Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Homolle sivari vai armeija?

Gayboy-69

Eli, tässä muutaman vuoden sisällä pitäisi asevelvollisuus suorittaa. Armeijasta ja sivarista liikkuu kummastakin aika hurjia juttuja näin seksuaalisessa mielessä. Itse olen homo, vaikei sitä päältä päin katsoen mitenkään näy. Kumpaa suosittelisit, armeijaa vai sivaria, jos haluaa löytää seuraa tai ihan vaan seksiä.

Mitään ideologista kiinnostusta pasifismiin ei ole.

11

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyjtyytjtyj

      Molemmista paikoista liikkuu aika rasvaisia huhuja.

      Mutta:
      Jos kaipaat poikaseuraa, niin valintasi on ehdottomasti armeija. Jo ihan siitä syystä, että sivarin suorittaa harvempi miesaines. Jos ajatellaan, että väestöstä on 5-10 %homoja ja armeijaan menee vuosittain 15 000 miestä, niin valintasi on selvä.

      Sivarikeskuksessa on enemmän yksityisyyttä ja usein et välttämättä ole tekemisissä muun porukan kanssa, muuten kuin oppitunneilla. Armeijassa sen sijaan nukutaan, ruokaillaan ja leiriydytään telttoihin hyvinkin intensiivisesti. Ja kiinnioloviikonloput.....ahha majoneesi kuule lentelee. Joko yksin tai yhdessä.

      Monesti tuvassa vähintään runkkaillaan yhdessä ja se on fakta. Täysi homola komppaninpäälliköitä myöten. Naurattaa, että inttifanit yrittävät väittää muuta.

    • Vankila on ainoa järkevä vaihtoehto, oli seksuaalinen suuntautuminen sitten mikä tahansa, sillä nyt ei tälläisissä asioissa pitäisi olla minkään luokan merkitystä. Totaalikieltäytyminen ei todellakaan edellytä sitä että henkilön olisi oltava pasifisti, totaalikieltäytymiseen on monia syitä.

      • fantastista

        Vankilaan mukaan sitten liukas saippuapala jota tiputtelee lattialle jos eivät jo muutenkin ehdottele astutuksilla.


    • hjtyjytjytmnym

      Vankila on huonoin vaihtoehto. "Nimimiehet" katselee pitkään ja on huuli pyöreänä. He eivät tajua, että mikä se sellainen rikos on, kun jotkut joutuu vankilaan vain siitä syystä ,että on mies ja mielipidevanki. Saat osaksesi vain hyväntahtoista naurua ja kevyttä vittuilua.

      Ne kelaavat, että : - Ai jaa , vankilaan voi joutua kuka tahansa, no ei se mun kaksoismurha sitten merkkaakaan mitään.

    • L Ähdekritiikki

      "Armeijasta ja sivarista liikkuu kummastakin aika hurjia juttuja näin seksuaalisessa mielessä"

      Kun tietolähteenä näille "hurjille" jutuille on S24 *****foorumi niin tsekkaa lähdekritiikin määritelmä tuosta alta.


      http://fi.wikipedia.org/wiki/Lähdekritiikki

      "Lähdekritiikki on tutkimuksenteossa käytetty työväline, jonka avulla pyritään arvioimaan tiedonlähteen käyttökelpoisuutta. [1] Lähdekritiikin keinoin pyritään myös selvittämään tiedonlähteiden syntyä, TARKOITUSPERIÄ ja tekijöitä."

      Lähtökohtauisesti voi sanoa että "jutut" sivariin ja inttiin liittyen ovat täyttä puppua ja palvelusmuodon valintaa ei kannata tainakaan tämän foorumin "tietoihin" pohjata.


      Tsekkaa vaikka ketju:
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10886268

      Siellä on kysymällä kyysytty todisteita näistä "jutuista" nimenomaan suomen inttiin liittyen mutta tuon ketjun aloittajan väittämiä ei kyetä millään ajankohtaisella lähdetiedolla todistamaan. Ympäripyöreät esimerkit pitää hakea siellä satojen vuosien takaa.

    • Ihme juttu?

      Näyttää siltä, että hävisit kyseissä ketjussa käydyn väittelyn.
      Yritätkö nyt jotenkin kiertää sitä tosiasiaa, että intissä ja vankilassa tapahtuu homoilua?

      • L Ähdekritiikki

        Etpä pystynyt esittämään todisteita hinttapuleista ei Karjalan Prikaatista eikä myös hinttapuleista Porin Prikaatista. Ei näytä löytyvän hinttapulitoiveita mistään muualtakaan kuin harhaisesta mielestäsi.

        Itse asiassa on varsin hupaisaa vedättää, kuin pässiä narussa kaltaistasi hinttapulipropagandan kylväjää. Miksi luulisit että tekisin tätä jollei tämä olisi kerrassaan hauskaa puuuhaa?


      • Olethomo
        L Ähdekritiikki kirjoitti:

        Etpä pystynyt esittämään todisteita hinttapuleista ei Karjalan Prikaatista eikä myös hinttapuleista Porin Prikaatista. Ei näytä löytyvän hinttapulitoiveita mistään muualtakaan kuin harhaisesta mielestäsi.

        Itse asiassa on varsin hupaisaa vedättää, kuin pässiä narussa kaltaistasi hinttapulipropagandan kylväjää. Miksi luulisit että tekisin tätä jollei tämä olisi kerrassaan hauskaa puuuhaa?

        Luulisin ,että yrittäisit nyppiä pinseteillä pikkiriikkistä tuhkamunaasi varusmieskatalogiasi katsellen, yksinkertainen tolvana.


    • Ak47

      Mee armeijaan. Se on miehekkäämpää kuin sivari. Mutta sinne menon tarkoitus ei ole etsiä panoseuraa. Eihän sitäkään mikään estä, että jos löydät sieltä jonkun mukavan (jotkut homotkin käy armeijan). Jos pelkkää panoseuraa etsit, liity ruotsin armeijaan. :) Ethän ole sattumoisin sukua eräälle Trol Trollille?

    • Onko paha?

      Mulla oli usein aamulla seisokki armeijassa ja olen silti hetero. Suihkut oli sellaisia tiloja että toki kaksi pystyi olemaan saman verhon takana että jos silloin alkaa keulimaan ja pakollinen tarve tuijottaa sitä toista?

      Aika usein sai käytyä yksin suihkussa.

    • forced entry

      Jos olet homo ja tykkäät alistamisleikeistä ja ns. rajusta menosta (kuten anaalipakotus laivalla, persekuumemittaus jne.), mene armeijaan. Jos olet enempi perushomo, mene sivariitn.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe