Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Riita turhasta?

voiettienettä

Hajottaa. Hajottaa niin vietävän paljon. Ajattelin kirjoittaa tänne, jos jollain olisi ollut samankaltainen tilanne. Eli vaimo on hermostunut ja loukkaantunut turhasta. Tai turhasta silleen, että vetänyt omia johtopäätöksiä. Luulee, että minulla on jotain sutinaa muitten naisten kanssa ja olen ollut niin uskollinen kun vain voi olla. Nyt se akka on kehitellyt kaikista aivan käsittämättömän typeristä asioista omia "johtopäätöksiä", eikä suostu tekemään muutakuin kiukuttelemaan ja hokemaan, että haluaisi eron.

Mitä ihmettä tämmöisessä tilanteessa nyt sitten pitäisi tehdä, jos/kun toinen ei suostu uskomaan mitään mitä sanon ja väittää valehtelijaksi. Meinaa olla neuvot vähissä kun tuntuu, että toinen ei enää edes ajattele järjellä ja kaikkia asioita mitkä puoltavat sitä, että en todellakaan ole ollut uskoton.

Ymmärrän tietenkin, että jos "johtopäätöksiä" tulee, niin tuntuuhan se pahalta. Mutta...

10

506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mickey Maus

      Tuli vaan heti mieleen että nainen yrittää viestittää tuolla keinolla jotakin?
      En jotenkin usko että uhkauksen takana on mitään, tuskin lähtee toteuttamaan.
      Jostain syystä kiertää nyt kuin kissa kuumaa puuroa, jokin sitä kaievelee mutta ei saa kakaistua ulos.
      Voi olla turhautuneisuutta, odottaa että jotenkin näyttäisit hänen olevan tärkeä? Viehättävä ja haluttava? Arjessa se menee äkkiä niin, että kaikki tulee liian itsestäänselväksi. Ei enää yritetä "valloittaa" toinen toistaan. Se kaikki pieni flirtti ja jännite katoaa kun ollaan tuttuja ja läheisiä.
      Naiset on erittäin hankalia, kuin Rubikin kuutio. Kyllä sen saa ratkaistua mutta kärsivällisyyttä vaatii! Toisaalta mun mielestä naisesta tekee just niin houkuttelevan se tietty arvaamattomuus ja pikku "oikut".
      Kokeile yllättää jollakin lailla! Ihan vaan pikku juttukin voi olla oikea!
      Vaikea sanoa nyt mitä kun ei tunne vaimoasi. Mieti hiukan mitä kokeilisit, sano vaikka jotain kilttiä ja söpä kun se tulee naama rusinana aamiaispöytään. Mutta varovasti! Liiotella ei kannata. Naiset on fiksuja ja haistaa palaneen käryn!
      Ja jos ei onnistu et mitään häviäkään?

    • ole parempi

      Teillä taitaa olla erilaiset taidot vuorovaikuttaa. Lue enemmän naistenlehtiä niin opit, myös riitelemään oikein, vakuttamaan naisesi. Ehkä et anna tarpeeksi hellyyttä joka saa naisen aivonystyrät yhdistelemään vääriä asioita.

    • vanhempi_mies

      Naiset nyt vaan vaativat miehen huomiota. Älä lähde riitelyn tielle (siinä mies häviää aina naiselle). Yritä kääntää naisen huomio toisaalle ja kutittele oikeista paikoista...

    • olisin varpaillani

      kuulostaa siltä, että nainen syyllistää sinua vaikka on ehkä mahdollisesti itse tehnyt jotain. Perusmeininki siis ja hyvin tuttu kuvio - kaverini (miespuolinen) joutui tälläisen ryöpytyksen kohteeksi, kun nainen olevinaan epäili ja oli mustasukkainen mutta petti miestään selän takana minkä ehti.

    • 4+0

      Minä käyttäydyn helposti just noin jos en saa mieheltä tarpeeksi huomiota ja rakkautta tai tunnen itseni rumaksi miehen silmissä.

    • jokuvaa3

      Jos rakastaa toista, niin miksi ihmeessä ei voi selvittää niitä? Sen sijaan kiukutellaan ja käyttäydytään kuin kakarat ja hoetaan, että haluaa eron?

      Mikä järki siinä oikein on? Sitten myöhemmin sanotaan, että toisen syytä kaikki kun ei halunnut selvittää ja itsellä ei ole ollut edes pienintäkään yritystä selvittää asioita. Järki käteen hei.

    • easy way

      Rikinkatkuinen rikkinainen tapaus, vie takuuvaihtoon.

    • Hei voiettienettä!

      Vastailen tässä vain ihan yleisellä tasolla, ottamatta kantaa sinänsä siihen, mitä vaimosi mielessä liikkuu.

      Parisuhde on kahden ihmisen vapaaehtoinen halu sitoutua toisiinsa. Jos siis jompikumpi osapuoli tahtoo erota, niin silloin yhteistä sitoutumista ei enää ole. Toista ei voi pakottaa sitoutumaan. Toinen kysymys sitten on, mistä tämä eroamistarve johtuu? Usein voi olla niin, ettei toinen tahdokaan loppupeleissä erota, vaan kokee vaan suhteessa jonkin asian /vuorovaikutuksen niin tukalaksi, ettei keksi muuta keinoa selviytyä kuin erota. Jos vaimosi ei luota sinuun, vaikka et ole pettänyt häntä, et voi sille mitään, jos kerran olet selvittänyt tilanteet. Mutta voitte keskustella siitä, mitä te ymmärrätte sitoutumisella, mitkä teidän suhteenne pelisäännöt on, miten on ok olla vastakkaisen sukupuolen kanssa tekemisissä ja mikä ei ole ok jne. Toisen mielestä on ok antaa pusuja, toinen kokee vaikkapa halauksen jo uhkana. Näistä rajoista on kunkin pariskunnan yhdessä sovittava.

      Voi olla, että vaimosi luottamus sinuun on mennyt jostain aivan muusta syystä kuin sinusta, hänen oman elämäntarinansa ja kenties aikaisempien kokemusten johdosta. Ne hänen täytyy selvittää itse. Teidän täytyy myös keskustella siitä, että riitoja ei saa 'ratkaista' uhkaamalla erota, vaan riidat täytyy selvittää muuten ja erosta puhua vain jos todella tarkoittaa sitä.

      Millainen tilanteenne on sikäli, että voitteko keskustella? Onko teillä jokin kärjistynyt tilanne nyt meneillään jossa vaimosi jo pakkaa tavaroitaan? Voisiko olla syytä hakeutua pariterapiaan? Sen on todettu auttavan elämässä, vaikka eroaisikin.

      Toivotan viisautta ja kykyjä ratkaista tilanne.
      diakoni Meiju

    • äsaklh

      Jos siellä on siellä parisuhdeneuvonnassa samanlaista vaimoa syyllistävää lässytystä niin ei sinne kannata mennä.

    • sjg

      pikkasen vaikea auttaa kun ei tiedä mitä olet tehnyt!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe