Mies hymyili, minä käänsin katseeni pois. Luuliko torjunnaksi?

alhrbf

Olen ihastunut tähän mieheen ja pidin hyvänä ideana laittaa jäitä hattuuni. Mies toi muutaman kerran sanattomasti esiin kiinnostustaan. Minä väistin katsetta kun mies hymyili "sillä tavalla" joka ei ollut tavallista kohteliaisuutta. Tilanne oli myös sellainen että ei oltaisi voitu jutella kahdenkesken. Sen jälkeen mies on ollut välinpitämättömän oloinen. Antaako se miehelle kuvan torjunnasta jos nainen ei yhdy suoraan flirttiin?

21

1806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • manscience

      Kysymys, johon ei tarvitse vastata, miettikööt naiset itse: Miksi mies kiinnostuisi / lähestyisi naista, joka on välinpitämätön, ei osoita takaisin kiinnostustaan, jos sellaista on tai anna edes merkkejä?

      Puhun vain omasta puolestani, mutta jos nainen ei millään tavalla osoita minkäänlaista kiinnostusta minua kohtaan (käyttäytyy mm. samoin tavoin miten sinä käyttäydyit miestä kohtaan) lähestyttyäni, niin kyllä se kiinnostuksen tätä naista kohtaan tappaa aika äkkiä. En ole haluttua tai toivottua seuraa ja that's it.

      • nainen

        Kyllä sen pitäisi olla aika selvä asia naisilllekin.


    • Ei ap mut saman tehn

      No mitenkä tilanne pelastetaan tästä? Haluun sen miehen.

      • sssssss

        Suora puhe on aika arvostettua Suomessa.


      • vanhatotuus

        Tekemällä päinvastoin, antamalla miehelle huomiota, osoittaa olevansa kiinnostunut, hakee seuraan ja juttelemaan ja ehdottaa jotain yhteistä tekemistä/ulkona käymistä. Iloinen ja positiivinen asenne on suuri plussa.

        "Hymyhuulet suukon saavat. Hymyhuulet huomataan."


    • Jääkuningatartaktiikka toimii, mutta valitettavasti vain elokuvissa. Normaali mies kuulee negatiiviset viestit kovempina kuin positiiviset, ujo mies ei välttämättä usko positiivista signaalia edes todeksi ja negatiivinen viesti saa hänet juoksemaan karkuun.

    • joku vain

      Jääkuningatartaktiikka toimii myös elokuvien ulkopuolella, mutta vaatii kyllä mieheltä älytöntä itsevarmuutta ja naiselta niin paljon seksikyyttä, rahaa ja valtaa että mies ei ensimmäisestä pakeista lannistu ja siirry helpompien pariin vaan jatkaa kuningattarensa piirittämistä. Saat tällä taktiikalla nössöimmät pois, ja jäljelle jäävät vain kaikkein määrätietoisimmat ja itsevarmimmat... Tosin myös sellaiset sairaat narsisti stalkkerit, joita psykopaateiksi myös sanotaan.

    • turhautunutomaaneläm

      NAISET JA MIEHET: Osoittakaa olevanne kiinostuneita! Jos joku on teille osoittanut kiinostuksensa, osoittakaa sitä myös takaisin jos sitä on! Osoittakaa se jumalauta! Älkää pitäkö itseänne löysässä hirressä miettimällä mitä toinen ajattelee! Kertokaa omat tunteenne, niin sen toisen vastapuolen on helpompi tulla vastaan! Kertokaa jos te haluatte seurustella ja syvemmän kuin kaveri suhteen sen erään kanssa! Ei ole kiertotietä eikä helppoa tapaa tehdä sitä, voi vain avata suunsa ja uskaltaa antautua omille tunteilleen, koska sitä ei tee kukaan muu teidän puolestanne!!!

    • vaalea karkulainen

      Voi paska! Tulipas kurja fiilis tässä...
      Mä olin just tollanen "jääkuningatar" varmaan sen miehen mielestä.
      Hitto kun kyse ei ollut siitä, vaan mä todellakin menin ihan kipsiin!

      Tapahtuneesta on kulunut aikaa enää ole häntä sen koommim etsinnöistä huolimatta enää löytänyt. Olisin halunnut korjata väärinkäsityksen ja tutustua.
      Toivottavasti se edes näki musta että en ole jääkuningatar vaan tilanteen hämmentämänä sanaton.

    • ----

      Mulle riittää kertakin, että nainen on tyly, tympeä tai muuten välittää negatiivista signaalia, niin menetän kiinnostuksen.

    • trumpet

      Voi jääkuningatar....

      Aloittaja ja joku muu oli vastaavassa tilanteessa.
      Laitetaampa tilanne esim toisinpäin eli te humyilette vastaavasti miehelle ja hän kääntää katseen pois kiinnoistuisitteko? No ette tosiaan..
      Jos oikeesti haluatte korjata tilanteen niin joudutte oikeasti aukaisemaan sen suunne ja puhumaan...
      tuo vitun kuningatar pelleily on ihan oikeasti silkkaa paskaa...

    • Mies30vYJ

      Suuri huokaus. Ei se ole kumma, että täällä pyörii niin paljon ihmisiä sinkkuina, kun kukaan ei voi "pelin nimessä" näyttää tunteitaan. Varsinkin teillä naisilla, miksette voi näyttää avoimesti kiinnostustanne? Pidättekö itseänne liian tyrkkyinä? Jos pidätte niin se on kyllä täyttä roskaa. Ainakin tänä päivänä. Minä ainakin olisin todella otettu jos nainen joskus edes tulisi sanomaan jotain tai flirttailisi niin, että rohkaistuisin itse mennä juttelemaan.
      Seuraava kysymys lienee, että miksen itse mene juttelemaan naisille? No koska sanon aina jotain väärin.

    • dsfsfd

      Hyviä vastauksia täällä.

      Miehen näkökulmasta tähän jääkuningatar –taktiikkaan vielä.

      1) Nainen ei ole kiinnostunut
      - Mies hymyilee, osoittaa kiinnostustaan, katsoo ja hakee vähän kontaktia etäältä. Epäkiinnostunut nainen ignooraa miehen, ei vastaa hymyyn tai katseeseen ja aktiivisesti välttää kaikkea kontaktia. Miehen jatkaessa sinnikkäästi tai jopa lähestyessä kaikesta huolimatta mies on naisen (ja myös järkevien miesten) mielestä jotain näistä tai useampia: epätoivoinen, kuin tyhmä kun ei tajuu, ärsyttävä, inhottava, säälittävä, kuvittelee itsestään liikoja ja saa melko suoraviivaiset ja harvinaisen selvät sekä lopulliset pakit. Naisesta ja naisen ärsytyskynnyksestä riippuen pakit ovat joko tylyt tai kaikesta huolimatta lempeät, lähinnä säälistä. Naisia edes jotenkin tajuava mies ymmärtää luovuttaa ajoissa.

      2) Nainen on kiinnostunut jääprinsessa
      - Mies hymyilee, osoittaa kiinnostustaan, katsoo ja hakee vähän kontaktia etäältä. Jääprinessa ignooraa miehen, ei vastaa hymyyn tai katseeseen ja aktiivisesti välttää kaikkea kontaktia. Hän odottaa ja toivoo miehen jatkavan sinnikkäästi tai jopa lähestyvän kaikesta huolimatta. Nainen haluaa testata, että mies on tosissaan eikä vaikuttaa liian helpolta. Liian vaikeasti tavoiteltava nainen vaikuttaa miehestä kuitenkin epäkiinnostuneelta ja naisia edes jotenkin tajuava mies ymmärtää luovuttaa ajoissa.

      Ehdottomasti naiset näyttäkää se kiinnostus. Kukaan mies kuin sellainen, joka jotain näistä tai useampia: epätoivoinen, kuin tyhmä kun ei tajuu, ärsyttävä, inhottava, säälittävä, kuvittelee itsestään liikoja ei lähesty naista, joka ei osoita mitään kiinnostusta ja vielä torjuu osoitetun kiinnostuksen. Ainoa kuka voi lähestyä itsevarmana torjuvaakin naista on joku 110% itseluottamuksen omaava playboy, joka tietää tai ainakin jumalallisella varmuudella kuvittelee saavansa naisen kuin naisen... ja hänkin yrittää torjuvaa naista vain todistaakseen itselleen, että on itse on niin valloittava, että sai naisen kaadettua kaikesta vastustelusta huolimatta, ei siksi että oikeasti naisen itselleen haluaisi.

      • edellinen kirj.

        Pakko jatkaa tähän... olen vuoden päivät yrittänyt yhtä puolituttua tarjoilijaa tutustumaan vähän lähemmin, olen siis asiakas. Joskus bissellä käydessäni juteltiin niitä näitä ja vähän enemmänkin ihan sattumalta kun oli hiljaista ja hän oli tosi kiva. Meni kuitenkin kuukausia, ennen kuin nähtiin seuraavan kerran. Hän ei tervehtinyt, ajattelin ettei hän muista minua. Moikkasin kuitenkin ja lyhyesti moi mitä kuuluu läpät siihen päälle. Ei osoittanut sen isompaa kiinnostusta, mutta oli ystävällinen. Sittemmin hän on kohdellut mua tosi viileän asiallisesti, elekieli minua kohtaan on välinpitämätöntä ja vähän ylimielistäkin, ei hymyile koskaan. Joskus olen kuin ilmaa, katse ohittaa mut vaikka seison kahden metrin päässä. Kuitenkin hän katselee minua kaukaa ja pitkään. No olen sitten joitakin kertoja kokeillut avata keskustelun uudelleen kysyäkseni treffeille kun olen nähnyt hänet vapaa-aikanaan sattumalta. Muutaman välinpitämättömän ja täysin ilmeettömän lauseen ja olankohautuksen jälkeen hän on aina lähtenyt pois. Kaukaa katselu kuitenkin jatkui edelleen.

        Nyt kun satuin katsomaan kiekkomatsia tapaamani kauniin naisen kanssa ja nainen flirttasi ja härnäsi mua melko näkyvästi niin yhtäkkiä huomasin tarjoilijan katsovan meitä. Naama niin norsun vituralla ettei tosi. Hän sattui olemaan tiskillä kun hain oluen, niin jos katse olis voinu tappaa, olisin kuollu. Oli sen näkönen, että kohta tulee huutoraivari silmille, tuoppi kopsahti pöytään hammasta purren ja oli viittä vaille ettei kai sanonut jotain. Tiukka kahden kolmen sekunnin katse silmiin epätoivo ja kiukku silmissä, melkein sen näkönen että pian itkuun purskahtaa, turhautunut puhahdus ja sit käänty tukka heilahtaen ympäri ja käveli takahuoneeseen.

        Ja kuin monet pakit se on mulle tässä tarjoillut kun melko johdattelevatkin keskustelunavaukseni ovat tyrehtyneet ja joka kerta olen jäänyt tyhmänä seisoskelemaan siihen itekseni ajatellen, et okei, pakko uskoo ettei sitä oikeesti kiinnosta, asia tuli harvinaisen selväksi. Mut paha mieli mun tuli sen puolesta nyt..


      • ............
        edellinen kirj. kirjoitti:

        Pakko jatkaa tähän... olen vuoden päivät yrittänyt yhtä puolituttua tarjoilijaa tutustumaan vähän lähemmin, olen siis asiakas. Joskus bissellä käydessäni juteltiin niitä näitä ja vähän enemmänkin ihan sattumalta kun oli hiljaista ja hän oli tosi kiva. Meni kuitenkin kuukausia, ennen kuin nähtiin seuraavan kerran. Hän ei tervehtinyt, ajattelin ettei hän muista minua. Moikkasin kuitenkin ja lyhyesti moi mitä kuuluu läpät siihen päälle. Ei osoittanut sen isompaa kiinnostusta, mutta oli ystävällinen. Sittemmin hän on kohdellut mua tosi viileän asiallisesti, elekieli minua kohtaan on välinpitämätöntä ja vähän ylimielistäkin, ei hymyile koskaan. Joskus olen kuin ilmaa, katse ohittaa mut vaikka seison kahden metrin päässä. Kuitenkin hän katselee minua kaukaa ja pitkään. No olen sitten joitakin kertoja kokeillut avata keskustelun uudelleen kysyäkseni treffeille kun olen nähnyt hänet vapaa-aikanaan sattumalta. Muutaman välinpitämättömän ja täysin ilmeettömän lauseen ja olankohautuksen jälkeen hän on aina lähtenyt pois. Kaukaa katselu kuitenkin jatkui edelleen.

        Nyt kun satuin katsomaan kiekkomatsia tapaamani kauniin naisen kanssa ja nainen flirttasi ja härnäsi mua melko näkyvästi niin yhtäkkiä huomasin tarjoilijan katsovan meitä. Naama niin norsun vituralla ettei tosi. Hän sattui olemaan tiskillä kun hain oluen, niin jos katse olis voinu tappaa, olisin kuollu. Oli sen näkönen, että kohta tulee huutoraivari silmille, tuoppi kopsahti pöytään hammasta purren ja oli viittä vaille ettei kai sanonut jotain. Tiukka kahden kolmen sekunnin katse silmiin epätoivo ja kiukku silmissä, melkein sen näkönen että pian itkuun purskahtaa, turhautunut puhahdus ja sit käänty tukka heilahtaen ympäri ja käveli takahuoneeseen.

        Ja kuin monet pakit se on mulle tässä tarjoillut kun melko johdattelevatkin keskustelunavaukseni ovat tyrehtyneet ja joka kerta olen jäänyt tyhmänä seisoskelemaan siihen itekseni ajatellen, et okei, pakko uskoo ettei sitä oikeesti kiinnosta, asia tuli harvinaisen selväksi. Mut paha mieli mun tuli sen puolesta nyt..

        Tyypillinen nainen joka kuvittelee, että miehet on jotain ajatustenlukijoita tai ymmärtävät ne monimieliset sanattomat signaalit juuri naisen tarkoittamalla tavalla. Jotkut naiset on myös sillä tavalla sairaita, että kiinnostuvat miehestä ja tulevat mustasukkaiseksi vasta kun mies löytääkin jonkun toisen. Eipä tuollaisista kannata piitata. Minulta ainakin menisi mielenkiinto tuollaiseen naiseen, vaikka olisi kuinka mukavalta aluksi vaikuttanut.


      • ..............
        edellinen kirj. kirjoitti:

        Pakko jatkaa tähän... olen vuoden päivät yrittänyt yhtä puolituttua tarjoilijaa tutustumaan vähän lähemmin, olen siis asiakas. Joskus bissellä käydessäni juteltiin niitä näitä ja vähän enemmänkin ihan sattumalta kun oli hiljaista ja hän oli tosi kiva. Meni kuitenkin kuukausia, ennen kuin nähtiin seuraavan kerran. Hän ei tervehtinyt, ajattelin ettei hän muista minua. Moikkasin kuitenkin ja lyhyesti moi mitä kuuluu läpät siihen päälle. Ei osoittanut sen isompaa kiinnostusta, mutta oli ystävällinen. Sittemmin hän on kohdellut mua tosi viileän asiallisesti, elekieli minua kohtaan on välinpitämätöntä ja vähän ylimielistäkin, ei hymyile koskaan. Joskus olen kuin ilmaa, katse ohittaa mut vaikka seison kahden metrin päässä. Kuitenkin hän katselee minua kaukaa ja pitkään. No olen sitten joitakin kertoja kokeillut avata keskustelun uudelleen kysyäkseni treffeille kun olen nähnyt hänet vapaa-aikanaan sattumalta. Muutaman välinpitämättömän ja täysin ilmeettömän lauseen ja olankohautuksen jälkeen hän on aina lähtenyt pois. Kaukaa katselu kuitenkin jatkui edelleen.

        Nyt kun satuin katsomaan kiekkomatsia tapaamani kauniin naisen kanssa ja nainen flirttasi ja härnäsi mua melko näkyvästi niin yhtäkkiä huomasin tarjoilijan katsovan meitä. Naama niin norsun vituralla ettei tosi. Hän sattui olemaan tiskillä kun hain oluen, niin jos katse olis voinu tappaa, olisin kuollu. Oli sen näkönen, että kohta tulee huutoraivari silmille, tuoppi kopsahti pöytään hammasta purren ja oli viittä vaille ettei kai sanonut jotain. Tiukka kahden kolmen sekunnin katse silmiin epätoivo ja kiukku silmissä, melkein sen näkönen että pian itkuun purskahtaa, turhautunut puhahdus ja sit käänty tukka heilahtaen ympäri ja käveli takahuoneeseen.

        Ja kuin monet pakit se on mulle tässä tarjoillut kun melko johdattelevatkin keskustelunavaukseni ovat tyrehtyneet ja joka kerta olen jäänyt tyhmänä seisoskelemaan siihen itekseni ajatellen, et okei, pakko uskoo ettei sitä oikeesti kiinnosta, asia tuli harvinaisen selväksi. Mut paha mieli mun tuli sen puolesta nyt..

        Aika lapsellista muutenkin suuttua jollekin tuntemattomalle asiakkaalle noin kun ette kuitenkaan missään suhteessa ole.


    • 12+12

      Mulle ei ainakaan ujona miehenä riitä se että nainen vain hymyilee, tarvitsen naisen lähestymisen ja juttelun ja jos nainen pyytäisi numeroani lopuksi niin sekin olisi todella toivottua myös.
      Montakohan kiinnostunutta naista on skipannut.. joidenkin naisten hymyjen leveys alkoi melkein jo huvittamaan, mietin mielessäni että eikö tuo ole jo raskasta hymyillä noin kovasti :D

      • .......

        Parempi olisi opetella niitä aloitteiden tekoja, sillä saatat joudua odottelemaan naisten lähestymistä maailman tappiin asti.


      • edellinen kirj.

        Kuvailemasi naiset eivät ole jääprinsessoja vaan normaaleja hyvinkin aloitteellisia naisia. Pistät kaiken työn naiselle. Voit näyttäytyä naiselle jääprinssinä itse.

        Mitä jos opettelisit pahimmasta ujoudesta eroon ja alkaisit tulemaan vastaan? Sanot vaikka naiselle et oot ujo. Jos hän on kiinnostunut niin hän tulee vastaan.

        Äärimmäinen ujous on hankala. Menin kerran yhden nätin naisen luokse ja kosketin sivulta kevyesti olkapäähän (tököä, mutta se tuli ihan sekunnin murto-osassa kun käveltiin vierekkäin). Se käänty katsomaan mua ja sillä meni ihan pasmat sekasin. Ei pystynyt kattoo silmiin, vilkuili vain, yritin hymyillä. Pyysin anteeksi jos säikäytin ja olin lähdössä pois. Hän tarttui varovasti mun kädestä kiinni ja tajusin, että kädet tärisee. Sitten se vaan tuijotti mua ja maahan vuorotellen, eikä saanu sanottua muuta kuin ihan hiljaa että "ole kiltti, älä mee pois." Mutta ei siitä tullu mitään järkevää keskustelua... Tyttö meni jotenkin ihan pois tolaltaan.


    • ujopiimä

      oisit pussannu sitä, sitä se odotti. :)

    • gjkööb,öä,ö

      Kerran tai pari voi toki kääntää jos sen jälkeen sama jatkuu niin asia selvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1448
    4. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1131
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1128
    6. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1120
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1081
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe