Riidan jälkeen...

tyhjiöpakattu nolla

Käsittämätön olotila. Kurkkua kuristaa ja silmiä kirveltää. Tuntuu kuin päässä olisi älytön paine. Kädet tuntuu kylmiltä ja paleltaa. Ajatukset risteilee vihan tunteesta sääliin ja toisaalta yksinjäämisen pelosta mahdolliseen vapauden koittoon..
Miten voi olla näin vaikeaa? Kun näen, että lapsia pelottaa epätietoisuus tulevasta ja he miettivät jättääkö isi heidät. Kerta toisensa jälkeen lupaa muuttaa tapansa ja minä uskon?! Hän on hyvä isä, mutta narsistiset ominaisuutensa ovat todella pinnalla nykyään. Uhkaa itsensä tappamisella lasten kuullen ja nimittelee minua ja lapsia pahasti. Hän ei ole väkivaltainen, eikä käytä alkoa mutta kimpaantuessaan paiskoo tavaroita rajusti ja uhkailee sanallisesti.. Nuo sanat satuttaa, vaikka kuinka vakuuttaa riidan jälkeen, ettei tarkoittanut. Ei lapset ymmärrä, että aikuiset vaan voivat sanoa jotain...enkä kyllä ymmärrä enää itsekkään. Eihän ihminen voi sanoa rakastamastaan ihmisestä sellaista mitä ei tarkoita?! Vai voiko jos on narsisti? Olen loppuun kulunut, en osaa oikein hakea apuakaan. Erinäiset fyysiset vaivat ovat nykypäivää.. En halua seksiä, koska en tunne nimittelyjen (läskiperse, lehmä, hullu, kusipää ym)jälkeen enää mielihyvää hänen kanssaan. Ajattelen nykyisin muutenkin asioita hänen silmiensä kautta ( miellytän jotta pääsisin helpommalla), itseni olen hukannut 99%. Miksi edes kirjoitan tänne? Tiedän mitä pitää tehdä, en osaa aloittaa. Olen yksin lasteni kanssa, ystäväpiiri on kaventunut yhteen ja häntä en halua tähän sotkea. Itsekin jo alan miettiä kaiken lopettamista.. Muutunko kaltaiseksensa?

4

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmainen porno <3

      jätät sen juntin

    • yksi uhreista

      Tuttu tunne ja tilanne.Ainoastaan siilä erolla että ei ole pieniä lapsia.Menimme yhteen 5 vuotta sitten.Nyt 25 ja 18 vuotiaat poikani inhoavat miestä.Vanhemmalleni tapahtui katastrofaalinen onnetomuus 4 v sitten ja sen jälkeen en ole myöskään palautunut.Kun se tilanne aikanaan oli akuutti niin hän jätti minut yksin ja häipyi vaan johonkin.Samaan aikaan olin aloittanut vaativan kolmivuorotyön, juoksin lapseni luona sairaalassa ja ostin uuden asunnon.Olin aivan poikki.Ja nyt hän väittää kuinka tuki minua silloin.Olen taas vanhempieni luona.Uutena vuotena otin liikaa alkoholia ja kaikki suruni huusin ulos.Sen jälkeen hän kiduttanut minua 3 iltaa.Eilen rikkoi taulujani ja omaisuuttani.Kysyi revinkö valokuvasi jotka ovat tärkeintä omaisuuttani.Viime helmikuussa nuorempi muutti meidän kodista pois koska tämä narsisti paska huusi koko ajan pojalle milloin mistäkin ja syyttä.Samoin minulle.Poika yhtenä iltana lähti ja sanoi ettei kestä enempää.Muutti isälleen ja minä kärsin kuunes hankin asunnon salaa.Narsisti ei päästänyt mua muuttamaan ja teki kaiken vaikeaksi.Huuto ja väkivallalla uhkaaminen jokapäiväistä.Viime vuonna muutin 3 kertaa ja taas se edessä.Omaa tyhmyyttäni muutin takaisin hänen luo tai oikeastaan puoliki pakotettuna.Nyt nuorempani asuu vuokralla ystävänsä kanssa ja vanhempi toisessa kaupungissa.Taaäsken uhkas ajaa auton ikkunan läpi koska olen vanhempieni luona.Eilen kännissä jo huitaisi mua ja kuuntelin solvauksia sukua, perhettä ja minua kohtaan 5 tuntia.Kuvittelin uhrauvani jotta asiat olisivat paremmin.Taas edessä kai sama muuttohelvetti.Omaisuuteni pienentynyt puoleen näiden muuttojen ansiosta.On heitellyt roskiin mun tavaroita.Olen yrittänyt näiden vuosien aikana eroon ainakin 3 kertaa ja joka kerta uhkailulla ja taitavalla manipuloinnilla on saanut mut takaisin.Vihan häntä ja olen neuvoton.Pelään ja olen hämmentynyt.Ap ota ero ajoissa niin ei tarvitse ainakaan saada henksiiä vahinkoja liikaa niin kuin minulle on käynyt.Kaikkea hyvää sinulle.

    • Hämmästynyt

      Onko mahdollista ottaa yhteyttä johonkin - kirkkoon diakoniatyöntekijälle tai sosiaalivirastoon tai jonnekin- jos pääsisitte yhdessä juttelee tai vaikka sinä yksin!

      Älä jää näiden ongelmien kanssa sinne kotiin, lapsetkin saavat siinä pelkotiloja enemmän. Hanki teille jotain muuta tekemistä kuin isän haukkumisten kuuntelemista vastapainoksi. Pidä mielesi terveenä ja pirteenä, tilanteilla on tapana järjestyä, Älä menetä toivoasi!

    • ehkä kyllästyt

      Sinun pitää ajatella realistisesti

      Miehesi on huomionhakuinen. Idiootti.

      Kas noin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      132
      1308
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1175
    3. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      24
      804
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      147
      798
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      736
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      723
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      149
      705
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      698
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      27
      578
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      36
      551
    Aihe