Julkkisnaisten onnistuneet ja epäonnistuneet kauneusleikkaukset

b-82

Toisten naisten kauneusleikkaukset ovat onnistuneet, toisten taas epäonnistuneet. Miksi toiset leikellyt naiset eivät ole niin luonnottoman näköisiä kuin toiset?

Tässä pari listaa...

Naisia, joiden kauneusleikkaukset ovat onnistuneet:

Jennifer Aniston
Christie Brinkley
Morgan Fairchild
Katri Helena
Nigella Lawson
Helena Lindgren
Anu Saagim

Tuleeko teille mieleen muita esimerkkejä onnistuneista kauneusleikkauksista?


Naisia, joiden kauneusleikkaukset ovat epäonnistuneet:

Martina Aitolehti
Pirkko Arstila
Janice Dickinson
Tiina Jylhä
Henna Kalinainen
Paula Koivuniemi
Madonna
Sharon Osbourne
Susanna Penttilä
Priscilla Presley
Joan Rivers
Silvia, Ruotsin kuningatar
Johanna Tukiainen
Donatella Versace
Jocelyn Wildenstein

Epäonnistuneista kauneusleikkauksista on vaikka kuinka monta esimerkkiä. Mielestäni naisen on parempi vanheta luonnollisesti ja hyväksyä ikänsä mukana tulevat rypyt. Luonnolliset kasvot ovat aina paremmat kuin muovisen näköiset, vahanukkemaiset, ilmeettömät kasvot.

10

2611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+4

      Usein onnistuneet ovat niitä, jotka on tehty nuorena ja epäonnistuneet niitä, jotka on tehty vanhana ja/tai halvalla (esim. suomalaiset julkkikset). Kun 20-vuotias näyttelijä nousee julkisuuteen Hollywoodissa ei kukaan kiinnitä huomiota siihen, että nenä on leikattu ja huulia fiksattu. Korkeintaan tissit bongataan, että feikithän nuo ovat. Se on vähän eri asia kun 60-vuotiaalta poistetaan puolet kaulan ihosta ja pingotetaan lopputulos kireälle kuin rummunkalvo. Sitä on aika vaikea olla huomaamatta ja jos ei feikistä tykkää, niin ei siinä mitään positiivista ole.

      • plastiikka rulez

        Olen eri mieltä. Nuorille tehdyt etenkin turhat operaatiot on hirveintä mitä tiedän. Tekevät vielä vanhan näköiseksi esim. ulkomaalaisista Courtney Stodden on aivan hirveä esimerkki. Kauaksi ei jää suomen Sofia Ruusila.


      • 11+19
        plastiikka rulez kirjoitti:

        Olen eri mieltä. Nuorille tehdyt etenkin turhat operaatiot on hirveintä mitä tiedän. Tekevät vielä vanhan näköiseksi esim. ulkomaalaisista Courtney Stodden on aivan hirveä esimerkki. Kauaksi ei jää suomen Sofia Ruusila.

        Pointti on siinä, että yleensä sitä ei kukaan tiedä, että nuorelle on tehty operaatio. Tässä ei ole kyse moraalisesta puolesta vaan siitä, että nuoren ihmisen fiksaaminen ei ole samalla tavalla näkyvää. Nämä Courtney Stoddenit ja muut, jotka haluavat leikkaustensa näkyvän ovat tietysti eri asia.


      • Onnistuutaiei

        Onnistuneita on yleensä ne, joissa omia piirteitä kaunistetaan esim. pienennetään nenää, mutta säilytetään muoto lähellä alkuperäistä - tai kasvojen muihin piirteisiin sopivana eikä muuteta liikaa. Iällä ei ole niinkään merkitystä leikkausten onnistumisen kannalta, vaan sillä mitä tehdään.

        Onnistuneita on mielestäni:
        -Rihanna
        -Beyonce
        -Tyra Banks
        -Megan Fox

        Kolmelta ensimmäiseltä leikattu nenää ja Foxilta nenän lisäksi tehty jotain kulmakarvojen seudulle ja laitettu täytettä huuliin. Kuitenkin kaikilla operaatiot on olleet jotenkin sen verran hillittyjä ja paranneltu omia piirteitä, niin niitä ei ole oikeastaan edes tajunnut - on vain ihmetellyt, että jopa tuosta on tullut kaunis, ja ajatellut että kun se on nyt isompi stara, niin on paremmat maskeeraajat ja stylistit yms. ja kaunistuminen on heidän ansiota. Sitten kun googlaa jotain plastic surgery before and after - niin sieltähän paljastuukin yleensä juuri nenäleikkaus.

        Epäonnistuneita:
        -"teinivaimo Courtney mikä sen sukunimi olikaan?
        -Heidi Montag
        -Kim Kardashian
        -Halle Berry

        Teinivaimolle laitettu järkyt silarit ja näyttää ettei rinnoissa kierrä enää edes veri, olen jo vähän huolissani tytöstä... Huulet pumpattu karseiksi, mutta kasvoille ei kai muuten ole vielä mitään tehty - mitä nyt monta kiloa meikkiä ja sekin mahdollisimman horo -tyyliin...

        Heidi Montagin ja Kim Kardashianin leikkaukset on juuri näitä, joissa omaa ulkonäköä on muutettu liikaa.

        Kim ei edes olisi tarvinnut leikkauksia, koska oli tosi kaunis luonnostaan, nyt poskipäihin pumpattu täytettä niin paljon, että alkaa muistuttaa Madonnaa ja sitä Jocelyn Wildensteiniä, eli tuloksena on se ns. kissanaama. Myös huulten luonnollinen muoto pilattu täytteillä, ja nenä leikattu aivan liian pieneksi ja väärän muotoiseksi hänen kasvoihinsa.

        Oikeastaan tuo nykyvillitys, jossa laitetaan kasvoihin täyteaineita mukamas nuorekasta pyöreyttä tai korkeammat poskipäät tuomaan on se mikä tekee naisista tosi rumia. Luultavasti pieni kiristys roikkuvalle iholle jossain vaiheessa olisi parempi vaihtoehto, mitä nuo täytteet ja botox, joka tekee naamasta pelottavalla tavalla ilmeettömän.

        Myös Heidi oli nätti, mutta jo julkisuuteen tullessaan luultavasti hieman leikelty nenää - olisi saanut jättää siihen operaatiot. Sentään on pienennyttänyt rintojaan taas, ja näyttää paljon paremmalta nyt kuin niillä jättisilareilla.

        Halle Berryltä on leikattu nenää vähän, mutta siitä on tehty jotenkin väärän muotoinen. Pidin hänen alkuperäisestä nenästään enemmän. Tosin häntä ei ole onneksi leikelty kovin paljoa, ja hän on kaunis nainen edelleen.


    • kypsänä vasta--

      Nuoresta naamastakin saadaan feikki vaikka ikä on vielä nuori.Se näkyy kireytenä niissäkin naamoissa.Missä nasobiaaliviivat? Leian linja kireä ja posket täyetään rasvalla tai täyteaineella jotta näyttää omenalta.

      • Onnistuutaiei

        Ehkä Hallen nenää oli leikattu jo tuolloin vuonna 1991, mutta minä olen luullut sitä aidoksi, vai onko se? Näyttää jotenkin erilaisemmalta vielä noissa mustavalk. kuvissa. No tuo mikä hänellä oli vuonna 1991 sopi mielestäni hänen kasvoihinsa paremmin. Nyt nenä on vähän liian terävä ja sanoisinko "valkoinen" hänelle.

        Rinnat on mielestäni aidot. Vaikeaahan se on sanoa vaatteet päällä, mutta ei koko näyttäisi pahemmin muuttuneen tai muotokaan.


      • useat on käyneet
        Onnistuutaiei kirjoitti:

        Ehkä Hallen nenää oli leikattu jo tuolloin vuonna 1991, mutta minä olen luullut sitä aidoksi, vai onko se? Näyttää jotenkin erilaisemmalta vielä noissa mustavalk. kuvissa. No tuo mikä hänellä oli vuonna 1991 sopi mielestäni hänen kasvoihinsa paremmin. Nyt nenä on vähän liian terävä ja sanoisinko "valkoinen" hänelle.

        Rinnat on mielestäni aidot. Vaikeaahan se on sanoa vaatteet päällä, mutta ei koko näyttäisi pahemmin muuttuneen tai muotokaan.

        Halle on kaunis nainen, oli ennen leikkauksia ja on edelleen. Mutta olen nähnyt hänestä kuvan jossa hänellä oli leikkausarpi kainalossa, eli hänelle on laitettu rintaimplantit. Se miksi monet eivät tätä huomaa on se että ne rinnat ovat niin aidonnäköiset ja ei-silikonimaiset ja muutos niin hienovarainen ettei sitä edes juuri huomaa ellei katso todella tarkkaan. Siksipä se meni itsellekin täydestä vuosikausia, en huomannut mitään.


    • on meitä

      Tuolla kauduilla ja työpaikoilla tulee vastaan ihmisiä joilla on onnistuneita operaatioita eikä kukaan edes tajua.Tai voi olla että kysytään oletko rakastunut tai oletko ollut lomalla kun olet virkeän näköinen.Minulta kysyttiin ed.kun olin leikkauttanut nenäni ja silmäluomet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe