25 v nainen, joka ei ole koskaan seurustellut

...........

Kertokaapa vapaasti millaisia ajatuksia herättää 25 v. nainen, joka ei ole koskaan seurustellut. Olen muuten ihan "normaali". Olen valmistunut, minulla on vakituinen työ, jossa viihdyn, kivoja harrastuksia, taloudellinen tilanne on kunnossa, ulkonäkö ok. Eikä ole mitää terveydellisiä/mielenterveydellisiä ongelmia. Ujo/rauhallinen olen ollut aina luonteeltani, mutta saanut paljon itsevarmuutta iän myötä. Tuo seurustelemattomuus vaan jotenkin piinaa ja tavallaan hävettääkin uusiin ihmisiin/miehiin tutustuessa ja Se leimataanko mut samantien joksikin friikiksi tai säälittäväksi tapaukseksi kun kerron asiasta. Ärsyttää myös se, että tuntuu että monet oman ikäluokkani miehet on jo varattuja ja olen jotenkin myöhään liikkeellä. Just kun tuntuu, että itse on saanut kerättyä tarpeeksi itsevarmuutta ja on jotenkin enemmän sinut itsensä kanssa niin potentiaalisia miehiä ei vaan löydy mistään.

11

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehkä kaipaat mielipiteitä enemmänkin miehiltä, mutta naisen näkökulmasta et todellakaan ole säälittävä etkä friikki. Ei seurustella tarvitse vain sen takia, että on tietyn ikäinen tai kun kaikki muutkin niin tekevät.

      Olet vielä nuori, ehdit takuulla löytämään sen herra oikean vielä :)

      • Miksi pitäisi

        koskaan edes löytää herra oikeaa?


      • Miksi pitäisi kirjoitti:

        koskaan edes löytää herra oikeaa?

        Ei pidä, jollei halua. Useimmat haluaa.


    • //Mies//

      Tunnen hyvin jopa yhden n. 40-vuotiaan naisen joka ei ole koskaan seurustellut.
      Lähisukulaiset kuulemma epäilevät/kuiskivat seläntakana hänen olevan lepakko :) Eipä ole, ihan on kiva - tunteellinen heteronainen. Omien sanojensa mukaan seurustelemattomuus juontaa juurensa koulukiusaamiseen joka teki itsetunnosta hauraan.

      Jos olet kovin ujo niin etsis itsellesi vastaava ujo mies, ymmärrätte varmaan tosi hyvin silloin toisianne.

    • sinkku.

      Tuutko vaimoksi aloittaja?

    • Sinkkumies.

      Olen 35-vuotias mies, joka ei koskaan ole seurustellut. Yksi syy siihen voi olla se, että koko ikäni olen asunut pienellä paikkakunnalla jossa kaikki tuntevat toisensa ainakin ulkonäöltä ja potentiaaliset kumppaniehdokkaat ovat vähissä. Enkä näin ollen ole juuri mitään ihastustakaan koskaan kokenut.

      Toinen syy kai on se, että olen aina pyörinyt vain ns poikaporukoissa. Työpaikalla on ollut vain miehiä töissä, harrastukset ovat ollee miesvaltaisia kuten vetouistelu ja voimannosto. Yksi syy on tietysti se, että olen myös sisäänpäin kääntynyt persoona, joka ei juurikaan ole äänessä tai ota oma aloitteisesti kontaktia.

      Seurustelemattomuus ei silti ole minulle ollut mikään mieltä kääntävä ongelma vaikka seksihalut tosin ovat toisinaan kasvaneet turhan koviksi.

      Minusta sinunkaan ei pitäisi suuremmin murehtia asiaa vaan antaa sen olla. Aika kyllä korjaa "ongelmasi", jos on korjatekseen ja jos ei korjaa tuskin siinä tapauksessa itsekään tunnet kovin suurta kumppanin kaipuuta.

    • Jubama

      Etsikää seuraa, rakastukaa ja muistakaa rakastella kunnolla ja usein! Ei ole keneltäkään pois. Nää on 35 v naimisissa olevan miehen terveiset kaikille 30 v ja sitä lähestyville sinkuille.

      • japsis papsis

        Paskat. Hiljaa urpo.


    • enpä oo minäkään ollut ku pari kertaa vakavissani enkä moisia sitte oo enää mietiskellykkään sen suuremmin, tulee vastaan jos tulee.. sellaisia sopivanlaisia siis. eikä hävetä tai ärsytä millään tavalla, päinvastoin.. en silti kiellä etteikö olis varsinki vanhempien osalta tullut jo kyselyjä ja uteluita mahdollisesta miehestä, puhumattakaan hoputtamisesta lapsien (!) suhteen ja se etteikö se ahdistais mutta mitä sitä ikinä päättääki tai mihin rupiaaki niin eipä se muille kuulu.. josta päästään siihen että et ehkä miltään säälittävältä/ friikiltä kuulosta mutta joittenki vanhanaikaisten mielestä voisit olla tietyllä tapaa kevytkenkäinen vaikket sitä oikeasti oliskaan.. heidän mielestä näet kaikkien naisten pitäis mennä tyyliin alaikäisenä jo kimppaan ja naimisiin ja pysyä siinä samassa liitossa koko loppuelämä. heidän silmissä 25 -vuotias on jo vanha harakka ja varmasti sellainen jossa pitää olla jotain vikaa kun ei miestä eikä lapsia oo.

    • Kyselyt ja arvostelut on täysin arvottomia ihmisten tunneälyn puutteen osoituksia. Monella myös oman elämän puutteellisuuksien osoituksia. Seoikea tulee vastaan kun tulee, siihen asti ainoa oikea tapa toimia on niin kuin itsestä parhaalta tuntuu.

    • rosestar

      hei, ei tarvi häpeillä, eikä tarvi kaikkia asioita kertoa heti.
      jos olisi ollut itsellänikin varmuus tallella, en olisi käyttäytynyt siten miten käytäydyin.
      sinulla on aikaa vakiintua mutta nyt sun pitää vain rohkaistua kun ne ei lennä sun luo.
      vanhempina ne miehet on varmempia myös seurustelu suhteessa ja suosin panostaa miehiin jolla pitkäseurustelu suhde takana tai vastaavassa tilanteessa kuin sinäkin olet.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1583
    2. 44
      953
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      807
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe