Suomalaiset "anarkistit" eivät vitussa ole anarkisteja

eojfff

Ihan huvittaa, kun nää suomalaiset anarkistit esim. Kiakkovieras-osallistujat väittävät oikein olevansa anarkisteja.
TURHA VÄKIVALTA ja mellakointi ilman päämäärää, vieläpä päihtyneenä, ei todellakaan ole sitä oikeaa anarkiaa vaan pelleilyä ja itsensä nolaamista. Anarkia on pohjimmiltaan rauhanomainen aate, kuten kommunismikin, mutta ihmeen väärin tuntuvat kaikki sen ymmärtävän. Hävettää!
Kiakkovieraiden aate oli hyvä, veronmaksajien pussistahan rikkaiden elittijuhlat maksetaan mutta sillä että hakkaatte poliiseja ja niiden hevosia ette kyllä protestoi mitään, kunpa osaisitte järkätä OIKEAN, rauhallisen mielenosoituksen! Sellaisia tarvitaan ja sellaset on ihan jees! Esim. katu on punk oli hyvä, tosin turhan pienelle alueelle pystytetty tapahtuma.

9

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väkivalta on syvältä

      Hyvä, että löytyy anarkismia kannattavia JÄRKEVIÄ ihmisiäkin, ettei tarvitse sentään jokaista leimata tuollaiseksi väkivaltapelleksi. Nuo huligaanit nyt varmasti olivat vain kokeilunhaluisia nuoria tai väkivaltaisia häiriintyneitä hulluja.

    • VoiVoi'

      syö sinä rasisti paskaa.

    • Löysin

      Tuolta toisaalta erikoisen havainnon josta lyhyesti:

      "Suomi on saanut uuden poliittisen virtauksen -anarkistit. Minkälaatuisesta anargismista on kysymys on mielenkiintoinen seikka.

      Anarkosyntikalistit pyrkivät aikanaan kaatamaan valtiokoneiston ja panemaan tilalle ammattiyhdistysliikkeen suorat solut ja asukasitsehallinnon sekä lopulta kaatamaan kapitalismin.

      Suomessa virallinen porvarillinen anarkistinen suuntaus haluaa myöskin hävittää kansallisen valtiovallan ja antaa yksityiselle pääomalle täyden vallan. Nämä anargistit ovat nyt vallassa ja vannovat glopaalin kapitalismin nimeen ja uskovat vapaaseen pääomien, työn ja palvelujen liikkeeseen yli kansallisten rajojen.

      Itseasiassa kysymys saattoi itsenäisyyspäivänä olla kahden anargistisen virtauksen kohtaamisesta, jonka valtiovallan poliisi esti.

      Komiikkaa vaiko ei ?"

      http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/155750-anargosyntikalistit-ja-kansallisanarkistit-yllätti-itsenäisyyspäivänä

    • työtön

      Kommunismi on väkivaltainen aate. Siinä tuotantovälineet ja omaisuus otetaan vaikka väkivalloin "kansan" haltuun. Anarkismi on myös väkivaltainen aate. Anarkiaa siinä halutaan. Kommunismia on kokeiltu laajassa mitassa monissa valtioissa eikä tulokset olleet hyviä. Kommunismi myös on rasistinen poliittinen liike koska se syrjii mm uskon perusteella.

      • 9999?

        Kommunismi on väkivaltainen aate. Sosialismi on rauhan aate, pyrkimykset samat kuin kommunismilla, mutta rauhanomaisin keinoin. Marx kannatti nimenomaan väkivaltaista vallankumousta. Ja osa anarkisteista hyväksyy väkivallan, kyllä. Eivät kuitenkaan kaikki.


    • asdf

      anarkia=vapaus.

      • työtön

        Wikipediassa nyt on yksi lause jossa anarkia voidaan ajatella olevan filosofinen liike jossa merkitys olisi tuo vapaus. Paras yksisanainen selitys on hallituksettomuus. Voihan sen vapaudeksikin ajatella jos ei mitään kuria ja järjestystä ole esivallan ylläpitämänä. Kaikki saavat vapaast mätkiä ja ryöstää toisiaan, hyväkuntoisen nuoren (?)-radikaalin unelma.


    • hah hah anarkia!

      Nämä ois mitään uskaltaneet tehdä, jos eivät olisi olleet päissään. Mutta eihän suomalainen muutenkaan rohkaistu kuin pullon hengellä.

    • Pohtii

      Kiekkovieraat ovat lukiolaisia nuoria joilla ei ole vielä aivojen päättelykyky täysin kehittynyt. Epäilen että heitä käytetään hyväksi. Epäilen että kysymyksessä on osa suurta salaliitoa jonka tekiät yrittää pitää libertarismin ja voluntarismin poissa suomessa.

      Kokomus nuorten ja nallen osuus on ylpeillä ja näyttää että ei kannata tutustua vapauteen koska sen kannatajat on kyrpiä

      Halla aho ja Homma foorumi oli ensimmäisiä tapoja pitää verot korkealla ja paljon pyrokratiaa, he antoivat mallin että se on rasismia ja natsismia

      Nyt nämä kiekko vieraat on malli kolme, ihmisten harhauttamisessa,

      Ne keksivät vaikka mitä aivopesukeinoja että vain ei vapaus ajattelu rantautuisi kunnolla.

      Osana on myös koulun englannin kielen tunnit joissa, asennetaan inho englanin kieltä kohtaan, eli varsinaista epäopetusta, näin kontroloidaan informaatio kanavia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      218
      1852
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1689
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1162
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1080
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1055
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      970
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe