Naiset elävät harhamaailmassa suomi24:ssa

Harhaa_vain

Itse olen komea mies ja flaksi käy hyvin naisten keskuudessa. Jos pääsen treffeille, niin yleensä pääsen myös sänkyyn asti. Olen suomi24:ssa ja lähinnä vain sen vuoksi, että haluan uusia sänkykokemuksia. En etsi vakavaa suhdetta.

Olen huomannut, että naiset elävät jossakin harhaisessa todellisuudessa suomi24:ssa. Jos olet normaalin näköinen nainen, niin yhteydenottoja ja viestiä tulee ovista ja ikkunoista. Jos olet normaalin näköinen mies, niin viestejä ei tule juurikaan. Ehkä joskus. Tämä aiheuttaa sen, että naiset elävät harhaisessa illuusiossa ja alkavat olla todella nirsoja. Tästä seuraa, että normaalin näköisellä miehellä on hankala päästä treffeille. Olen tästä jutellut monen kaverin kanssa.

Se aiheuttaa myös sen, että naiset alkavat runsaan tarjonnan vuoksi olla tosi epäkohteliaita. He saattavat pyytää kuvan ja jos kuva normaalin näköisestä miehestä ei miellytä, niin mitään ei vastata takaisin. Täysi hiljaisuus. Töykeää käytöstä. Eikö voisi vain kohteliaasti vastata jotakin takaisin. Törkeimmät haluavat kuvan ja lupaavat omansa takaisin, mutta mitään ei kuulu. Naiset valitsevat ne paremman näköiset miehet. Ongelmaksi heille muodostuu vain se, että he luulevat saavansa kunnon suhteen, mutta käytännössä tämä paremman näköinen mies haluaa vain panna tätä naista - ei muuta.

Yleensä, kun pari muodostuu, niin molemmat ovat suurinpiirtein yhtä hyvännäköisiä. Netissä naiset alkavat olla jossain satumaailmassa. Naiset kuvittelee ihan liikoja itsestään. Suurinta osaa naisista voin panna, mutta vain harvan kanssa voisin kuvitella parisuhdetta. Harmittaa vain tämä tilanne miehen näkökulmasta. Normaalin näköisen miehen on vaikea saada seuraa suomi24:sta ja vaatimattoman näköisen miehen todella hankalaa.

10

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minnnna1

      Kyllä sitä miehetkin tekevät että kuvan lähettämistä saattaa seurata syvä hiljaisuus. Ensin kehutaan kuinka hyväkäytöksisiä ja fiksuja ja kohteliaita ollaan mutta jos kuva ei miellytäkään niin sitten käytöstavatkin unohtuu. En nyt tarkoita että kaikki niin tekisivät mutta ei ole pelkästään toisen sukupuolen ongelma tämä. Naiset ja miehet ihan yhtä pahoja siis!

      • Harhaa_vain

        Ok. Tuota mä olen ihmetellyt. Kohteliaisuus joka paikassa - myös netissä.


    • Mä en yleensä

      Yleensä pääset sänkyyn asti?

      • Harhaa_vain

        En tietysti ekalla kerralla, mutta ennemmin tai myöhemmin. Enemmän osumia kuin huteja.


    • Sun mielestä komea

      Olet komea mies ja flaksi käy hyvin,tulit sitten tänne mainostamaan ja ikä oli??Ei komean tarvitse mainostaa,
      vai oletko tavallisen ja ruman näköisten miesten ,oikeuden ääni?Osa on ihan totta kaiken näköiset rumilus naisetkin lähettelee,komeille miehille viestejä.
      NO TOIVOSSA ON HYVÄ ELÄÄ.(Mitä sinusta sisältää komea mies??)

      • Harhaa_vain

        Ei ollut tarkoitus aiheuttaa pahaa mieltä. Sovitaan, että olen oikea rumilus.


    • mutua

      Aloittaja on varmaan aika nuori. Nuorena ulkonäön merkitys taitaa korostua. Uskoisin kuitenkin, että nuorten miesten vaikeus saada nettitreffeiltä seuraa johtuu siitä, että nuorissa ikäluokissa naisia on vähemmän kuin miehiä ja mitä luultavimmin netin kautta miehet hakevat seuraa innokkaammin kuin naiset.

      Yksi syy siihen, etteivät varsinkaan nuoret miehet löydä seuraa netistä voi olla myös se, että myös miehet ovat hyvin valikoivia. Ehkä he lähettävät viestejä lähinnä kauniille hoikille naisille.

      • kypsädeittaaja

        Aika pitkälle näin. Miehiä on vain kertakaikkiaan netissä seuraa hakemassa todella paljon. En sitten tiedä miksi, ei se nuorten ikäluokkien määräero sukupuolissa ihan niin iso pitäisi olla. Yksi syy todennäköisesti on se, että varattuja miehiä on seuraa hakemassa huomattavasti enemmän kuin varattuja naisia.

        Itse naisena en ole törmännyt mitenkään suureen joukkoon todella hyvännäköisiä miehiä. He ovat kyllä aika olematon vähemmistö netissä, löytävät seuransa muualtakin. Sellaiset ihan tavikset ja sitten toki yleisesti ottaen heikomman ulkonäön omaavat ovat 99% porukasta.

        En itse valikoi seuraani juurikaan ulkonäön perusteella, vaan tutustun sellaisiin, jotka miellyttävät kaikin tavoin. Naiset eivät ole yleensä niin ulkonäön perään kuin miehet. Pitää synkata, jutut ja huumori mennä suurin piirtein yksiin. Kaikkien kanssa ei mene, sen huomaa aika nopeasti. Ulkonäkö on sitten sivuseikka, siitäkin löydän kenestä tahansa muuten kanssani synkkaavasta aina jotain piirteitä, jotka miellyttävät. Seksistä puhutaan, että siinäkin jotakuinkin osuu mieltymykset kohdalleen. Tavatessa sen sitten viimeistään voi todeta, miten sujuu, seksi ja muukin. :)


    • -N-

      Minulla ei ole ilmoitusta missään treffipalstalla, mutta kokemuksesta kuitenkin tiedän mitä yrität kertoa.

      Laitan tähän keskustelulinkin, jossa sivutaan aihetta. Pitää lukea enemmän kuin aloitustekstin. http://keskustelu.suomi24.fi/node/12047985

      Lyhyesti sanottuna, mielestäni nettideitin ongelmana on se, että nainen ei huomaa "kilpailua" mitä nettideitissä miesten välillä käydään. Ei se vaan tunnu missään, ja juuripa siksi nainen voi kadota. Usein katoamisen syy on se, että poistutaan kokonaan deiteistä ilman miestä.

    • loppu

      Kyllä itse huomannut saman asian että naisväki etsii sellaista jota ei ole olemassakaan..Itse kokenut sen saman..Itselläni on elämä kunnossa,oma pankin kanssa omistama talo,harrastukset,vakituinen työpaikka,kunnolliset elämäntavat..oikeastaan kaikkea mitä elämässä tarvitaan,onnellinen ihminen joka osaa keskustella yms..mutta jos ei ulkonäön perusteella ole niitä kiiltokuva poikia niin lupaavatkin keskustelut on päättyneet sitten kun kuva on lähettetty niin ei ole vaikea miettiä missä vika on..

      Joten lopputulos on se että ei paljoa enää arvostusta vastakkaiseen sukupuoleen löydy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe