1000kcal dieetti alkaa nyt!

painonpudottaja

Mun on pakko saada painoa alaspäin, joten kokeilen nyt tällästä dieettiä. :) Peruskulutukseni on 1700-2000kcal luokkaa joten ajattelin että tuo 1000kcal olisi ihan hyvä. Oon lukenu PALJON kirjallisuutta painonpudotuksesta, erilaisia ruokakirjoja jne. ja olen viettänyt paljon aikaa jutellen vaarini kanssa joka on kasvissyöjä (niin, hän on muuten 81 vuotias ja käy vieläkin säännöllisesti salilla, vaeltelee ja tekee 15km sauvakävelylenkkejä). Olen siis tutustunut aiheeseen joten ei tarvitse alkaa saarnaamaan tämän 'epäterveellisyydestä'.

Tämän hetkistä painoa en aio kertoa tarkkaan, koska tiedän että se aiheuttaa närää ihmisissä enkä halua että tänne tullaan haukkumaan tai riitelemään. En ole liikalihava, mutta ylimääräistä multa kyllä löytyy. Tavote on saada 10kg pois ja saa nähdä kauan tässä menee :) Laitan tänne aina miten on mennyt, mitä olen syönyt etc. edistymisiä ja olis mahtavaa jos tsemppaisitte mua! Saa myös tulla tähän dieettiin mukaan, ehkä yhdessä painonpudotus sujuisi paremmin.

8

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taas yx anorektikko

      Ei sun tarvitse kertoa painoasi, sillä kyllä se on arvioitavissa peruskulutuksestasi. Olet laiha ja haluat luuviuluksi. Siinäpähän laihdutat ja hävität lihaksesi, jonka seurauksena sinusta tulee lihava aikuinen. Alle 1500kilokalorin ei pitäisi mennä.
      Turha sun on odottaa täältä tsemppaamista. Palaa asiaan, kun olet ylipainoinen ja haluat silloin laihtua.

    • painonpudottaja

      Just joo, te ette tiedä mun asioista juuri mitään niin toivon ettette tuomitse mua. Mä en ole laiha, mä olen lyhyt nainen. Ja ihan kuin laihtuminen ja kehon muokkaus olisi vain lihavien yksinoikeus :D

    • Taas yx anotektikko

      Muiden kuin ylipainoisten ei yksinkertaisesti kannata laihduttaa, jos arvostavat terveyttään. Tuolla 100kcal dieetillä aiheutat vahinkoa itsellesi. Tänä päivänä on niin paljon tietoa näännytysdieettien vahingollisuudesta, että en ymmärrä, miksi kukaan enää sortuu moiseen - etenkään kukaan ei-ylipainoinen. Jatkossa painon tasapainossa pitäminen on aina vaikeampaa. Normaalipainoisen tai hoikan ihmisen laihdutisinto on seurausta vääristyneestä omakuvasta. Mene enemmin kuntosalille kiinteyttämään kehoasi kuin laihduttamaan alle 1500kcal dieetillä. Laittaisit ennemmin ruokavaliosi pysyvästi kuntoon. Sillä pysyt normaalipainossa itsedtään ilman nälkää ja makean himoja.

    • nopea laihduttaja

      En ole nähnyt mitään tutkimuksia 1000kcal dieetin vahingollisuudesta.
      Eli turha sanoa, että on paljon tietoa näännytysdieettien vahingollisuudesta.
      (Tosin, eipä 100kcal dieetti ole edes ENED)

    • Laihduttaja

      Hei miten on sujunut. Itse olen ylipainoinen ja laihduttanut nyt syyskuusta 2013 asti mutta todellisuudessa vasta paino alkanut pudota vasta N. 2 kk: n aikana. Olen käyttänyt apuna Keventäjiä tosin vain merkitäkseni ateriat ja liikunnan että näen kalorin saannin ja kulutuksen.
      Huomioni on että jos syön 1500 kcal/ vrk en todellakaan laihdu, sanokoon arvostelijat mitä hyvänsä. Nämä kaksi kuukautta olen merkannut ylös joka suupalan olkoon ruokaa tai herkku ja niistä kertyy alle 1000 kcal / vrk jos menee yli paino ei laske vaan alkaa nousta. Keventäjät näyttää tällä hetkellä N. 1800 kcal jotka pitäisi syödä vuorokaudessa, määrä tuntuu uskomattomalta ja tiedän että sillä kalori määrällä turpoaisin, tosin vaje täytyykin tulla ko. kalorimäärästä jos haluaa laihtua.
      Minulla ainakin 1000 kcal:n määrään sopii 4-5 ateriaa alkaen aamupuuroja eli monipuolisemmin kuin ennen laihdutusta. " Iltapala" vihreä tee useinkaan ei tee mieli muuta. Olen siis oppinut että syödä ei tarvitse aamupalan ja 2:n pääaterian lisäksi tarvitse jos ei ole nälkä.

      • Epäily

        Jos olet ylipainoinen etkä laihdu 1500kcal-dieetillä, vaikuttaa siltä, että sinulla on subkliininen kilpirauhasen vajaatoiminta (tai kilpirauhaslääkityksesi ei ole ajan tasalla). Subkliinisessä vajaatoiminnassa labra-arvot ovat vielä viitteiden sisällä, mutta esim. T4v lähellä alarajaa ja oireet selviä. Silloin olisi hyvä saada koelääkitys. Jos on hoitamaton tai vajaasti hoidettu kilpirauhasen vajaatoiminta, laihtuminen on melkein mahdotonta. Jo lihomisen estäminen vaatii jatkuvalla laihdutusruokavaliolla elämistä.

        Vähäkalorinen dieetti hidastaa kaikkien kilpirauhasta eikä vajaatoimitainen saisi pudottaa kaloreita rajusti. Vajaatoiminta vaan pahenee. 1000kcal dieetillä ravinnosta ei saa riittävää määrää välttämättömiä ravintoaineita, joita on yli 90. Lisäravinteilla voi ja varmaan kannattaakin asiaa parantaa, mutta niistä saa vain pienen osan tarvittavista. 1000kcal ruokavalion on oltava todella hyvin suunniteltu ja monipuolinen.


    • erreee

      Kerropa, mitä 1000 kcal:n dieettisi on ruokina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe