Millaisia töitä ulkomailta?

curiousabout...

Olen kiinnostunut kuulemaan millaisia töitä ulkomailta voi saada jos ei ole vielä minkään alan koulutusta? (jos on esim. ylioppilas), tai ylipäätänsä, miltä aloilta helpoiten löytää töitä ulkomailla? Ja kiinnostusta olisi lähteä Euroopan ulkopuolelle...eli hieman kauemmas tosiaan joskus tulevaisuudessa.
Anybody? :)

8

567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jfdksjö

      Ilman koulutusta voisit saada töitä Ranskan Disneylandista tai esim. Espanjan tai Thaimaan suomalaisista puhelinmyyntifirmoista. Jotkut ovat lähteneet töihin kalatehtaille Alaskaan tai Norjaan.

    • Quumakalle

      Ranskan Disneylandiin hakijoilta taidetaan vaatia ranskan kielen hallintaa, mutta jos se on hanskassa niin mikäpäs siinä.

      Puhelintyötä löytyy myös esim. erilaisista asiakaspalvelutehtävistä (help/service deskit). Hyvä vaihtoehto, jos ei myyntityö houkuttele. Tekniseen tukeen saatetaan vaatia jotain pohjatietoja/kokemusta, mutta ei aina ja se kokemuskin voi olla hankittu esim. atk-harrastuksen kautta tms. Osa service-deskeistä on lähestulkoon vain sähköisten lomakkeiden täyttöä asiakkaan antamilla tiedoilla. Kannattaa tutkailla eri paikkoja ja niiden vaatimuksia jos puhelintyö kiinnostaa.

      Au-pairiksi taitaa myös päästä suht. helposti ilman isompia koulutuksia. Ehkä sieltä helpoimmasta päästä jos haluaa EU:n ulkopuolelle.

      Mutta jos ei vielä ole yhtään kokemusta ulkomailta (esim. vaihto-oppilaana tms.) niin alussa voisi olla hyvä kokeilla jotain duunia EU:n sisältä. Huomattavasti vähemmän byrokratiaa ja pienemmät riskit jos se ulkomailla asuminen ja vieraaseen kulttuuriin tottuminen ei sujukaan kuten piti.
      Vuoden-parin kokemuksella on jo helpompi sitten siirtyä kauemmaksikin. Jo siitäkin syystä, että EU:n ulkopuolelle tarvitsee useimiten viisumin ja työluvan, joiden saantiin herkästi vaaditaan myös jotain soveltuvaa kokemusta tai korkeampaa koulutusta. Pelkällä lukiopohjalla voi olla heikkoa (au-pair -töitä lukuunottamatta).

    • awsedrft1

      Tekniseen tukeen pääsee jos jaksat tehdä hakemuksen.

      Osaat surffata netissä, googlettaa ja hallitset enkkua suunnilleen sinnepäin ja tietenkin puhut tuettavan maan kieltä. Enkun kieli tarpeen koulutuksessa.

      Ympäri Eurooppaa löytyy helppari paikkoja, joissain paikoissa pulaa Suomalaisista, ottavat heti töihin jos vaan viitsit kysästä.

    • Xcrew.fi

      Hei,

      Usein ulkomailla ratkaisee kielitaito ja asenne! Aktiivisesti vain hakemaan, ja suosittelen katsomaan maailman mahdollisuuksia osoitteesta www.xcrew.fi.

    • johonkilämpimäänpls

      turistirysiin esim italian rannikolle löytyy klubeissa promoottorin töitä. Ei tartte edes osata italian kieltä sanaakaan. Itse olen sinne todennäköisesti suuntaamassa ensi kesänä.

      • Kämppisespanjaan

        Hei! Itse olen suuntaamassa todennäköisesti espanjaan tekemään juuri näitä promoottorin töitä, jos löydän kämppiksen siis ! Eli jos on innokkaita lähtemään lämpimään töihin tai lomamatkalle kesäksi tai kuukaudeksi laittakaa tässä keskustelussa viestiä!:) kämpänkin olen jo löytänyt joka olisi 2 henkilöltä kuukaudessa 600e! Iän toivoisin olevan henkilöllä 16-22.


      • töihinulkomaille
        Kämppisespanjaan kirjoitti:

        Hei! Itse olen suuntaamassa todennäköisesti espanjaan tekemään juuri näitä promoottorin töitä, jos löydän kämppiksen siis ! Eli jos on innokkaita lähtemään lämpimään töihin tai lomamatkalle kesäksi tai kuukaudeksi laittakaa tässä keskustelussa viestiä!:) kämpänkin olen jo löytänyt joka olisi 2 henkilöltä kuukaudessa 600e! Iän toivoisin olevan henkilöllä 16-22.

        ^^ olisin kiinnostunut.
        Millon olisit menossa? Kesän alussa vai vasta loppupuolella?
        Kiinnostaisko lähteä heinä-elokuussa?


    • curiousabout

      Hei ! Olisin kiinnostunut lähtemään Etelä-Koreaan töihin jossakin kohtaa, mutta haluaisin ottaa selvää erilaisista mahdollisuuksista. Kiitos kaikille jotka ovat vastanneet tähän mennessä :)
      Olen ajatellut hakeutuvani yo-pohjaiseen ammatilliseen vielä Suomessa, mutta mietin, pääseekö sieltä harjoitteluun kyseiseen maahan vai pelkästään ammattikorkean kautta?
      Sen jälkeen sitten katson tilannetta uudelleen, mutta kysymys kuuluukin, minkä alan koulutuksella olisi parhaat työllistymis mahdollisuudet kyseisessä maassa tai ylipäätänsä Aasiassa. Onhan sitten tietysti vapaaehtoistyö mahdollisuudet jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe