Aihealueet

Listaukset

  Voittaako lihas/voima vai kamppailulajit?

  Mietinpä vain

  Jos 130kg ja 200xm pitkä, helvetin riski lihaskimppu ja 75kg kamppailija alkaa tapella/ vääntää, niin kumpi on enemmin nipussa?
  Se on nyt varma, että ulottuvuus voittaa.

  22

  250

   Vastaukset

   • Kato youtubesta Bob snapin matseja...

    • Jouko Salomäki on painija ja Hans Fell bodari. Olishan se noloa jos painija häviäisi bodarille PAINISSA.


   • se 196 cm ja reilusti yli 100-kiloinen lihaskimppu on karateka, Dolph Lundgren?

   • Kumpi voitti : teräsmies vai Muhamed Ali ?? En muista itse.

   • Tyhmä asettelu pistää 75kg vastaan 130kg? Olisko reilumpaa pistää samanpainoset? :)

    • Vielä tyhmempää laittaa ne tappelemaan. Miksei rakastamaan?


   • Voittaa!
    Olen nähnyt "nakkarijonossa" nämä hormoonikarjut, isot punttisällit ja bodarit kerskuu ja aukoo päätä väärässä seurassa ja nekkuunhan sieltä tulee 70kg kickboxerilta tms. Kyllä kamppailulajin harrastaja painojen nostelijan voittaa tappelussa, se on saletti.

    • On joo tullu nähtyy, mutta oon myös nähnyt kun se ”hormoonikarju” on löylyttänyt ihan mennen tullen sitä kamppailulajin harrastajaa...
     Kyllähän se voima ja koko antaa etulyönti aseman ja jos siihen vielä lisää vähän jotain kamppailulaji taustaa, niin...


    • Mää olen nähny kun 3 hormoonihomoa kävi pikkumiehen päälle. Ei tiennyt kamapäissään mitä tuleman piti. Hormoonihomot oli nipussa minuutissa. Tappi oli joku saatanan mijagi.


   • Jos 130kg ja 200xm pitkä, helvetin riski lihaskimppu ja 75kg kamppailija alkaa tapella/ vääntää, niin kumpi on enemmin nipussa?
    Se on nyt varma, että ulottuvuus voittaa.

    No hei etkö ole kattonu Terminaattoreita Arska nakkelee rekkoja miten lystää niin että kumpikohan voittais.

    • "Se on nyt varma, että ulottuvuus voittaa."

     No ei sekään mitenkään niin varmaa aina ole.

     http://www.youtube.com/watch?v=eEiu_o2Bzt8
   • Riippuu täysin siitä millaiset tyypit on kyseessä. Jos se 75-kiloinen on todella pitkään treenannut ja osaava kamppailulajeissa ja se lihaskimppu on hidas ja kankea, niin ei olisi mikään ihme jos se lihaskimppu makaisin jonkin ajan kuluttua maassa tajuttomana.

    "Se on nyt varma, että ulottuvuus voittaa."

    Eipä se niin varmaa ole, jos ei osaa tehdä mitään sillä ulottuvuudellaan. Yksi taidokas maahanvienti niin se ulottuvampi on maassa selällään ja ulottuvuuden etu pienenee huiomattavasti.

   • Tuli keskustelusta tästä mieleen joskus 10v sitten opiskeluajat.Siellä oli yks n195-200cm kusipää juippi "opiskelemassa",joka vähän jokaiselle tykkäsi vittuilla.
    Tai lähinnä vaan sellasille, joille kuvitteli pärjäävänsä tappelussa.Saattoi se minullekin jotain uhoilla.
    Erehtyi kuulema sitten eräälle vanhemmalle n165cm jäntevälle äijälle päätään aukomaan liikaa.Sitten oli kuulema juippia viety pitkin lumipenkkoja,kuin tiskirättiä.En itse ollut paikalla näkemässä, mutta niin ainakin kaverit kertoivat.Ei sitä hujoppia kuitenkaan sitten näkynyt vähään aikaan,joten onhan se mahollista että ois tullut uitetuksi..

   • Maailman moninkertainen vahvin mies Mariusz Pudzianowski lukotetaan alle kahden minuutin aika helpon näköisesti:

    https://www.youtube.com/watch?v=7-61j5jYgZg

    Katsoin monta hänen (Marius) otteluaan, ja kokemuksen puute mattotyöskentelyssä näkyy, hän on kuin askeleen jäljessä koko ajan. Silti, aivan hirvittävä vastustaja...!

   • Häkkitappelut suosivat taistelulajeja, koska niissä on tasainen alusta, paljon tilaa, joustavat seinät tai köydet jne.
    Jos taas "matsi" tapahtuu sotkuisessa huoneessa, jossa on paljon raskaita esineitä, teräviä kulmia ja kiviseinät, voiman merkitys kasvaa huomattavasti.

    Taistelulajit ovat parempia kehässä ja hengissä selviämisen kannalta bodaus on monesti parempi jos puhutaan itsepuolustuksesta.

    • "Taistelulajit ovat parempia kehässä ja hengissä selviämisen kannalta bodaus on monesti parempi jos puhutaan itsepuolustuksesta"

     Höpöä kirjoittelet


   • Bodarit on yleensä hitaita, ja luultavasti joutuvat ottamaan muutaman iskun turpaansa, mutta jos 130 kg saa 75kg kaverista rutistus/puristusotteen, voi kamppailijalle tulla tukalat oltavat.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    169
    8232
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    108
    3885
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2838
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1791
   5. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    85
    1223