fi/search?q=manuela boscon asu&client=firefox-a&hs=Qj&rls=org.mozilla:fi:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=afOHUszdDZKu4QSzlICwCQ&ved=0CEYQsAQ&biw=1366&bih=664&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Ei-pKxZofdnRtM:;cABYrnpwhrfVaM;http%3A%2F%2Fstatic.iltalehti.fi%2Ftanssi%2Fboscojuttu101113mp_503_tn.jpg;http%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Ftanssi%2F2013111017706015_tn.shtml;503;694

Helena Ahti-Hallberg
https://www.google.fi/search?q=helena ahti-hallberg asu&client=firefox-a&hs=75p&rls=org.mozilla:fi:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6vOHUoz5F-WO4AT9vIGwBA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=664#facrc=_&imgdii=_&imgrc=UBaclB56cAOj-M:;Dt3NhpqzoTL52M;http%3A%2F%2Fis13.snstatic.fi%2Fimg%2F978%2F1288502387987.jpeg;http%3A%2F%2Fwww.iltasanomat.fi%2Ftanssiitahtienkanssa%2Fart-1288502395185.html;978;1470

https://www.google.fi/search?q=helena ahti-hallberg asu&client=firefox-a&hs=75p&rls=org.mozilla:fi:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6vOHUoz5F-WO4AT9vIGwBA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=664#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Yv1gyvu-PUfFzM:;8TiDv2dPqLO8eM;http%3A%2F%2Fimg.mtv3.fi%2Fmn_kuvat%2Fmtv3%2Fviihde%2F555_px_kuvia_2011%2F01%2F1068575-max497x297.jpg;http%3A%2F%2Fwww.mtv.fi%2Fviihde%2Ftelevisio.shtml%2Fhayden-panettieren-nolo-moka---lapinakyva-asu-punaisella-matolla%2F2011%2F01%2F1258238;320;420

Ja vertailun vuoksi vielä taas pienirintaisemman paljon rohkeampi asu:
https://www.google.fi/search?q=helena ahti-hallberg asu&client=firefox-a&hs=75p&rls=org.mozilla:fi:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6vOHUoz5F-WO4AT9vIGwBA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=664#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Yv1gyvu-PUfFzM:;8TiDv2dPqLO8eM;http%3A%2F%2Fimg.mtv3.fi%2Fmn_kuvat%2Fmtv3%2Fviihde%2F555_px_kuvia_2011%2F01%2F1068575-max497x297.jpg;http%3A%2F%2Fwww.mtv.fi%2Fviihde%2Ftelevisio.shtml%2Fhayden-panettieren-nolo-moka---lapinakyva-asu-punaisella-matolla%2F2011%2F01%2F1258238;320;420

Isoista rinnoista on fyysisestikin haittaa, mutta pienennysleikkaus ei olekaan ihan niin kepoinen juttu, kuin silareiden laitto. Siitä jää paljon isommat arvet - mites se sitten miesten suhtautumiseen vaikuttaa, jos/kun selviää, että nainen on käynyt pienentämässä rintojaan?

Haluaisin kuulla, että onko itseään oikeasti fiksuina pitämiä noin nelikymppisiä miehiä, joille isot rinnat eivät ole turn off?

67

2685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfgdfg

      Olet vain lihava. Sori. Seuraavassa elämässä saatat saada rakkautta.

      ps. en lukenut

      • uio12

        niin on autokauppis bon techno.


    • mitvithäh

      En oikein tajunnut tuota tekstiäsi - sinulla tuntui olevan paljon sanottavaa, mutta käytännössä hyvin vähän asiaa. Tunnut väittävän, että isot rinnat ovat kaikin puolin huonommat? Ja isorintaiset, sekä heistä pitävät miehet, automaattisesti tyhmiä? Kannattaisi harkita terapiaa, jos katkeruus menee tuohon pisteeseen.

    • rintakeskustelu

      Kyllähän jokainen nainen sisimmässään tajuaa, että isoilla rinnoilla saa enemmän huomiota kuin pienillä. On kuitenkin makuasia, millaisisista kukakin sattuu tykkäämään.

      Rintakeskustelu on sinällään ärstyttävää, että se menee aina kanalauman kiistelyksi. Pienirintaiset naiset haukkuvat isorintaisia "läskeiksi tädeiksi" ja "tyrkyiksi" ja kuuluttavat kuin totuutena, että "fiksut miehet pitävät vain pienistä tisseistä". Tuollainen alistava sävy sekä isorintaisia naisia että rinnoista pitäviä miehiä kohtaan on aika yleinen. Seksuaalisella syyllisyydellä hallitseminen on ollut vahva vaikutuskeino maailmanhistoriassa.

      Vastaavasti isorintaiset syyllistyvät varmaankin noista keskusteluista provosoituneena haukkumaan pienirintaisia "pikkutytön kokoisiksi" tai "pojanvartaloisiksi".

      Onko maailmassa oikeasti asiaa, joka saisi enemmän keskustelua aikaan kuin naisen tissit? Peput ovat yhtälailla kiinnostavia, mutta ei niistä tällaista kohua koskaan synny.

      Tuntuu myös, että nykyään miehille yritetään tehdä tisseistä jonkinlainen synti. "Ei fiksu mies ajattele tissejä koskaan". Rinnat ovat hyvin keskeinen osa naisen vartaloa. Ne ovat myös hedelmällisyyden ja äitiyden ydin. Eikä meillä kukaan olisi täällä maailmassa ilman äitiä. Ehkä siksi tissit ovat niin tunteita herättävä asia.

      • fereer

        Kyllä mihetkin tykkäävät näihin keskusteluihin osallistua. Sekä netissä että tosielämässä. Melkein kaikilla pienirintaisilla on kokemuksia siitä, että heille on ainakin epäsuorasti kerrottu pienten rintojen olevan rumia tai muuten irvailtu asiasta. EIvät pienirintaiset suinkaan ole yksin aloittaneet näitä keskusteluita.


      • MMMMM
        fereer kirjoitti:

        Kyllä mihetkin tykkäävät näihin keskusteluihin osallistua. Sekä netissä että tosielämässä. Melkein kaikilla pienirintaisilla on kokemuksia siitä, että heille on ainakin epäsuorasti kerrottu pienten rintojen olevan rumia tai muuten irvailtu asiasta. EIvät pienirintaiset suinkaan ole yksin aloittaneet näitä keskusteluita.

        Nimenomaan! Kyllä se asia vaan on niin että molemmille sitä haukkua satelee, niin pieni- kuin isorintaisillekin. Molemmat saavat kyllä haukuista osansa. Se kun tahtoo tässä elämässä olla niin, että ihmiset haukkuvat aina sitä mikä poikkeaa heistä itsestään ts. isorintaiset pienirintaisia ja toisinpäin, lihavat laihoja jne.
        Erilaisuus saa kai ihmiset jotenkin pelkäämään.

        Kun saisi vaan naiset tajuamaan että molemmille kyllä löytyy ottajansa, niin pieni- kuin isorintaisille ja molemmille riittää niitä fiksuja ja vähemmän fiksuja miehiä. Itse kuulun siihen kategoriaan, joille naisen rinnoilla ei ole mitään merkitystä. Ihan sama onko isot vai pienet, kunhan on nainen.


      • 15+8+8

        Hei! Olen samaa mieltä, omaa itsetuntoaan ei pidä "parantaa" haukkumalla vastakkaisen ominaisuuden omaavan ulkonäköä. Asia on näin kaikkia ulkonäköpiirteitä koskevissa asioissa.

        Miehen älykkyydestä, tunteellisuudesta etc. ei kerro mitään se, minkä kokoisista rinnoista hän pitää. Kukin tykkää siitä mistä tykkää ja se suotakoon hänelle. Eihän me naisetkaan tykätä kaikki tummista, vaaleista, punatukkaisista miehistä. Fiksuimmat meistä ei ehkä valitse kumppaniaan hiusten värin perusteella.

        Tuo asia, mihin kuitenkin tartun, on kirjoittamasi "rinnat ovat hedelmällisyyden ja äitiyden ydin". Siis millä tavalla, perustele! Itse olen lapseton, mutta en ole huomannut mitään korrelaatiota rintojen koon ja hedelmällisyyden, saatika äitiyden näkökulmasta.

        Olen itse yli 30 (lapseton) ja monella kaverilla on jo lapsia. En ole mitenkään huomannut, että mikään tekijä ulkonäössä vaikuttaisi äitiyden "ytimeen". Mitä se edes on?


    • elämä on laiffii

      Mä oon hoikka ja isotissinen (70F) ja mulla on maailman parhain, komein ja fiksuin miesystävä joka tykkää sekä minusta itsestäni että ihan tisseistä muusta kropasta myöskin :D Aina pitää profiloitua jotenkin joko tissi- tai persemieheksi, omani tuntuu olevan ihan 50/50.

      Alunperinkin se ihastui muhun jutellessa kun mulla oli iso poncho päällä joka kätki kaikki vartalon muodot. Sitten ne tuli vain mukavana yllätyksenä ;)

      Ja tuo on totta että tarvitsee vain pitää normaalipaitaa niin tissivako näkyy jo, mutta olen varsinkin baarielämässä lakannut kriiseilemästä asiasta. En niitä korosta mitenkään erityisesti enempää kuin muutakaan kroppaa ja jos länkytystä tulee joiltakin harvoilta siitä kun on mukamas niin kamalan tyrkky niin ne on yleensä naisia. Jos jotkut miehet joskus ahdistelee sopimattomasti niin ne on sellaisia miehiä jotka ahdistelee kaikkia naisia, tissit tiskissä tai ei. Ne miehet vaan tekee yleensä oikeutuksen niille kommenteilleen siks ku on "nii hyvännäkönen nainen kun on kurveja" vaikka ne ahdistelis todellisuudessa vaikka jotain eläintä jos ei naisia olisi paikalla.. pakko vaan saada joku.

      Totuushan on että löytyy miehiä jotka tykkää pienistä ja miehiä jotka tykkää isoista. Ei sillä ole älykkyyden kanssa mitään tekemistä.

      Ei kannata ottaa stressiä asiasta. Nyt nainen vaan hakemaan miesseuraa ihan milleen vaan haluat eläkä murehdi liikoja. Antaa tyhmien tehdä susta johtopäätöksiä, kunhan vaan itte tiedät millanen oikeasti olet niin voit mennä hyvällä omallatunnolla juttelemaan niille fiksuille miehille :) Suomi24:sen perusteella ei kannata tehdä johtopäätöksiä suomalaisista, täälä tuntuu käyvän joku ihan omanlainen otantansa.

    • naaammm

      Se että on isot rinnat ei tee pääsääntöisesti naisesta seksuaalisesti haluttavaa. Rujo takamus , vyötärö ja kropan sopusuhtainen kokonaisuus on ratkaseva tekiä naisen seksikkydessä. Sopusuhtainen vartalo on se mikä sytyttää, ei isot rinnat.
      Muutenkin pienemmät on kauniimmat.

      • ...

        Sä vain et satu olemaan niitä "tissimiehiä".


    • aikuinen

      tää on tajuttoman tosi: ennen iso rintaisena pidin paitoja jotka peitti jotta ei saanut kiusallisia silmäyksiä ja kun vanhenin ja itsevarmuus kasvoi, en enään välittänyt vaan valitsin paidan joka itseä miellytti, miettimättä näyttääkö se liikaa ja luuleko joku että olen tyrkky...

    • turnoff

      Riippuvat tissit on turnoff

      • 1+0

        Nainen jolla ei ole kaunista vyötäröä on turnoff, ei auta tissit eikä mikään, vyötärö tekee naisen ja hyvät muodot!!


    • 2+02

      Isojen tissien idea on nimenomaan, että ne ovat hoikassa ja kauniissa vartalossa.

      Lihavia naisia isoine tisseineen on turut ja torit väärällään.

      Vähän sama kuin plösöllä ja rumalla miehellä iso penis. Ei auta paljon, jos perusasiat eivät ole kunnossa.

      • ....

        Silikonien puolesta puhuja siis. Harvoin isot tissit kovin hoikassa varressa voivat luonnostaan olla. Ei se tietysti täysin mahdotonta ole, mutta äärimmäisen harvinaista.


      • Ulkonäkö on tärkeää

        Täällä on kaunis vartaloinen nainen 75H urheilen paljon ja käännä kyllä katseet .Olen aina huoliteltu kynsilakkoja myöten ja monesti ihmetellyt miksi niin monet miehet ja naisetkin ei edes yritä parantaa vartaloa urheilemalla ja oikealla vaatetuksella.


    • 715515

      Tissit rauhoittaa miestä. Isojen tissien kanssa on helpompi jutella kuin pienten tissien.Pienet tissit ovat monesti aggressiivisia.

    • 1+1

      Kaikki tissit käy paitsi riippuvat ei sytytä.
      Naiset ottaa turhia paineita rinnoistaan, tärkeintä on hyvännäköinen treenattu kroppa, pelkät tissit ei tee naista. Eiku liikkumaan ja punttisalille :D

    • uuyytrrrrffghhhjjkkj

      Monesti ns. älyköt eivät ole kovinkaan seksuaalisia, joten pinnallisuuden ja tyhmyyden välillä varmastikin on yhteys.
      Mutta tuohan ei tarkoita etteikö rinnoista pitävä mies voi olla älykäs.

      • MUODOKAS+FIKSU

        Mieheni on älykkö, todellakin. Ja hän RAKASTAA D-kupin rintojani! Hänestä olen ihanan Naisellinen Nainen. Olen toki myös itse fiksu sen lisäksi että olen muodokas ja (suokaa anteeksi) aika hyvännäköinen.


    • Cloetta...

      Onkohan nyt niin, että sinulle itsellesi isot rintasi ovat paljon merkityksellisemmät kuin miehille. Isoilla rinnoilla ei kovin syvällistä merkitystä kuitenkaan ole.

      En ole tietoinen "tutkimuksesta", jossa isorintaiset naiset jotenkin koettaisiin antavimpana kuin pienirintaiset.

      Olen itsekin isorintainen ja saan silloin tällöin huomiota juuri rintojen taki, mutta so what, katsokoon jos kiinnostaa. Tiedän itse kuka olen ja millainen olen, en voi muuttaa yhtäkään töllöttäjää fiksummaksi enkä toisaalta anna turhia merkityksiä 10 sekunnin tapahtumille.

      Mieheni rakastaa isoja rintojani ja myös minua (rakastanut jo 30 vuotta) Hänelle rintojen koolla on merkitystä mutta toki kaikella muullakin. Isorintaisia on maailma täynnä ja se, miksi hän valitsi minut ja olemme pariskunta, perustuu aivan jollekin muulle kuin isoille rinnoilleni, jotka nyt ovat lähinnä roikkuvat lerpakkeet.

    • älyämpäri

      Älyköt ovat monesti seksuaalisia henkisellä tasolla. Fyysinen seksi on aika merkityksetöntä henkiseen kontaktiin verrattuna.

    • F70

      Siskoni pienennytti rintansa kun lasten teon jälkeen alkoivat näyttää maata kohti. Aika siistit arvet kyllä olivat, se perinteinen ankkuriarpi, mutta ihan vaalea ihonvärinen, joten arpien pelossa en jättäisi leikkausta tekemättä.
      Itsekin olen miettinyt tuota pienennystä mutta kun ei ne nyt roiku (kynätestin mukaan) joten en nyt ole vielä sen asian suhteen hätiköinyt.

    • Huomioippa

      "Isoista rinnoista on fyysisestikin haittaa, mutta pienennysleikkaus ei olekaan ihan niin kepoinen juttu, kuin silareiden laitto."

      Niistä aiheutuu haittaa riippuen toki vähän vartalotyypistäkin ja kun monet ei taas tajua pitää lihaksistostaan huolta, niin selkähän vielä helpommin meneekin paskaksi. Hyvä on kanssa varmistaa että pitää vielä varmasti oikeankokoisia liivejä!

      • 56+0

        riippuvat rinnat on turnoff, leikkaus on hyvä silloin jos rinnat alkavat
        roikkumaan,rinnat on hyvät kun ne ovat kauniit!


      • k.mnvlkdjnkja
        56+0 kirjoitti:

        riippuvat rinnat on turnoff, leikkaus on hyvä silloin jos rinnat alkavat
        roikkumaan,rinnat on hyvät kun ne ovat kauniit!

        Itsekin isorintaisena koen arvostelun aika synkäksi.

        Vaikka olisi hoikka ja samaan aikaan isorintainen, niin kyllä ne rinnat vaan auttamatta alkavat jossain vaiheessa riippua. Kiva lukea miten se on kaikkien mielestä sitten turnoff. Miehillähän ei mikään paikka (muka) ala riippua.

        Eli isorintaisen on mahdotonta miellyttää ketään sen jälkeen, kun ikä ja maan vetovoima ovat tehneet tehtävänsä. Kyllä pienirintaiset saa vaan olla onnellisia.


      • Nooh nooh
        56+0 kirjoitti:

        riippuvat rinnat on turnoff, leikkaus on hyvä silloin jos rinnat alkavat
        roikkumaan,rinnat on hyvät kun ne ovat kauniit!

        Tainnut poika katsella vähän liikaa jotain silikonitissejä sun muita piirretty tai photoshoppikuvia kun on todellisuus noin pahasti vääristynyt!

        Minusta ihan luonnollista että isot rinnat aina jonkin verran roikkuu, koko on minulle tärkeämpi kuin muoto. Tyhjistä läpysköistä nyt sit en tiedä. Uskon että niillekin löytyy ottajansa.


      • Namiskuukkeli
        k.mnvlkdjnkja kirjoitti:

        Itsekin isorintaisena koen arvostelun aika synkäksi.

        Vaikka olisi hoikka ja samaan aikaan isorintainen, niin kyllä ne rinnat vaan auttamatta alkavat jossain vaiheessa riippua. Kiva lukea miten se on kaikkien mielestä sitten turnoff. Miehillähän ei mikään paikka (muka) ala riippua.

        Eli isorintaisen on mahdotonta miellyttää ketään sen jälkeen, kun ikä ja maan vetovoima ovat tehneet tehtävänsä. Kyllä pienirintaiset saa vaan olla onnellisia.

        Onko se sullekin nyt maailmanloppu jos vaikka arviolta 34% miehistä pitää pienemmistä rinnoista? Siinähän jää vielä hurjasti tissimiehiä teille isomman rintavarustuksen omaaville? Me muut "joudutaan" sitten tuota peräpäätä trimmaan kun yleensä pikkutisseist pitävät ovat samalla ns.peppumiehiä :)

        Mun näkemykseni mukaan tissimiehille ei oikeasti hirveesti ole väliä mihin suuntaan ne rinnat sojottaa. Kunhan ovat isot? :D Alappas nainen katseleen niitä aikuisia miehiä ja jätä pikkupojat teineille..

        Itse kun ollut n.20 vuotta jo "nainen" ja lautatarhalta karannut.. niin ihmettelen vaan kuinka monet tututkin naiset ovat niin kiivastuneina, jos joku mies erehtyy toteamaan ettei ns.utareet nyt nappaa häntä. (joka kerta ko.tilanteessa oleva nainen on itse aikansa esitellyt, tungetellut ja lopulta ääneen alkanut kummastelemaan ja siitäpä sitten vasta mies jtn takas sanonut..)

        Jokainen exäni on arvosteltu pikkupoikien kuolaajaksi, pedofiiliksi ym isorintaisten naisten puolelta. On useasti suureen ääneen ihmetelty kuinka "tuollainen uros voi olla noin laudan kanssa" tyyliin.. näin on käynyt tuttujen sekä tuntemattomien naisten kanssa. Ok, mulla on sellainen miesmaku jotta kelpais varmasti muillekin ja tuuria ollut aina.. ;)

        Kärjistin omiin kokemuksiin pohjautuen ja tunnen toki myös naisia, joita ei pätkääkään haittaa et laudatkin kelpaa JOILLEKIN miehille. (yritän nyt vähän mielistellä herkkistä..). Kyllä muakin joskus on harmittanut, kun kiva mies on todennut ettei oikeen syty minusta? No elämä on! Ja eipä ole tullut tarvetta alkaa nillittämään siitä sen enempää.
        Arvostan miehen rehellisyyttä mieltymystensä suhteen, sillä se vähentää kummasti kiusauksia pettää parisuhteessa kun on jo mieluisan naisen kanssa eikä joudu vain tyytymään mihinkään..


      • 15+8+8
        Namiskuukkeli kirjoitti:

        Onko se sullekin nyt maailmanloppu jos vaikka arviolta 34% miehistä pitää pienemmistä rinnoista? Siinähän jää vielä hurjasti tissimiehiä teille isomman rintavarustuksen omaaville? Me muut "joudutaan" sitten tuota peräpäätä trimmaan kun yleensä pikkutisseist pitävät ovat samalla ns.peppumiehiä :)

        Mun näkemykseni mukaan tissimiehille ei oikeasti hirveesti ole väliä mihin suuntaan ne rinnat sojottaa. Kunhan ovat isot? :D Alappas nainen katseleen niitä aikuisia miehiä ja jätä pikkupojat teineille..

        Itse kun ollut n.20 vuotta jo "nainen" ja lautatarhalta karannut.. niin ihmettelen vaan kuinka monet tututkin naiset ovat niin kiivastuneina, jos joku mies erehtyy toteamaan ettei ns.utareet nyt nappaa häntä. (joka kerta ko.tilanteessa oleva nainen on itse aikansa esitellyt, tungetellut ja lopulta ääneen alkanut kummastelemaan ja siitäpä sitten vasta mies jtn takas sanonut..)

        Jokainen exäni on arvosteltu pikkupoikien kuolaajaksi, pedofiiliksi ym isorintaisten naisten puolelta. On useasti suureen ääneen ihmetelty kuinka "tuollainen uros voi olla noin laudan kanssa" tyyliin.. näin on käynyt tuttujen sekä tuntemattomien naisten kanssa. Ok, mulla on sellainen miesmaku jotta kelpais varmasti muillekin ja tuuria ollut aina.. ;)

        Kärjistin omiin kokemuksiin pohjautuen ja tunnen toki myös naisia, joita ei pätkääkään haittaa et laudatkin kelpaa JOILLEKIN miehille. (yritän nyt vähän mielistellä herkkistä..). Kyllä muakin joskus on harmittanut, kun kiva mies on todennut ettei oikeen syty minusta? No elämä on! Ja eipä ole tullut tarvetta alkaa nillittämään siitä sen enempää.
        Arvostan miehen rehellisyyttä mieltymystensä suhteen, sillä se vähentää kummasti kiusauksia pettää parisuhteessa kun on jo mieluisan naisen kanssa eikä joudu vain tyytymään mihinkään..

        Itsekin olen "hirveä lauta" ja allekirjoitan omalla kohdallani kirjoittamasi. Minunkin miesystävät ovat olleet uhkeiden naisten mielestä pedofiilejä ja pikku-pojista pitäviä.

        En ymmärrä, mikä riippuvasta rinnasta tekisi ruman. Tai ehkä nykyään kaikki sellaiset ulkonäköpiirteet, jotka eivät kelpaa hollywood- tuotantoon, koetaan rumiksi. Olipa se leveä nenä, riippuvat rinnat, rinnattomuus naisella, raskausarvet (pienetkin sellaiset), lyhyt penis, kapeat hartiat miehellä.

        On ihan kummallista, että ulkonäkö on aikuiseen ikään ehtineille ihmisille yhtä tärkeää kuin joillekin teineille. Ja todettakoon, että teineillä on aivan järkyttävän kovat (liian kovat) ulkonäköpaineet.

        ULKONÄKÖ, ULKONÄKÖ, ULKONÄKÖ!


    • niimmmpä

      Niitä tyhjiä räpysköitä on liian monella.
      käteensopivat on hyvät tissit , ne pysyy kuosissaan hyvin.

      • :-)19

        Olen itse huomannut saman asian, että pienirintaiswt kokevat oikeudekseen haukkua isoja rintoja mutta auta armias, jos joku mainitsee ettei pidä pienistä rinnoista. Siitä syntyy kunnon sota.

        Itse olen ollut yläasteelta lähtien isorintainen. Nyt olen 19 ja rinnat kokoa 70DD. Koska potuutta on vain 164 ja hoikkakin olen, niin isot rinnat vain korostuu mun vartalossa. Monesti kuulen muilta naisilta piilovittuilua, kuten "onneksi omistan pienet rinnat, pystyn sentään mukkumaan vatsallani". Tässä tilanteessa on pakko huomauttaa aina, että mahallaan nukkuminen ei kyllä tuota minullekaan ongelmia. Ylipäätään kaikki tällainen "todistelu" ärsyttää suunnattomasti. Itselläni ei ikinä tulisi mieleenkään mainita jonkun pienirintaisen seirassa, että "onneksi omistan isot rinnat".

        Olkaamme siis onnellisia näissä vartaloissa, mitkä luoja on meille suonut. Minä olen ainakin tyytyväinen itseeni :)


      • :-)19
        :-)19 kirjoitti:

        Olen itse huomannut saman asian, että pienirintaiswt kokevat oikeudekseen haukkua isoja rintoja mutta auta armias, jos joku mainitsee ettei pidä pienistä rinnoista. Siitä syntyy kunnon sota.

        Itse olen ollut yläasteelta lähtien isorintainen. Nyt olen 19 ja rinnat kokoa 70DD. Koska potuutta on vain 164 ja hoikkakin olen, niin isot rinnat vain korostuu mun vartalossa. Monesti kuulen muilta naisilta piilovittuilua, kuten "onneksi omistan pienet rinnat, pystyn sentään mukkumaan vatsallani". Tässä tilanteessa on pakko huomauttaa aina, että mahallaan nukkuminen ei kyllä tuota minullekaan ongelmia. Ylipäätään kaikki tällainen "todistelu" ärsyttää suunnattomasti. Itselläni ei ikinä tulisi mieleenkään mainita jonkun pienirintaisen seirassa, että "onneksi omistan isot rinnat".

        Olkaamme siis onnellisia näissä vartaloissa, mitkä luoja on meille suonut. Minä olen ainakin tyytyväinen itseeni :)

        Anteeks kirjotusvirheet, puhelimella kirjoitin hätäisesti!


      • vink-vink
        :-)19 kirjoitti:

        Olen itse huomannut saman asian, että pienirintaiswt kokevat oikeudekseen haukkua isoja rintoja mutta auta armias, jos joku mainitsee ettei pidä pienistä rinnoista. Siitä syntyy kunnon sota.

        Itse olen ollut yläasteelta lähtien isorintainen. Nyt olen 19 ja rinnat kokoa 70DD. Koska potuutta on vain 164 ja hoikkakin olen, niin isot rinnat vain korostuu mun vartalossa. Monesti kuulen muilta naisilta piilovittuilua, kuten "onneksi omistan pienet rinnat, pystyn sentään mukkumaan vatsallani". Tässä tilanteessa on pakko huomauttaa aina, että mahallaan nukkuminen ei kyllä tuota minullekaan ongelmia. Ylipäätään kaikki tällainen "todistelu" ärsyttää suunnattomasti. Itselläni ei ikinä tulisi mieleenkään mainita jonkun pienirintaisen seirassa, että "onneksi omistan isot rinnat".

        Olkaamme siis onnellisia näissä vartaloissa, mitkä luoja on meille suonut. Minä olen ainakin tyytyväinen itseeni :)

        Tuolla plastiikkakirurgian puolella S24:ssä on paljon tästä kirjoituksia. Kannattaa kurkata myös sinne.


      • JGBZ6890
        :-)19 kirjoitti:

        Olen itse huomannut saman asian, että pienirintaiswt kokevat oikeudekseen haukkua isoja rintoja mutta auta armias, jos joku mainitsee ettei pidä pienistä rinnoista. Siitä syntyy kunnon sota.

        Itse olen ollut yläasteelta lähtien isorintainen. Nyt olen 19 ja rinnat kokoa 70DD. Koska potuutta on vain 164 ja hoikkakin olen, niin isot rinnat vain korostuu mun vartalossa. Monesti kuulen muilta naisilta piilovittuilua, kuten "onneksi omistan pienet rinnat, pystyn sentään mukkumaan vatsallani". Tässä tilanteessa on pakko huomauttaa aina, että mahallaan nukkuminen ei kyllä tuota minullekaan ongelmia. Ylipäätään kaikki tällainen "todistelu" ärsyttää suunnattomasti. Itselläni ei ikinä tulisi mieleenkään mainita jonkun pienirintaisen seirassa, että "onneksi omistan isot rinnat".

        Olkaamme siis onnellisia näissä vartaloissa, mitkä luoja on meille suonut. Minä olen ainakin tyytyväinen itseeni :)

        Voitasko tavata? :) tykkään sun asenteesta että oot itsevarma


    • miinus 650g

      Mulla oli ennen isot tissit 70G muuten hoikassa kropassani, nyt 70C/D kun kävin pienennysleikkauksessa. Lääketieteellisinä perusteina jatkuvat niskakivut, ettei voi juosta, ihottuma rintojen alusissa. Mä en myöskään innostunut siitä että ihmiset huomasi mussa ensin ne tissit, että joutui käyttämään yli-isoja paitoja että tissit mahtuu, siitä että ne oli joka paikassa tiellä enkä niiden ulkonäöstä kun ne roikkui navassa vaikkei mulla ole edes lapsia.

      Mutta asiaan. Silloin isotissisenä mua tapasi lähestymään pääsääntöisesti miehet, jotka kiinnostui musta tissien takia ja ne miehet ei kyllä- rehellisyyden nimessä- olleet mitään sivistyneisyyden ja älyn huipentumia. Nyt kun miehet kiinnostuvat musta muilla perusteilla, on lähestyvien miesten taso noussut kohisten. Tilastoista en tiedä mutta mun henk. koht. kokemukseni mukaan niissä intomielisissä tissimiehissä on aika vähän sivistyneitä ja älykkäitä yksilöitä.

      • E75

        Kiitos asiallisesta vastauksesta miinus 650g. Minkä ikäinen olet? Oliko leikkauksesta toipuminen kovin kivuliasta ja kauanko siihen meni? Onko pienennyksessä vaaraa, että menee tunto..? Yhdessä leikkaushaavassani (raaja) lääkäri ei tehnyt kovin hyvää jälkeä, arvesta tuli todella leveä ja ruma ja haavan molemmilta puolilta meni tunto muutaman sentin matkalta, joten se(kin) huolestuttaa..

        Olen haaveillut pienemmästä koosta vaikkakin painoa pudottamalla saisi ehkä kupin verran pois. Itsellä ei ikävä kyllä kilot lähde rinnoista niin paljon kuin toivoisi ja kun vähän lähtee, se roikuttaa vielä entisestään, kun pyöreys katoaa. Olen hoikimmillanikin (painoindeksi ~20-21) ollut suunnilleen kokoa DD, ja se C/D kuulostaisi oikein hyvältä, nyt E-F, Bmi 24,4). Kuinkahan isot (ja oireileva) pitää olla, että julkisella puolella leikattaisiin? Ihottumaa ei tule, mutta päänsärkyä ja selkäkipuja kyllä eikä sopivia vaatteita ole helppo löytää. Tosi tukevilla liiveillä varustautuneena voi juosta, mutta selvittämättömiä selkäoireita on, ehkä joutuvatkin myös tästä? Pituutta on vain hiukan yli 160, joten tähän varteen nämä eivät ole rinnat, vaan ryntäät. :(


      • miinus 650g
        E75 kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta vastauksesta miinus 650g. Minkä ikäinen olet? Oliko leikkauksesta toipuminen kovin kivuliasta ja kauanko siihen meni? Onko pienennyksessä vaaraa, että menee tunto..? Yhdessä leikkaushaavassani (raaja) lääkäri ei tehnyt kovin hyvää jälkeä, arvesta tuli todella leveä ja ruma ja haavan molemmilta puolilta meni tunto muutaman sentin matkalta, joten se(kin) huolestuttaa..

        Olen haaveillut pienemmästä koosta vaikkakin painoa pudottamalla saisi ehkä kupin verran pois. Itsellä ei ikävä kyllä kilot lähde rinnoista niin paljon kuin toivoisi ja kun vähän lähtee, se roikuttaa vielä entisestään, kun pyöreys katoaa. Olen hoikimmillanikin (painoindeksi ~20-21) ollut suunnilleen kokoa DD, ja se C/D kuulostaisi oikein hyvältä, nyt E-F, Bmi 24,4). Kuinkahan isot (ja oireileva) pitää olla, että julkisella puolella leikattaisiin? Ihottumaa ei tule, mutta päänsärkyä ja selkäkipuja kyllä eikä sopivia vaatteita ole helppo löytää. Tosi tukevilla liiveillä varustautuneena voi juosta, mutta selvittämättömiä selkäoireita on, ehkä joutuvatkin myös tästä? Pituutta on vain hiukan yli 160, joten tähän varteen nämä eivät ole rinnat, vaan ryntäät. :(

        Mä olen nyt 24v, olin 20v kun leikattiin eli nuori olen. Kun ne utareet oli mua kiusaanut siitä asti kuin niin isoiksi paisuivat niin en halunnut odottaa esim. kymmentä vuotta lasten saantia vaikka tiesinkin että voi olla ettei imetys onnistu. Eihän sitä tiedä tuleeko niitä lapsia edes koskaan.

        Nännien tuntoon ei leikkaus vaikuttanut, vaikka tiedän että sekin riski on. Leikkaus meni tosi hyvin, olihan ne tissit jonkun aikaa kipeät mutta mitä siitä! Mä hoidin ja teippailin nitä arpia tosi huolella, ja niistä tuli ihan huomaamattomat vaikka mulla on muualla leveitä ja rumiakin arpia. Yksilöllistähän tuokin on toki.

        Julkisella leikataan jos mitta solisluusta nänniin on vähintään 27cm, rinnat aiheuttavat haittaa kuten niskavaivoja, BMI pitäisi olla alle 30. Muistaakseni näin.

        Toi leikkaus oli elämäni parhaita valintoja. Entiset navassa roikkuvat säkit on nyt kauniit sopusuhtaiset, edelleen kohtuullisen kokoiset rinnat. Voi juosta ja jumpata, ei tuijottelua eikä kommentteja. Oli ihana käyttää kesämekkoja kesällä ja nytkin päällä napitettava 36 koon paita!

        Jos ne ryntäät oikeesti kiusaa niin suosittelen:)


      • Naiset hyvät!!
        E75 kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta vastauksesta miinus 650g. Minkä ikäinen olet? Oliko leikkauksesta toipuminen kovin kivuliasta ja kauanko siihen meni? Onko pienennyksessä vaaraa, että menee tunto..? Yhdessä leikkaushaavassani (raaja) lääkäri ei tehnyt kovin hyvää jälkeä, arvesta tuli todella leveä ja ruma ja haavan molemmilta puolilta meni tunto muutaman sentin matkalta, joten se(kin) huolestuttaa..

        Olen haaveillut pienemmästä koosta vaikkakin painoa pudottamalla saisi ehkä kupin verran pois. Itsellä ei ikävä kyllä kilot lähde rinnoista niin paljon kuin toivoisi ja kun vähän lähtee, se roikuttaa vielä entisestään, kun pyöreys katoaa. Olen hoikimmillanikin (painoindeksi ~20-21) ollut suunnilleen kokoa DD, ja se C/D kuulostaisi oikein hyvältä, nyt E-F, Bmi 24,4). Kuinkahan isot (ja oireileva) pitää olla, että julkisella puolella leikattaisiin? Ihottumaa ei tule, mutta päänsärkyä ja selkäkipuja kyllä eikä sopivia vaatteita ole helppo löytää. Tosi tukevilla liiveillä varustautuneena voi juosta, mutta selvittämättömiä selkäoireita on, ehkä joutuvatkin myös tästä? Pituutta on vain hiukan yli 160, joten tähän varteen nämä eivät ole rinnat, vaan ryntäät. :(

        Pitäisitte ennemminkin vaan huolta paremmin lihaksistostanne, niin ei selkä ynm. kipuja niin helpolla ilmenisi. Ja onhan tullut jo tutkimuksiakin, missä osan kivuistakin on todettu johtuvan vääränkokoisista rintsikoistakin.


    • k7mjn6uhb5y4

      Ei Manuelalla ole pienet, ihan normit.

    • oöliukyjtrh

      Ei Manuelalla ole pienet, ihan normit.

      • iufjkfkkhg

        "Pitäisitte ennemminkin vaan huolta paremmin lihaksistostanne, niin ei selkä ynm. kipuja niin helpolla ilmenisi."

        Kokeilepa itse pitää etupuolella painavaa reppua 10 vuotta, ja tule sitten kertomaan kokemuksistasi tänne. Lihaksisto voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa, mutta jos painopiste on väärä, ei se kauhean paljon auta. Jonkin verran tietysti.

        Kyllä kadehdin pienirintaisia. Vaikka eipä tämän ketjun perusteella pienirintaiset sitä usko isotissisen sanomana. Luulevat median aivopeseminä, että isot rinnat tuovat onnen. Kaikkea kanssa...


      • iufjkfkkhg kirjoitti:

        "Pitäisitte ennemminkin vaan huolta paremmin lihaksistostanne, niin ei selkä ynm. kipuja niin helpolla ilmenisi."

        Kokeilepa itse pitää etupuolella painavaa reppua 10 vuotta, ja tule sitten kertomaan kokemuksistasi tänne. Lihaksisto voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa, mutta jos painopiste on väärä, ei se kauhean paljon auta. Jonkin verran tietysti.

        Kyllä kadehdin pienirintaisia. Vaikka eipä tämän ketjun perusteella pienirintaiset sitä usko isotissisen sanomana. Luulevat median aivopeseminä, että isot rinnat tuovat onnen. Kaikkea kanssa...

        Tuo pitää ihan paikkaansa. Kokemukseni perusteella todella monet pienirintaiset ovat asennoituneet siten, että isorintaisten naisten on automaattisesti helpompaa löytää miesseuraa. Ikään kuin isorintaisuus olisi jokin epäreilu kilpailuase, jonka vuoksi pienirintaiset ovat altavastaajia ja sen vuoksi oikeutettuja sättimään "onnekkaampia" naisia.

        Jotkut kommentit ovat hyvinkin julmia ja miehiäkin halveeraavia. "Pienirintaisempana tietää ainakin, että mies on kiinnostunut minusta itsestäni eikä vain tisseistäni." "Pienirintaisen ei tarvitse pelätä, että tissit roikkuu, vaikka kaikki miehet ovatkin isotissisten naisten perään." "Vähemmän viehättäväkin nainen saa miehen kunhan on riittävän isot tissit." "On se hyvä, että älykkäät miehet pitävät pienirintaisista naisista." Siinä joitakin mainitakseni.

        Oman tai toisen ulkonäon ruotiminen päin näköä on mielestäni todella epäkohteliasta ja tökeröä. Ei tulisi mieleenkään mennä kadehtimaan esimerkiksi pitkää naista, ja todeta perään, että hän ei varmaan pysty tuntemaan oloaan naiselliseksi, kun on monia miehiäkin pidempi ja iloita hänelle, että näin lyhyenä sitä ongelmaa ei onneksi ole.


      • pallerot
        iufjkfkkhg kirjoitti:

        "Pitäisitte ennemminkin vaan huolta paremmin lihaksistostanne, niin ei selkä ynm. kipuja niin helpolla ilmenisi."

        Kokeilepa itse pitää etupuolella painavaa reppua 10 vuotta, ja tule sitten kertomaan kokemuksistasi tänne. Lihaksisto voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa, mutta jos painopiste on väärä, ei se kauhean paljon auta. Jonkin verran tietysti.

        Kyllä kadehdin pienirintaisia. Vaikka eipä tämän ketjun perusteella pienirintaiset sitä usko isotissisen sanomana. Luulevat median aivopeseminä, että isot rinnat tuovat onnen. Kaikkea kanssa...

        Minä en ole moiseen törmännyt, että isot rinnat olisivat jotenkin paremmat kuin pienet:)
        Minun seurustelukumppanini ovat olleet todella ihastuneita kauniisiin pieniin rintoihin, omasta mielestänikin ne ovat ihanan söpöt:) En ole koskaan haikaillutkaan mitään isoja. Tälläiset on minusta ihan parhaat pallukat.
        Eipä nuo miehet ole isojenperään edes kuolanneet, mutta toki tietysti löytyy miehiä joita kiinnostaa vain isot, mut kait he sitten sellaisen myös ovat hommanneet.


      • Hoohhoh!
        iufjkfkkhg kirjoitti:

        "Pitäisitte ennemminkin vaan huolta paremmin lihaksistostanne, niin ei selkä ynm. kipuja niin helpolla ilmenisi."

        Kokeilepa itse pitää etupuolella painavaa reppua 10 vuotta, ja tule sitten kertomaan kokemuksistasi tänne. Lihaksisto voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa, mutta jos painopiste on väärä, ei se kauhean paljon auta. Jonkin verran tietysti.

        Kyllä kadehdin pienirintaisia. Vaikka eipä tämän ketjun perusteella pienirintaiset sitä usko isotissisen sanomana. Luulevat median aivopeseminä, että isot rinnat tuovat onnen. Kaikkea kanssa...

        "Kokeilepa itse pitää etupuolella painavaa reppua 10 vuotta, ja tule sitten kertomaan kokemuksistasi tänne. Lihaksisto voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa, mutta jos painopiste on väärä, ei se kauhean paljon auta. Jonkin verran tietysti."

        Ei ne rinnat niitä aiheuta vaan heikko ylävartalon lihaksisto!

        Satunpa kuule tietämään ihan niitäkin rintavia tapauksia(about E-G kupin omaavia), joilla ei taas pahemmin ole ollut rinnoistaan mitään vaivoja. Osa muuten vaan urheillut ja jokunen harva ollut salillakin.
        Yhden tapauksen jolla DD-F kuppia olevat rinnat ja sanonut ettei kuulemma ole koskaan ollut mitään selkä- ynm vaivoja, kun on nuoresta 12 vuotiaasta asti urheillut ja samalla osannut pitää hyviä tukevia liivejäkin! Ja tälläkin palstalla on kerran yksi rintava nainen kanssa jollain topicilla sanonut ettei koskaan pienentäisi niitä kun on niin ylpeä niistä ja kun vielä käy punttisalillakin ja vittuilut perään kun joku mies oli antanut täällä vinkiksi selkäkipuihin että kannattaa viedä pienennettäväksi.

        Lihaksia treenatessa sinun luustosikin kieltämättä vahvistuu, mitä nyt sen itsekin salia joskus harrastaneena huomannut! Olen ihan jopa joskus yhden terveyslääkärinkin kuullut jotain maininneen että kun naiset eivät ole tajunneet pitää lihaksistostaan huolta, niin joudutaan niille jo suosittelemaan pienennysoperaatiota.


      • Hoohhoh!
        iufjkfkkhg kirjoitti:

        "Pitäisitte ennemminkin vaan huolta paremmin lihaksistostanne, niin ei selkä ynm. kipuja niin helpolla ilmenisi."

        Kokeilepa itse pitää etupuolella painavaa reppua 10 vuotta, ja tule sitten kertomaan kokemuksistasi tänne. Lihaksisto voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa, mutta jos painopiste on väärä, ei se kauhean paljon auta. Jonkin verran tietysti.

        Kyllä kadehdin pienirintaisia. Vaikka eipä tämän ketjun perusteella pienirintaiset sitä usko isotissisen sanomana. Luulevat median aivopeseminä, että isot rinnat tuovat onnen. Kaikkea kanssa...

        Minusta tuntuu ennemminkin että taidat olla vaan laiska etkä viitsi tehdä asialle mitään ja sanot sitten tekosyyksi ettei auta tai halua sitten uskoa senkään takia kun luulet kaikkien isojen ihailijoiden olevan samanlaisia.

        Ja muuten, jos ei urheilu sitten sinun kohdallasi auta niin tiedätkö minkä hyvän selityksen löydän sille! Aloitettu urheilu liian myöhään ja ruokailutottumuksetkin ollut samalla jotain pullaa, karkkia, sipsiä ja limua sun muutakin moskaa!


      • argsrthbs
        iufjkfkkhg kirjoitti:

        "Pitäisitte ennemminkin vaan huolta paremmin lihaksistostanne, niin ei selkä ynm. kipuja niin helpolla ilmenisi."

        Kokeilepa itse pitää etupuolella painavaa reppua 10 vuotta, ja tule sitten kertomaan kokemuksistasi tänne. Lihaksisto voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa, mutta jos painopiste on väärä, ei se kauhean paljon auta. Jonkin verran tietysti.

        Kyllä kadehdin pienirintaisia. Vaikka eipä tämän ketjun perusteella pienirintaiset sitä usko isotissisen sanomana. Luulevat median aivopeseminä, että isot rinnat tuovat onnen. Kaikkea kanssa...

        Voi voi... kun ei ihmiset ota asioista kunnolla selvää.


      • Kääpiökokoinen
        milly-76 kirjoitti:

        Tuo pitää ihan paikkaansa. Kokemukseni perusteella todella monet pienirintaiset ovat asennoituneet siten, että isorintaisten naisten on automaattisesti helpompaa löytää miesseuraa. Ikään kuin isorintaisuus olisi jokin epäreilu kilpailuase, jonka vuoksi pienirintaiset ovat altavastaajia ja sen vuoksi oikeutettuja sättimään "onnekkaampia" naisia.

        Jotkut kommentit ovat hyvinkin julmia ja miehiäkin halveeraavia. "Pienirintaisempana tietää ainakin, että mies on kiinnostunut minusta itsestäni eikä vain tisseistäni." "Pienirintaisen ei tarvitse pelätä, että tissit roikkuu, vaikka kaikki miehet ovatkin isotissisten naisten perään." "Vähemmän viehättäväkin nainen saa miehen kunhan on riittävän isot tissit." "On se hyvä, että älykkäät miehet pitävät pienirintaisista naisista." Siinä joitakin mainitakseni.

        Oman tai toisen ulkonäon ruotiminen päin näköä on mielestäni todella epäkohteliasta ja tökeröä. Ei tulisi mieleenkään mennä kadehtimaan esimerkiksi pitkää naista, ja todeta perään, että hän ei varmaan pysty tuntemaan oloaan naiselliseksi, kun on monia miehiäkin pidempi ja iloita hänelle, että näin lyhyenä sitä ongelmaa ei onneksi ole.

        Jokainen katsoo asioita omalta kantiltaan, ja jokaisella on omat ikävätkin kokemukset. Itse olen todella pienitissinen nainen ja nuorena tunsin siitä häpeää ja toivoin, että ne kasvaisivat edes vähäsen... Iän myötä ulkonäölliset seikatkin on menettäneet merkitystään, enkä alunperinkään ole ollut kovin ulkonäkökeskeinen.

        Suurimmaksi osaksi toivoin vähän isompia rintoja siksi, että olisi helpompi löytää rintaliivejä (ajattelin myös että näyttäisin paremmalta isorintaisempana ja kyllähän se totta olisikin, mutta minkäs teet). Itselläni kun on rintakehäkin vielä niin kapea, ettei edes kääpiökuppisissa liiveissä tahdo löytyä kokoja vaan kaikki on liian löysiä, joten on ostettava aina jotkut kankaan määrään suhteutettuna naurettavan kalliit liivit erikoisliikkeestä. Inhoan myös sitä että pienissä liiveissä on aina toppaukset ja kaarituet. En tahdo yrittää "huijata" ketään luulemaan itseäni rintavammaksi kuin oikeasti olen.

        No sitten niihin toisten ihmisten taholta tuleviin kommenteihin... Olen tosiaankin saanut oman osani haukuista pienten rintojeni vuoksi. Olen lauta ja ihan pojan näköinen. Tämä alkoi yläasteella ja kyllähän noita vieläkin tulee humalaisten suusta. Miehet ei tosiaankaan kiinnostu minusta, se on erittäin harvinaista että joku kiinnostuu.

        Naiset taas ilmeisesti näkevät minut tisseistäni huolimatta melko hyvännäköisenä, sillä kun menen esimerkiksi uuteen työpaikkaan tai jonnekin jossa tulen uutena kanana laumaan, niin vastaanotto on aina sama. Ensin kyräillään kulmien alta ja suhtaudutaan vihamielisesti, katsellaan päästä varpaisiin. Sitten aletaan ruoka- ja kahvitauoilla kauhea kaakatus rintaliiveistä ja rintojen koosta. Ihastellaan kun sieltä ja sieltä saa niin ihania isojakin kokoja liiveissä ja vilkaistaan syrjäsilmällä että tunnenko minä pikkutissi piston... :D Joskus tunsin, en enää. Elämässä on muutakin kuin tissit ja se onko kaikkien tai yhtään kenenkään mielestä seksikäs ja viehättävä. Itse en ole kommeintoinut kenenkään ulkonäköä koskaan, sillä se on mielestäni törkeää, eikä edes kiinnosta minua loppujen lopuksi kovin paljon.

        Sanomani siis on se, että isorintaiset naiset tuntuvat ajattelevan pienirintaiset veemäisinä ämminä jotka katkerana haukkuvat heitä rinnoistaan. Pienirintaiset taas kokevat että isorintaiset on veemäisiä ja ylimielisiä ämmiä, jotka haukkuvat pienirintaisia... Eli toisinsanoen molemmissa ryhmissä on niitä veemäisiä ämmiä ilmeisesti suurin osa, ja sitten muutama jolle ei toisten ulkonäöllä ole merkitystä.


      • Kääpiökokoinen
        Hoohhoh! kirjoitti:

        Minusta tuntuu ennemminkin että taidat olla vaan laiska etkä viitsi tehdä asialle mitään ja sanot sitten tekosyyksi ettei auta tai halua sitten uskoa senkään takia kun luulet kaikkien isojen ihailijoiden olevan samanlaisia.

        Ja muuten, jos ei urheilu sitten sinun kohdallasi auta niin tiedätkö minkä hyvän selityksen löydän sille! Aloitettu urheilu liian myöhään ja ruokailutottumuksetkin ollut samalla jotain pullaa, karkkia, sipsiä ja limua sun muutakin moskaa!

        Jotenkin lähes hellyttävän koomista kun miehet suu vaahdossa on niin asiantuntijoita naisten rinnoista ja siitä mikä mistäkin johtuu! :D Se jos joillain harvoilla onnekkailla ei ole ongelmia ollut, ei tee tyhjäksi sitä, että hyvin monella naisella on.

        Minä tällaisena pienitissisenä naisena en ikimaailmassa menisi aukomaan päätäni isorintaiselle, joka sanoo rintojensa aiheuttavan kipuja, että "olet vaan laiska, mene salille, jumppaa vähän!" En minä voi tietää miltä tuntuu kantaa isoa painoa rintakehänsä päällä 24/7. Sen tiedän että liikkuessa jopa kääpiösarjan tissit heiluu, joten voin vaan kuvitella miltä tuntuu hölkätessä kun tosi isot rinnat hölskyy, ei varmaan kovin miellyttävältä. Tuskin sellaisia superliivejä onkaan, jotka kaikkeen auttaa, saati mitkään maailman jumpat, ja salilla käynnit.

        Olen nähnyt isorintaisia naisia, joilla on hartioihin porautunut todella syvät ja kivuliaan näköiset urat liivien olkainten takia, ja ihan tukevat rintsikat on päällä ollut ja liikunnallisia naisia. En alkaisi syyllistää heitä, jos tahtoisivat pienennyttää rintansa. Tuskinpa kukaan kovin kevein perustein harkitsee rintojen pienennykseen menoa, sillä leikkauksissa on aina omat riskinsä. Eiköhän se ole se viimeinen vaihtoehto, kun mitkään muut keinot ei ole auttaneet. Jatkuvat selkäsäryt, päänsäryt, ihottumat jne. eivät varmaankaan ole kovin miellyttäviä.


      • Hoohhoh!
        Kääpiökokoinen kirjoitti:

        Jotenkin lähes hellyttävän koomista kun miehet suu vaahdossa on niin asiantuntijoita naisten rinnoista ja siitä mikä mistäkin johtuu! :D Se jos joillain harvoilla onnekkailla ei ole ongelmia ollut, ei tee tyhjäksi sitä, että hyvin monella naisella on.

        Minä tällaisena pienitissisenä naisena en ikimaailmassa menisi aukomaan päätäni isorintaiselle, joka sanoo rintojensa aiheuttavan kipuja, että "olet vaan laiska, mene salille, jumppaa vähän!" En minä voi tietää miltä tuntuu kantaa isoa painoa rintakehänsä päällä 24/7. Sen tiedän että liikkuessa jopa kääpiösarjan tissit heiluu, joten voin vaan kuvitella miltä tuntuu hölkätessä kun tosi isot rinnat hölskyy, ei varmaan kovin miellyttävältä. Tuskin sellaisia superliivejä onkaan, jotka kaikkeen auttaa, saati mitkään maailman jumpat, ja salilla käynnit.

        Olen nähnyt isorintaisia naisia, joilla on hartioihin porautunut todella syvät ja kivuliaan näköiset urat liivien olkainten takia, ja ihan tukevat rintsikat on päällä ollut ja liikunnallisia naisia. En alkaisi syyllistää heitä, jos tahtoisivat pienennyttää rintansa. Tuskinpa kukaan kovin kevein perustein harkitsee rintojen pienennykseen menoa, sillä leikkauksissa on aina omat riskinsä. Eiköhän se ole se viimeinen vaihtoehto, kun mitkään muut keinot ei ole auttaneet. Jatkuvat selkäsäryt, päänsäryt, ihottumat jne. eivät varmaankaan ole kovin miellyttäviä.

        Lainaan hieman yhden toisen foorumin keskustelulta:

        Ekana yksi nainen(todennäköisesti) tuli siellä yhdelle isorintaista toivovalle sanomaan näin:


        Vierailija 31.01.2014 klo 18:01

        "Varaudu siihen, että ne isot tissit voi alkaa jossain vaiheessa naisellesi suorastaan ongelmaksi. Selkä- ja niskakipuja on ainakin usein odotettavissa. Myös liikunta voi olla vaikeaa oikeasti isojen tissejen kanssa eli lenkkikaveriksi naisestasi ei välttämättä ole. Toisaalta ilmeisesti et naista haluakaan muuhun kuin tissien puristeluun (jos isot tissit on ainoa kriteeri), joten ehkäpä nämä seikat ei sua haittaa."

        Sitten sen jälkeen eräs isotissinen vastasikin sille näin:

        Vierailija 1.2. klo 10:40
        "Höpö höpö, mulla on oikeasti isot luomutissit ja liikun useamman kerran viikossa. Vuoraamista kunnon rintsikoilla ja tukevalla urheilutopilla se vaatii, mutta ei ole este millekään liikunnalle. Kivutkin pysyvät poissa kun liikkuu ja pitää ryhdistään huolta. On niitä kipuja minullakin ollut laiskempina aikoina, mutta nykyisin todella harvoin istumatyöstä huolimatta.

        Monestako mammasta täällä muuten on lenkkiseuraa miehelle? Iso osa suomalaisnaisista (ja miehestäkin) karttaa liikuntaa erinäisiin tekosyihin kuten ajanpuutteeseen vedoten. Enkä sanonut nyt että kaikki, arvostan kyllä niitä, jotka mieluummin harrastavat liikuntaa kuin sohvalla tissuttelua."


        Niin että revi siitä! Voihan asioista tietää kun ottaa selvää! Tiedäthän sinä että miehen kiveksiinkään ei enään satu kun on munasuojat! Ei kai sinun silti tarvi kokea sitä? Ohhoh.. Voi mitä logiikkaa :)


    • 35 m

      Naiset ne osaa tehdä ongelmia asiasta kuin asiasta! Tarvitseeko kaikkien olla samaan malliin tehtyjä ja luuletteko että vain tietyntyyppset ja kokoiset rinnat hyvät?

    • yks

      Taatusti löytyy myös roikkuville rinnoille ottajansa, varmaan löytyy miehiä joita ei riippuvat haittaa ja jos rinnoista on kiinni nii ei ole suhde silloin sen arvoinen !

    • yttgccggytggcvyttffc

      Faktahan on että naisen rinnat vaikuttavat miehiin, eikä kyseessä ole mikään seksuaalisuuden vääristymä vaan luonnollinen asia joka vaikuttaa mm. aivokemiaan ja verenpaineeseen. Niin miksi tuo pitäisi kieltää tai asiaa hävetä?

    • Rintojen ihailija

      Annat pahasti ristiriitaisen viestin. Toisaalta sanot etsiväsi miestä, jolle rinnat eivät ole tärkeä osa parinvalintaa ja toisaalta miestä, jolle isot rinnat eivät ole turn off.

      Katsos, jos mies kiihottuu isoista rinnoista, ei hän osaa kytkeä sitä pois sinut nähdessään ja sitten jotenkin yllättyä huomatessaan, millaiset sinulla onkaan.

      Minä olen mielestäni melko fiksu, koulutettu ja hyvin elämässä pärjäävä mies, joka taatusti esineellistää naista keskimääräistä vähemmän (naistutkimuksen sivuaineopinnot auttavat varmasti asiaa). Silti kiihotun erittäin paljon isoista rinnoista. Rintojen koko ei merkitse mitään paria valitessa mutta jos päädyn yhteen isorintaisen naisen kanssa, kiihotun aivan taatusti hänen rinnoistaan todella voimakkaasti.

      En ole koskaan ymmärtänyt, miksi isorintainen nainen ei etsisi miestä, joka todella arvostaa ja nauttii hänen rinnoistaan.

      • vaikeaa on löytää

        Valitettavasti usein kuitenkin on niin, että isorintaisiin naisiin kontaktia ottavat vähemmän älykkäät miehet. Silloin naiselle tulee väistämättä käsitys että isoista rinnoista pitävien miesten aivotoiminta keskittyy kapeampaan sektoriin.

        Lopetin kuntosalilla käymisen sen takia että treenaaminen tuntui jo hyvin ikävältä tuijotuksen takia. Hankin sopivat välineet kotiin. Itseä ärsyttää eniten se, jos joku mies luulee rintojeni olevan silikonit. Silloinhan nainen on ainakin tyhmä tyrkyllä oleva bimbo. Miesten kanssa oleminen tulee ongelmalliseksi. Miten pitäisi olla ettei tulisi leimatuksi ylimieliseksi muttei helpoksikaan.

        Media pursuaa muovitissisiä naisia ja suomessakin yhä useammat ne ottavat. Tästä on seurannut se, että automaattisesti oletetaan hoikalla naisella olevan se isompi rintavarustus muovia vaikka enemmistö isorintaisista on vielä luomuja. Jos vielä on leveälanteinen ja tiimalasivartaloinen niin on todella vaikea löytää miestä, joka olisi kiinnostunut itsestä ensisijaisesti ihmisenä. Pidän älykkäistä miehistä mutta harvoin niihin törmää.


      • sgtdettyhw

        "Rintojen koko ei merkitse mitään paria valitessa mutta jos päädyn yhteen isorintaisen naisen kanssa, kiihotun aivan taatusti hänen rinnoistaan todella voimakkaasti."

        No joo joo, ei nyt jauheta paskaa. Kyllähän se nyt merkkaa, ainakin siis jos haluaa löytää itselleen fyysisesti mahdollisimman miellyttävän kumppanin ja kun kyllähän kumppaninkin pitää kiihottaa mahdollisimman paljon!

        Ja kun kyllähän se naistakin jopa aika paljon koskettaa että tykkäätkö sinä niistä vai et.

        Ei ole siis todellakaan mitään väärää lopulta tuossa ajattelussa, vai miksi sitten olisi?

        Jotkut feministit täällä on vaan sekaisin että tulee siltikin moralisoimaan asiasta, kun on niin koukussa tietysti siihen hyvään mieleen!


      • Rintojen ihailija
        sgtdettyhw kirjoitti:

        "Rintojen koko ei merkitse mitään paria valitessa mutta jos päädyn yhteen isorintaisen naisen kanssa, kiihotun aivan taatusti hänen rinnoistaan todella voimakkaasti."

        No joo joo, ei nyt jauheta paskaa. Kyllähän se nyt merkkaa, ainakin siis jos haluaa löytää itselleen fyysisesti mahdollisimman miellyttävän kumppanin ja kun kyllähän kumppaninkin pitää kiihottaa mahdollisimman paljon!

        Ja kun kyllähän se naistakin jopa aika paljon koskettaa että tykkäätkö sinä niistä vai et.

        Ei ole siis todellakaan mitään väärää lopulta tuossa ajattelussa, vai miksi sitten olisi?

        Jotkut feministit täällä on vaan sekaisin että tulee siltikin moralisoimaan asiasta, kun on niin koukussa tietysti siihen hyvään mieleen!

        No ei, ei se todellakaan merkitse. Minä pidän eniten isoista rinnoista mutta kumppanillani on silti pienet. Miksi? Koska tärkeintä on, kuka hän on. Pidän hänen rinnoistaan mutta kyllä silmät kääntyy isojen puoleen silti usein. En silti vaihtaisi upeaa naistani pelkkiin isoihin rintoihin.


      • ....................
        Rintojen ihailija kirjoitti:

        No ei, ei se todellakaan merkitse. Minä pidän eniten isoista rinnoista mutta kumppanillani on silti pienet. Miksi? Koska tärkeintä on, kuka hän on. Pidän hänen rinnoistaan mutta kyllä silmät kääntyy isojen puoleen silti usein. En silti vaihtaisi upeaa naistani pelkkiin isoihin rintoihin.

        ''En silti vaihtaisi upeaa naistani pelkkiin isoihin rintoihin. ''


        Et toki, mutta varmasti luonteeltaan ja ulkonäöltään upeaan naiseen, jolla on isot rinnat. Vai mitä?


      • timmissäkunnossa:)
        vaikeaa on löytää kirjoitti:

        Valitettavasti usein kuitenkin on niin, että isorintaisiin naisiin kontaktia ottavat vähemmän älykkäät miehet. Silloin naiselle tulee väistämättä käsitys että isoista rinnoista pitävien miesten aivotoiminta keskittyy kapeampaan sektoriin.

        Lopetin kuntosalilla käymisen sen takia että treenaaminen tuntui jo hyvin ikävältä tuijotuksen takia. Hankin sopivat välineet kotiin. Itseä ärsyttää eniten se, jos joku mies luulee rintojeni olevan silikonit. Silloinhan nainen on ainakin tyhmä tyrkyllä oleva bimbo. Miesten kanssa oleminen tulee ongelmalliseksi. Miten pitäisi olla ettei tulisi leimatuksi ylimieliseksi muttei helpoksikaan.

        Media pursuaa muovitissisiä naisia ja suomessakin yhä useammat ne ottavat. Tästä on seurannut se, että automaattisesti oletetaan hoikalla naisella olevan se isompi rintavarustus muovia vaikka enemmistö isorintaisista on vielä luomuja. Jos vielä on leveälanteinen ja tiimalasivartaloinen niin on todella vaikea löytää miestä, joka olisi kiinnostunut itsestä ensisijaisesti ihmisenä. Pidän älykkäistä miehistä mutta harvoin niihin törmää.

        Se on tosi inhottavaa kun miehet tuijottaa kuola suussa ja niin ne naisetkin katselevat , tosin eivät aina mitenkään ihailevasti.
        Käyn nykyään kuntoiluryhmässä jossa on vain naisia ja se vähän miellyttävämpää. Tosin ihan eniten minua häiritsi itseäni huomattavasti vanhemmat tuijottavat miehet..ööh. Olen hyväkroppainen, mutta en liian laiha, tosin rinnat ei ole isot, mut kun miehet tykkää katsella nauniita naisia:D ja oon muutenkin näköjään kelvannut hyvin ...uuhllaa


      • mega mies
        .................... kirjoitti:

        ''En silti vaihtaisi upeaa naistani pelkkiin isoihin rintoihin. ''


        Et toki, mutta varmasti luonteeltaan ja ulkonäöltään upeaan naiseen, jolla on isot rinnat. Vai mitä?

        Kuka vaan vaihtaisi naisensa parempaan jos sellainen olisi olemassa. Turhaa porua tisseistä.


    • niintainäin

      Harvoin näkee naista joka olisi isorintainen, hoikka ja muutenkin kropaltaan hyvänäköinen. Yleensä on sitten vatsamakkaroita myös , tai ei vyötäröä ollenkaan.
      Eniten olen kiinnostunut naisesta olla jolla kaunis vyötärö, silloin on muukin kroppa yleensä hyvännäköinen, pienet rinnat ovat myös kiinteät eikä roikkuvat.

      • Tohtori Tissi

        Absurdi ajatus, että pienet rinnat olisivat aina kiinteät, ellet seurustele teinityttöjen kanssa.


    • Fiksu ukko

      Ei todellakaan ole turn off. Jotenkin erikoinen vuodatus. Olisit tyytyväinen, että sinulla on isot rinnat. Otsikkosi ja kirjoituksesi eivät pelkästään satu huonosti yksiin vaan ovat suorastaan ristiriidassa. Tosin - erikoista kyllä - puhut vain rinnoista. Minkähän mallinen takamus ja reidet oikein mahtavat olla? Toivottavasti samaa paria rintojen kanssa eli sieltä kookkaammasta päästä. Kun on lantiosta leveä, niin sitten yleensä on vyötärökin. Naljailut ylipainosta voit jättää poikasten höpötyksiksi.

      Fiksuudesta en tiedä mutta työ ja koulutustausta siihen voisivat viitata joten vastataan sitten sillä nimellä.

    • FIKSUMIES

      Muodokkuus on hyvä asia naisessa. Mieluummin siis naisellinen vartalo kuin lattana. Mutta ylipainoinen ei ole suotavaa olla.

    • Tohtori Tissi

      Minulle taas hoikkuus ja urheilullisuus ovat enemmänkin turn off kuin muodokkuus. Pidän isoista rinnoista, myös roikkuvista, eikä ylipaino häiritse minua lainkaan, ellei se ole aivan sairaalloista.

      Sen sijaan tikkulaihat naiset, joiden luut törröttävät, ovat minusta groteskeja. Kuten myös salipumppaajat. Minä haluan tavallisen, isorintainen naisen, kiitos.

    • penisfriendlyboobs

      Kyllä kunnon meloneja tuijotetaan aina. Mitä sitten? Olisit tyytyväinen kun äijät tykkää, etkä narisisi täällä ihan turhaan.

    • Pervosikasika

      Otan vain otsikkoon kantaa. Kyllä, isot rinnat tekevät naisesta sellaisen, että sitä tekee mieli koskea. Siispä vaikka baarin tungoksessa tulee "vahingossa" pyyhkäistyä isotissin rintoja kädellä, varmasti nainenkin sen tajuaa että mies tekee sen tahallaan, enkä välitä. Isorintainen on silmissäni siinä mielessä vapaata riistaa, että niitä tissejä saa koskea.

      Anteeksi, mutta niin teen jatkossakin.

    • häh

      Jaa millä perusteella isoja tissejä saa mennä koskemaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      64
      2655
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      342
      2500
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2160
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      67
      1844
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1734
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1523
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1503
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe