Ylityöt on helppoa rahaa!

Helppoa rahaa

Kaksi ensimmäistä tuntia 50%, sen jälkeen 100%, iltalisä 15% ja yölisä 30%. Eikä tarvitse mitään tehdä, netissä voi olla koko ajan! Voiko rahaa enää helpommin saada?!

Eriasia jos jotain fyysisesti raskasta duunia tekee, silloin en ikinä tehnyt ylitöitä. Muutenkin väsytti ja vitutti mutta tämä on aivan toista. Aina kun mahdollista teen ylitöitä. Miksi jotkut pösilöt ottavat toisen työn, ei siitä saa tuplaliksaa.

11

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinmeillä

      helpointa kuitenkin la-su 8 tuntia molempina ja 44 tunnin liksa... jokatoinen vkl, kunnes tulee ylityöraja vastaan.Enpä viitsisi normipäivän jälkeen lisätunteja luuhata töissä.Ja joka toisena pe pekkasvapaata 4tuntia 4tuntia saldovapaata... näin kaksinkertaistuu tavallaan pekkasetkin.

      • Helppoa rahaa

        Empä viitsisi viikonloppuina töissä luuhata, silloin on parempaa tekemistä. Viikolla nyt töissä voi ollakin.


      • meerus
        Helppoa rahaa kirjoitti:

        Empä viitsisi viikonloppuina töissä luuhata, silloin on parempaa tekemistä. Viikolla nyt töissä voi ollakin.

        AI JAAHA, kyllä tuossa 'näinmeillä' -mallissa on enemmän vapaata kun ne pekkaset tuplaantuu kun käyttää saldoja lisäksi.Mitä viikonloppu sillointällöin merkkaa jos tulee yli vkon liksa mokomasta 2 pv työstä.Tekisin heti noin jos olisi mahdollista.En mäkään viikolla mitään ylitöitä.


    • Nallekarkit tasan

      Kyllähän tuollekin rahalle olis tarvetta, tekisin oikeastaan pelkästään ylitöitä... valitettavasti vaan omalla kohdalla meni niin, että pari vuotta provikkahommissa, viikkotunnit 220-240h/kk ja koska tuntipalkkaa ei ollut, "ylitöistä maksettiin luonnollisesti 50-100% 0€:sta joka on tietysti 0€...

    • Näin meillä

      Meikäläisella on jo toukokuussa tehty ylityöt tappiin, niillä rahoilla mukavasti kesälomalla matkustelee. Veronpalautuksia tulee aina tonnin verran, hyvin pärjää joulun ja talviloman.

    • näinmeillä

      mä tasoittelen vähän pidemmälle ajalle ne ylityöt, näin talvella ja syksyllä teen ja kesällä en ollenkaan, verokortin lasketan joka vuosi ylitöitten mukaan lain sallimissa määrissä, ei tule mitään ikäviä ylläreitä kun etukäteen on oikeat arviot... ja tulee reilusti takaisin jos ei töitä ihan tappimäärää tulekaan, mutta viikolla en tee tuntiakaan.

    • vielä helpompaa

      Valitsemalla ammattinsa sopivasti, pääsee samoille ansioille lhyemmillä työpäivillä ja ilman ylitöitä.

    • Hyi hyi

      Yleensä pomejen kermaperseite nuo viikonlopun luuhaajat! Viikolla ei tapahdu mitään pakko sitten tehdä viikonloppuja. Näin ainakin Pohjoisimmassa Savossa, eräässä metallialan firmassa.

    • zttttztztzt

      Ei ne kaikissa paikoissa ole. Meillä on jaksotyöaika, 3:ssa viikossa 114h 45min on ylityöraja. Siinä voit joutua tekemään esim 12 tunnin päivän, etkä saa ylitöitä siitä. Sitten kun sinua kysytään ns "ylitöihin", ja lupaat, kuvittelet tekeväsi töitä hirmupalkalla. Ja tekisitkin, mutta mutta, sitten viimeisellä viikola sinulta otetaankin yhtäkkiä yksi työpäivä pois, ja sanotaan edellispäivänä, että huomenna oliskin vapaapäivä. Ja syyksi riittää esim tuotannollinen syy. Eli lupaudut mennä vapaapäivänä töihin, ja saat sitten yhden vapaapäivän silloin kun et sitä tarvitse. Yksittäinen vapaapäivä ei paljoa lämmitä, jos sen saa tietää edellispäivänä, sitten sitä räkii kattoon kotona, ja saa saman rahan mitä olisi saanut muutenkin.

      Sama juttu, jos satut sairastumaan viimeisellä viikolla. Jälleen lähti ylityöt pois, niiden tuntien osalta, jotka olisi ollut töitä. Eli käytännössä ylitöitä ei kannata meidän firmassa tehdä, jos ei ole aivan varma terveydestään ja siitä ettei tulevia töitä peruta.

      • kopikopi

        Tässäpä on vähän työvuoroluoeetlom muuttamisesta. Kopioitu kylläkin PTYTESsistä, mutta pätee muuallakin, koska perustuu työaikalakiin (35 §).

        Työvuoroluettelo on saatettava kirjallisesti työntekijöiden tietoon hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen siinä tarkoitetun työaikajakson alkamista. Tämän jälkeen työvuoroluetteloa saa muuttaa vain työntekijän suostumuksella tai töiden järjestelyihin liittyvästä painavasta syystä. Työtuntien muodostuminen ylityöksi tai vahvistetun työvuoroluettelon työtuntien alittuminen ei yksistään ole tässä tarkoitettu painava syy.

        Soveltamisohje
        Työntekijän suostumuksella työvuoroluetteloa voidaan aina muuttaa. Mikäli muutoksesta ei päästä yksimielisyyteen, tulisi työvuoroluetteloon tehdä vain ne muutokset, jotka ovat laitoksen toiminnan kannalta välttämättömiä. Painavan syyn olemassaolo harkitaan kussakin tapauksessa erikseen.

        Painavana syynä työvuoroluettelon muuttamiseen voidaan pitää mm. sellaisia työpaikan tuotanto, palvelu- tai muun toiminnan järjestämiseen liittyviä toiminnallisia syitä, jotka eivät ole olleet tiedossa työvuoroluetteloa laadittaessa, esimerkiksi työvoiman vajausta, jollaista usein muodostuu mm. työntekijöiden sairastumisten ja muiden ennalta arvaamattomien poissaolojen vuoksi.

        Jos työvuoroja joudutaan työntekijän sairastumisen vuoksi muuttamaan, saattaa olla perusteltua, että myös työvuorojen uudelleenjärjestelyn aiheuttaneen työntekijän työvuoroluetteloa sairausloman tai muun poissaolon jälkeen muutetaan. Työvuoroluettelo on tällöin muutettava mahdollisimman pian sen jälkeen, kun sairauslomasta on saatu tieto.

        Painava syy työvuoroluettelon muuttamiseen on mm. silloin, kun työntekijä ei sairastumisen tms. syyn vuoksi tee yövuoroja, joista aikahyvitys on suunniteltu annettavaksi. Työvuoroluettelon muutos on tällöin tehtävä viimeistään sen jakson aikana, johon aikahyvitys on suunniteltu. Painava syy työvuoroluettelon muuttamiseen on aina silloin, kun luettelo on laadittu virheellisesti. Muutoksesta on kaikissa tapauksissa ilmoitettava mahdollisimman pian sille, jota muutos koskee.


    • Otin opikseni

      Tuollaiset "hirmutienestit" riippuu täysin alasta. Viimeisimmässä paikassa tuli paiskittua pitkää päivää (aamu9:stä ilta9:ään, päivällä 1-2h tauko) lähestulkoon jatkuvalla syötöllä, mutta liksassa tuo ei tietystikään näkynyt, koska provikkapalkka..... ehkä eniten v-käyrää nostatti se, kun jäi työttömäksi 2,5 vuoden jälkeen ja te-toimisto totesi, ettei työssäoloehtoa ole kertynyt, koska provikkapalkka..... Että näin sitä paiskittiin keskimäärin 250h/kk reilu kaksi vuotta, byrokratian silmissä tuo kuitenkin vastaa palkkauksen takia "työttömyyttä"!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      154
      27137
    2. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      627
      24105
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      189
      17140
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      402
      10137
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      336
      9062
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6308
    7. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4053
    8. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      191
      3728
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      79
      2203
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      124
      1823
    Aihe