Seksi on uskoville suurin ongelma

Ymmärtäkää täällä kiekuvat uskovat, että seksi voittaa EHDOITTA Raamatun luvut tai Raamattuseurat? Seksi on elämän tärkein asia ja edellytys ihmiselle ruuan jälkeen. Seksin kiellätte olevan tärkeintä elämässä. Mä tarkoitin "ehdoitta" sekä avioliiton ulkopuolella että myöskin ilman että seksi on vain lasten hankintaa varten joillakin ihmisillä. Ei se Raamattu elä nykypäivää täysillä, mikä on ihmiselle tärkeintä ja mikä ei!? Ei ainakaan se ole ihmisen edellytys että elää uskossa, koska ihminen pystyy elämään ilman uskoa vaikka koko elämänsä. Hokemanne taivasparatiisit ja helvetit on pelkkää uskovien satua, josta mainitaan Raamatussa. Todellisuudessa ihminen ei halua mihinkään ihkuiseksi orjaksi. Tulkitsen että kumpaakin joutuisi orjaksi jos kerran uskoo! Uskonnoton tuskin joutuu mihinkään, koska ei usko. Entäs sitten ne koraania tavaavat!?

Monesti ollaan huolissaan miksei suomalaiset harrasta seksiä tarpeeksi. Seksillä on siis todettu olevan enemmän terveysvaikutuksia kuin haittaa. Niistä seksin haitoista jokainen uskova jaksaa todeta ihan kuin Raamattu olisi jokin tieteellinen seksiopas, heh!?

Lisäksi se on suurin ongelma uskovalle, kenen kanssa kukin seksiä harrastaa. Avioliitto oli joskus homoillan alussa vielä eräänlainen sivuseikka mitä kukin tekee makuuhuoneessaan Päivi Räsäselle, mutta alkoi puhumaan ko. homoillan aikana että homot tulisi lähes eheyttää ja niillä ei tulisi olla mitään oikeuksia. Hänelläkin on ollut oikeus päästä eduskuntaan ehdokkaaksi kun on kerran nainen. Tulisiko Suomessa mennä kivikautiseen aikaan takaisin!?

18

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laulujen laulu

      Älä kirjoita kun et mistään mitään tiedä.

      Mikä ongelma seksi on. Seksi on ihanaa.

    • ateismi =

      Olen ollut aviossakin kymmeniä vuosia, joten seksiäkin vuosiin mahtuu. No seksi ei ainakaan meikäläisen päänvaiva ole. Tässä iässä on jo muuta ajateltavaa.

    • Luonteva kristitty täs
    • jhkjkjgkjgkjggg
    • se on kaikkien juttu

      Seksi ja seksuaalisuus pyörittää koko maailmaa ja kaikkia ihmisiä.

      Eipä ole porukkaa, joka ei olisi kiinnostunut seksuaalisuudesta, kuuluu ihmisyyteen.

    • uskispuskis

      Ateisti1982 laukoo asioita, joista ei mitään tiedä!
      Uskoville seksi kuuluu vain ja ainoastaan avioliittoon ja aviossa sitä saa oman puolisonsa kanssa harrastaa mielin määrin, puhtaana, ilosta, rakkaudesta, pyhyydessä, hassutellen, toisen tarpeet tyydyttäen, itsekin täysillä nauttien! Ja lapsia saa tulla, eikä ehkäisykään ole mikään ongelma, saa ja voi, jos niin hyväks kokee, muttabortti ON murha, koska sillä tapetaanuusi ihmisalku!
      Raamattu ei todellakaan ole mikään muinaisjäännös, vaan todellisinta totta ajankohtaisista aioista. Juuri siksi itsekin tulin joku 30 vuotta sitten uskoon, kun tajusin Raamattua HETKEN luettuani, että se todella ON TOTTA, toimii ja pitää paikkansa jopa sen herken elämässäni!!! Se, mitä Raamattu tulevista ajoista kertoo, tulee aivan varmasti toteutumaan, ei ole hetkenkään epäröintiä!!! Raamattu ei ole seksualikielteinen kirja, päinvastoin, mutta viisas Jumala tietää kyllä, mikä on luoduillen hväksi ja oikein, ja mikä on Hänelle itselleen kauhistus, ja sen Häneen uskovat hyväksyvät, eivätkä itsekkäästi omissa himoissaan sodi itse Jumalaa vastaan.
      Jumalan tahto on hyvyys, puhtaus, avoimuus, rehellisyys, toisen kunnioittaminen ja se, että tehdään toiselle, kuten halutaan itselle tehtävän. Kukaan ei halua tulla petetyksi, hylätyksi, väärinkohdelluksi, raiskatuksi, epärehelliseksi. Tätä kuitenkin puolisoaan pettävät ovat: likaisia rikostensa salaajia!

      • uskispuskis

        Raamattu kertoo, että Jumala lähettää suuren eksytyksen maailmaan, joka eksyttää, jos mahdollista, valitutkin. Uskon tämän eksytyksen olevan globaali haureudenhengen aiheuttama moraalinen rappio! Siihen ansaan menee jotkut uskovatkin, jotka eivät valvo tilaansa ja vastusta pahaa.


      • uskispuskis

        >>>Ateisti1982 laukoo asioita, joista ei mitään tiedä!


    • Kaikki seksuaaliset poikkeavuudet ovat tulleet maailmaan synnin ja syntiinlankeemuksen kautta. Ne ovat kaikki syntiä ja synnin alaisia, synnistä syntyneitä. Vaikka lakia ei ollutkaan ennen Moosesta, on Jumalan tahto, luomistahto, ollut ilmeisenä maailmassa ensimmäisistä päivistä alkaen yleisen ilmoituksen kautta. Jumala on puhutellut ihmisiä omantunnon kautta ja joskus myös suoraan

      • uskispukis

        Synti on siis Jumalan tahdon vastaisuutta, ihmisen oman tahdon ilmaus, jossa vastustetaan Jumalan tahtoa eikä haluta elää Hänen tahdossaan. Kaikki, joka ainoa ihminen, ovatnsyntiä tehneet, ja ovat siksi matkalla kadotukseen, mutta joka uskossa ottaa vastaan Jumalan lahjavanhurskauden, pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa, pelastuu ja päätyy vihdoin Taivaan kotiin Jumalan luo, alkuperäiseen yhteyteen Jumalan kanssa!!!


      • Hiski+naapurin.kissa

        > Kaikki seksuaaliset poikkeavuudet ovat tulleet maailmaan synnin ja syntiinlankeemuksen kautta. <

        Onko Jumala kaikkitietävä ja kaikkivoipa?


    • näin se vaan on

      "Uskonnoton tuskin joutuu mihinkään, koska ei usko." näin kirjoitti ap! Siis olipa älynväläys!!! Naapurin setäkään ei uskonu, että jäät on heikkoja, mutta huonosti vaan kävi!
      Mitä muslimien uskontoon tulee, niin se on joitakin vuosituhansia NUOREMPI uskonto kuin kristinusko alkuperältään. Kristinuskon juuret ovat syvällä ihmiskunnan historiassa, ihan sen alkumetreillä, sillä "Alussa oli Sana ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala." Eli Jeesus!!! Ilman Häntä ei ole luotu mitään, mitä luotu on. Eli Hän, Jeesus, on ollut jo luomistyössä mukana ja seuraa mukana läpi Vanha Testamentin ilmestyäkseen juutalaisen kansan keskuuteen Beetlehemiin ja kuollakseen Golgatalla ristillä. Ja tullakseen takaisin Öljymäelle, mistä nousi Taivaaseen ainakin 500 ihmisen todistaessa tapahtumaa!!

      • usko on eri kuin uskonto

        Kristinusko on siis Vanhan Testamentin juutalaisuuden suora jatke Jeesuksen tulosta eteenpäin, vaikka juutalaisuuskin jatkuu siltä osin, kuin he eivät tunne ristiinnaulittua Jeesusta! Jeesuksen tullessa takaisin nämäkin juutalaiset tajuavat, missä mennään!


      • Ateisti-soturi
        usko on eri kuin uskonto kirjoitti:

        Kristinusko on siis Vanhan Testamentin juutalaisuuden suora jatke Jeesuksen tulosta eteenpäin, vaikka juutalaisuuskin jatkuu siltä osin, kuin he eivät tunne ristiinnaulittua Jeesusta! Jeesuksen tullessa takaisin nämäkin juutalaiset tajuavat, missä mennään!

        Älä sano!
        Talmudissa kerrotaan yhdestä, nykyisen israelin alueella eläneestä jeesuksesta, että hän oli rampa ja hänellä oli suuri elin.
        Huora marian poika.
        Kivitettiin, hirtettiin, kaula katkaistiin ja varmuuden vuoksi valutettiin sulaa metallia kurkkuun ettei henki pääse ulos.
        Ei ristiinnaulittu!
        Kannattaa tutustua emo uskontoon!


    • zyrt

      En pääse sisälle tuohon juttuun. Mitä sinä oikein yrität sanoa?

      Ei seksuaalinen kanssakäyminen ihmisen tärkein asia ole. Eiköhän se ole kuitenkin ruoka, joka on tärkein.

      "Hänelläkin on ollut oikeus päästä eduskuntaan ehdokkaaksi kun on kerran nainen."

      Miten tämä liittyy seksiin?

    • eläkää ihmisiksi

      "Seksin kiellätte olevan tärkeintä elämässä."

      Seksillä hankitaan vain sukupuolitauteja. Miksi Jumala olisi muuten sellaisia tauteja luonut ellei varoitukseksi? Ja etenkin itsetyydyttäjät joutuvat hel-vettiin. Onhan sen oikea nimityskin itsesaastutus.

    • Pedofilit, homot, transvestiitit ja muut seksuaalisesti poikkeavat eivät ole yhtään sen huonompia ihmisiä kuin muutkaan. "Kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta."
      Room. 3:23
      Kuitenkaan yhdelläkään ihmisellä ei ole oikeutta tehdä syntiä. Synti paitsi saa aikaan ajallista pahaa myös erottaa ja vie meitä kauemmaksi Jumalasta.

      • kino kiinnostaa

        "Kuitenkaan yhdelläkään ihmisellä ei ole oikeutta tehdä syntiä."

        Totta. Ja jos sinut polttaisi noitana roviolla, se ei olisi synti ensinkään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      326
      3878
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      275
      2224
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      114
      1554
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe