Sisko on tärkeämpi kuin minä?

Turhauttavaa...

Miksi mies välittää enemmän siskostaan kuin minusta? Onko se ihan tavallista? Kuusi vuotta ollaan yhdessä oltu, naimisissa vuosi. Siskonsa on parisuhteessa myöskin. Mietin vain että miten läheiset välit veljellä ja siskolla normaalisti voivat olla? Miehen kaveri kysyi mieheltäni, kummankaan tietämättä että olin kuulolla, että jos olisi tilanne, jossa minut ja sisko oltaisiin kidnapattu ja hän voisi pelastaa vain toisen niin kumman hän pelastaisi. Ja epäröimättä hän vastasi että siskonsa. Järkytyin, eikö vaimon kuuluisi olla siskoa tärkeämpi? Minulle mieheni on tärkeämpi kuin ilma jota hengitän, tärkeämpi kuin mikään tai kukaan tässä maailmassa. Miehen puhelimessa oli vielä hetken häiden jälkeen ICE-kohdassa siskon numero. Siskolle vastaa aina puhelimeen vaikka katsoisimme elokuvaa kahdestaan, siskolle on aina aikaa. Ja sama toisin päin. Sisko on mukava ihminen kaikin puolin eikä häntä voi vihata. Mutta en halua olla miehelleni tärkeysjärjestyksessä kakkonen vaan täysin ykkönen.

9

1580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysy puolisolta heti

      Sisko ei sais olla ykkönen, itse tiedän mitä tekee parisuhteelle tämä jos sisko on tärkein miehelle. Muutenkin aina oma puoliso ensin ja vasta sitten muu suku.

      • Turhauttavaa...

        Miten otan asian puheeksi? Mitä sinun suhteellesi oikein tapahtui ja voinko minä välttää samanlaisen kohtalon jotenkin?


    • iyhhyio

      Veri on vettä sakeampaa. Jos pitäisi valita kumppanini ja perheeni välillä, valitsisin ehdottomasti perheen.

      • mekkk

        Minä taas valitsen naiseni koska se on paljon tärkeempi kuin lapsuuden perhe.


    • mek

      Seuraaavan kerran kun miehesi seksi haluaa kanssasi niin sanoppa suorraan että eiko siskosi hoitda tuonkin puolen kun niin tarkeä on mihellesi niin mies voi herätä tai sitten ei.

    • IHMETYTTÄÄ!

      Munkin miehelle se ainoa sisko on tärkeä..epäilen homman menneen välillä aidan toiselle puolellekkin,kun kerran alettuamme seurustella,sisko laittoi aamu yöllä 04.00 viestin veljelleen,että olet minulle maailman tärkein ihminen...laskuhumalassa,kolmikymppinen nainen!Ovat alkoholistiperheen lapsia,ja läheisriippuvuus on kovaa.Sisko laittaa 1600 e veljensätilille vaikka hyvin tietää ettei tällä ole tarkoitustakaan maksaa niitä takaisin,ja pelaa ne.Hyväksikäyttöä kait se on tuollainenkin...

    • Neuvot

      Minäkin ajattelin kertoa omalta kohdaltani että mieheni siskopuoli on hänelle se tärkein ihminen. Esimerkiksi eilen mieheni oli keskussairaalassa käsioperaatiossa ja tiesi että minä kotona odotan ja hermoilen miten leikkaus meni jne. Mitäpä mieheni teki no soitti siskolleen ensin leikkauksesta ja vasta reilun tunnin päästä siitä puhelusta minulle vaikka tiesi että odotan soittoa. Sanoin tuosta hänelle hän käski pitää turpani kiinni. Ihmetyttää vaan että aina siskopuoli ja oma poika ovat ykkösiä minä olen ilmeisesti kolmonen kun anoppi kuoli reilu vuosi sitten. Kuitenkin yrittää leperrellä kuinka rakas ja ykkönen olen hänelle. Todennäköisesti vain sanahelinää tuo lirkuttelu ja kun ei aina tehoa niin suuttuu ja alkaa noitumaan ja mököttää anteeksipyyntöä on turhaa odottaakkaan. Harmi vaan että hän on minulle se ykkönen mutta olisiko parempi erota ja luovuttaa sillä tämä meidän avioliitto on kestänyt nyt 5 vuotta ja hänelle tämä on jo 5 avioliitto ja minulle toinen kun jäin reilu 7 vuotta leskeksi 28 yhteiselon jälkeen. Onko kenelläkään neuvoja?

      • ikuinenkakkonenko

        Neuvoja on yleensä tunneasioissa turha pyytää tai antaa kun meistä jokainen kuitenkin tekee niinkuin itse parhaakseen näkee vaikka aina se ei välttämättä ole sitä parasta, mutta kun sen huomaan niin eipähän tarvitse muita syyttää että niin sinä neuvoit. Mutta sanoisin että jos sinä pidät miestäsi ykkösenäsi ja miehesi ei pidä sinua niin lähde lätkimään jos vain siihen pystyt. Itse en ole tällä hetkellä naiseni ykkönen vaikka hän on sitä minulle. Lähtisin pois jos pystyisin... Tunteet kuka vitun idiootti ne keksi ja minkä vuoksi.


    • veljeni_ainoa_sisko

      Ne joille sisko tai veli on vain välttämätön riesa ja riitakumppani, se jonka kanssa on joutunut jakamaan vanhempansa, eivät tiedä yhtään mitään sellaisesta sisaruussiteestä mikä esim. alkoholistiperheen lasten välille voi syntyä.
      En tarkoita tällä seksuaalista suhdetta, enkä läheisriippuvuutta, vaan sitä kun kaksi lasta joutuvat olemaan toisilleen kaikki, tuki ja ainoa turva.

      Tarkoitan sitä miten ensin sinä hoidat pienempää ja miten siitä pienemmästä kasvaa sinulle itsellesi tukijalka. Hänestä tulee ihminen joka auttaa, tukee, on läsnä, ihminen on kokenut saman paskalapsuuden, joka tietää miten vaikeaa siitä on nousta. Ihminen kannustaa, joka on aina valmis tekemään kaikkensa sinun hyväksi.

      Minä olen vaihtanut veljeni vaipat hänen syntymästään saakka, olin silloin 6 vuotias. Olen varastanut ruokaa veljelleni ja itselleni kaupasta kymmeniä kertoja. Onneksi nämä synnit ovat jo vanhentuneet ja luulenpa että kauppias tiesi minun varkauksistani mutta ei koskaan narauttanut minua, sääli varmasti meitä kahta.
      Tässä yksi episodi meidän lapsuudestamme. Veljeni oli noin 3 vuotias, alle 4 kuitenkin, äitimme oli sammunut, äidin känniääliökaveri kävi minuun käsiksi ja kaatoi lattialle alleen ja kähmi, kiljuin täyttä kurkkua, veljeni huusi, ei saa satuttaa siskoa ja löi miestä jollain pullolla päähän niin lujaa kuin jaksoi. Äijältä lähti taju kankaalle ja me juoksimme puuliiteriin piiloon. Onneksi oli kesä. Voisin kertoa vaikka kunka monta vastaavaa tapausta missä jompi kumpi meistä on auttanut toista, puolustanut toista, tukenut, itkenyt ja vihannut äitiä ja sitä elämää.

      Jos minun kohdalle tulisi jossain typerässä pelissä valintatilanne, kumpi pitäisi pelastaa, veljeni vai mieheni, valitsisin silmääräpäyttämättä ja epäröimättä veljeni.
      Rakastan miestäni ylikaiken, tosissaan rakastan ylikaiken ja antaisin oman henkeni heidän molempien puolesta, mutta veljeäni en voisi hylätä koskaan, en edes tositilanteessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe