Varokaa sisaret..

Menepois

Varokaa eronneita miehiä....hakevat seuraa kyseenalaisin motiivein. Nuppi sekaisin. Haluavat terapeuttia, laastaria, korvata exän, tyhjiön. Tavallaan kostaa naisille. Mikään ei kuitenkaan ole hyvä ja riitä. Taipailua joka ei voi johtaa mihinkään. Hellyyden nälkäänsä ulvovat, muuta ei ole tarjolla. Oli uskovainen tai mikä tahansa tausta. Ahdistuvat pienimmästäkin kun eivät ole sinut itsensä kanssa. Turha odottaa mitään, vaatia mitään. Saat vain sydänsuruja...

21

1319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varovainen

      Ei pelkästään eronneet, koskee kaikkia miehiä.

      Poikkeus ovat miehet, jotka omaavat hyvän itsetunnon ja haluavat parisuhteeseen.

      • Älä vielä luovuta

        Mietitääs nyt vähän. Onko nelikymppinen eronnut parempi vai huonompi vaihtoehto kuin nelikymppinen jolla ei vielä ole ollut yhtään vakavasti otettavaa suhdetta? Tai kolmikymppinen, joka ei ´vielä´ ole muuttanut pois äidin luota?

        Kenestäkään ei voi yhden ominaisuuden perusteella päätellä juuri mitään. Ihan sama asia olisi jos julistaisit kaikki ajokortittomat jonkinlaisiksi vain sen vuoksi ettei heillä ole ajokorttia. Ovatko he yhtenäinen ryhmä? Entä kaikki horoskoopiltaan X:t?

        Ihminen on kokonaisuus. Tutustumalla pääset näkemään eri puolia ja päättämään ihan itse kuinka niiden kanssa tulet toimeen.


    • Kalajoki 2010

      Varoitan noista epämääräisesti itseään treffiteksteissä kuvailevista miehistä. Vaikka näyttäisi siltä, että teoriassa olisitte sataprosenttisen hyvä pari, on parempi kysyä henkilöltä jokaisesta lauseesta, ettei ole kyseessä pelimies sanaleikkeineen (sanaleikit ovat vasta alkua sille mitä hän sinulta huijaa)

      -kirjoititko itse tuon tekstin vai kirjoitiko sen a) kaveri, b) tyttökaveri/vaimo/mieskaveri c) äiti

      -kopioitko sen tekstin netistä?

      -onko sinulla mitään omia ajatuksia?

      -kuinka kauan aikaa erostasi on? (ei kannata edes vaivautua yrittämään jos alle vuosi, kerron omasta kokemuksesta ->hakee korviketta ex-vaimolleen ja kohta vaatii jo sinua pukeutumaan kuten hän ja kutsuu hänen nimellään sinua)

      -kuka mielestäsi oli syypää avioeroon vai oliko kenties molemmissa syytä?
      (jos vastaus on molemmissa oli vika, tai vika oli minussa ja tajusin sen myöhemmin, tai olin itse ahdistunut siinä suhteessa-> mies on ihan ok, jos ei ole "kaapissa", jos vastaus on kaikki oli naisen syytä, ei kannata yrittää, jos ei halua väkivaltaista suhdetta-> joutuisit toimimaan sijaiskärsijänä ex-vaimon puolesta)

      -onko sinun mielestäsi ottaa toiselta tavaroita? (ts. onko mies varas?)

      -eikö olekin ihan ok, että harrastamme seksiä vasta kun lapset ovat nukkumassa? (jos vastaus on ei ole, on mahdollista miettiä onko hän kiinnostunut aikuisista ylipäätään, jos haluaa ikäänkuin liittää lapsen todistamaan sitä tapahtumaa)

      -näytätkö minulle Väestörekisterikeskuksen tiedoista montako kertaa olet muuttanut? (näet samalla myäs hänen todellisen siviilisäätynsä ja alaikäiset huollettavat lapset)

      -onko sinulla paljon naisystäviä Facebookissa? onko ex-puolisosi Facebook-kaverisi?
      -kuinka tiheästi viestität exällesi? mitä mieltä olet hänen isästään? (paljastuu nko päässyt exästä yli, jos tulee raivari tai tunnereaktio negatiivisesti sinua kohtaan/väkivaltainen purkaus, voit olla varma että hän rakastaa edelleen exäänsä)

      Joten kokemuksen syvällä rintaäänellä, älä ota sellaista joka vaatii sinua vaihtamaan syytä kertomatta pukeutumistyyliä, karttamaan ajamista jossain tietyllä tiellä tiettynä aikana, joka vahtii missä olet lounastauolla, laittaa paikantimen autoosi, Facebookin paikannuksen perusteella (location-ilmoitus keskusteluissa, viestien lähetyspaikka) näyttää olevan jossain muualla kuin väitti, joka vaihtaa tiheästi lakanoita ja jolla on jatkuva kondomivarasto vaikka sinä käytät kierukkaa tai pillereitä..

      • cupOnation

        Heh heh... jos minulta ruvettaisiin vaatimaan Väestörekisterin otetta ja tivaamaan Facebook -kavereiden määrää ja sukupuolta, onko oikein ottaa toisen tavaroita (kuten pikkulapselta) jne. niin sanoisin oitis morjens ja jatkaisin matkaa. Hippasen vainoharhaiselta vaikuttaisi tuollainen kuulustelu.

        Miten nuo kysymykset muuten liittyvät viimeisessä kappaleessa lueteltuihin asioihin? Siinä kyylä kyylää toista näköjään... paikantimet autoissa, Facebook -paikannukset....joo-o, onnea vaan kumppanin hakuun :D


    • vältä miinat

      Miehissä on jonkin verran ns. vale-eronneita eli teeskentelevät eronnutta, vaikka ovatkin vankasti naimisissa. Ei kannata heti uskoa, mitä mies lepertää. Hyvin luotettavan oloinen mies voi puhua täyttä palturia. Netissä vallankin on näitä nettiauervaaroja. He näkevät maailman köyrimistantereena, jossa sanaa vastuu ei ole koskaan keksittykään.

    • kalajoki22

      kiertäkää naiset kaukaa nikit rumaankanpoikanen ja buffalo3..koijari saarijärveltä kyseinen mies

      • ei hyvä juttu tämä

        Samaan listaan voisi lisätä kantapään kautta kokeneena nikin moimoi64.
        Ei tunnu olevan kaikki ruuvit paikoillaan kyseisellä "matruusilla"


    • poisvaan

      miksi tapailun pitäisi johtaa mihinkään?

    • ei ihan blondi...

      No jaa...eiköhän sitä nyt normaalijärjellä varustettuna pärjää täällä nettideittimaailmassakin?
      Kaikenlaista huijaria sitä on liikkeellä, mutta kun ei heti kaikkea usko ja säilyttää oman järjen vaikka kuinka ihanalta uusi kumppaniehdokas tuntuisi...muutamia pettymyksiä itsellekin tullut, mutta ei mitään vakavampaa kun en ole sellainen "heittäytyjä"-tyyppi vaan seurailen aikani tilannetta ja toimin sen mukaan...
      yllensä ottaen, kaikki joka tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, ei ole totta!

    • Maksajaa hakevat

      Varokaa eronneita naisia....hakevat seuraa kyseenalaisin motiivein. Nuppi sekaisin. Haluavat terapeuttia, laastaria, korvata exän, tyhjiön. Tavallaan kostaa miehille. Mikään ei kuitenkaan ole hyvä ja riitä. Taipailua joka ei voi johtaa mihinkään. Hellyyden nälkäänsä ulvovat, muuta ei ole tarjolla. Oli uskovainen tai mikä tahansa tausta. Ahdistuvat pienimmästäkin kun eivät ole sinut itsensä kanssa. Turha odottaa mitään, vaatia mitään. Saat vain sydänsuruja,yh.äidit pahimpia luusereita ja
      asumuserossa olevat??Semmosia naisia että kannattaa pysyä erossa..

    • Kannattaa varoa

      Itse olen etsinyt ensisijassa eronneita miehiä ja tapaillut heitä. Myös moni eronnut on ottanut minuun yhteyttä. Omasta erostani on jo hyvän aikaa.

      Täytyy kyllä sanoa, että monella jätetyllä miehellä on tavoitteena saada pian eron jälkeen joku korvaaja ex-vaimon tilalle. Eli vähän kuin täyttää se tyhjyys, jonka ero on tuonut. Useampi eronnut mies, jolla on lapsia yhteishuoltajuudessa, on puhunut jo hyvin alkuvaiheessa tyyliin, että "pitää saada emäntä taloon". Yksi halusi näyttää talonsa ensi treffien jälkeen ja ilmoitti, että olen tervetullut asumaan, kun siltä tuntuu. Olen vaan hiljaa mielessäni ihmetellyt, että onko näillä miehillä järki paennut eron myötä? Eihän kukaan hyppää noin vaan uusioperhekuvioon.

      Kyllä se vaan näyttää olevan niin, että ero vaatii aikansa. Ihan heti ei kannattaisikaan alkaa uutta etsimään. Ja sitten, kun alkaa, pitäisi miettiä onko täyttämässä jotain ex-vaimon jättämää tyhjiötä ja mahdollisesti jotain muutakin tarvetta vai oikeasti uutta ihmissuhdetta, johon haluaa panostaa?

    • Exän korvike

      Tietäisitkin kuinka paljon esim s24.lla on mainitsemiasi naisia. Vaikka kuinka moneen törmännyt ja aina sama kaava. "Erostamme on jo vuosi tai kaksi" No joo ja myöhemmin selviää että kuukausi sitten on muutettu erilleen ja kun tivaan mistä erosta on vuosi niin vastaukset on tyyliin "niin no siis onhan me tavallaan tai siis niinku henkisestä erosta"
      Lopputulos on se että olet pelkkä laastari ja hetken huumaa ja väistämättä myös tämä pika uusio suhde kuihtuu pian.
      Viimeksi tapaamani nainen ei muuta puhunutkaan kun exästä ja lopulta tämä exä ei enään mitään muuta tehnytkään kun hengaili hänen luonaan.
      Joten ihan samanlaisia pelkkää laastaria vailla olevia naisia on vähintään suurinosa palstalla olevista.

    • Niin nähty

      Eronneitako?. On paljon naimisissa oleviakin jotka ovat vain vonkaamassa vaikka vaimoltakin saa, häntäheikkejä läpeensä. Ensin ollaan mielin kielin hakemassa vain ystävyyttä. Ei aikaakaan kun alkaa kysymykset mahdollisesta tapaamisesta ja puhelinnumeron kinuaminen on lähes heti. Siitähän se sitten lähtee, pian ollaan liemessä ja pahemmassakin. Nettituttavuudet ovat alhaalta, miehet pommittaa naisia josko jonkun saisi valheidensa ansaan. Ei kannata uskoa vaikka kuinka hyvältä näyttäisi. Muka kilttejä rehellisiä aviomiehiä ja paskan marjat!

      • kevättä rinnassa

        Niin totta! Olin jonkin aikaa suomi24-treffeillä. Oli siellä myös kunnollisia miehiä, mutta yllättävän paljon naimisissa olevia tai sitten muuten huonoa seuraa eli suuri osa hetimiten sänkyyn pyrkimässä ja nainen kokonaisuutena ei tainnut paljon kiinnostaa. Kyllä on naiselle hyvän miehen löytäminen todella sitä kuuluisaa "neula heinäsuovassa" -touhua!

        Itse lopetin treffailun ja elämä on auennut aivan toisella tavalla. On oikeastaan niin ihanaa elää vaikkei kumppania koskaan ilmaantuisi.


    • pari esimerkkiä

      Noinhan se menee kun sisaret oikein yhteistuumin asioita ratkovat.

      Miehet ei tosin narise sellaisista naisista jotka parin kuukauden jälkeen kyselevät koska muutetaan yhteen,milloin kosit minua,milloin käydään sukulaisissamme,milloin haluat nähdä lapseni.Mehän olemme niin sitoutumiskammoisia.

      Miehet ei tee samaa kuin naiset tuolla profiileissa että kerran viikossa vastataan ja ollaan kuin muita naisia ei olisi olemassakaan.Meistä miehistä tuo kuvastaa enemmänkin välinpitämättömästä naisesta jolle parisuhteen etsiminen kaikkine höysteineen ei ole se eka asia vaikka toisin väitetään.

      Miehet ei narise siitä kun "entinen" soittelee puolivuosittain mitä sinulle kuuluu ja tarkoitus olisi "taas" viettää yhteinen yö.Sitten kun hiivaa saadaan niin alkaa se haukkuminen että olet käynyt vieraissa ja minä luulin että pidetään yhtä.
      Niinhän sitä luulee.

    • ällöttäääää

      verneri_4 suomen viron puolella kiertelevä panomies

    • kulkukoira

      Kaikkihan me varmaan jotain tyhjyyttä täytämme parisuhdetta hakiessamme. On aikalailla yksilöllistä se aika minkä eron jälkeen pitäisi olla yksin. Voi suhde onnistua silti vaikka kovinkin nopeasti eron jälkeen se alkaisinkin.

    • Kaksi_kertaa_eronnee

      Saati sitten nämä jo kaksi kertaa naimisissa olleet. Mieti itsekin kaksi kertaa ennenkuin lähdet tällaisen miehen matkaan, vaikka hän kuinka vaikuttaisi olevan lupaava tapaus. Jokin merkillinen syy siihen, miksi on kaksi kertaa avioliitto päättynyt, selviää varmasti sinullekin ikävällä tavalla myöhemmin. Näin kävi minulle. Oli etsimässä myös uutta emäntää taloonsa melko pian ero nro 2 jälkeen ja vakuutteli, että eroa oltu tehty pitkään jne. No eipä olleet asiat ihan näin. Ja toden totta: kukaan järkevä nainen ei todellakaan hyppää innoissaan uusperhekuvioon. Ei varmaankaan kenenkään unelma.

      • kaikenlaisia

        Tutulta tuntuu, aika samanlainen kokemus on minullakin takana. Mies alkoi puhua naimisiinmenosta ennen kuin oli edes nähnyt minua!
        Leveili rahoillaan ja omaisuudellaan samaan aikaan kun kertoi exien tekemistä "virheistä" parisuhteessa. Kuuntelin aluksi uskoen, että naiset olivat tod. olleet vaikeita, mutta mutta... kun lopuksi tajusin, että mies vain ja ainoastaan haluaa "emännän", joka palvelee hiljaisena ja vastaansanomatta, miehestä paljastuikin narsistinen luonnehäiriöinen tyyppi.

        Ei hän suurista puheistaan huolimatta ollut mikään muu kuin loukattu ja nolattu raukka. Ja päämääränä kierrättää katkeruuttaan aina seuraavalle hyväuskoiselle naiselle.


      • Keilapalloilija
        kaikenlaisia kirjoitti:

        Tutulta tuntuu, aika samanlainen kokemus on minullakin takana. Mies alkoi puhua naimisiinmenosta ennen kuin oli edes nähnyt minua!
        Leveili rahoillaan ja omaisuudellaan samaan aikaan kun kertoi exien tekemistä "virheistä" parisuhteessa. Kuuntelin aluksi uskoen, että naiset olivat tod. olleet vaikeita, mutta mutta... kun lopuksi tajusin, että mies vain ja ainoastaan haluaa "emännän", joka palvelee hiljaisena ja vastaansanomatta, miehestä paljastuikin narsistinen luonnehäiriöinen tyyppi.

        Ei hän suurista puheistaan huolimatta ollut mikään muu kuin loukattu ja nolattu raukka. Ja päämääränä kierrättää katkeruuttaan aina seuraavalle hyväuskoiselle naiselle.

        Tuolla on paljon myös sinkkuina esittäytyviä jotka kiinni entisessä vaimossa ja on muutenkin kummalliset kuviot miehillä. Ottakaa selvää missä mies pitää majaa ennenkuin tutustutte tyyppiin paremmin saattaa yllätys tulla olipa sitten vaikka kuinka luotettavan oloinen tyyppi.


      • näin on nännit
        Keilapalloilija kirjoitti:

        Tuolla on paljon myös sinkkuina esittäytyviä jotka kiinni entisessä vaimossa ja on muutenkin kummalliset kuviot miehillä. Ottakaa selvää missä mies pitää majaa ennenkuin tutustutte tyyppiin paremmin saattaa yllätys tulla olipa sitten vaikka kuinka luotettavan oloinen tyyppi.

        Jotenkin säälittävää, että jopa 6kymppiset varatut miehet esiintyvät eronneina!!! Eikö elämä ole opettanut mitään! Itse törmännyt tällaiseen Pirkanmaa - pkseutu välillä pendelöivään audimieheen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe