Ero lähellä

Csee

Mitä ihmettä teen. Olen nyt jo kaksi vuotta tuskaillut tässä suhteessa. Olemme mieheni kanssa molemmat työttömänä nyt kuudetta kuukautta, erotuksella että minä haen töitä, hän ei. Hän ei ole masentunut, vaan harrastaa aktiivisesti. Itse olen selvästi masentunut, mutta kauhea draivi päällä päästä kiinni omiin töihini ja pois tästä kuopasta. Miehellä on kivaa kun saa vaan harrastaa.

Tuntuu että arvomme on ihan erit. Hän hengaa päivän kerralla ja odottaa että työt tippuu syliin ja luottaa siihen että viimeistään isänsä työllistää sitten tiukan tullen. Ja hän on sitä mieltä että tämän oman ero-pohdiskeluni takana on vain synkeä mielenalani, siis se että omat asiani on sekaisin. Enkä kiellä tätäkään. Onhan ne sekaisin, jos koko työminäkuva romahtaa kerralla.

Ottaa vaan todella päähän kun itse saa aina kantaa vastuun tulevaisuudesta ja tuntuu että ylipäätään siitä että tämä koko paketti toimii. Ennen tykkäsin yllättää ja välillä passata miestäni, mutta nyt olen huomanut etten saa mitään vastakaikua häneltä. Kaikki yhteiset menemiset, tapahtumat suunnittelen aina minä. Ja olen tästä aloitteettomuudesta monta kertaa miehelleni sanonut. Mutta ei. En vaan ilmeisesti ole sitten niin tärkeä kuitenkaan.

Olen nyt jo haaskannut tähän hoivasuhteeseen 9 vuotta ja mietin kuinka kauan jaksan enää yrittää tuon saamattoman kanssa. Kuinka kauan te jaksoitte ja miten irrottauduitte, jos tilanteenne on sama kun meillä?

4

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nauran...

      ymmärrän ongelman.. ja ei pahalla mutta on todella huvittavaa kun ihmiset latelevat tänne kaikkea parisuhde asioita ''mitä teen kun olen ihastunut'' just tälläsiä :D :D

      niin asiaan.

      jätä koko renttu. helpottaa sunkin elämää

      • Csee

        Sori. Tänne vaan helppo purkaa. Ja jotenkin oon käsittänyt että suuri osa etsii täältä sitä vertaistukea juuri.

        Kiva kun muiden surkea tilanne voi hauskuuttaa...


    • oppeliini1

      Sinä olet vuosikausia katsellut miestä ja nähnyt hänen puolensa jotka sotivat sinun moraaliasi vastaan. Olet stressaantunut hänen välinpitämättomyydestään. Sinä haluaisit elämässäsi eteenpäin, mies ei. Sinä näet vaivaa sen eteen, mies ei.
      Mies on pettänyt odotuksesi kerta toisensa jälkeen.

      Niin, mikä olikaan kysymyksesi?

    • cho-

      Työttömyys varsinkin pitempiaikainen (enemmän kuin 2kk) löysää ruuveja aika rutkasti. Itse huomasin tämän kun viimeksi olin 5kk työttömänä (aktiivisesti kyllä hain töitä). Mutta toki kirjoituksestasi ilmenee että olet jo paljon pidemmän aikaa miettinyt suhteen tulevaisuutta.
      Paras olisi tietysti vakavasti miehesi kanssa keskustella asiasta eli nostaa se kuuluisa kissa pöydälle. Ei kukaan jaksa kovinkaan kauaa olla suhteessa jossa kaikki tuntuu työltä ja velvollisuudelta.
      Toinen kokeilemisen arvoinen juttu on olla tekemättä yhdessä mitään. Eli siis et suunnittele yhteisä menoja vaan omasi ja katsot kauanko menee kun miestäsi alkaa sitten yhtäkkiä kiinnostamaankin yhteiset touhaamiset.

      Jos taas mikään ei tunnu auttavan, paras ratkaisu olisi tietysti ero. Varmasti löytäisit miehen joka arvostaa sinua ja panostasi parisuhteen eteen. Tsemppiä päätöksen tekoon!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      421
      1781
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      180
      1423
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1378
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      142
      1333
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      942
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      117
      895
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      891
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      876
    Aihe