Okmetic Vantaa?

kiintoisaaa

Millanen kolmivuorosysteemi on Okmeticin Vantaan tehtaalla tuotannossa? Keskeytymätön kolmivuoro, mutta miten menee AAIIYY--V- vai miten? Onko millaset palkat?

54

2606

Vastaukset

 • Taitaapa olla niin, että neljä aamua, 48 tuntia vapaata, neljä iltaa, 48 tuntia vapaata, neljä yötä, 6vrk vapaata.

  Eli siis jakso yhteensä 21 vuorokautta, joista 12 työvuorokausia.

  Jos vaihtelusta pitää, niin ehdottoman hyvä työaikamuoto. Pitkät vapaat käy melkein pienestä lomasta. Lisäksi vapaita on enemmän.

  Yleensä palkkaus tes, mutta lisistä tulee hyvin.

 • YYYY-vv-IIII-v-AAAAvvvvv ->
  Tes:siä paikallisilla sopimuksilla palkkaa riisuttu = luottamusmies on pöllö ja tehtaanjohtaja vihaa työntekijöitä. Muutenkin aika ihme despoottinen tunnelma tuolla, eli pysykää kaukana tosta puljusta. Tienaatte mäkkärillä paremmin.

 • Toihan vaikuttais ihan hyvältä työaikamuodolta.

 • Mies ollut melkein 20v siellä, suosittelee jos vaan jaksaa tehdä vuorotyötä. Yövuorot eivät ole huilivuoroka vaan töitä tehdään samaan tahtiin kuin päivisin ja iltaisin. Keskimäärin 13 työpv/kk.

 • Samaan aikaan kun työntekijöitä lomautetaan, yhtiö kuitenkin maksaa osakkeenomistajille osinkoja.

  • Yhtiössä vaikuttaa olevan asiantunteva johto. Osingoista muuten päättävät omistajat eli saahan omilla rahoilla tehdä mitä haluaa.


 • Tosiaan tällä hetkellä on käytössä 2 eri vuorojärjestelmää YYYY-vv-IIII-v-AAAAvvvvv ja osa tehdasta on AA-II-YY-vvvv järjestelmässä vuoron vaihdot on 6.30, 14.30 ja 22.30. Uudet työntekijät "pakotetaan" nopeeseen kiertoon. Alkupää tehtaasta menee mahdollisesti kokeilemaan ensi vuonna 12 tuntista järjestelmää AA-v-YY-vvvvv vuosi 2017 menisi siten että vuoron vaihdot olisi seiskalta, kuten muuallakin maailmassa ja suomessa on käytössä. Mutta työntekijöitä vihaava tehtaanjohtaja pakottaa työntekijät vuonna 2018 kokeilemaan miten toimii vuoronvaihdot toimii ysiltä !!! Kellon 9 loppuvia yövuoroja ei ole laajamittaisessa käytössä missään päin maailmaa! Suomen lainsäädäntö näköjään sallii sen että yövuoroja voidaan venytettää kohtuuttomasti ja myös sen että työnantajat voivat tappaa ihmisiä liikenteessä kotimatkallaan.... !!!!

 • No nyt toimitusjohtaja (EK:n mies), kielsi pääluottamusmiestä olemassa missään yhteydessä häneen millään lailla. Tämä tuli selväksi tehtaanjohtajan kautta, joka lisäksi uhkaili tätä. Ei taida työilmapiiri pareta tästä.

  • uhkailu ja pelottelu on tuossa paikassa normaalia johtamista, oikeissa työpaikoissa ei tuollaista tehdä, työilmapiiri on olut vuosia tulehtunut tuotannossa mutta ketään ei kiinnosta, toimitusjohtaja myi aikanaan osakkeensa kiinalaisille joten hänellä varmaan henkilökohtainen talous kunnossa, duunari häviää tuossa talossa aina johtajille


 • "kokemustaomaava "
  Tuo on aika provo, ketään ei tapeta liikenteeseen. Voit siirtyä waferiin tekemään lyhyttä, jos et kestä. Lisäksi tuosta "21 to 9" on luovuttu ja homma jatkuu jatkossa 19->7, osaksi varmaan siksi, kun osastolla tyytyväisyys on lisääntynyt ja sairaspoissaolot vähentyneet. 12-tuntinen vuorojärjestelmä on myös osoittanut, niin meillä, kuin muualla tehokkuuden parantuneen. Tämä muunmuassa siksi, kun kolmivuorosta aiheutuva vuoronvaihdon välinen "joutokäynti" on vähentynyt yhdellä vuoronvaihdolla.
  Toki meilläkin on erilaisia työpisteitä, jossa on niin sanottua "liukuhihna hommaa", eli 12-tuntinen ei välttämättä ole hyvä. Kuulemani mukaan esim. puhdaspuolella kiillotus on parhaimmillaan melkein "valvomo-hommaa", eli sinne 12-tuntinen voisi toimia ja varmaan tehostaisi vuorokausisaantoa.
  Tuohon "WayDown"in esittämään kommenttiin voisin sanoa, että voisihan yhtiö vähän kannustaa niitä, jotka oikeasti rahan tuovat taloon, eli työntekijöitä. Eli ei suhtautuisi noin ylimielisesti "ruokkivaan käteen", kuin yllä annetaan ymmärtää. Onhan tuollainen asenne kaiken motivaation tappaja. Joku voi suuttua tai "kilahtaa" oikeasti.
  Onhan se aika kornia, kun tarjotaan täytekakkua tuotantoennätyksistä ja samalla KIKY-sopimusta jatketaan yksipuolisesti ilman edes sallimalla neuvotteluyhteyttä.
  Toivottavasti malttia ja avarakatseisuutta saadaan mukaan kummaltakin puolelta. Tosin vanhat opit ja opettajat saisivat jo mennä.

 • Tiedossa pelkkää nakit ja muusi-ruokaa tai makkara ja muussiruokaa maidon kera.

 • Suden paskaa koko nyrkkipaja. Säästäkää itsenne ja menkää oikeisiin töihin, oikealla palkalla.

 • Mites asettelu Murata vs. Okmetic? Onko kokemuksia vaihdosta kumminpäin vaan?

 • Pysykää kaukana okmeticista palkka hanurista ja niin on työ sekä pomot. Lidlin työntekijä on keisari okmectilaiseen verrattuna. Vaihtuvuus on valtava. Koko ajan haetaan uusia työntekijöitä. Aivan helvetti koko paikka.

  • hakekaa vaij alepan kassaan tai jotain ei tollast kandee sietää tai sit liidliin armoa on oikeessa silkkaa duunarin kusetusta koko touhu ja homma ei ikuna muutu paremmax


 • Ei kannata tulla töihin okmeticiin. Paska palkka, työntekijöiden kunnioitus täysi nolla johdon puolelta. Työilmapiiri huonontunut vuosi vuodelta. Ainut plussa oli pitkät vapaat (5pv), nyt nekin viedään. Joten pysykää kaukana.

 • Työilmapiiri huono, esimiehet täysin kykenemättömiä. Suositaan sukulaisia ja pomon vaimoa tai "tyttöystävää". Kohdellaan työntekijöitä eriarvoisesti ja jos uskallat sanoa tai olla asioista erimieltä niin tulet kyllä huomaamaan sen. Vuorojärjestelmiä useita, tavoitteena vain kaksi päällekkäistä 12h ja nopea kierto. Palkka matalin mahdollinen. Mutta jos olet nuori et sano vastaan et ilmaise mielipiteitäsi ja olet valmis mielistelemään ja tulet toimeen vähällä rahalla niin tämä on juuri sinulle se oikea paikka.

 • Paras työpaikka missä koskaan olen ollut!!! Suosittelen.

  • Oletko tuotannossa töissä? Minkälainen palkka ja kuinka nuo työvuorot menevät nykyään?


 • Aika huono maine tuolla "tyttöystävällä" :)

  • nythän "tyttöystävä" siirtyi toimarix ja tuotanto pääsi siit eroon tai sit ei


 • Niin ja henkilöstöjohtaja/päälikkö on yhtä kaukana työntekijöistä, kuin Merkurius ja Neptunus toisistaan. Ei ole kukaan nähnyt tuotannossa ikinä.

 • eihän tollaset isot dirikat duunaria haluu nähdä, fyffee ne haluu itelleen ... ja "tyttöystävälle" kans

  • Mut kuka järkevä nainen haluu olla Ocmetici- laisen duunarin tyttöystävä. Pitäisi sen olla ainakin rikas ja vähän pöllö 🤣


 • Jos kiinnostaa tehdä töitä paskalla palkalla on okmetic siihen oikea paikka. Jos ei satu pyhiä eikä muitakaan viikonloppuja niin 700€ tili käteen 2 viikossa ei paljon nappaa. Metallialan tes on täyttä paskaa. Vuorohommia alhasimmalla mahd.palkalla , ei paljoa hymyilytä. Ennenku firma tekee jtn palkoille niin vaihtuvuus tulee säilymään hyvin suurena.

 • Tällasta just on. Mulla onneksi halpa vuokra- asunto ja tyttöystävä tekee kahta duunii. Maksaa laskut, mulla riittää just bensaan, tupakoin siihen ja kaljaan rahat. On se ihana ja ihme nainen kun maksaa laskut ja kattelee vielä mua. Koht varmaankin lopetan ja kortistoon..

 • Parhaat duunarit lähtee pois ja työpaikkakiusaajien uhrit. Varmaan ainoo duunimesta Suomessa mis yx esimies ja häne puoliso on tunnetut työpaikkakiusajat ja tehtaanjohtaja hyväksyy kaiken. Seuraavassa elämässä ei ole mitään hyvää tarjolla tuollaisille ihmisille. Onneksi italialainen lakko puree ja joutuvat nykyään palkkaa lissä duunareita kun nykyisillä sekoo pää ja ei jaksa enää tehä duunii sitäkään ävähää mitä enen. Ainoo duunimesta mis ainoo tärkee juuttu one se et ei ikinä myöhästy duunist. Tuloksil ei oo mitään välii jos ooot pomon frendi. Ihan hirveet p*sk** koko lafka. Hnakkikkaaa oikee duhjnimesta ja pysykää kaukana tuolta. Onnex nykyään on mist'ä valita. Ei tartte duunariknakaa kexstää ihan mitä vaan skeidaapäiväst toiseen...

 • Jos kiinnostaa tehdä työtä pienellä palkalla ja altistua työssään erilaisille kemikaaleille jonka pitkäaikaisvaikutukset ovat hämärän peitossa, on Okmetic siihen oikea paikka.

 • Kuten aikaisemminkin tullut ilmi, että suositaan perhesuhteita ja sukulaisia voimakkaasti. Kyseiset koaliitiot pilaavat muiden työntekijäiden motivaatiot ja ilmapiirin aivan totaalisesti.

  Nimimerkki "äkkiä pois"

 • Olen viihtynyt. Tosin joitakin työtovereita ahdistellaan pomojen toimesta. Ja alempia pomoja ahdistellaan ylempien toimesta, eräällä linjalla on esimies vaihtunut kolme kertaa vuodessa!! Missähän syy? Olisinpa ollut paikalla silloin kun eräs äärimmäisen rauhallinen mies poltti päreensä päällikölle. No hän on lojaali firmalle, eikä suostu kertomaan, mutta huhu kertoo että pinna oli palanut kunnolla. Ei hänestä esimieheksi ollut, mutta en ole koskaan kuullut hänen sanoneen mitään vähänkään rumaa kenestäkään. Ihan liian kiltti pomoksi, kävi sääliksi kun yritti olla talon tavalla, vaikka sydän sanoi toista. Muut pomot onkin sitten ihan toista laitaa. Ja ehkä tämä ei niin hyvä paikka ole, ei jaksa vaihtaa. Turvattu työpaikka. Siistiä sisätyötä, ilmastoitu tehdas. Lyhyt työmatka. Voi valita vuoronsa. Ei turhaa kyttäystä. Hyviä tovereita, myös huonoja.

 • 5-vuorossa saan noin 2600e/kk verojen jälkeen. 3 vuotta ollut vasta talossa. Ja mun mielestä ihan ok mesta.

  • Älä nyt paskaa jauha. Jos sattuu paljon pyhiä palkkajaksolle, saatat saada tuon 2600€ bruttona tossa pajassa.


  • Kyllä taisin bruttona saada n. 3200e/kk.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Älä nyt paskaa jauha. Jos sattuu paljon pyhiä palkkajaksolle, saatat saada tuon 2600€ bruttona tossa pajassa.

   Tuo 2600€/kk brutto on todellinen liksa, hyvin kun sattuu pyhät kohille niin pääsee lähemmäs 3k. Täällä taas viimeaikoina föffet huudellu poskettomia kuukausipalkkoja.. mut tuota jos tuon palkan eteen on valmis kokemaan juoksutusta, stressiä, kyttäystä, painostusta niin paikka on teidän. Onhan siinä hyvänä puolena siisti sisätyö paitsi sahurina. Kyllähän tuollakin liksalla pärjää kun alat kahtomaan yksiöö Hakunilasta, ostat melkein pilaantunutta ruokaa litlin alelaarista, ja ajelet 90-luvun sitikalla kansipahvi paskana pinna kireellä ylitöihin et rahat riittäs.. tai kulje bussilla töihin, myöhästy töistä 2min ja kuittaa varotus. Elämä on valintoja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tuo 2600€/kk brutto on todellinen liksa, hyvin kun sattuu pyhät kohille niin pääsee lähemmäs 3k. Täällä taas viimeaikoina föffet huudellu poskettomia kuukausipalkkoja.. mut tuota jos tuon palkan eteen on valmis kokemaan juoksutusta, stressiä, kyttäystä, painostusta niin paikka on teidän. Onhan siinä hyvänä puolena siisti sisätyö paitsi sahurina. Kyllähän tuollakin liksalla pärjää kun alat kahtomaan yksiöö Hakunilasta, ostat melkein pilaantunutta ruokaa litlin alelaarista, ja ajelet 90-luvun sitikalla kansipahvi paskana pinna kireellä ylitöihin et rahat riittäs.. tai kulje bussilla töihin, myöhästy töistä 2min ja kuittaa varotus. Elämä on valintoja.

   Jaa, pitääkö siellä tulla ajoissa töihin. Kumma paikka...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä taisin bruttona saada n. 3200e/kk.

   Kyllä tuon saa, kun on aikansa n.10v. Hyvä työpaikka oli ainakin minulle.


 • Tämähän on täyttä valehtelua. Nykyään aloituspalkat tuotannossa minimissään 3.600 e/kk ja jos koulutusta esim. amk niin vähintään 3.800 e/kk. Tässä työpaikassa pääsee heti alussa hyville ansioille. Ehkä Suomen parhaat palkat, työtehtävien vaativuus huomioiden. Kannattaa hakea heti. Paikkoja avoinna ja työt voi aloittaa välittömästi haastattelun jälkeen. Ei turhaa odottelua tai säätämistä.

  • Näinkö on? Eli 10€/h kolmivuorotyöstä olikin puppua? Kyllä noilla summilla tosiaan valitsee mielummin palkan terveyden sijaan.


  • Eihän tuo ole huono palkka, näkisitte sryhmän.. Startti 3600€/kk ja prosessin hoito teollisuutta? Osaatko sano miten muodostuu, paljonko lisiä paljonko normipalkkaa? Sijaintikin olisi tonne helppo mennä :>


  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Anonyymille 9.9. : Toisinaan myös hyvät käytöstavat, kommunikointitaidot ja muut vastaavat työntekijätaidot vaikuttavat palkkaan. En ihmettele viestisi perusteella, jos oma palkkasi on tästä syystä jäänyt vähän alakanttiin muihin tavallisiin ihmisiin verrattuna.


 • Minkälainen palkka esimiehillä okmeticilla?

  Esim. Vuorontyönjohtajalla palkka vuorotöissä ja tuotantoinsinöörin palkka päivätöissä ?

  • Tuotantoinssin palkka päivätyössä varallaololisineen on ymmärtääkseni siellä 4000-5000 €/kk riippuen osaamisesta ja kokemuksesta.

   Tuotannon työntekijöiden palkkoja kiroavat trollit taas voivat vapaasti kilpailuttaa osaamistaan pk-seudulla esim. Vaisalan ja Muratan avoimia paikkoja hakien - Molemmat ovat Okmeticin tapaan Hi-Tech -yhtiöitä ja laajentamassa toimintaansa kovaa vauhtia. Ja jos tuotantotyöntekijän palkka ei miellytä, niin alan vaihto tai koulun penkille palaaminen ovat ihan sallittuja vaihtoehtoja. Palkka on kuitenkin yleensä määritelty työsopimuksessa jo aloittaessa, joten hirveänä yllätyksenä sen ei pitäisi palkkakuitissa tulla?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tuotantoinssin palkka päivätyössä varallaololisineen on ymmärtääkseni siellä 4000-5000 €/kk riippuen osaamisesta ja kokemuksesta.

   Tuotannon työntekijöiden palkkoja kiroavat trollit taas voivat vapaasti kilpailuttaa osaamistaan pk-seudulla esim. Vaisalan ja Muratan avoimia paikkoja hakien - Molemmat ovat Okmeticin tapaan Hi-Tech -yhtiöitä ja laajentamassa toimintaansa kovaa vauhtia. Ja jos tuotantotyöntekijän palkka ei miellytä, niin alan vaihto tai koulun penkille palaaminen ovat ihan sallittuja vaihtoehtoja. Palkka on kuitenkin yleensä määritelty työsopimuksessa jo aloittaessa, joten hirveänä yllätyksenä sen ei pitäisi palkkakuitissa tulla?

   Ootko Jari, Markus vai Kai?

   "Tuotantoinssin palkka päivätyössä varallaololisineen on ymmärtääkseni siellä 4000-5000 €/kk riippuen osaamisesta ja kokemuksesta. "

   Älä nyt viitsi!

   "Palkka on kuitenkin yleensä määritelty työsopimuksessa jo aloittaessa, joten hirveänä yllätyksenä sen ei pitäisi palkkakuitissa tulla?"

   Hei, ihan oikeasti! Työhaastattelussa näytetään ihan eri kaavioita, kuin tilinauha kertoo.

   Koulutettuja ihmisiä tuolla on, mutta järkeä ei. Kukaan ei uskalla mitään sanoa mistään ja sitten vielä suunnaton kateus.
   Moni tuotannon tuotannon työntekijä henkisesti valovuoden edellä johdon henkisestä tasosta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ootko Jari, Markus vai Kai?

   "Tuotantoinssin palkka päivätyössä varallaololisineen on ymmärtääkseni siellä 4000-5000 €/kk riippuen osaamisesta ja kokemuksesta. "

   Älä nyt viitsi!

   "Palkka on kuitenkin yleensä määritelty työsopimuksessa jo aloittaessa, joten hirveänä yllätyksenä sen ei pitäisi palkkakuitissa tulla?"

   Hei, ihan oikeasti! Työhaastattelussa näytetään ihan eri kaavioita, kuin tilinauha kertoo.

   Koulutettuja ihmisiä tuolla on, mutta järkeä ei. Kukaan ei uskalla mitään sanoa mistään ja sitten vielä suunnaton kateus.
   Moni tuotannon tuotannon työntekijä henkisesti valovuoden edellä johdon henkisestä tasosta.

   En itse työskentele Okmeticilla eikä nuo nimiarvaukset muutenkaan osuneet kohdalleen. Olen töissä toisessa firmassa vastaavissa tehtävissä ja koko teknologia-alalla pk-seudulla palkat osuvat yleensä tuohon haarukkaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ootko Jari, Markus vai Kai?

   "Tuotantoinssin palkka päivätyössä varallaololisineen on ymmärtääkseni siellä 4000-5000 €/kk riippuen osaamisesta ja kokemuksesta. "

   Älä nyt viitsi!

   "Palkka on kuitenkin yleensä määritelty työsopimuksessa jo aloittaessa, joten hirveänä yllätyksenä sen ei pitäisi palkkakuitissa tulla?"

   Hei, ihan oikeasti! Työhaastattelussa näytetään ihan eri kaavioita, kuin tilinauha kertoo.

   Koulutettuja ihmisiä tuolla on, mutta järkeä ei. Kukaan ei uskalla mitään sanoa mistään ja sitten vielä suunnaton kateus.
   Moni tuotannon tuotannon työntekijä henkisesti valovuoden edellä johdon henkisestä tasosta.

   Mut hei, sun tilanteeseen on ratkaisu!

   https://tyosopimus.fi/tyosopimuksen-irtisanomisilmoitus/

   ...ellet sitten oo määräaikaisella sopimuksella. Ja jos oot niin sekin päättyy joskus!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ootko Jari, Markus vai Kai?

   "Tuotantoinssin palkka päivätyössä varallaololisineen on ymmärtääkseni siellä 4000-5000 €/kk riippuen osaamisesta ja kokemuksesta. "

   Älä nyt viitsi!

   "Palkka on kuitenkin yleensä määritelty työsopimuksessa jo aloittaessa, joten hirveänä yllätyksenä sen ei pitäisi palkkakuitissa tulla?"

   Hei, ihan oikeasti! Työhaastattelussa näytetään ihan eri kaavioita, kuin tilinauha kertoo.

   Koulutettuja ihmisiä tuolla on, mutta järkeä ei. Kukaan ei uskalla mitään sanoa mistään ja sitten vielä suunnaton kateus.
   Moni tuotannon tuotannon työntekijä henkisesti valovuoden edellä johdon henkisestä tasosta.

   Oon ite harkitsemassa tuonne hakemista ja olis ihan kiinnostavaa kuulla jotain ihan järkeviä kokemuksias. Pelkästä suun soitosta ei oikein iloa irtoa. Annappa siis ihan oikeita esimerkkejä, mikä siellä muka mättää. Moni kaveri on puhunut vaan hyviä asioita. Olis kiva tietää kun pomojen ja osastojen välillä on varmasti eroja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oon ite harkitsemassa tuonne hakemista ja olis ihan kiinnostavaa kuulla jotain ihan järkeviä kokemuksias. Pelkästä suun soitosta ei oikein iloa irtoa. Annappa siis ihan oikeita esimerkkejä, mikä siellä muka mättää. Moni kaveri on puhunut vaan hyviä asioita. Olis kiva tietää kun pomojen ja osastojen välillä on varmasti eroja.

   Täällä kans yks joka on aatellut hakea tuonne töihin. Samaa mieltä että tän yhden trollin suun soittaminen juoksutuksesta, stressistä, kyttäyksestä, painostuksesta, henkisistä valovuosista, idiooteista yms. yms. ei nyt oikein tunnu uskottavalta jos ei pysty antamaan konkreettisia esimerkkejä. Mutta mielelläni siis mäkin kuulisin jos oikeasti on jotain valittamisen aihetta. Täydellistä työpaikkaa nyt ei oo olemassakaan mutta moni asia tuolla tuntuu hyvin olevan. Kun pohjakoulutuksella ei oo niin väliä ja kouluttavat tehtäviin niin ei kai ökyliksoja voi toivoa.

   Anonyyminä anonyymille huutelu täällä on tietty aika turhaa mutta ei maksa mitään pyytää kokemuksia jos joku siellä oikeesti työskentelevä sattuis tän lukemaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Täällä kans yks joka on aatellut hakea tuonne töihin. Samaa mieltä että tän yhden trollin suun soittaminen juoksutuksesta, stressistä, kyttäyksestä, painostuksesta, henkisistä valovuosista, idiooteista yms. yms. ei nyt oikein tunnu uskottavalta jos ei pysty antamaan konkreettisia esimerkkejä. Mutta mielelläni siis mäkin kuulisin jos oikeasti on jotain valittamisen aihetta. Täydellistä työpaikkaa nyt ei oo olemassakaan mutta moni asia tuolla tuntuu hyvin olevan. Kun pohjakoulutuksella ei oo niin väliä ja kouluttavat tehtäviin niin ei kai ökyliksoja voi toivoa.

   Anonyyminä anonyymille huutelu täällä on tietty aika turhaa mutta ei maksa mitään pyytää kokemuksia jos joku siellä oikeesti työskentelevä sattuis tän lukemaan.

   Samaa mieltä


  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Asia selvä. Työpaikkana Okmetic on siis hyvä eikä mitään valitettavaa oikeasti löydy? Olet yläaste-ikäinen TET-harjoittelija, joka veti herneen nenään kun löysäilyn sijaan saitkin jotain työtä tehtäväksi TETin aikana, ja nyt purat pahaa oloasi täällä? :D


  • Anonyymi kirjoitti:

   Täällä kans yks joka on aatellut hakea tuonne töihin. Samaa mieltä että tän yhden trollin suun soittaminen juoksutuksesta, stressistä, kyttäyksestä, painostuksesta, henkisistä valovuosista, idiooteista yms. yms. ei nyt oikein tunnu uskottavalta jos ei pysty antamaan konkreettisia esimerkkejä. Mutta mielelläni siis mäkin kuulisin jos oikeasti on jotain valittamisen aihetta. Täydellistä työpaikkaa nyt ei oo olemassakaan mutta moni asia tuolla tuntuu hyvin olevan. Kun pohjakoulutuksella ei oo niin väliä ja kouluttavat tehtäviin niin ei kai ökyliksoja voi toivoa.

   Anonyyminä anonyymille huutelu täällä on tietty aika turhaa mutta ei maksa mitään pyytää kokemuksia jos joku siellä oikeesti työskentelevä sattuis tän lukemaan.

   Itse en kyllä pätevänä inssinä myisi aikaani noilla liksoilla, mutta kukin tavallaan. :)


 • Mua kiinnostais millaista prosessoijan työ siellä on?

  • Tarkkaa, usein kiireistä ja joissain paikoissa yksitoikkoistakin. Paljon tekemistä ja muistettavaa. Mutta kun kärryille pääsee, on tekeminen välillä jopa mielekästä ja haastavaa (=palkitsevaa). Ilmapiiri on mukava (toki poikkeuksia löytyy, kuten joku varmasti tulee tähänkin kertomaan). Siihen on syynsä miksi täällä tehdään pitkiä työuria ja työpaikan sijasta vaihdetaan työpistettä.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3525
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1628
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1185