silmänympärysiho

korppu

Vinkkejä mitä voisi kokeilla silmänympärysiholleni.ihoni atooppinen sekaiho, allerginen ja ikää 40-v.Olen käyttänyt apteekin agualan-l rasvaa myös silmänympäryksille ja nyt niihin on minusta ruvennut kuivuudesta johtuvia juonteita.Lisäksi silmäni kutisevat tosta perusvoiteesta(jokin allrgisoiva aineosa?)debucalia jo kokeilin .mutta turvottivat silmäpussit..Jotain ihan simppeliä perusrasvaa koska mielestäni nämä kaikenmaailman nuorentavat jne ..rasvat ovat humpuukkia ja olen todella allerginen rasvoissa käytettäville eri aineosille...

12

1675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • glam1

      Olen kiinnittänyt huomiota, että ehkä parhaimmat silmänympärysvoiteet ovat suurimmaksi osaksi olleet luonnonkosmetiikasta. BIO2YOU:n silmänympärysvoide jäi suosikikseni monestakin syystä.
      http://www.glitz8glam.com/search/label/BIO2YOU

    • -dida-

      No kehitys on kehittynyt myös kasvovoiteissa, joten kyllä tuotteet ovat entistä parempia. Niitä on vain aika paljon erilaisia ja kun on allergia, atooppinen iho ja silmänalueen iho on yleensäkin herkkää, ei voi kuin kokeilla voiteita, että löytää sopivan.

      Jos et tiedä mille olet allerginen, on aika vaikea valita sopivaa voidetta. Mutta sinuna lähtisin ainakin ensiksi kokeilemaan allergiatunnuksen saaneita silmävoiteita.

      Koska tuskin haluat satsata voiteeseen maltaita, olisiko tämä okei: Erisan uudistava Silmänympärysvoide

      "A- ja C-vitamiinia sisältävä, uudistava silmänympärysvoide edistää herkän ja ohuen silmänympärysihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä. Sisältää lisäksi E-vitamiinia sekä Hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon omaa kosteustasapainoa ja joustavuutta. Allantoiini rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Ei sisällä väriaineita eikä parabeeneja. Pakkauskoko 75ml."

      INCI-lista on tämä:
      aqua (water), cetearyl alcohol, decyl cocoate, canola oil, glycerin, butylene glycol, aluminum starch octenyl succinate, cetyl alcohol, hydrogenated polydecene, saccharide isomerate, cetearyl glucoside, tocopheryl acetate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, chondrus crispus (carageenan), allantoin, disodium edta, peg-8, tocopherol, sodium hyaluronate, retinyl palmitate, citric acid, sodium citrate, ascorbyl palmitate, ascorbic acid

      Tehoaineena tuossa tieteellisesti tutkitut A-, C- ja E-vitamiiniyhdisteet ja hyaluronihappo. En tiedä hintaa, mutta uskon että okei.

      Sitten on La Roche-Posay Hydraphase Eyes - kosteuttava silmänympärysvoide, muistaakseni myös allergiatunnuksella.

      Jos iho on herkkä, käytä ensin joka toinen tai kolmas päivä kunnes silmät tottuvat. Jos tulee oireita, sitten joudut tutkittamaan allergiasi.

      Ei allergiatunnuksen saaneita voiteita on vaikea suositella, paitsi Pirkan sy-voide, sehän on klassikko, edullinenkin. Itse olen tykännyt Avenen Ystheal-voiteesta.

      Luonnonkosmetiikka on usein herkille iholle myrkkkyä, en todellakaan suosittele sitä tarkistamatta ainesosia.

      Esim edellä mainostettu Bio2You vaikuttaa ihan kivalta eikä kovin kalliilta, mutta sisältää allergisoivia/ärsyttäviä hajusteita ja kasviuutteita, esim. kamomilla (mykerökukka), linalool, Citrus nobilis oil, Citrus Aurantium bergamia oil, Limonene, Linalool. Lisäksi kasviuutteita, joiden allergisoivuutta yms. ei ole vielä tutkittu.

      • korppu

        Jep,kokeilinkin debucalin silmänympärysvoidetta mutta toi hyalurinihappo tekee silmäpussit,TURVOTTAA vaikka laiton nuppineulan kokoiset pisarat molempiin luomiin.Näyttää olevan todella monessa silmänympärysvoiteessa kyseinen ainesosa ja kun lopettaa käytön juonteen tulevat taas entiselleen näkyviin...Näin meitä jallitetaan tässä "laadukkaassa"kalliissa kosmetiikassa..


      • arfararara
        korppu kirjoitti:

        Jep,kokeilinkin debucalin silmänympärysvoidetta mutta toi hyalurinihappo tekee silmäpussit,TURVOTTAA vaikka laiton nuppineulan kokoiset pisarat molempiin luomiin.Näyttää olevan todella monessa silmänympärysvoiteessa kyseinen ainesosa ja kun lopettaa käytön juonteen tulevat taas entiselleen näkyviin...Näin meitä jallitetaan tässä "laadukkaassa"kalliissa kosmetiikassa..

        Noh ei se ole jallittamista, jos se ei vain sinulle sovi.

        Kannattaa varmaan kokeilla jotain simppeliä. Esim. Eucerin Aquaphor tai karite(eli shea)voi _kostealle_ iholle. Jos eivät sovi silmänympäryksille, nämä voi käytellä pois huulirasvana.


      • dfrtyuiopå

        Ei minulla olisi varaa ostaa epävarmaa tai halpistuotetta silmänympäryksiin, jos minulla olisi atooppinen iho. Jos kasvojen iho muuten pärjää jollain löytämälläsi perusvoiteella, niin hieno homma ja jatka samaan malliin.

        Mutta panosta silmänympärysvoiteeseen. Ei mitään "nuorentavia" ihmeaineita, vaan laadukas, rauhoittava tuote. Vaikka siitä maksaisi jonkin verran, sehän kestää todellakin iäisyyden.


    • avpro
    • gf9opop

      Silmänympärysiho on ohuempi kuin muu iho ja herkkäkin, joten sille on suotavaa hankkia oma tuote. Apteekin Avene-silmänympärysvoide on erinomainen, sopii sinulle varmasti. Vain nuppineulan pään kokoinen määrä, ei liikaa.

      Toinen hyvä on favora, mutta jos haluat suoraan sen parhaan, ota Avene.

    • Ludlum

      Suosittelen Dr Hauschkan silmäluomivoidetta!
      Hinta 20-30€, riippuu mistä ostat (esim.sinunapteekki edullinen).
      Tätä voi käyttää myös yöaikaan, vaikka hauschkan ihonhoito-periaatteen mukaan kasvoja ei rasvailla yöksi.
      Itse levitän ihan reilusti sekä ala- että yläluomelle, ei turvota ollenkaan.

      • eipä ole hauska

        Dr. Hauskan silmävoiteen INCI ei ole niin hauska, sisältää seuraavat mahdollisesti allergoisoivat /herkistävät aineet:

        Peanut (Arachis Hypogaea) Oil, Beeswax (Cera Flava), Calendula Officinalis Extract, St. John's wort (Hypericum Perforatum) Extract, Fragrance/Parfum (essential oil), Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*,


    • Rva40v

      Myös minä suosittelisin Avenen Soothing eye contour cremeä http://www.avene.fi/tuotteet/herkka_iho/soothing_eye_contour_cream
      Olen itse siitä pitänyt kovasti ja herkkäihoisena ja -silmäisenä se ei ole aiheuttanut mitään ärsytyksiä. Myös äidilleni, jolla allergioita ym. yliherkkyyksiä, tämä voide on sopinut hyvin, eikä ole aiheuttanut ärsytyksiä yms. iho oireita.

      Olen tykännyt myös apteekin Luis Widmer sarjan silmänympärysvoiteesta, siitä paksummasta versiosta, jota voi käyttää myös koko kasvoilla naamion tapaan kun iho on tosi kuiva. Saa myös hajusteettomana versiona ja on tosi riittoisaa ja tuhtia tavaraa. Luis Widmerilla on myös ohuempi, geelimäisempikin sy tuote.

      • korppu

        Ostin sitten avenen silmänympärysihon voidetta kun niin kovasti kehuttu.Viikon käyttäneennä silmäni ei enää kutise,Mutta silmäpussit rötköttää edelleen silmien alla.Johtuuko voiteesta vai jostain muusta??EN ymmärrä kun tuoteselosteessa väitetään voiteen vähentävän turvotusta mutta ainesosana on kuitenkin käytetty hyalourinihappoa??


    • Piia43-vuotias

      Etsi netistä DERRMOSIL-kosmetiikkaa, sieltä löytyy vaikka mitä allergiselle, atooppiselle iholle, ja todella edullisesti .Dermosil pelasti elämäni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9059
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      385
      3750
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2785
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2635
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2485
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2484
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      151
      1767
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1592
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1550
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe