Huom! Huom!

Jos teillä on palautetta luotsin toiminnasta, kirjoitusten poistoista tai jos haluatte tehdä ilmoituksen kirjoittajasta tai kommentista!
Jokaisen kommentin kohdalla on kohta, ilmoita asiattomasta viestistä, tieto menee ylläpidolle tai moderaattorille. Täyttäkää yhteystietonne että asia voidaan selvittää.

Tai, jos luotsin toiminnassa on moittimista, tai jos joku keskustelija häiritsee kommentein.
Täyttäkää palaute lomake, löytyy etusivulta, lisätkää tarvittavat tiedot ja viestin url (sen saa kun klikkaa kommentti ketän alla olevia kuvakkeita)

Poistan kaikki kyselyt keskusteluista, enkä niihin enää vastaa. Näin ketjut pysyvät asiallisena.

5

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki ryhmien linkit yms poistetaan, oli ryhmä mikä tahansa. Poistakaa muutkin ihan huoletta.

    • Keskustelun luotsit

      Luotsit huolehtivat siitä, että palstojen ilmapiiri pysyy hyvänä. Keskustelun luotsit ovat vapaaehtoisia palstalaisia, jotka auttavat ylläpitoa valvomaan keskustelujen sisältöä ja keskustelijoiden käyttäytymistä sekä poistamaan sääntöjen vastaisia viestejä keskustelupalstoilta.

      Jos palstalla on luotsi, palstan luotsin nimi näkyy palstan etusivulla palstakuvauksen yhteydessä. Luotsin kirjoittamat viestit keskustelupalstalle tunnistat siitä, että tämän rekisteröidyn nimimerkin perässä on pieni tähti (kts. Ikonit). Suomi24:n ylläpito valvoo keskustelupalstoja, joilla ei ole omaa luotsia.

      Hän poistaa asiattomia keskusteluviestejä ja siirtää palstalle kuulumattomat viestit oikeille palstoille. Luotsit voivat halutessaan siivota oman palstansa turhanpäiväisistä viesteistä, kuten tyhjistä tai lähes tyhjistä viesteistä. Luotsit eivät vastaa sivuston toimivuudesta tai teknisistä ongelmista, joten heille on turha antaa palautetta sivujen yleisestä toimivuudesta.

      Luotsit voivat myös lisätä nuppineuloja haluamiinsa viestiketjuihin. Nuppineulalla merkitty viestiketju on pysyvä ketju, joka näkyy aina palstan ensimmäisenä viestiketjuna. Halutessaan luotsi voi lisätä nuppineuloja useaan ketjuun. Luotsien ohella myös ylläpito voi lisätä nuppineuloja viestiketjuihin.

      Luotsit saavat käyttää harkintavaltaansa poistaessaan viestejä. Joillakin keskustelupalstoilla voi olla tiukempi linja kuin toisilla palstoilla ja tämä keskustelijoiden on hyväksyttävä. Luotsia ei kannata turhaan syyttää sensuroinnista, sillä poistetut viestit eivät useinkaan edusta keskustelun laadukkainta tasoa. Emme velvoita luotseja kommentoimaan toimiaan tai viestien poistoa palstalla. Yksittäisiä luotseja koskevat keskustelut voidaan poistaa keskustelupalstoilta. Epäasiallisesti käyttäytyvistä luotseista voi ilmoittaa Suomi24:n ylläpidolle palautelomakkeen kautta.

      Luotsi on ylläpidon valitsema palstan aktiivinen käyttäjä. Jos haluat hakea luotsiksi jollekin palstalle, sinun pitää täyttää luotsihakemus. Hakemuksen löydät kyseisen palstan Ilmoita asiaton viesti -lomakkeen yhteydestä. Klikkaa Haluatko tämän palstan luotsiksi -linkkiä ja kirjoita hakemukseen nimerkkisi ja se palsta, jonka luotsiksi haluaisit. Sinun tulee myös perustella, miksi juuri sinä olisit hyvä luotsi kyseiselle palstalle.

    • Helpottaakseni Luotsia häiriköivän henkilön työtä, siis hänestä joka säännöllisin väliajoin nostaa mun aloitukset ylös. Voin kertoa että niitä on 20 kappaletta, kiitos häirikön mun ei tarvinnut itse niitä laskee ;)
      Lisäksi voin sinulle, oma häirikköni sanoa, että mun kuuluukin tehdä aloituksia ja osallistua keskusteluun.

    • Heh-heh.

      Oli palautetta ja niiden perusteella sait kenkää.

    • Tervemenoa

      Luotsihan sai potkut laittoman toimintansa vuoksi. Eipä piinaa enää ketään viatonta.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe