Okmetic Vantaa?

Millanen kolmivuorosysteemi on Okmeticin Vantaan tehtaalla tuotannossa? Keskeytymätön kolmivuoro, mutta miten menee AAIIYY--V- vai miten? Onko millaset palkat?
Ilmoita


36 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Taitaapa olla niin, että neljä aamua, 48 tuntia vapaata, neljä iltaa, 48 tuntia vapaata, neljä yötä, 6vrk vapaata.

Eli siis jakso yhteensä 21 vuorokautta, joista 12 työvuorokausia.

Jos vaihtelusta pitää, niin ehdottoman hyvä työaikamuoto. Pitkät vapaat käy melkein pienestä lomasta. Lisäksi vapaita on enemmän.

Yleensä palkkaus tes, mutta lisistä tulee hyvin.
Ilmoita
YYYY-vv-IIII-v-AAAAvvvvv ->
Tes:siä paikallisilla sopimuksilla palkkaa riisuttu = luottamusmies on pöllö ja tehtaanjohtaja vihaa työntekijöitä. Muutenkin aika ihme despoottinen tunnelma tuolla, eli pysykää kaukana tosta puljusta. Tienaatte mäkkärillä paremmin.
Ilmoita
Toihan vaikuttais ihan hyvältä työaikamuodolta.
Ilmoita
Mies ollut melkein 20v siellä, suosittelee jos vaan jaksaa tehdä vuorotyötä. Yövuorot eivät ole huilivuoroka vaan töitä tehdään samaan tahtiin kuin päivisin ja iltaisin. Keskimäärin 13 työpv/kk.
Ilmoita
Samaan aikaan kun työntekijöitä lomautetaan, yhtiö kuitenkin maksaa osakkeenomistajille osinkoja.
1 VASTAUS:
Yhtiössä vaikuttaa olevan asiantunteva johto. Osingoista muuten päättävät omistajat eli saahan omilla rahoilla tehdä mitä haluaa.
+Lisää kommentti
Tosiaan tällä hetkellä on käytössä 2 eri vuorojärjestelmää YYYY-vv-IIII-v-AAAAvvvvv ja osa tehdasta on AA-II-YY-vvvv järjestelmässä vuoron vaihdot on 6.30, 14.30 ja 22.30. Uudet työntekijät "pakotetaan" nopeeseen kiertoon. Alkupää tehtaasta menee mahdollisesti kokeilemaan ensi vuonna 12 tuntista järjestelmää AA-v-YY-vvvvv vuosi 2017 menisi siten että vuoron vaihdot olisi seiskalta, kuten muuallakin maailmassa ja suomessa on käytössä. Mutta työntekijöitä vihaava tehtaanjohtaja pakottaa työntekijät vuonna 2018 kokeilemaan miten toimii vuoronvaihdot toimii ysiltä !!! Kellon 9 loppuvia yövuoroja ei ole laajamittaisessa käytössä missään päin maailmaa! Suomen lainsäädäntö näköjään sallii sen että yövuoroja voidaan venytettää kohtuuttomasti ja myös sen että työnantajat voivat tappaa ihmisiä liikenteessä kotimatkallaan.... !!!!
1 VASTAUS:
https://careers.barona.fi/tyopaikka/59f2f5420890e419b6c226bc/Prosessoijaksi-Okmeticille/

ja lisää uusia hakusessa
+Lisää kommentti
No nyt toimitusjohtaja (EK:n mies), kielsi pääluottamusmiestä olemassa missään yhteydessä häneen millään lailla. Tämä tuli selväksi tehtaanjohtajan kautta, joka lisäksi uhkaili tätä. Ei taida työilmapiiri pareta tästä.
1 VASTAUS:
uhkailu ja pelottelu on tuossa paikassa normaalia johtamista, oikeissa työpaikoissa ei tuollaista tehdä, työilmapiiri on olut vuosia tulehtunut tuotannossa mutta ketään ei kiinnosta, toimitusjohtaja myi aikanaan osakkeensa kiinalaisille joten hänellä varmaan henkilökohtainen talous kunnossa, duunari häviää tuossa talossa aina johtajille
+Lisää kommentti
"kokemustaomaava "
Tuo on aika provo, ketään ei tapeta liikenteeseen. Voit siirtyä waferiin tekemään lyhyttä, jos et kestä. Lisäksi tuosta "21 to 9" on luovuttu ja homma jatkuu jatkossa 19->7, osaksi varmaan siksi, kun osastolla tyytyväisyys on lisääntynyt ja sairaspoissaolot vähentyneet. 12-tuntinen vuorojärjestelmä on myös osoittanut, niin meillä, kuin muualla tehokkuuden parantuneen. Tämä muunmuassa siksi, kun kolmivuorosta aiheutuva vuoronvaihdon välinen "joutokäynti" on vähentynyt yhdellä vuoronvaihdolla.
Toki meilläkin on erilaisia työpisteitä, jossa on niin sanottua "liukuhihna hommaa", eli 12-tuntinen ei välttämättä ole hyvä. Kuulemani mukaan esim. puhdaspuolella kiillotus on parhaimmillaan melkein "valvomo-hommaa", eli sinne 12-tuntinen voisi toimia ja varmaan tehostaisi vuorokausisaantoa.
Tuohon "WayDown"in esittämään kommenttiin voisin sanoa, että voisihan yhtiö vähän kannustaa niitä, jotka oikeasti rahan tuovat taloon, eli työntekijöitä. Eli ei suhtautuisi noin ylimielisesti "ruokkivaan käteen", kuin yllä annetaan ymmärtää. Onhan tuollainen asenne kaiken motivaation tappaja. Joku voi suuttua tai "kilahtaa" oikeasti.
Onhan se aika kornia, kun tarjotaan täytekakkua tuotantoennätyksistä ja samalla KIKY-sopimusta jatketaan yksipuolisesti ilman edes sallimalla neuvotteluyhteyttä.
Toivottavasti malttia ja avarakatseisuutta saadaan mukaan kummaltakin puolelta. Tosin vanhat opit ja opettajat saisivat jo mennä.
Ilmoita
Tiedossa pelkkää nakit ja muusi-ruokaa tai makkara ja muussiruokaa maidon kera.
Ilmoita
Suden paskaa koko nyrkkipaja. Säästäkää itsenne ja menkää oikeisiin töihin, oikealla palkalla.
Ilmoita
Mites asettelu Murata vs. Okmetic? Onko kokemuksia vaihdosta kumminpäin vaan?
Ilmoita
Pysykää kaukana okmeticista palkka hanurista ja niin on työ sekä pomot. Lidlin työntekijä on keisari okmectilaiseen verrattuna. Vaihtuvuus on valtava. Koko ajan haetaan uusia työntekijöitä. Aivan helvetti koko paikka.
1 VASTAUS:
hakekaa vaij alepan kassaan tai jotain ei tollast kandee sietää tai sit liidliin armoa on oikeessa silkkaa duunarin kusetusta koko touhu ja homma ei ikuna muutu paremmax
+Lisää kommentti
Ei kannata tulla töihin okmeticiin. Paska palkka, työntekijöiden kunnioitus täysi nolla johdon puolelta. Työilmapiiri huonontunut vuosi vuodelta. Ainut plussa oli pitkät vapaat (5pv), nyt nekin viedään. Joten pysykää kaukana.
Ilmoita
Työilmapiiri huono, esimiehet täysin kykenemättömiä. Suositaan sukulaisia ja pomon vaimoa tai "tyttöystävää". Kohdellaan työntekijöitä eriarvoisesti ja jos uskallat sanoa tai olla asioista erimieltä niin tulet kyllä huomaamaan sen. Vuorojärjestelmiä useita, tavoitteena vain kaksi päällekkäistä 12h ja nopea kierto. Palkka matalin mahdollinen. Mutta jos olet nuori et sano vastaan et ilmaise mielipiteitäsi ja olet valmis mielistelemään ja tulet toimeen vähällä rahalla niin tämä on juuri sinulle se oikea paikka.
Ilmoita
Paras työpaikka missä koskaan olen ollut!!! Suosittelen.
1 VASTAUS:
Oletko tuotannossa töissä? Minkälainen palkka ja kuinka nuo työvuorot menevät nykyään?
+Lisää kommentti
Aika huono maine tuolla "tyttöystävällä" :)
1 VASTAUS:
nythän "tyttöystävä" siirtyi toimarix ja tuotanto pääsi siit eroon tai sit ei
+Lisää kommentti
Niin ja henkilöstöjohtaja/päälikkö on yhtä kaukana työntekijöistä, kuin Merkurius ja Neptunus toisistaan. Ei ole kukaan nähnyt tuotannossa ikinä.
Ilmoita
eihän tollaset isot dirikat duunaria haluu nähdä, fyffee ne haluu itelleen ... ja "tyttöystävälle" kans
1 VASTAUS:
Mut kuka järkevä nainen haluu olla Ocmetici- laisen duunarin tyttöystävä. Pitäisi sen olla ainakin rikas ja vähän pöllö 🤣
+Lisää kommentti
Jos kiinnostaa tehdä töitä paskalla palkalla on okmetic siihen oikea paikka. Jos ei satu pyhiä eikä muitakaan viikonloppuja niin 700€ tili käteen 2 viikossa ei paljon nappaa. Metallialan tes on täyttä paskaa. Vuorohommia alhasimmalla mahd.palkalla , ei paljoa hymyilytä. Ennenku firma tekee jtn palkoille niin vaihtuvuus tulee säilymään hyvin suurena.
Ilmoita
Tällasta just on. Mulla onneksi halpa vuokra- asunto ja tyttöystävä tekee kahta duunii. Maksaa laskut, mulla riittää just bensaan, tupakoin siihen ja kaljaan rahat. On se ihana ja ihme nainen kun maksaa laskut ja kattelee vielä mua. Koht varmaankin lopetan ja kortistoon..
Ilmoita
Isolöa lapparilla siivottu kipeät asiat pois krtjusta totuus on syöpä
Ilmoita
GREAT PLACE TO WORK !!!! ....HaHaaa.....

https://www.greatplacetowork.fi/hyvan-tyopaikan-malli

-----------------------------------------------------------------------
Ilmoita
Parhaat duunarit lähtee pois ja työpaikkakiusaajien uhrit. Varmaan ainoo duunimesta Suomessa mis yx esimies ja häne puoliso on tunnetut työpaikkakiusajat ja tehtaanjohtaja hyväksyy kaiken. Seuraavassa elämässä ei ole mitään hyvää tarjolla tuollaisille ihmisille. Onneksi italialainen lakko puree ja joutuvat nykyään palkkaa lissä duunareita kun nykyisillä sekoo pää ja ei jaksa enää tehä duunii sitäkään ävähää mitä enen. Ainoo duunimesta mis ainoo tärkee juuttu one se et ei ikinä myöhästy duunist. Tuloksil ei oo mitään välii jos ooot pomon frendi. Ihan hirveet p*sk** koko lafka. Hnakkikkaaa oikee duhjnimesta ja pysykää kaukana tuolta. Onnex nykyään on mist'ä valita. Ei tartte duunariknakaa kexstää ihan mitä vaan skeidaapäiväst toiseen...
Ilmoita
Jos kiinnostaa tehdä työtä pienellä palkalla ja altistua työssään erilaisille kemikaaleille jonka pitkäaikaisvaikutukset ovat hämärän peitossa, on Okmetic siihen oikea paikka.
Ilmoita
Kuten aikaisemminkin tullut ilmi, että suositaan perhesuhteita ja sukulaisia voimakkaasti. Kyseiset koaliitiot pilaavat muiden työntekijäiden motivaatiot ja ilmapiirin aivan totaalisesti.

Nimimerkki "äkkiä pois"
Ilmoita
Olen viihtynyt. Tosin joitakin työtovereita ahdistellaan pomojen toimesta. Ja alempia pomoja ahdistellaan ylempien toimesta, eräällä linjalla on esimies vaihtunut kolme kertaa vuodessa!! Missähän syy? Olisinpa ollut paikalla silloin kun eräs äärimmäisen rauhallinen mies poltti päreensä päällikölle. No hän on lojaali firmalle, eikä suostu kertomaan, mutta huhu kertoo että pinna oli palanut kunnolla. Ei hänestä esimieheksi ollut, mutta en ole koskaan kuullut hänen sanoneen mitään vähänkään rumaa kenestäkään. Ihan liian kiltti pomoksi, kävi sääliksi kun yritti olla talon tavalla, vaikka sydän sanoi toista. Muut pomot onkin sitten ihan toista laitaa. Ja ehkä tämä ei niin hyvä paikka ole, ei jaksa vaihtaa. Turvattu työpaikka. Siistiä sisätyötä, ilmastoitu tehdas. Lyhyt työmatka. Voi valita vuoronsa. Ei turhaa kyttäystä. Hyviä tovereita, myös huonoja.
Ilmoita
5-vuorossa saan noin 2600e/kk verojen jälkeen. 3 vuotta ollut vasta talossa. Ja mun mielestä ihan ok mesta.
2 VASTAUSTA:
Älä nyt paskaa jauha. Jos sattuu paljon pyhiä palkkajaksolle, saatat saada tuon 2600€ bruttona tossa pajassa.
Kyllä taisin bruttona saada n. 3200e/kk.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Okmetic Vantaa?

Millanen kolmivuorosysteemi on Okmeticin Vantaan tehtaalla tuotannossa? Keskeytymätön kolmivuoro, mutta miten menee AAIIYY--V- vai miten? Onko millaset palkat?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta