Sinoclear poskiontelotulehduksen hoidossa

Henna

Onko kellään kokemuksia Sinoclear nenäsuihkeen käytöstä poskiontelotulehduksen hoitamisessa?

Ostin tänään tuon nenäsuihkeen kokeiluun, kun lääkäri ei katsonut tässä vaiheessa tarpeelliseksi kirjoittaa antibioottikuuria. Itsehoitokeinoina on jo käytössä nenähuuhtelukannu, kortisoninenätipat, Duact- kapseli ja Flavamed.

11

6262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Virpi1

      Minäkin etsin tietoa Sinoclear -suihkeesta. Auttoiko Henna sulla se?

    • Kaniini

      Kyllä lähtee... suosittelen varovaista aloitusta voimakkaiden reaktioiden takia.

    • tehokasta on

      Aikas hauska aine, mutta avaa kyllä ja tyhjentää röörit. Kannattaa tosin käyttää sillain ettei ole lähdössä juuri mihinkään, sen verran pistää vettä silmistä vuotamaan ja aivastuttamaan.
      Mulla auttoi kyllä.

    • Jorma48

      Ei auttant. Käytin kymmenen päivää ja tilanne vain paheni. Karvasteli ja poltti nenässä tunnin suihkuttamisen jälkeen ja lisäksi nenä vuoti kuin kovassa nuhassa
      tunnin tai kaksi. Poskionteloita se ei puhdistanut.

    • Auttoi

      Auttoi toisella kerralla (kokeilin kahdessa tulehduksessa). Suosittelen, jos on ongelmia pitkittyvien tulehdusten kanssa. Käytin Sinoclear-suihkeen lisäksi aamulla duactia, suolaliuosta (Pharmacare) päivän aikana kosteuttamaan, sarvikuonoa sekä illalla Vicksin avaavaa nenäsuihketta. Lima tyhjeni erityisesti yön aikana ja aamulla. Sarvikuono lisäsi tyhjentymistä. Yleensä flunssassa räkä jää poskionteloon, eli kirkkaan värisen liman tulon jälkeen tavara jämähtää onteloihin. Nyt sain sitä poistumaan ensimmäistä kertaa 10 vuoteen ja vältyin tulehdukselta. Ja kaikki poppaskonstit kokeiltu.

    • Varpu2

      Mulla on ympärivuotinen alleeginen nuha. Pääosin niistän kirkasta ja sitkeää limaa. Joskus ulos tulee värillisiä pieniä klimppejä. Lääkäri näkee usein vain turvonneet limakalvot. Itse tunnen ja tiedä, että ontelot on täynnä räkää. Kokeilen parhaillaan Sinoclear tuotetta. Toisena aamuna oli flunssamainen olo ja vihreää räkää alkoi tyhjetä.. Nyt oken käyttänyt kuusi päivää ko tuotetta. Edelleen aamuisin niistän vihreää räkää, päivisin vain vähän kirkasta. Mietin vain, että altistaako sinoclear tuote uudelle flunssalle vai onko mulla tosissaan syvällä onteloissa ollut koko syksyn ja kevään tuollainen määrä tulehtunutta tavaraa. Yks vaihtoehto on myös se, että sattumalta tuli flunssa juuri tähän kokeilu aikaan. Mutta sitä en oikein usko. Käytän sarvikuonoa säännöllisesti. välillä dymistad nenäsumuketta ja tabletteja. Tää on rasittava vaiva. Laulan työkseni. Ääni ei toimi tämän vuoksi niin kuin se oikeasti toimisi.:( Mulle on tehty myös poslionteloleikkaus. Sen mtötä räkä tulee paremmin ulos.

    • Sinoclear

      Siinä vasta tuote. Kuin sakset survaisisi nenään. Sitten räkä roiskuu ja tukkii röörit ja ontelot lopullisesti. Sain tolkuttoman pääkivun todistettavasti sivuoireena. Ei tehnyt hyvää. Teki pahaa ja tunsin oloni huomattavasti sairaammaksi.

    • Ikuinennuha

      Sarvikuonokannu on mulla käytössä päivittäin, mutta se ei silti auta, jos jokin flunssavirus iskee. Suolavesi kyllä virtaa röörien läpi, mutta silti jotain kerääntyy poskionteloihin. Olen syönyt niin monta antibioottikuuria, että päätin viime syksynä kokeilla Sinoclearia. Eka kokemus oli yllättävä, mutta ei kuitenkaan kauhea. Nenää poltti ja kirveli ihan hirveesti, otsa-, leuka- ja korvasärky oli kahden tunnin ajan kovat, mutta helpotti sit. Lääkehän pitää ottaa n. 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa, eikä saa lähteä liikkeelle esim. ajamaan autoa sinä aikana. Sen verran kovia reaktioita voi tulla. Mulla ei ole nuhaa ollut kuin kirkkaana viime vuodet. Heti kun suihkautin aineen, aivastin pari kertaa ja sit alko räkä irtoamaan! En uskonut silmiäni kun ekan puolen tunnin aikana vain niistin ja niistin, eikä loppua meinannu tulla! Uskomaton aine! Kun syön antibioottikuurin, poskiontelotulehdus poistuu, mutta räkää ei kyllä irtoa. Nyt irtosi! Kahden tunnin jälkeen helpotti, mutta kurkkuun alko silti valua ärsyttävää paksua räkää. Niistin molemmat sieraimet monta kertaa niin tyhjiksi kuin sain ja sain nukkua yöni rauhassa. Seuraavana aamuna oli ehkä vähän kipeämpi olo, mutta lämpö ei enää sinä päivänä kohonnutkaan (joka muuten saattaa olla flunssien yhteydessä koholla 37-37.4 viikkokaupalla). Käytin viikon ajan iltaisin aina samaan aikaan ohjeiden mukaan ja joka kerta tuli samat reaktiot, vähän lievempi kylläkin joka kerta. Nyt oon ollu terve syksystä asti! Pari kertaa on tuntunut flunssa alkavan, kurkkukipua tms. mutta ei olekaan sitten tullut. Pomokin on ihmetellyt, kun olen ollut niin paljon töissä

    • Mies35v

      Kyllähän tuo hieman höpöltä varttitunnin tuntuu. Neljän päivän käytön jälkeen kävin hakemassa kuurin. Ei ainakaan minulla siis auttanut tuossa ajassa yhdessä nenäkannun ja Duactin kanssa. Käyttelen tässä kuurin lomassa kyllä loppuun kun tuo jotain tuntuisi tekevän. Tuskin kumminkaan ostan enää.

    • Marikki21

      Todellakin auttoi. Tehokkain tuote, mitä olen testannut. Parinä pivinä lähinnä kirkasta limaa mutta sitten alkoi tulla sellaista kellertävää. Nyt neljäs päivä ja tuntuu, että rölrit alkavat oikeasti puhdistua. Vähentänyt selvästi poskiturvotusta. Itsellä myös havainto, että irtoaa ja tyhjentyy erit. yön ja asmun aikana. Todellakin aion ottaa myöhemminkin käyttöön.

    • Sinuiittinen

      Päätin, etten aio sotkea koko kroppaa antibioottikuurilla ja hain apteekista Sinoclear suihkeen. Nyt on kolmas päivä ja tuntuu, että reaktio on voimakkaampi. Aivastuksia tuli varmaan 30 ja silmät puski kyyneliä. Poltetta kipeämmällä puolella jatkui ainakin tunnin. Limaa tulee, ja liman väri on muuttunut keltaisesta vihertäväksi, eli jotain edistymistä on. Ja maku-/hajuaisti on palannut, vaikka limakalvot ovat edelleen turvoksissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe