Vartalo kuin seksijumalattarella - naama kuin petolinnun perse

RumaSexy

Mitä ajattelette niistä naisista, joita joskus näkee, joilla on uskomaton vartalo, aivan täydellinen seksipedon vartalo, täydelliset rinnat, vyötärö, perse, ihan kaikki - ja naama poikkeuksellisen ruma? Panisitteko? Seurustelisitteko? Korvaisiko upea vartalo todella rumaa naamaa?

Ja kumman valitsette jos on pakko valita jompikumpi: rumat kasvot ja superseksikäs vartalo vai kauniit kasvot ja kehno vartalo (runsas ylipaino/rinnaton anorektikko/mitä sattutkin pitämään vastenmielisenä)?

27

2287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7 + 8

      Aijai, tiukka paikka ja pitäisi nähdä se naama, mutta näin mielikuvituksen varassa sanoisin, että kokonaispaketissa naama menee kuitenkin tärkeysjärjestyksessä ohi. Eli minä ottaisin mieluummin kauniskasvoisen pullukan kuin timmin rumiluksen. Johtuu varmasti siitäkin, että ylipainoa saa olla aika runsaasti ennen kuin se ylipäänsä alkaa minua haitata. On kyllä tosi tapauskohtaista.

    • sdgsdggsgsdg

      Ylipainosta on mahdollista päästä eroon ja perseeseen saa treenillä lisää muotoa. Rinnoilla ei niin väliä ole muutenkaan mulle. Harva naama on _liian_ vastenmielinen, mutta kyllä niitäkin varmaan on.

      Mutta mitä ajattelisin jos tuollaisen upeakroppaisen, mutta rotannaamaisen naisen näkisin....no ainakin että tuon kanssa kun pääsisi kokeilemaan pimeässä huoneessa tai valoisassa, mutta sitten takaapäin :D

    • 05401839

      Juoksulenkillä joskus juoksin naisen ohitse. Katsoin takaapäin että siinäpä on upeakroppainen teini, ihanat pitkät vaaleat hiuksetkin. Pääsin rinnalle ja huomasin että olikin nelikymppinen ruma nainen... Olisi kyllä silti pannut ilolla.

      • Nasdaq

        Samma här.


        Sillä erolla, että kun juoksin ohi ja vilkaisin sivulle, niin mirri oli taatusti jotain 60 .

        Siis täällä stadissa porukoilla on niin hyvät kropat, että ei oikein millään tiedä muijan iästä mitään, ennen kuin näkee edestä/sivulta. Pääsääntönä pidän sitä että jos gimatsu juoksee yksinään, niin hän on luultavasti vanhempi kuin teini.


        (reps)


    • Memememememe

      Jos pelkästä paneskellaan puhutaan niin hyväkroppainen rumalla naamalla. Seurusteluun taas nätit kasvot ja huono vartalo.

      Tai no jos totta puhutaan: kunhan on pillu.

    • rumajakaunis

      Voi sitä mies haaveilla-.täydellistä miestä eikä naista olekaan.

    • sivusta katsoja

      Eräs ystävättäreni on 40 ja hyväkroppainen nainen ja rääkkää vartaloaan kuntosalilla.Mutta parhaaalla tahdollakaan häntä ei voi sanoa kaunottareksi kasvoiltaan ja näky on surkuhupaisa vaalennettuine hiuksineen.Ravintolassa miehet lähestyvät häntä takaapäin mutta katoavat yöhön kun kasvot näkyvät. Miehet vaativat kasvojen kauneutta,,se on totuus!!!!!

      • naamasta sen näkee

        Harvoinpa yli nelikymppiset naiset ovat kasvoiltaan enää muutenkaan nättejä, vaikka nuorena olisivatkin olleet. Kroppa joillakin säilyy ihan hyvänä keski-iälle saakka. Monesti itsekin lentänyt lankaan ku kuolannut kroppaa ja hiuksia takaapäin ja sitten naaman nähdessäni melkein järkyttyy ku joku vanhan naisen naama :D No, ehkä vanhoille miehille nuo naiset ovat kuuminta hottia.


      • un6unb5b5
        naamasta sen näkee kirjoitti:

        Harvoinpa yli nelikymppiset naiset ovat kasvoiltaan enää muutenkaan nättejä, vaikka nuorena olisivatkin olleet. Kroppa joillakin säilyy ihan hyvänä keski-iälle saakka. Monesti itsekin lentänyt lankaan ku kuolannut kroppaa ja hiuksia takaapäin ja sitten naaman nähdessäni melkein järkyttyy ku joku vanhan naisen naama :D No, ehkä vanhoille miehille nuo naiset ovat kuuminta hottia.

        Toi pitää aika pitkälti paikkansa, koskee usein kyl miehiäkin: monet hieman yli 30-vuotiaat näyttävät reilusti yli nelikymppisiltä. Sit on poikkeuksia, kuten mun vaimo, joka kohta 43-vuotiaana näyttää kolmikymppiseltä. Viime viikol kuulin sit kans, et yhdeltä 44v työkaverilta (mies) oli kysytty Alkossa paperit :)


    • näkökulmainen

      Mitä luulette, kummat ihmiset saavat paskempaa palautetta kanssaihmisiltä? Rumille ja läskeillehän saa huudella törkeyksiä ilman, että kukaan puolustaa heitä.

    • j6nhb5g4tfr3

      En ole elämäni aikana nähnyt kovinkaan monta naista, joilla olisi aivan superkammoällö naama. Jos naisella on mun makuuni ihannevartalo (hyvin lihaksikas), saa naama olla melkein millainen tahansa. Muissa tapauksissa kokonaisuus ratkaisee, mut liian laihan kans mul ei varmaan seisois, oli millanen pärstä tahansa.

      • juntti on maalta

        Ottakaa mallia virolaisista, minihame ja korkokengät. Kesä tulossa, juntti ei osaa pukeutua.


    • Jotain rajaa

      No entä jos ei ole kroppaa jolla kantaa sitä minihametta tai jos ei yksinkertaisesti halua pukeutua tuolla tavalla? Eiköhän se nimenomaan ole junttia että pukeutuu liian paljastavasti ja vartalotyypilleen epäsopivasti.

      • sammaa mieltä

        Niitähän näkee paikallisissa juottoloissa kaikenlaisia variaatioita tuosta "minihame, korkokenkä" -combosta, eikä kaikki tosiaan pue kaikkia. Ehkä jotkut näyt ovat nimimerkin "juntti on maalta" mieleen sitten...


    • vaativa mies

      Naama on oltava täydellisen kaunis-vartaloa voi muokata myöhemminkin.

    • riitikko miäs

      Joo-naaman oltava kaunis ja hyväihoinen (akne on turn off). Jos vaan vartalo on kuosissa mutta naama ei-ei kiitos.

      • Aina ei saa mitä hal

        Mutta se taas mikä on kenellekin se kaunis on täysin makuasia. Mitään missiä harvat saavat vaan joutuvat tyytymään tavalliseen naiseen.


    • paha mies

      Ei mulla ainakaan viisari värähdä jos naama on kurttuinen tai ruma tai aknearpia täynnä. Ei se vartalo riitä tai jos riittää niin hämärässä takaapäin lykkimiseen max kerran.

    • lady potkis

      Koskaan ei ole kohdillaan naisen ulkönäkö mutta onneksi se ei ole miehilläkään.

    • Huh Mikä vartalo!

      Tiedän yhden todella seksikkään naisen täällä minun kaupungissani. Hänellä on täydellinen vartalo, juuri sopivat esiintyöntyvät rinnat, kapae vyötärö, ihannepainoinen, pylly hänelle on se kaikkein parhaiten muotoutunut, siis aivan jumalainen vartalo, reisissä sopivasti lihaksia yms yms...MUTTA! Hän on alkoholisti, kova tupakoitsia ja naama todella karmeassa kunnossa, kuivanut ja elämää nähnyt, ääni todella matalaksi juotu :(......Olen joskus funtsinut Hänen naimistaan kapakkaillan jälkeen jossain, mutta ei olla vielä sillai missään kohdattu ja uskoisin että hyvät nainnit siitä tulisi kuitenkin kun vartalon on pojat sitten oikea unelmien naisen vartalo :) ja kun itsekkin vetäisee kunnola viinaa niin siitä se lähtee naiminen Hänen kanssaan, aamulla tosin voin olla hiljaista poikaa kylläkin ja kotiin tekis nopeaa mieli kun päivänvalokin kivasti naistani kasvoihin valaisee :)

      • aholisti71

        Mikä kaupunki, taidan tulla ens viikonloppu sinne dokaamaan?


    • lllllllllllllllll0

      Kasvot ovat tärkeämmät. Toisaalta, vaikea uskoa, että olisi "todella ruma naama". Ok-kasvojen kanssa ei haittaa, vaikka vartalo olisikin hieman pyöreähkö.

    • ou nou

      Kyllä alkoa ja tupakkia kiskovan naama 40 on aivan kamala-puhumattakaan mädistä keltaisista hampaista.Ei edes kännipanoa tee mieli..

    • Anonyymi

      En oo kylla naisella nahnyt vastenmielista naama a saasti sellaisia Jolla on hyva kroppa, yleensa hyvavartaloisilla on seksikas kasvot ja hiukset. Savonlinnassa on maailman rumimmat naiset, tulkaa vaikka katsomaan. Laskiperseita, pahalle haiseva, mielentwrveys potilaita

    • Anonyymi

      Kyllä hyvä vartalo on naamaa tärkeämpi. Naaman voi pakkeloida nätiksi, mutta kroppaa ei saa kuntoon pelkällä pintakäsittelyllä.

      Ehdottomasti siis seksijumalattaren isorintainen vartalo, olkoon naama sitten millainen vaan!

    • Anonyymi

      No yleensä jos hyvän vartalon jatkeena näyttää olevan ruma naama niin se johtunnee useimite siintä että naama on leikattu, täytelty ja meikattu vtu:ksi tai sitten on tullut joku onnettomuusvaurio, vaikka happoisku kärttyisältä hindumieheltä. Kyllä naamaan mieltyy, hyvä vartalo kaunsittaa senkin ja jos vielä viakka suusta lähtee kiva ääni ja luonne on hyvä niin net piisaavat naaman somentamiseenkin

    • Aina voi laittaa pussin päähän, kun alkaa... Vitsit vitsinä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe