Olinpa tyhmä

katuva

Alkaa lähennellä kahta vuotta kun tuli ero alle vuoden kestäneen suhteen päätteeksi. Edelleen olen sitä mieltä, että menetin jotain aivan mahtavaa. Nyt olen suht onnellisesti kihloissa toisen naisen kanssa mutta siitä ei ole epäilystäkään etteikö edellinen ollut kuitenkin sopivampi minulle.

Harmittaa paljon kun tietää vielä, että ihan syystäkin erottiin. En siis hölmöillyt tai mitään sellaista vaan jälkeenpäin kun ajattelee niin en vain yksinkertaisesti osannut olla suhteessa, en mm. osannut näyttää tunteitani. Myönnettävä on, että olin varmasti myös aika tylsää seuraa. Olisinpa ollut erilainen tai edes tajunnut reagoida ajoissa. Saattaisinpa olla nyt kauniin, mielenkiintoisen, fiksun, maanläheisen ja samanlaiset kiinnostuksen kohteet omaavan naisen vierellä.

Hyvää uutta vuotta! Älkää olko niinkuin minä, ette nauttisi näistä ajatuksista yhtään.

24

2716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väärin sanottu

      olinpa.... sun pitää sanoo olenpa .... olet siis vieläkin tosi tyhmä tai tyhmempi !

    • katuva

      Kiitos näistä sanoista Suattaapi olla, että olet oikeassa.

      • katuva

        Ja se piste vielä sinne väliin.


      • kummitus
        katuva kirjoitti:

        Ja se piste vielä sinne väliin.

        Erityisen tyhmä ja selkärangaton olet, koska olet pilaamassa toisen ihmisen elämän huijaamalla hänet rakkaudettomaan liittoon vaikka itse haikailet muita naisia.


      • kummitus kirjoitti:

        Erityisen tyhmä ja selkärangaton olet, koska olet pilaamassa toisen ihmisen elämän huijaamalla hänet rakkaudettomaan liittoon vaikka itse haikailet muita naisia.

        Jos tosirakkaus ei enään huoli takaisin niin on pakko tyytyä johonkin muuhun tai elää loppuelämänsä yksin ja kärsiä se mitä menetti. Itse joudun tällä hetkellä mietiskelemään noita asioita kun surun takia jouduin naisestani luopumaan etten satuttaisi häntä sen prosessin aikana. Mielestäni tuo jälkimmäinen vaihtoehto on järkevin eikä enään valehdella itselleen etteikö rakastaisi sitä ainoaa oikeaa


    • kdjdywtww

      Hei hei hei. Älä mene tuohon elämään. Ota yhteyttä tähän entiseen ja katso ennemmin kuin kadut. Oletko noin vässykkä että et lähden haluamasi naisen perään?

      • Tartu mahdollisuuteen

        Hyvä tsemppaus!
        Samaa mieltä. Ota yhteyttä entiseen ja elät täysillä suhteessa sitten uuden mahdollisuuden myötä. Ei kannata tyytyä nykyiseen suhteeseen, jos kaipaa entistä.

        Toivon sydämestäni, että olet rohkea ja otat yhteyttä entiseen!


      • Tartu mahdollisuuteen kirjoitti:

        Hyvä tsemppaus!
        Samaa mieltä. Ota yhteyttä entiseen ja elät täysillä suhteessa sitten uuden mahdollisuuden myötä. Ei kannata tyytyä nykyiseen suhteeseen, jos kaipaa entistä.

        Toivon sydämestäni, että olet rohkea ja otat yhteyttä entiseen!

        Milloinkohan sellainen uusi mahdollisuus tulee itse tässä nyt helmikuun alussa jouduin ottamaan väliajan kun mummoni(lapsuuden paras kaveri) kuoli ja aloin olla ilkeä sen takia naiselleni. Mietin asiaa hänen kannaltaan koko yön ja päädyin siihen että käsittelen sen surun yksinäni niin kuin aikaisemminkin etten satuta häntä siinä aikana. Pyysin häneltä anteeksi jo samana iltana ja pyysin saada nähdä viikon päästä "erosta" mutta hän ei vaan tullu meinasin nimittäin alun perin häntä kosia. No sitten pari kuukautta meni itkiessä ja viinan kanssa läträtessä että jotenkin sai nukuttua ja selvinpäin oli pakko tunnustaa monesti hänelle että miten paljon häntä rakastan mutta hän oli löytänyt jo uuden ja tässä nyt sitten selvinpäin kärsitään sydänsuruista kun eksäni suuttui niistä kun sanoin rakastavani häntä. Olen rakastanut siitä päivästä kun tapasimme vaikkei se välillä siltä vaikuttanut aiempi yksinäisyys jätti jäljet joiden takia saan nyt kärsiä.
        Vai olisiko mahdollista että saisin uuden mahdollisuuden?


    • olet ällöttävä

      Jatka naisten huijaamista, yleensä fiksut eksät eivät ota takaisin kuin korkeintaan kostaakseen jotain aiempia laiminlyöntejä. Toivottavasti saat nenillesi ja opit että valehtelu ei johda mihinkään ja sitoutuminen ei ole leikkiä kuten joskus 16-vuotiaana.

    • */*/*

      Kauan olet ollut nykyisen kanssa/kihloissa?

    • jokainentekeeitseelämän

      Jos vähänkin epäilyttää, ei kannata jatkaa, sun ja hänen elämä, kerran tässä eletään. Ja se kannattaa elää niinku ite haluu, mieluummin vaik yksin, ku väärän kaa ja sit huomaakin joskus, et on unohtanut itsensä ja monta vuotta mennyt "hukkaan". Ei kannata tyytyä ok:hon/pitää tavoittaa onnea, hyvää oloa, kotia, mihin aina odottaa, et pääsee ja rakkautta, jos ei miehen naisen välistä, niin rakkautta itseensä (hyvällä tavalla) ja rakkautta perheensä ja kavereihin/ystäviin!
      Itse olen suhteessa lapsen takia ja se on päätös minkä tein. Sekä kestän sen, mut minunkin aika tulee, niin kauan olen paras äiti pojalleni, sekä miehelleni sen nainen :-)

      • lumi5

        Minulle on käynyt aloittajan kertomalla tavalla erotuksena sillä, että olin se jota kaivattiin. Ex otti vuosien jälkeen yhteyttä. Eromme aikoinaan ei ollut mistään siistimmästä päästä joten olin todella yllättynyt yhteydenotosta. Aluksi kaikki ihanat muistot tulivat mieleen ja jopa harkitsin, että voisiko vielä olla mahdollisuus palata yhteen mutta lopulta järki voitti. En vain voinut enää luottaa siihen, että tällä kertaa se suhde kestäisi. Kuulin myös jälkeen päin, että ex oli kihloissa vaikka ei siitä minulle niiden yhteydenottojen aikana siitä maininnutkaan. Joten kiitän onneani, etten enää langennut exän pauloihin. Sääliksi käy tätä kihlattua. Aloittajalle tiedoksi, että loukkaat kihlattuasi hänen tietämättään todella pahasti. Yleensä tällaiset asiat ampuvat omaan nilkkaan, ennemmin tai myöhemmin!


      • Hyviä neuvoja

        "Jos vähänkin epäilyttää, ei kannata jatkaa", jos kaikki ajattelisivat noin, niin montakohan parisuhdetta olisi maailmassa.


      • kamalaa kyllä
        Hyviä neuvoja kirjoitti:

        "Jos vähänkin epäilyttää, ei kannata jatkaa", jos kaikki ajattelisivat noin, niin montakohan parisuhdetta olisi maailmassa.

        Jos noin kaipaa exää ja pitää nykyistä parempana niin miten voi mennä kihloihin!


      • villi arvaus
        kamalaa kyllä kirjoitti:

        Jos noin kaipaa exää ja pitää nykyistä parempana niin miten voi mennä kihloihin!

        ehkä sillä on rahaa?tai nainen on ap:lle äitihahmo joka hoitaa kaikki asiat


    • entine

      Et sitten viitsis ottaa yhteyttä.

    • kerro toki lisää :D

      Itsesäälisi on kaunista!

    • Sikoja riittää

      Enpä haluaisi olla tuon aloittajan "hätävara".....

    • kyllä se siitä

      Järkeilitkö paljonkin hylätessäsi tuon eksäsi ja etenkin kihlatessasi tuon nykyisesi?Kyllähän sinulla joku ajatus on siinä ollut miksi nykyisen kanssa piti kihloihinkin mennä. Anteeksi mutta tuntuu iloiselta missä kusessa oletkaan sen nykyisesi kanssa, ilmeisesti oot todella jälkeenjäänyt ja tyhmä ihminen, tuskin eksäsi olis uhun rakastunut ja tajusit sen itsekin kun se suhde alkoi aikoinaan tuntua vaikealta, nyt sitten haikailet ihmistä jota et saa valloitettua.Kärsi vaan loppuun sen saman valitsemasi kanssa tuo sikapossuelämäsi, se on taatusti 100 %:sesti sun eksällesi aivan sama.Itseä kannattaa opetella tuntemaan, ettei tule selitettyä paskaa eikä naiset kohtele kuin kakaraa ;)

    • Luinpa tämän liian myöhään:( itse juuri tein tuon virheen että jätin tyttöystäväni sen takia etten satuttaisi häntä enempää suruaikana. nyt en ehkä ikinä saa häntä takaisin

    • kiinnostunut palstav

      mikä sut pois siitä ensimäisestä suhteesta sai ja kihloihin tämän nykyisen kanssa?

    • Siniver

      Olet aika hölmö,kun et osannut ajoissa tehdä päätöstä! Joskus menettää omalla hölmöydellä jotain mitä ei koskaan saa takaisin. Ketään ei pidä pitää hätävarana,toivottavasti saat opetuksen tästä!

    • Palstanvartia

      Oletko vielä kihloissa tämän naisen kanssa,jonka otit kaivattusi tilalle???

    • Eniro0100100

      Löysin tämän vaingossa,aikaa on kulunut mutta voisin sanoa että 95%olet eräs joka myöhään heräS.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe