Ylityöt on helppoa rahaa!

Helppoa rahaa

Kaksi ensimmäistä tuntia 50%, sen jälkeen 100%, iltalisä 15% ja yölisä 30%. Eikä tarvitse mitään tehdä, netissä voi olla koko ajan! Voiko rahaa enää helpommin saada?!

Eriasia jos jotain fyysisesti raskasta duunia tekee, silloin en ikinä tehnyt ylitöitä. Muutenkin väsytti ja vitutti mutta tämä on aivan toista. Aina kun mahdollista teen ylitöitä. Miksi jotkut pösilöt ottavat toisen työn, ei siitä saa tuplaliksaa.

11

401

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • näinmeillä

   helpointa kuitenkin la-su 8 tuntia molempina ja 44 tunnin liksa... jokatoinen vkl, kunnes tulee ylityöraja vastaan.Enpä viitsisi normipäivän jälkeen lisätunteja luuhata töissä.Ja joka toisena pe pekkasvapaata 4tuntia 4tuntia saldovapaata... näin kaksinkertaistuu tavallaan pekkasetkin.

   • Helppoa rahaa

    Empä viitsisi viikonloppuina töissä luuhata, silloin on parempaa tekemistä. Viikolla nyt töissä voi ollakin.


   • meerus
    Helppoa rahaa kirjoitti:

    Empä viitsisi viikonloppuina töissä luuhata, silloin on parempaa tekemistä. Viikolla nyt töissä voi ollakin.

    AI JAAHA, kyllä tuossa 'näinmeillä' -mallissa on enemmän vapaata kun ne pekkaset tuplaantuu kun käyttää saldoja lisäksi.Mitä viikonloppu sillointällöin merkkaa jos tulee yli vkon liksa mokomasta 2 pv työstä.Tekisin heti noin jos olisi mahdollista.En mäkään viikolla mitään ylitöitä.


  • Nallekarkit tasan

   Kyllähän tuollekin rahalle olis tarvetta, tekisin oikeastaan pelkästään ylitöitä... valitettavasti vaan omalla kohdalla meni niin, että pari vuotta provikkahommissa, viikkotunnit 220-240h/kk ja koska tuntipalkkaa ei ollut, "ylitöistä maksettiin luonnollisesti 50-100% 0€:sta joka on tietysti 0€...

  • Näin meillä

   Meikäläisella on jo toukokuussa tehty ylityöt tappiin, niillä rahoilla mukavasti kesälomalla matkustelee. Veronpalautuksia tulee aina tonnin verran, hyvin pärjää joulun ja talviloman.

  • näinmeillä

   mä tasoittelen vähän pidemmälle ajalle ne ylityöt, näin talvella ja syksyllä teen ja kesällä en ollenkaan, verokortin lasketan joka vuosi ylitöitten mukaan lain sallimissa määrissä, ei tule mitään ikäviä ylläreitä kun etukäteen on oikeat arviot... ja tulee reilusti takaisin jos ei töitä ihan tappimäärää tulekaan, mutta viikolla en tee tuntiakaan.

  • vielä helpompaa

   Valitsemalla ammattinsa sopivasti, pääsee samoille ansioille lhyemmillä työpäivillä ja ilman ylitöitä.

  • Hyi hyi

   Yleensä pomejen kermaperseite nuo viikonlopun luuhaajat! Viikolla ei tapahdu mitään pakko sitten tehdä viikonloppuja. Näin ainakin Pohjoisimmassa Savossa, eräässä metallialan firmassa.

  • zttttztztzt

   Ei ne kaikissa paikoissa ole. Meillä on jaksotyöaika, 3:ssa viikossa 114h 45min on ylityöraja. Siinä voit joutua tekemään esim 12 tunnin päivän, etkä saa ylitöitä siitä. Sitten kun sinua kysytään ns "ylitöihin", ja lupaat, kuvittelet tekeväsi töitä hirmupalkalla. Ja tekisitkin, mutta mutta, sitten viimeisellä viikola sinulta otetaankin yhtäkkiä yksi työpäivä pois, ja sanotaan edellispäivänä, että huomenna oliskin vapaapäivä. Ja syyksi riittää esim tuotannollinen syy. Eli lupaudut mennä vapaapäivänä töihin, ja saat sitten yhden vapaapäivän silloin kun et sitä tarvitse. Yksittäinen vapaapäivä ei paljoa lämmitä, jos sen saa tietää edellispäivänä, sitten sitä räkii kattoon kotona, ja saa saman rahan mitä olisi saanut muutenkin.

   Sama juttu, jos satut sairastumaan viimeisellä viikolla. Jälleen lähti ylityöt pois, niiden tuntien osalta, jotka olisi ollut töitä. Eli käytännössä ylitöitä ei kannata meidän firmassa tehdä, jos ei ole aivan varma terveydestään ja siitä ettei tulevia töitä peruta.

   • kopikopi

    Tässäpä on vähän työvuoroluoeetlom muuttamisesta. Kopioitu kylläkin PTYTESsistä, mutta pätee muuallakin, koska perustuu työaikalakiin (35 §).

    Työvuoroluettelo on saatettava kirjallisesti työntekijöiden tietoon hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen siinä tarkoitetun työaikajakson alkamista. Tämän jälkeen työvuoroluetteloa saa muuttaa vain työntekijän suostumuksella tai töiden järjestelyihin liittyvästä painavasta syystä. Työtuntien muodostuminen ylityöksi tai vahvistetun työvuoroluettelon työtuntien alittuminen ei yksistään ole tässä tarkoitettu painava syy.

    Soveltamisohje
    Työntekijän suostumuksella työvuoroluetteloa voidaan aina muuttaa. Mikäli muutoksesta ei päästä yksimielisyyteen, tulisi työvuoroluetteloon tehdä vain ne muutokset, jotka ovat laitoksen toiminnan kannalta välttämättömiä. Painavan syyn olemassaolo harkitaan kussakin tapauksessa erikseen.

    Painavana syynä työvuoroluettelon muuttamiseen voidaan pitää mm. sellaisia työpaikan tuotanto, palvelu- tai muun toiminnan järjestämiseen liittyviä toiminnallisia syitä, jotka eivät ole olleet tiedossa työvuoroluetteloa laadittaessa, esimerkiksi työvoiman vajausta, jollaista usein muodostuu mm. työntekijöiden sairastumisten ja muiden ennalta arvaamattomien poissaolojen vuoksi.

    Jos työvuoroja joudutaan työntekijän sairastumisen vuoksi muuttamaan, saattaa olla perusteltua, että myös työvuorojen uudelleenjärjestelyn aiheuttaneen työntekijän työvuoroluetteloa sairausloman tai muun poissaolon jälkeen muutetaan. Työvuoroluettelo on tällöin muutettava mahdollisimman pian sen jälkeen, kun sairauslomasta on saatu tieto.

    Painava syy työvuoroluettelon muuttamiseen on mm. silloin, kun työntekijä ei sairastumisen tms. syyn vuoksi tee yövuoroja, joista aikahyvitys on suunniteltu annettavaksi. Työvuoroluettelon muutos on tällöin tehtävä viimeistään sen jakson aikana, johon aikahyvitys on suunniteltu. Painava syy työvuoroluettelon muuttamiseen on aina silloin, kun luettelo on laadittu virheellisesti. Muutoksesta on kaikissa tapauksissa ilmoitettava mahdollisimman pian sille, jota muutos koskee.


  • Otin opikseni

   Tuollaiset "hirmutienestit" riippuu täysin alasta. Viimeisimmässä paikassa tuli paiskittua pitkää päivää (aamu9:stä ilta9:ään, päivällä 1-2h tauko) lähestulkoon jatkuvalla syötöllä, mutta liksassa tuo ei tietystikään näkynyt, koska provikkapalkka..... ehkä eniten v-käyrää nostatti se, kun jäi työttömäksi 2,5 vuoden jälkeen ja te-toimisto totesi, ettei työssäoloehtoa ole kertynyt, koska provikkapalkka..... Että näin sitä paiskittiin keskimäärin 250h/kk reilu kaksi vuotta, byrokratian silmissä tuo kuitenkin vastaa palkkauksen takia "työttömyyttä"!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tapio Suominen on kuollut

   Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
   Maailman menoa
   52
   4051
  2. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   5
   2651
  3. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   51
   2160
  4. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   78
   1421
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   18
   1256
  6. Nainen haluaisitko

   Mieluiten viettää mökkiviikobloppua viinamiehen, himogrillaajan, fitness-addiktin vai vauva kuumeisen miehen kanssa ?
   Sinkut
   35
   1069
  7. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   1052
  8. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   61
   1047
  9. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   61
   982
  10. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   43
   951
  Aihe