Miehen exän äiti

Ap.

Olen asunut jo jonkin aikaa mieheni kanssa saman katon alla. Elämä menee hienosti eikä riitojakaan pahemmin ole, paitsi tämän exästä ja exänsä äidistä. Nyt kun exällänsä on jo uusi mies, yhteinen asunto ja kihloissakin ovat niin tämän exän äiti pitää edelleen mieheeni yhteyttä. Onko tämä normaalia?? Minusta ei.. Minusta exän kanssa saa olla jollain tasolla vielä ystäviä, riidoissa ei tarvitse olla ja saa toki silloin tällöin vaihtaa kuulumisia, mutta että exän äiti viestittelemässä jatkuvasti??

Nämä viestittelyt kun tapahtuvat vielä nykyään minulta salaa, koska olen sanonut etten kyseisestä yhteydenpidosta pidä, silloin tällöin vain satun näkemään ohimennen puolivahingossa viestittelijöiden listan miehen puhelimessa ja ensimmäisenä yleensä tämä exänsä äiti. Enää en viitsi asiasta nostaa edes meteliä, koska joka kerran kun olen tämän tehnyt olemme olleet viittävaille eroamassa. Menneisyys ja nämä ihmiset siis ovat minua tärkeämpiä, ihmistä joka on miehelle tällä hetkellä se ihminen joka voisi antaa hänelle kauan kaipaamansa lapsen, perheen..

Olen vain elänyt toiveessa, että jos tämän perheen saisimme perustettua niin tämä exän äiti joka ei selvästikään kunnioita toisten ihmisten jo eteenpäin mennyttä elämää ja uutta puolisoa, hiipuisi ja lopulta katoaisi kuvioista.. Tämän hetkinen tilanne kuitenkin raastaa minua yöt ja päivät, tahtoisin elää onnellisena, haaveillen perheestä tämän miehen kanssa. Kuitenkin aina kun pääsen toipumaan edellisten viestien näkemisestä, tulee seuraavat ja taas minulla on tämä olo, ttä pitäisi nostaa asiasta meteli, mutta pelkään eroa, yhden exän äidin takia, joka on ehkä yksi huonoimmista syistä maailmassa erota..

23

1480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Senkin uusikko saast

      silloin tällöin vain satun näkemään ohimennen puolivahingossa viestittelijöiden listan miehen puhelimessa ja ensimmäisenä yleensä tämä exänsä äiti.

      Miten voi nähdä puolivahingossa listan??
      Vai raastaa asia sinua, minäpä sanon, että lähde hiivattiin koko akka.

      Menneisyys ei katoa, vaikka te uusikot sitä kuinka haluaisitte, ja ei varsinkaan silloin kun entisestä suhteesta on lapsia, silloin mukana on myös lasten isovanhemmat, heitä tarvitaan hirveän monessa asiassa.
      Sitten vielä eräs asia, nämä isovanhemmat ovat saattaneet tehdä hirveän paljon perheen asioita kymmenillä tuhansilla, miksi sinun uusikko pitäisi saada penninkään hitusta siitä.
      Häpeä itseäsi. Ala laputtaa sinua ei kaipaa kukaan.

    • Ap.

      Puolivahingossa näkeminen tapahtuu siten, että mies tekstaa jollekin toiselle minun nähteni, jolloin lista tulleista viesteistä livahtaa ruudussa..

      Ja se on eri asia jos suhteesta on jäänyt lapsia, jolloin tietysti isovanhemmat roikkuvat mukana hautaansa asti. Tässä tapauksessa ei ole lapsia eikä mitään muutakaan, joten en ymmärrä tätä ex-vävyssään roikkumista. Nämä ei-isovanhemmat eivät lisäksi ole tehneet minun nähdäkseni mitään rahallista apua tälle pariskunnalle aikanaan josta pitäisi kiitollisuudenvelassa olla, päinvastoin naisen kanssa eläminen on vienyt miehen rahallisesti tyhjän päälle. Myöskin ilmaista apua josta muutoin joutuisi maksamaan kalliisti, kärkkyy tämä exänsä äiti tänäpäivänäkin. Eräs riidanaiheemme koskikin sitä asiaa, että minunkin olisi miehen mielestä pitänyt pyytää kallista tavaraa ilmaiseksi tälle exänsä äidille.

      • Et tiedä kaikkea

        Et ehkä kuitenkaan tiedä kaikkea mitä sisältyy entiseen aikaan.
        Tuskin mies on kertonut, luultavasti jokin asia on heidän välillään.


    • älä uolehdi

      Kyllähän lasten isovanhempiin pidetään yhteyttä eron jälkeenkin. Tai jos anopin kanssa on muuten ystävystynyt, ollaan tekemisissä itsenäisinä ihmisinä, riippumatta entisistä perhesuhteista. Sinun ei kannattaisi ärsyyntyä miehesi muistakaan ystävyyssuhteista, koska jokaisella saa olla omat ystävänsä. Ystävyys entiseen anoppiin ei todellakaan liity siihen millainen on suhde entiseen puolisoon

      • Entinen miniä

        Minä olen entinen miniä, joka on yhteydessä anoppiinsa. Olin hänen poikansa vaimo lähes 20 v. joten miksi meidän ystävyytemme pitäisi muuttua vaikka erosinkin hänen pojastaan ??


    • Ap.

      Näin olen kovasti koittanut itselleni vakuuttaa. Ja toivon koko ajan, että jos kyse on tämän exän äidin puolelta yhä edelleen hyväksikäytöstä muutoin kalliiden palvelusten merkeissä, että mies huomaisi tämän aikanaan itse. Minä en voi asiaa hänelle sanoa, hän ei tahdo tätä näin nähdä ja minä saisin vain vihat itselleni.

      Suurimmaksi osaksi tämä heidän ystävyytensä harmittaa minua siksi, että hänelle tuntuu olevan tämä ex-anoppi tärkeämpi kuin nykyiset appivanhempansa, joiden luokse lähteminen on aina niin työn ja tuskan takana ja pahoitan aina mieleni hänen puheistaan, vaikkakin ne ovat puoliksi vitsiä. Myöskin kiire heidän luotaan on aina pois. Myönnän että he ovat liikaa asioihimme puuttuvia ja näin melko rasittavia, mutta yrittäisi edes, minun vuokseni. Vanhempani kun ovat alusta asti auttaneet meitä pärjäämäänkin kun omillamme emme aina niin hyvin tulisi toimeen.

      Toki hän tuntee ex-anoppinsa paljon paremmin kuin minun vanhempiani, toivon että tähän tulee muutos viimeistään jos lapsia saamme. Varmasti heidänkin välinsä tulisivat lämpenemään, kun vain malttaisin pitää omat tunteeni ja ajatukseni aisoissa..

    • mun mummoni muni

      Mun mielestä sä voisit ehdottaa sun miehellesi että adoptoisitte teille asumaan tuon sen exän äidin, ei tarttis viestitellä kun olisi sun ukkos aina siinä näppärästi näköetäisyydellä jos se sattuis tarviin jotain.

      Sori, mutta mun mielestä sun ukkos on pimee.
      Ihan ennenkuulumatonta roikottaa exän äiteetä mukanaan kun ei yhteisiä muksujakaan oo, ellei toivo paluuta takaisin.

    • Ap.

      Kuinka monesti olenkaan ollut vähällä sanoa jotakin tuon kaltaista, mutta olen ollut hiljaa sen ajatuksen vuoksi, että tiedän asiasta tulevan taas riidan jossa uhataan erolla.. Ja edelleen mielestäni huonoin eron syy olisi exän äiti, varsinkin kun tyttärensä tuntuu olevan vakaassa suhteessa toisen kanssa joten tätä minun miestäni lienee turha vävykseen enää haikailla.

      Tästä asiasta tuntuu olevan monia mielipiteitä, itse olen asian kanssa melko sekaisin, koska molemmat mielipiteet löytyvät itseltänikin. Toisaalta en millään hyväksy tätä kuviota ja se tuntuu minusta niin järjettömältä, että joudun edes tällaisen asian kanssa painimaan, toisaalta tahtoisin ymmärtää miehen näkökulmaa tähän "ystävyyteen", vaikkakin se minusta näyttää vain hyväksikäytöltä naisen puolesta. Kun toisaalta en tahdo mieheltä hänen "kavereitaan" kieltää niin en viitsi senkään vuoksi asiasta riidelläkään, mutta en kykene sanomaan, että hän saisi vapaasti pitää yhteyttä tähän naiseen, koska toisaalta en vain pysty hyväksymään asiaa, sen ei vain minusta kuulu olla näin, entisten tyttöystävien äidit eivät kuulu uuteen suhteeseen..

      • miesvm_1967

        Oikeastihan tuon pitäis mennä niin että sä olet miehellesi se tärkein juttu. Olkoon vaikka kuinka hyvää kaveria ex-anoppinsa kanssa mutta jos se eukko kehtaa soittaa/tekstailla teille hankalaan aikaan niin miehen ei pitäisi alkaa mitään silloin vastailemaan. Vastaaminen tosiaan osoittaa ettei arvosta sua ja teidän suhdetta tarpeeksi. Minä en ainakaan vastaisi kun en vastaa kenellekään jos huomaan että se häiritsee meidän elämää. No, lapset on tietysti poikkeus, niille vastaan mihin vuorokauden aikaan tahansa mutta en muille sukulaisille tai tutuille.


    • Multa menis hermo.

      Ootko ihan lapatossu lapanen.

      Jos omaa NYKYISTÄ muijaa ärsyttää ENTISEN muijan ÄITEE, niin on sanomattakin selvää että järkevä mies viheltää pelin poikki välittömästi -- tai siis olisi viheltänyt ajat sitten jo.
      Sen sijaan sun ruudinkeksijä ukkos alkaa uhkaileen SUA erolla.

      Lähe nyt menee.

    • Ap.

      Lähteminen ei ole se ensimmäinen ratkaisu tilanteeseen, koska edelleen tästä syystä se olisi täysin älytöntä.. Vieläpä kun taitaa aloitteentekijä olla lähes aina se exän äiti, eikä mies vain tajua olla vastaamatta. Jos olisi muitakin ongelmia niin harkitsisin vakavasti, tai ainakin sanoisin suoraan miehelle että se olen joko minä ja tulevaisuus tai menneisyys ja exänsä äiti, valitsee niistä..

      Kaikki muu vain on niin hienosti, että tämä ongelma todella harmittaa. Emme todella riitele juurikaan mistään, huonoja päiviä joka suhteessa tietysti on, muttei mitään suurempaa - muutakuin tämä kyseinen ongelma. Sovimme toisillemme, olemme todella paljon samanlaisia ja sopivasti erilaisia, ikävä kyllä tässä yhdessä asiassa aivan liian paljon erilaisia, minä en ikimaailmassa pitäisi yhteyttä exäni äitiin, koska minusta se olisi väärin jopa exääni ja tämän uutta kohtaan.

      Mukava huomata silti, että asiasta ollaan montaa mieltä. Itse en enää tiennyt pitäisikö kyseinen ongelma laittaa mustasukkaisuuden (joka en mielestäni ole) piikkiin vai mitä tässä pitäisi ajatella..

    • tossunalle

      Olin kirjoittavinani tänne jo aamulla mutta en löydä viestiäni.

      Toden totta, suhde omaan puolisoon pitäisi olla se tärkein eikä minkään pitäisi mennä sen edelle. Myös ex-sukulaisten pitäisi pitää hienotunteisesti tietty raja.

      Mutta en ole samaa mieltä tästä että exän sukulaisiin yhteydenpito on väärin.

      Itse olen eronnut 7 vuotta sitten, ja olen hyvissä väleissä exäni sekä hänen sukulaistensa, hänen nyxänsä kanssa sekä hänen nyxän sukulaisten kanssa sekä myös exän nyxän exän kanssa. Exän suku on minulle rakas, sillä itselläni ei juuri perhettä eikä sukua ole. Exän siskot ovat minulle parhaita kavereitani, pidän myös exäni nyxästä ja hänen siskostaan ja pidän heitä ystävinäni. Exää en tapaa kahden kesken, ja yritän olla tunkeutumatta tai tukeutumatta heidän elämäänsä liikaa. Mutta esim. kun sairastelin vakavasti, exäni ja hänen nyxänsä auttoivat minua ihan pyytämättä sillä kuten sanottu, minulla ei ole muita.

      Olen todella kiitollinen exäni nyxälle, joka näin minut hyväksyy heidän elämäänsä eikä ole katkera siitä että pidän yhteyttä exäni sisaruksiin ja vanhempiin. Sinun juttuni luettuani olen entistä enempi kiitollinen hänelle ja toivon että hän on onnellinen exänsä kanssa, kaikkea hyvää heille! Minulle nämä ihmissuhteet ovat elämän rikkaus. Minulla olisi todella kurjaa jos en voisi pitää heihin yhteyttä. He auttavat minua ja minä heitä. Minulla on myös kummilapsia exän sisarusten lapsissa jotka ovat minulle todella tärkeitä, sillä minulla ei ole omia lapsia.

      Haluaisin itse uuden miehen, mutta olisi kamalaa jos hän ei sallisi minun pitää yhteyttä exän porukoihin. En usko että voisin kyllä sellaisen nipon kanssa alkaa seurustelemaan.

      Olen hirvittävän kiitollinen näistä läheisistä ihmisistä, en voi sanoin kuvata rakkauttani heitä kohtaan.

      Minusta olet hirvittävän raaka ja itsekäs kun laitat miehesi tuollaisen valinnan eteen että väität että menneisyyden henkilöt ovat sinua tärkeämpiä jos miehesi ei toimi pillisi mukaan. Vähän sama jos käskisit miestäsi pistämään poikki omien vanhempiensa kanssa sinun vuoksesi. Eihän tilanteen tarvitse olla valintatilanne, kumpi on tärkeämpi, vaan te kaikki miehesi läheiset olette hänelle tärkeitä! Miksi pakotat miehesi eroon läheisistään?

      Teillä ei mielestäni ole mitään oikeaa ongelmaa. Ellei tämä kyseinen äiti soittele teille joka päivä tai monta kertaa päivässä. Ongelma on nyt sinun päässäsi. Voi hyvänen aika mistä ihmiset kehittelevätkin ongelmia, olet tainnut elää helppoa elämää kun voit moisia asioita murehtia. Jos olisit kokenut oikeita vaikeuksia niin ymmärtäisit että läheiset ihmiset on aina rikkaus ja tärkein asia maailmassa, olisit iloinen miehesi puolesta että hänellä on hyviä ystäviä ja että hän on avaramielinen.

      • äskönen

        Siis korj. exäni kanssa.

        Mutta jos tosiaan on niin että äiti käyttää miestäsi vain hyväkseen tai jos on antanut ymmärtää että ei pidä sinusta niin silloin on eri juttu, sitä miehesi ei tulisi hyväksyä. Mutta jos ongelma on se että ennakkoluulojesi tai junttiuden vuoksi et hyväksy asiaa niin pysyn kannassani.

        Meillä meni niin, että exän vanhemmille eromme oli shokki ja sain kuulla että minä olisin ollut toivotumpi miniä kuin nykyinen, mutta nyt vanhemmat ovat tottuneet jo uuteen miniään ja ovat varmaan tyytyväisiä nykytilanteeseen että välimme on kuitenkin säilyneet. Heti eron jälkeen taisimme kaikki pelätä että menettäisimme toisemme.


      • ei kiitos.
        äskönen kirjoitti:

        Siis korj. exäni kanssa.

        Mutta jos tosiaan on niin että äiti käyttää miestäsi vain hyväkseen tai jos on antanut ymmärtää että ei pidä sinusta niin silloin on eri juttu, sitä miehesi ei tulisi hyväksyä. Mutta jos ongelma on se että ennakkoluulojesi tai junttiuden vuoksi et hyväksy asiaa niin pysyn kannassani.

        Meillä meni niin, että exän vanhemmille eromme oli shokki ja sain kuulla että minä olisin ollut toivotumpi miniä kuin nykyinen, mutta nyt vanhemmat ovat tottuneet jo uuteen miniään ja ovat varmaan tyytyväisiä nykytilanteeseen että välimme on kuitenkin säilyneet. Heti eron jälkeen taisimme kaikki pelätä että menettäisimme toisemme.

        "...sain kuulla että minä olisin ollut toivotumpi miniä kuin nykyinen, mutta nyt vanhemmat ovat tottuneet jo.."

        Juuri tällaisten rasittavien ja ärsyttävien kommenttien takia parempi että exät jätetään menneisyyteen.


    • Ap.

      Itsekkyydestä ei mielestäni kohdalla voi kovinkaan paljon puhua. Pidän huolen siitä, että mies näkee kaukanakin asuvia kavereitaan ja ystäviään jopa useammin kuin minä näen nykyisin omiani. Minulla itselläni on mukava olo kun pidän huolen, että hän näkee hänelle tärkeitä ihmisiä ja minä opin heitä myös samalla tuntemaan. Jos mieheni perhe tai muut ystävät, lukuunottamatta tätä exänsä äitiä, tarvitsevat apua niin olen valmis tekemään kaikkeni heidän puolestaan. Siksipä minua ärsyttääkin, että tämä exänsä äiti on miehelleni tärkeämpi autettava kuin minun vanhempani, hänen nykyiset appivanhempani, jotka auttavat meitä kaikin tavoin miten vain pystyvät. Mutta jos minun vanhempani tarvitsisivat apua, samanlaista kuin exänsä äiti niin mies ei ole valmis heitä auttamaan, toisin kuin tätä ex anoppiaan vaikka se tulisi meille miten kalliiksi.

    • Ap.

      Mainittakoon nyt vielä että, minulle ei sopisi tilanne joka kirjoittajalla "tossunalle" on jäänyt entisestä suhteestaan. En voisi olla kietoutunut sekä exääni, tämän uuteen, exän vanhempiin ja sukulaisiin ja tuttaviin. Minullakin on ylpeyteni ja minulle tulisi olo, että olen niin onneton ilman tätä entistä elämääni etten siitä kykene irtautumaan. Joillekin se toki sopii, eivätkä he ajattele asiaa niinkuin minä.

      Tästä miehen exästä ja tämän äidistä sen verran liittyen tähän yhdessä asumiseemme ja avopuolisoina oloon, joka tämän aihealueen otsikkonakin oli, että yhteen muuttomme hetkellä mies oli asunut yksinään jonkin aikaa, tämä exä sekä hänen äitinsä tosin eivät olleet sitä silloinkaan tajunneet ja pistivät miehen kuskailemaan itseään ja kuljettamaan heille kaikkea tavaraa yms.. Oli se kiva aamulla miehen vierestä herätä ja kuulla ensimmäiseksi aamulla huomenen sijasta "lähden kuljettamaan exääni, menetkö kotiisi jo". Tai vaihtoehtoisesti ettemme voisi tiettynä päivänä nähdä, koska hänellä ei ole autoaan, se on exällä.

      Kun muuton hetki tuli, olin ajatellut että kun meillä olisi nyt kaksi sohvaa, kaksi ruokapöytää, kaksi sänkyä jne, että jommankumman tavaraa myytäisi pois ja hankkisimme yhteiseen asuntoomme tavaraa jota tarvitsemme. Kun kyselin, että mitä jollekin tavaralle tehdään oli vastaus valmiina "ex ottaa sen, se kysyi saako sen kun minä en tarvitse". Osa tavarasta meni exänsä äidille, nämä naiset siis jakoivat keskenään miehen asunnon sisällön jokaista irtilähtevää osaa myöten.

      Tavarat myymällä olisi päässyt lisäksi helpolla kun ostajat olisivat hakeneet omansa asunnosta pois, sen sijaan mies yksin kantoi hankalat ja suuretkin huonekalut ex naisensa asuntoon, minä en sattuneesta syystä auttanut, eikä tämä paljon hyötyvä exänsäkään liikauttanut eväänsäkään. Tämän kaiken jälkeen minä sain kuulla muutaman vuoden ajan kitinää miten ei ole jotakin tarvittavaa tavaraa eikä rahaa ostaa sitä.. Ja mielessäni raivosin ja ajattelin että montakohan sataa euroa sinne ex elämään lahjoitettiinkaan, kun sen olisi voinut panostaa MEIDÄN yhteiseen elämään..

      En tiedä.. Toivonpa, että tämä exänsä pysyy nykyisensä kanssa kauan. Tämän exänsä äiti tajuaa, että voisi panostaa siihen nykyiseen vävyynsä ja kunnioittaa toisen uutta parisuhdetta, ja mieheni voisi ymmärtää paljonko tämä tilanne minua häiritsee. En voi sanoa olevani onnellinen. Sen hetken kun pystyn unohtamaan tämän exän ja hänen äitinsä, olen onneni kukkuloilla, kunnes taas tulee hetki kun tajuan että mies on petaamassa tilaisuutta käydä moikkaamassa livenä tätä ex anoppiaan.

    • tsemppiä

      Tuntuu, että miehes on se tossu. Exä ja exän äippä ne pompottavat ukkoa ihan miten sattuu. Miehes on liian kiltti ja vietävissä. Toi kiltteys muita kohtaan nyt sitten kostautuu sulle. Kuulostaa myös siltä, että olet laastarisuhteessa ja se laastari olet sinä. Varmaan pieni tauko suhteessa tekisi hyvää.

    • Ap.

      Tossu on kyllä.. Tai kahden naisen tossun alla ja pahasti.. Tämän huomasin toki jo suhteen alussa. Minun kanssani seurustellessaan miehellä on selvästi ollut aivan erilainen elämä kuin exänsä ja tämän äidin, sen on huomannut miehen kummastelevista reaktioista minulle aivan tavallisista, toisesta välittävän parisuhteen asioista, itsestäänselvyyksistä joita hänellä ei nähtävästi ole ennen ollut.

      Toivoinkin, että kun mies huomaa miten erilaista elämä voi olla kuin mitä se on hänelle ollut niin hän tajuaisi miten pahasti häntä on viety ja hyväksikäytetty, mutta eipä vielä ole tainnut tähän päivään mennessä asiaa ymmärtää, vaikka suoraan silloin riidassa hänelle totesin, että jos se on hänelle ok, että häntä noin hyväksikäytetään niin olkoon, mutta jättäköön minut ja minun kaverini sen ulkopuolelle, minusta nämä ihmiset eivät tule hyötymään.

      Silmien avautumisen ihmettä odotellessa..

    • tossuja

      Kyllä minustakin tuo tavaroiden haaliminen kuulostaa törkeältä. Ei kuulosta tasapainoiselta. Teillä on eri tilanne kuin meillä.

      Mutta kyllähän minulla on ylpeyteni, olen ylpeä siitä että olen niin mukava ihminen että minusta pitää niin exän suku kuin exän nyxäkin. Minusta ylpeys ei saa mennä rakastavien ihmissuhteiden edelle.

      Me oltiin siis 17 vuotta yhdessä, siinä ajassa ehtii kiintyä lähimmäisiinsä enkä näe mitään syytä että yhtäkkiä oltaisiin kuin ventovieraita eron jälkeen.

    • bilbi

      Oon ite ex-kihlattuni äidin kanssa tiiviissä väleissä vaikka päätin sen suhteen jo viitisen vuotta sitten. Vaihdellaan joululahjat ja synttärilahjat ja joka kuukausi soitellaan ja pistellään viestiä. Enkä koe tätä outona. Jos mulla olis kundi joka tätä ei kestäis, menis vaihtoon. Exän kanssa en ole väleissä hänen uuden puolisonsa mustasukkaisuuden takia mutta ystävät ovat ystäviä, oli se sitten exän äiti tai sen sisarukset.

    • Ap.

      "Exän kanssa en ole väleissä hänen uuden puolisonsa mustasukkaisuuden takia"

      Kunnioitan sinua tästä asiasta, että jätät kyseisen pariskunnan omaan rauhaansa jos toinen osapuoli heistä sitä tahtoo, sama exääsi, että hän jättää yhteydenpidon sinuun jos se tuo uudelle puoliskolle epävarmuutta ja mustasukkaisuutta.

      Jos minun mieheni olisi ollut valmis tekemään tämän "uhrauksen" ja sanomaan exälleen ja tämän äidille, ettei edes jonkimmoiseen aikaan pidetä yhteyttä (heidän erostaan oli todella vähän aikaakin kun tapasimme), koska se tuo minulle epävarmuutta, niin minun mieleni koko asiasta olisi muuttunut aivan täysin. Mies olisi näyttänyt, että minä olen todellakin se ykkönen hänen elämässään ja olisin varmasti paremmin hyväksynyt kaverisuhteet myöhemmin.

      Minun mieheni exä oli sinkku pitkän aikaa ja pompotti miestäni mennentullen, yhteinen lomareissumme päätyi siihen, että tämä ex soitti ja pyysi miestä toimittamaan hänelle seuraavana päivänä tavaraa, koska hän ei itse päässyt (viitsinyt?) hakemaan, joten emme olleet lomareissun jälkeistä yötäkään yhdessä, sillä miehen oli heti aamulla vietämä tämä toimitus exälleen. Vähän varmuutta elämääni ja tähän suhteeseen toi se, että jonkin ajan päästä tiesin tämän exän muuttaneen toisen miehen luo ja heidän menneen kihloihin, iloitsin heidän kihlauksestaan yksinäni hyvinkin paljon, nyt hänellä olisi uusi pompoteltava. Kuitenkin tämä exänsä äiti jäi kuvioihin ja hän jatkoi samaa törkeää linjaa kuin mitä tyttärensä harrasti. Ja mies on vain niin sinisilmäinen ja kiltti, ettei hän erota ystävyyden ja hyväksikäytön rajaa ja jos koitan asiasta mainita, olen minä se paha ihminen. En voi häntä asiasta toisaalta tuomitakaan, olin itse kauan samanlainen. Minua vietiin ihan miten tahdottiin ja halusin vain uskoa, että ne ihmiset jotka halusivat minusta vain hyötyä olisivat kavereita. Kuitenkin kyllästyin tähän jatkuvaan palvelusten tekoon oman aikani ja rahani kustannuksella ja lopetin, tähän loppuivat myös "ystävyyssuhteet" enkä ole ko. ihmisistä kuullut enää.

    • Hullu olin joo

      Mulla vastaava tilanne, naisen exä viestittelee jatkuvasti ja tapailivatkin salaa suhteemme aikana. En kestänyt sitä touhua ja lähdin menemään, kuukausi eron jälkeen naisella on jo uusi kiikarissa.

      Sattuu, koska menin hölmönä rakastumaan ja todella tykkäsin naisen henkisistä ominaisuuksista muuten. Sitten se tekee noin.

    • ookkona aatellu

      Jos Ex-anopilla on ollu seksihaluja tai seksiä miehes kanssa. Ei mahdotonta tuollainenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe