1,5h rakkaan kanssa

17v

Kuvittele että oot ollu kaks kuukautta kaukosuhteessa ja rakastat älyttömästi tätä jätkää, jota et oo ikinä tavannu.. Nyt kuitenki ois mahollisuus tavata meiän mökillä, mut aikaa ois vaan 1,5h koska vanhemmat ei saa tietää koko suhteesta.. Poika on siis ulkomaalainen.

Mihin kaikkeen kannattais toi aika käyttää? Seksiä ei aateltu harrastaa, mut kaikkea muuta koska pari kuukautta tullu jo haaveiltuu tapaamisesta ja kaikki tunteet on kasaantuneena sisällä ja nyt vihdoin pääsee purkamaan ne :) Ehdotuksia? Oon "ensikertalainen" näissä hommissa ni ei oo ideoita..

10

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myös nettitreffaaja

      Hölmöä mennä mökille miehen kanssa, jota ei ole koskaan aiemmin tavannut. Pitäisi suunnitella treffit ensin johonkin kahvilaan tai muuten julkiselle paikalle. On hyvä jos ei pääse hengestään, sillä onhan niitäkin tapauksia ollut.

    • Checks

      Nyt kyllä kerrot vanhemmillesi suhteesta. Mikseivät he muka saisi tietää?
      Ehdottomasti jos tapaat ensimmäistä kertaa siinä pitäisi olla vanhempi mukana, varsinkin kun olet alaikäinen. Järki käteen hei, varovaisuus ei ole pahasta. Ja on se paljon mukavampi kun saat viettää yhdessä enemmän kuin vain sen 1,5h. Ja sitä ei koskaan tiedä mitä toinen osapuoli saattaa tehdä kun on kerran 'tunteet kasautuneet sisällä'.

      Kuinka vanha poika on ja tietävätkö hänen vanhempansa että hän on tulossa teidän mökillenne? Kaksi kuukautta on vielä suhteellisen vähän aika jonka te olette tunteneet, joten tosiaan suosittelisin, että joku muukin on siellä paikalla tai ainakin tietää.

    • no huh huh

      Äärimmäinen raiskatuksitulemisen riski. Poislukien Pohjoismaat ja muutamia Euroopan maita, kulttuuri on sangen erilainen kuin meillä. Voit antaa tahtomattasi viestejä joita kulttuuriimme perehtymätön ei osaa tulkita oikein.

      Raiskaus ei koskaan ole naisen syy, mutta valitettavasti maailmassa on paljon pahuutta mitä täällä ei ymmärretä.

      Miten ajattelit pysäyttää tilanteen jos se on vaarassa riistäytyä? Kun homma tulisi kuitenkin pitää salassa?

    • Miss Marjatta

      Anna kun arvaan; poika on sua vanhempi ja idea pitää tapaaminen salaisena tuli siltä? Sitäpaitsi jos ette ole koskaan tavanneet eihän se ole mikään suhde.

      Tiedötkös muuten että lähes kaikki tietoon tulleet nuorten hyväksikäyttötapaukset on netissä nuoria väijyvien miesten tekemiä. Ovat esiintyneet poikina ja treffeillä nämä miehet on raiskanneet tytön.

    • Joikää

      Olet niin nuori ja rakastunut! Varo kuitenkin. Olet lataamassa suhteeseen niin paljon! Tapaa mieluiten poika jossakin, missä on muita. Ettei tapahtuisi mitään, mikä kaduttaa tai aiheuttaa huolia.

    • Helka

      Ensinnäkään sinulla ei ole lupaa kutsua vanhempiesi mökille ketään heidän tietämättään. Toiseksi, et voi olla rakastunut ihmiseen, jota et ole edes tavannut. Olet ihastunut omaan mielikuvaasi ja ihastumisen tunteeseen, mikä on sinänsä ihan ok sinun ikäiselläsi, mutta se kannattaa erottaa oikeasta rakastumisesta. Kolmanneksi, älä hyvä ihminen tapaa ventovierasta ihmistä tuolla tavalla! Jos olet noin helposti manipuloitavissa (kuvittelet olevasi rakastunut pelkän kirjoittelun perusteella) niin sinun on turha vakuutella itsellesi tai muille, että "seksiä ei harrasteta".

      Tapaa poika julkisella paikalla, vanhempiesi luvalla tai niin että ainakin joku ystäväsi on tietoinen siitä missä olet ja kenen kanssa. Jos sen jälkeen olette ihastuneita toisiinne niin jatkakaa tutustumista soittelemalla ja kirjoittelemalla ja tapailemalla; ehditte kyllä viettää sitä kahdenkeskistä aikaa sitten kun oikesti tunnet kyseisen pojan

    • 17v

      Tavattiin salaa mökillä ja oli ihanaa.. Just niinkuin oli kuvitellut. Tumma ja ihana oli kuulemma 28v.

      • 17v

        Vieläkin värisyttää pelkkä ajatuskin...iso komea tumma mies...mun makuuni

        Sanoi olevansa kotsoisin Senegalista ja sen vanhemmat yrittää saada lupaa muuttaa Suomeen, miten mä voisin auttaa sitä...jelppiä?


      • mielikuvitusleikkiä
        17v kirjoitti:

        Vieläkin värisyttää pelkkä ajatuskin...iso komea tumma mies...mun makuuni

        Sanoi olevansa kotsoisin Senegalista ja sen vanhemmat yrittää saada lupaa muuttaa Suomeen, miten mä voisin auttaa sitä...jelppiä?

        Taidat tarinoida aikasi kuluksi muuten vaan, en usko koko juttua.


      • ---
        17v kirjoitti:

        Vieläkin värisyttää pelkkä ajatuskin...iso komea tumma mies...mun makuuni

        Sanoi olevansa kotsoisin Senegalista ja sen vanhemmat yrittää saada lupaa muuttaa Suomeen, miten mä voisin auttaa sitä...jelppiä?

        Naurettavaa että pitää aina jonkun esiintyä ap:na ja vastata puuta heiniä.. anyway tapaaminen meni hyvin, ei meillä synkannu sillä tavalla et olis ollu mitään järkeä jatkaa, jätettiin juttu siihen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe