Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

33 vuotiaan tyttö ystäväni vanhemat komentelevat kuin lasta

jiri.,.

olen seurustellut 2 vuotta tyttö ystäväni kanssa ja emme asu yhdessä mutta hänen isänsä on niin valtava komentelija ja määräilijä että tyttö ystäväni laitoi kynttilän itsenäisyys päivänä palamaan niin hänen isänsä tuli komentaman tytärensä omaan asuntoon ulos se kyntillä sinä et sisällä kyntilöitä polta ja tämähän sitten kiltisti tuikun vei lyhtyyn ylös mutta aivan järjetöntä touhua ja he asutvat samalla pihalla aivan vastapäätä tyttö ystävääni

2

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mek

      Eikö tyttöystäväsi voi sanoa isälleen suorran että paunukoon niin kauas kun pippuri kasvaa. Tyttöystäväsi pitäsi kertoa isälleen että on tayttanut 18 ja on suomen lain mukaan itsemääräämisoikeus ja se siitä. Laitappa sinä isäukko kuriin ja sanot ihan suoraan että mikä hän on täysi-ikäistä lastaan komentelemaan niin hyvä tulee. Taitaa olla murrosikä elämättä naisellasi kun ei isälleen vastaan uskalla sanoa ja se oma elämä on vain otettava vaikka väkisin tai muutettava rittävän kauas vanhemmistaan niin hyvä tulee.

      • Kynttilälyhty

        Ei voi.
        On lukemattomia isiä ja äitejä, joiden lapset kerta klaikkiaan eivät voi puhua vanhemmilleen yhtään mitään, eikä olla koskaan eri mieltä heidän lanssaan.

        Moni ihminen on joutunut koko elämänsä olemaan vanhempiensa käskyläisenä, sillä heidän oma tahtonsa on nujerrettu sanomalla, että se on uhmaa ja vanhempien typerää vastustamista, ja uskonnollisissa piireissä lisäksi vielä syntikin.

        Tällaisten ihmisten pitäisi avioitua jämäkän puolison kanssa, joka vie kumppanin pois vanhempien vaikutuspiiristä ja alusta asti seisoo selkä suorana ja torjuu vanhmepien päsmäröinnin.

        Jos seurustelunne jatkuu, niin vaikuta siihen, että tyttöystäväsi ymmärtää, että on muutettava pois vanhempien silmien alta. He puuttuvat muuten teidän elämäänne koko ajan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe