Epäily

Pii1

Mieheni petti kuukausi sitten. Hän kertoi tästä itse ja oli erittäin pahoillaan. Sanoo, että haluaa jatkaa kanssani ja rakastaa minua. On kuulemma lopettanut kaiken yhteydenpidon tähän toiseen naiseen. Käskee minun luottaa häneen ja sanoo ettei aio tehdä niin enää.

Mutta minä tiedän tämän naisen numeron. Laitoin numeron puhelimeeni ja selvisi että hänellä on whatsapp tili. Niin on miehellänikin. Nyt olen seurannut molempia sitä kautta ja he näyttäisivät olevan siellä aina samoihin aikoihin. (whatsappista näkee kun siellä on käynyt). Onko tämä siis vain sattumaa vai jatkaako mies samaa juttua edelleen selkäni takana? Miten voin saada tämän selville, että viestittelevätkö he edelleen selkäni takana?

37

6747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petetty x 3

      Ainoa keino joka tulee mieleen, on hankkia miehesi puhelin käyttöösi jossain tilanteessa, ja tarkastaa viestit. Muuta keinoa ei tule mieleen. Saattaa olla tietysti sattumaakin että ovat samaan aikaan linjoilla, jos käyttävät aktiivisesti Whatsappia. Kuitenkin tavallisesti epäilykset ikävä kyllä ovat aiheellisia...

    • Pii1

      Tänään he olivat samaan aikaan taas linjoilla ja laitoin sitten tarkoituksella miehelleni todella imelän ja rakastavan viestin. Mies vastasi vain että meen kahville :(

    • Pii1

      Ja jos kysyn mieheltä asiasta ja laitan hänelle faktat pöytään, niin hän varmasti suuttuu minulle kun vahtaan häntä, enkä luota häneen.

      • 4+18

        Niinhän se tekee. Kun minun miehellä on sutinaa kaverinsa kanssa niin siihen ei saa puuttua. Muuten on mustasukkainen hullu. Olen sitten antanut asian olla. Luen kyllä salaa heidän viestit että tiedän missä menevät.


      • tämäonnähty

        Eihän sinun tarvitsekaan luottaa mieheesi koska hän on pettänyt sinua. VOit sanoa, että mikäli hän haluaa luotamuksen palautuvan, hänen tulee lopettaa tuo WA tili, pieni hinta luottamuksen takaisin saamiseksi. JOs hän ei suostu, miettisin sinuna vakavasti eroa. Mitä järkeä on jatkaa parisuhdetta, jossa on petetty, valehdeltu ja yhä edelleen valehdellaan - paatunut ja tietoinen pettäjä ei miksikään muutu.


    • Pii1

      Mutta jos mies puhuisikin totta ja kysyisin asiasta. Voiko hän silloin suuttua? Vai suuttuuko vaan sellainen ihminen joka valehtelee?

      • tyttö

        Mielestäni hänellä ei ole oikeutta suuttua sinulle, hänhän siinä suhteessa petti ja sinulla on täysi oikeus kysyä ja selvittää asia. Hän rikkoi luottamuksen...


    • eilakeskustasta

      Hänellähän on kaikki oikeudet suuttua sinulle. On olemassa kirje- ja puhelinsalaisuus.

      Ja mitä pahaa tuossa nyt on. Ota se positiivisena asiana että miehesi on niin rehellinen että kertoi sinulle viattoman syrjähyppynsä. Ja on niin ymmärtäväinen ja rakastava sinua kohtaan, että on vielä pahoillaankin.

      Eikä se käytöstä kulu

      • Ei.luottamista

        Kommenttisi on lapsellinen ja loppusanat moraalittoman ihmisen. Jos mies suuttuukin vielä tuosta, hän pelaa kaiken aikaa vain omaan pussiin. Pelkää että hänet jätetään. Ei yksi pettämisen tunnustaminen tee hänestä rehellistä, ei myöskään syrjähypyt ole koskaan viattomia. Näyttää pahasti siltä että suhde jatkuu, ei voi olla aina samaan aikaan WhatsApissa. Merkit on aika selvät.


    • Pii1

      Eilen illalla vähän kyselin onko pitänyt tähän naiseen yhteyttä. Vannoi ja vakuutti taas että ei. Katsoi silmiin kun tämän sanoi, mutta räpytteli silmiä paljon. Luin jostain että kun valehtelee niin tekee niin. Tänään toinen nainen ei ole käynyt whatsappissa kuin aamulla aikaisin ja nyt ei ollenkaan. Eilen oli käynyt ties kuinka monta kertaa. Mieheni on taas ollut paljon Facebookissa mitä ei yleensä tee. Nyt mietinkin käyttääkö naisen kanssa facebookin Messengeriä. Jotenkin on vaan sellainen fiilis että on oikeassa tästä aiheesta, mutta miten sen saan aukottomasti selville ja niin ettei mies voi pitää minua aivan hulluna ja suuttua minulle.

      • 19+5

        Käyttäytymisen nopea muutos kertoo siitä että kiinni on jääty. Luota nyt vaan siihen vaistoosi.


      • ota ero!

        Mitä ihmettä sä jotain todisteita hankit ja kyttäät miestäsi? Ota ero, jos et pysty häneen luottamaan. Mies petti sua, se on tosiasia, jonka kanssa sun on opittava elämään. Ei teidän suhde kyttäyksellä parane yhtään. Jos et pääse asiasta yli, ota ero. Sä tuut hulluksi tuolla menolla.
        Kun kuitenkin aiot jatkaa samaan malliin, niin toinen pettäminenhän ei tule sulle enää yllärinä etkä voi siitä meteliä nostaa. Eikös vaan?


      • voihan nenä
        ota ero! kirjoitti:

        Mitä ihmettä sä jotain todisteita hankit ja kyttäät miestäsi? Ota ero, jos et pysty häneen luottamaan. Mies petti sua, se on tosiasia, jonka kanssa sun on opittava elämään. Ei teidän suhde kyttäyksellä parane yhtään. Jos et pääse asiasta yli, ota ero. Sä tuut hulluksi tuolla menolla.
        Kun kuitenkin aiot jatkaa samaan malliin, niin toinen pettäminenhän ei tule sulle enää yllärinä etkä voi siitä meteliä nostaa. Eikös vaan?

        Tässä neuvossa on selvästikin tarjolla vain kaksi äärilaitaa ja kultainen keskitie puuttuu kokonaan. Jotenkin teinimäinen ja lapsellinen suhtautuminen asiaan. Jos ei siis eroa, niin hyväksyy sen kolmannen siihen suhteeseen - ajattelevatko ihmiset siis näin?


    • Kokemusta

      Tosiasia on, että luottamus ei noin vain palaudu. Petetyllä on oikeus epäilyyn ja kyselemiseen ja pettäjällä velvollisuus olla ehdottoman avoin. Jos pettäjä nimittäin haluaa oikeasti pelastaa suhteen.

      Sitä vain ihmettelen miksi mies tunnusti. Oliko joku uhkaillut käräyttävänsä ja mies päätti että kannattaa itse kertoa? Siinä tapauksessa peli saattaa hyvinkin jatkua. Jos mies taas itse päättti lopettaa suhteen ja tunnustaa sen, niin silloin kaikki on hyvin. Voi tietysti olla, että nainen ei vonkaa ja itkee miestä takaisin ja siksi ne välien selvittelyt ja yhteydenpito. Voit kysyä halusiko nainenkin erota vai mies vain. Sinulla on oikeus kysellä, muuten salaisuus jää loisimaan välillenne ja lopuksi syö koko rakkauden pois.

      Jos mies pitää sinua hulluna ja suuttuu, niin juuri tasan tarkkaan noin pettäjä reagoi sarjassa "hyökkäys on paras puolustus". Ei ole mitään syytä suuttua petetylle, jos tämän luottamus on mennyt. Hulluksi haukkuminen on sama juttu.

      Neuvo: jatka kyselemistä ja tarkkaile. Jos mies pettää niin tekee kyllä jonkin virheen. Jos luottamus ei palaudu, niin ero on ennemmin tai myöhemmin edessä. Googlaa "väestöliitto uskottomuus horjuttaa parisuhdetta". Voit tulostaa siitä itsellesi ja miehellesi omat kopioit "sinulle, uskoton" ja "puoliso uskoton". Sen kaavan mukaan mennään ja jos ei mennä, niin ei toiveitakaan yhteisestä tulevaisuudesta.

    • AP tulee epäilemään miestään vielä seuraavan vuoden, helposti. Käyttäytyi mies miten tahansa, niin se mitä hän on tehnyt on vienyt AP:lta jotain mikä ei ihan heti kasva takaisin. Etenkään ilman aktiivista työtä.

      Miehen tulee tajuta se, että tämä on täysin normaalia käytöstä petetyltä ja jos hän haluaa jatkaa, niin sitten esimerkiksi laitetaan whatsupit, meset, maset ja musu-tilit kiinni. Se nyt vaan on niin, että jos toista oikeasti rakastaa niin viimeistään tuollaisen jälkeen on aika näyttää, että homma oikeasti on niin. Jos petetty tuntee luottamuksen takaisin saamikseksi että mies ajaa itsensä kaljuksi, niin oikeasti rakastava puoliso tekee niin vaikka se häntä varmaan naurattaakin. "Olet pöljä ja se on yksi syitä miksi rakastan sinua".

      Parisuhde on rakastamisen ja arvostamisen ohella myös luottamista ja luottamuksen saa vain olemalla luotettava.

      Uskoton voi hyvinkin kertoa puolisolleen kun epäilee jääneensä kiinni. Tämän jälkeen vain muutetaan rutiineja ja kusetus jatkuu.

      Typerien kommenttien heittely on helppoa jos ei itse ole koskaan tullut petetyksi, käsitellyt koko juttua ja vielä selvittänyt suhdettaan kuiville siitä.

    • Pii1

      Kun vaan tietäisin että uskallanko kysyä että saanko nähdä kaikki Facebook yms. viestit. Nähdä puhelimen ja tutkia sitä.

      Tämä toinen nainen on edelleen käynyt whatsappissa vain kaksi kertaa tänään ja eilen oli siellä koko ajan. Ja mieheni ramppaa Facebookissa kun muuten saattaa olla monta tuntia ettei käy siellä. Ja kun lähetin hänelle facen kautta ihanan viestin niin ihmetteli, että mitä minä sitä kautta viestittelen. Ja sanoin että satuin olemaan koneella ja näin että hän on paikalla niin yllätän. Itse tuntuu että olisin postitiivisesti yllättynyt jos mies noin tekisin.

      • hmmmmmmmmmmmm

        Hmmm. Mieshän voi facessa viestitellä vaikka kenen kanssa ilman että sä edes tiedät hänen olevan paikalla. Sieltä kun saa sen keskustelujutun myös pois päältä ja silloin sä et pysty näkemään onko hän paikalla...


      • 11(13
        hmmmmmmmmmmmm kirjoitti:

        Hmmm. Mieshän voi facessa viestitellä vaikka kenen kanssa ilman että sä edes tiedät hänen olevan paikalla. Sieltä kun saa sen keskustelujutun myös pois päältä ja silloin sä et pysty näkemään onko hän paikalla...

        Joo mun mies käyttää sitä kanssa kun ei halua mun tietävän että se on siellä.


      • teawtawe

        No se, miten tämä toinen nainen "käyttäytyy" whatsappin kanssa ym ei todista vielä yhtään mitään teidän parisuhteeseenne liittyen. Ethän sinä tunne häntä ja hänen "käyttäytymistään"? Tuskin miehesi sentään ainut elävä olento telluksella on, jonka kanssa viestimiseen käytää whatsappia..?
        Ja vastaavasti: kyllähän miehesi voi pitää "peliä" jonkun muunkin kuin tämän nimenomaisen naisen kanssa FB:ssa, eikö vain?


      • kyyninenK

        Siis miksi aloittaja suostuu kynnysmatoksi, itsestään selvyydeksi. "Lähetin ihanan viestin" jne. Pettää sua vielä monta kertaa ja ehkäpä sitten lopuksi jättää.


    • Pii1

      Tuun kyllä hulluks. Haluisin aatella että kaikki on vaan mun mielikuvitusta.

      Miten tolla facella voi piilottaa sen että on online?

      • vink vink

        Ota keskustelu käyttöön, jotta näet kuka on paikalla... (sivun oikea ala-laita). Sen voi sitten ottaa pois käytöstä samasta paikasta.


    • Kokemusta

      Olette nyt kumpikin ihan tuon sosiaalisen median koukussa, vaikka eri syistä. Lähtekää jonnekin pitkäksi viikonlopuksi ja vaadi, että kännykkää ei sitten selata. Jos mies on ärtynyt ja kuin kuumilla kivillä ja sulkeutuu välillä kylpyhuoneeseen älypuhelimen kanssa tai livahtaa omille teilleen soittelemaan ja viestittelemään, niin asia on selvä. Kerran pyysin saada katsoa miehen puhelinta, hän ei antanut. Asia alkoi olla sillä selvä.

    • Hei sulle.

      Hei aloittaja. Sun miehesi petti jo kerran. Ei ole mitään syytä miksi se ei jatkuisi.
      Turhaan yrität ottaa selville vieläkö miehesi pettää, kun on kerran pettänyt sitä ei voi sanoa toisten puolesta kukaan, että pettääkö aina,
      mutta mulle ainakin riittäisi jo kertapettäminen ja jättäisin miehen.
      Jätä mies, ainakin siksi aikaa että sua lakkaa ihan oikeasti jopa kiinnostamasta, kenen tussua se lutkuttaa kun silmä välttää.
      Uskollisuus on sulle selkeästi tärkeää, ja jotta kunnioittaisit omaa arvoasi, sun tekisi hyvää vaan jättää se mies, vaikka ei pettäisikään enää ikinä.
      Pistä siis raja jo siihen ensimmäiseen pettämiseen, on päänhakkaamista seinään siirtää omia rajojaan pettämisen suhteen, kunnes liikutte molemmat harmaalla alueella,s inä yrität ottaa selville vain sitä, pettääkö miehesi uudelleen.
      Sekö on elämisen arvoista parisuhdetta, että sä joudut miettimään tuollaista, ja käyttämään siihen aikaa.
      Sano miehelle että ei johdu sinun pettämisestä, anteeksi voin antaa, mutta itselläni menee raja siinä ja näköjään en voi toipua siitä jotta voisin olla sinulle edelleen hyvä ja täysipainoinen kumppani.
      Koska sehän pitää paikkansa: Sä et pysty sille miehelle olemaan kumppani samalla, kun sun pitää juosta hänen perässä kuin pikkulapsen.

    • TäysinRehellinen

      Tässä on oikeastaan kaksi näkemystä, joista aivan kumpi tahansa voi olla totta:
      1) Miehesi katuu tekoaan ja haluaa tehdä kaikkensa pelastaakseen suhteenne. Ei petä enää ja viestittely on jotain muuta kuin oletat.
      2) Miehesi pettää edelleen, ainakin todella rankasti henkisellä tasolla. Hän ei ole valmis panostamaan suhteeseen.

      Yksinkertainen ratkaisu olisi joskus yhdessä ollessanne kertoa, että sinulla on petettynä aivan luonnollisia epäilyjä miehesi uskollisuudesta ja pyytää mielesi rauhoittamiseksi välittömästi - siis välittömästi - mahdollisuus tarkastaa epäilysi puhelimesta ja Facebookista. Sinun on alustettava tilanne niin, että koet nykyisessä tilanteessa sen olevan välttämätöntä luottamuksen palauttamisen kannalta. Älä ota asiaa esille kiukkuisena, uhkaile erolla tai muulla tavalla "uhkaavasti". Teidän molempien on ymmärrettävä, että luottamus tulee olemaan hukassa vielä hyvin kauan aikaa, ja myös sinun on päätettävä, ettet halua vuosia viettää suljettuina omiin epäilyksiisi, parhaassa tapauksessa vielä tuhoten mielenterveytesikin.

      Mikäli tilanne on aiemmin mainittua vaihtoehtoa 1, suostuu miehesi tähän. Parisuhteen pelastaminen menee kenen tahansa kirjoissa kirjesalaisuuden edelle.

      Mikäli tilanne on aiemmin mainittua vaihtoehtoa 2, suuttuu miehesi sinun kyttäämisestäsi, sanoo sinua vainoharhaiseksi, vetoaa kirjesalaisuuteen tai yleisesti ottaen on todella puolustuksellinen, jopa vihainen tai loukattu.

      • jatkuvaa elämää

        Yksi tarkastuskerta tuskin riittää. Kyllä sitä täytyisi tehdä pistokokeita sinne tänne tuon tuosta. Jos huokaisee helpotuksesta ja kuvittelee ettei enää petä, se on harhaa. Eikä tarvitse olla edes mustasukkainen, vaan jos haluaa tietää onko siippa kaidalla tiellä.


    • Oiva teknikko

      Jos pyytää oikein lupaa puhelimen tarkistukseen,
      siinä vetää vielä enemmän itseään alas.
      Mies ei kunnioittanut, ja siksi petti.
      Ajatteli että kunhan ei jää kiinni, niin ei haittaa.
      Miten tää kunnioitus nousee siitä, ttä toinen peloissaan haluaa ihan täristen katsoa puhelimensisään..
      Siksi tuollainen petturimies pitää ennenkaikkea jättää, koska mikään mitä tekee senjälkeen kun mies on kiinni jäänyt, ei lisää miehen kunnioitusta pätkääkään. jos jäät, olet tyhmä, jos lähdet olet julma jättäjä.
      Joudut vaan odottamaan, että pettääköhän vai ei. ei mitään keinoa senkään jälkeen todistaa, kun on pääsy puhelimeen. Se mies tai nainen joka tarpeeksi haluaa pettää, hankkii vaikka toisen puhelimen rinnalle. nykyaikana tuo tekniikka ei tule missään vaiheessa ainakaan esteeksi pettämisen suunnittelulle, ja käytännön puuhathan tapahtuvat jokatapauksessa livenä.
      Vaikka nainen opettelisi miehen perässä jokaisen uuden apsapin jawapsapin miehen tekemisten seuraamista varten, tulee aina uusi vimpain jolla pystyy tapaamisia sopimaan.
      Hyväpuoli tuossa tietenkin on, että tekniikka ja eri sovellukset tulevat naisellekin tutuksi, mikäli kiinnostus tekniikan kehittymiseen ei muutoin ole riittävälllä tasolla.

      • hoh,hoh,hah,hah

        Kovinpa olet hyvin voivan oloisena täällä kirjoittamassa ja miettimässä
        kuinka selvittää miehen kännykän tietoja .

        Näitä provoilijoita on tämäkin palsta suurin piirtein ylitse muiden .
        Provoilijoilta tällainen "tunteettomuus "käy itsestään .

        Hän käy ilmoittamassa palstalla mies tuosta vain petti kuukausi sitte ja nyt
        tarkistetaan salapoliiseina yhdessä miehen kännykkään.

        Nainen joka on petetty oikeasti kuukausi sitten tulee palstalle itkemään
        petetyn tuskaa .Hän on täysin sekaisin eikä kykene provoilijan lailla
        hallitsemaan tunteitaan rationaalisesti .


    • petti vai eipetti

      Miksi miehesi itse kertoi sulle pettäneesä?
      Oliko jäämässä kiinni?
      Miksi sä etsit todisteita, koska eikö sun miehes tuu itse yleensä kertomaan, jos on tullut pettäneeksi.
      Yleisin ongelma on se, ettei mies kerro pettääkö vai ei.
      Teillä ei sitä ongelmaa ole kerran miehes on sulle rehellinen aina pettämisistään jälkikäteen:)

    • JPSV67

      Sitten ilmeneekin, että se ei pettänyt sua naisen kanssa, vaan miehen kanssa. Toisen puhelimen tutkiminen salaa on rikoslaissa säädetty rangaistavaksi ja täällä siihen kehoittavat yllyttävät rikokseen. Mies on pettänyt, koska nainen on jo luonut pettämiselle pohjan aiemmin. Sehän tulee esiin siitä tavasta miten nainen on alkanut tätä asiaa hoitaa; lapselliselle vakoilun tasolle laskeutumista.

      • dddddsssseee

        Ei se ole rikos jos tutkii kumppanin kännykän, se pitäis laissa säätää että joka pettää niin saa julkisen nöyryytyksen ja nimen julki..nii loppuis tuo ihmisten valehtelu..


      • eisaatutkia
        dddddsssseee kirjoitti:

        Ei se ole rikos jos tutkii kumppanin kännykän, se pitäis laissa säätää että joka pettää niin saa julkisen nöyryytyksen ja nimen julki..nii loppuis tuo ihmisten valehtelu..

        Kyllä se vaan rikoslaissa on rikokseksi tuomittua. Ihan samoin kuin jos lukisit toisen postin tai sähköpostin.


    • josjaksatkertoa

      Tarkoittaako se nyt yht mitään jos molemmat watshapissa yhtäaikaa kun voivat viestitellä kelle vain. ja mut eivtä toisilleen? Minkätasoinen pettäminen oli kyseessä?

    • elluhallo

      Luota vaistoosi
      Et voi luottaa.Kun sitä luottamusta ei enää ole
      Eri asia jos haluat olla ihmisen kanssa joka pettää
      Tämä sinun tulee ratkaista
      Tulet hulluksi kun joudut seuraamaan joka asiaa
      OLE JA LUOTA TAI EROA
      Pettävä ihminen pettää uudestaan
      TOTUUS!

    • missäjärki

      Onko ihmiset sekoja? Tähänkin ketjuun antavat neuvojaan ollenkaan huomaamatta, että ketju on kaksi vuotta vanha! Varmaankin aloittaja on jo selvittänyt ongelmansa tai tuskin ainakaan seuraa tätä ketjua enää...

    • Einuorienää

      Kuinka vanhoja olette?

      • Anonyymi

        Voiko whatssapp keskustelun piilottaa jotenkin puhelimeen(iphone7)?Siis niin että se ei näy normaali vastaanottaja listassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe