Mies ei halua olla "selibaatissa" kun olemme erossa

kukkahousu

Tilanne on siis tämä: Tapailen miestä, joka asuu toisessa maassa. Välimatka on siis todella pitkä ja seuraava tapaamisajankohta aina epävarma. Emme seurustele virallisesti juuri tämän takia, mutta itselläni on alkanu kehittyä todella suuria tunteita häntä kohtaan ja toivon että pääsemme joskus aloittamaan kunnon suhteen. Hän on myös sanonut toivovansa tätä.
Ongelmaksi ilmeentyi vähän aikaa sitten tämä: keskustelimme suhteestamme ja sanoin, että ajatuskin hänestä jonkun toisen kanssa saa sydämeni särkymään... Tähän hän vastasi, että on naurettavaa odottaa että hän eläisi "selibaatissa" seuraavaan tapaamiseemme asti. Itseäni ei kiinnosta enää muut miehet, ja hänkin sanoi ettei ole ollu muiden kanssa mutta ilmeisesti ei pitäisi sitä minään jos sellainen tilanne sattuisi!
Odotanko nyt ihan liikoja ihmiseltä joka asuu toisessa maassa vai onko muka ihan liikaa vaadittu uskollisuutta.......? :(
Asiallisia vastauksia kiitos..

16

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nettimette

      Älä särje sydäntäsi tuollaisen takia, ei hän ole tosissaan kanssasi jos aikoo pettää sinua. Saattaa vakuutella ettei tee niin mutta tekee kuitenkin. Se suorastaan kuuluu kulttuuriin jossakin maissa.

      Parasta jos otat etäisyyttä etkä kiinnitä häneen enää niitä suuria tunteita, pienet riittää sellaiselle miehelle johon ei voi luottaa.

    • jätä ja etsi uusi

      No justiinsa juu, unohda koko tyyppi! Eihän tuommoinen ole edes tapailua, kun asutaan eri maissa. Ja mies sanoi suoraan, että panee muita.

      • kerran vain

        Ei suhdetta tarvitse katkaista ,mutta et voi vaatia toista "kärsimään "jos kysymyksessä on vain lomarakkaus ja tapaatte pari kertaa vuodessa. Mene itsekkin ja nauti elämästä ,ei aikaa kannata hukkaan heittää.


    • 13+9

      MIstä maasta mies on kotoisin?

    • kaukosuhdelainen

      Lopeta suhde ihmeessä nyt, koska tunteesi vain kasvavat ja samoin tuskasi. Jos mies todella välittäisi sinusta samoin kuin sinä hänestä hän pystyisi odottamaan seuraavaa tapaamistanne kuten sinäkin.
      Voimia sinulle!

    • Varo varo

      Eihän tuossa ole mitään epäselvää miehen taholta. Hänhän suoraan myöntää voivansa olla muiden kanssa, kun olette erossa. Haluatko edes sellaista miestä, joka on noin halujensa vietävissä. Tuskinpa muuttuu, vaikka parisuhteenne vakiintuisinkin.

    • "Odotanko nyt ihan liikoja ihmiseltä joka asuu toisessa maassa vai onko muka ihan liikaa vaadittu uskollisuutta.......? :("

      Et voi vaatia häneltä yhtään mitään, koska parisuhde on kahden ihmisen välinen _sopimus_ ja hän ei mitä ilmeisimmin ole halukas suostumaan tuollaiseen ehtoon. Ja vaikka nyt ilmoittaisi suostuvansa niin luottaisitko?

    • voi ei

      Ei seurustelu ole koskaan "virallista", etkö sitä tiedä.

    • kukkahousu

      Joku kysyi minkä maalainen mies on. Hän on espanjalainen.
      Viime aikoina olen kyllä itsekin alkanut enemmän ajattelemaan järjellä tätä touhua ja eihän tässä oikein järkeä olekaan.
      Mies on ihan liikaa muiden perässä ihan vaan siinäkin mielessä, että katselee kauheasti jotain nakukuvia netistä, jotka sitten näkyvät munkin facebook etusivulla kun hän niistä tykkäilee... tästä en tykkää :(
      Parempi ehkä vaan kylmettää tunteet ja yrittää käyttää sitä toista aivopuoliskoa...

    • maastohousu44

      Olen itse miettinyt samaa naisystävästäni. Asuin puoli vuotta ulkomailla, jossa tutustuttiin ja oltiin melko tiiviisti yhdessä. Nyt sitten olen ollut melkein vuoden kotimaassa, olemme tavanneet 1-2kk välein, muuten pitäneet netissä ja puhelimella yhteyttä.
      Itselleni selibaatti on ollut helppoa, koska aikaisemminkaan en ole kauhean aktiivinen naisten suhteen ollut. Mutta naisystävälläni on ennen minua kertomansa mukaan ollut paljon ns. "yhden yön"-suhteita. Nykyäänkin hän harrastaa yökerho/ravintola-iltoja naisystäviensä kanssa.
      Hänkin on eurooppalainen ja iältään yli 40v.

    • Pellolle tuo ......!

      Heti pois tuosta suhteesta, varsinkin kun on espanjalainen!

      Tyttökaverini oli yhdessä espanjalaisen kanssa ja kertoi että oli saanut olla "mattona".

      Mitä sinä tuollaisella teet?

      Et yhtään mitään! Entä kun saisit lapsen ja makaisit synnytyslaitoksella? Mitä tekisi tuollainen mies????

    • Sannnnnnni

      No huh. Olen kerran ollut etäsuhteessa eteläeurooppalaisen kanssa, ja niin vaikeaa kuin se olikin niin olimme molemmat täydellisen uskollisia (ja hankimme hitonmoiset puhelinlaskut kun silloin ei vielä ollut skypeä). Kulttuurierot materialisoituivat siinä että mies halusi esitellä äidilleen ja suunnitella avioliittoa vaikken itse vielä ollut valmis -ei olisi tullut ajatelleeksikaan muiden näkemistä.
      Lopulta suhde kariutui, joten hoidin särkynyttä sydäntäni noin kahdella tusinalla, arviolta, yhdenillanjutulla. Sitten tapasin mieheni, ja nyt olen ollut kohta vuosikymmenen ajan kiihkeän rakastunut ja ehdottoman totuudellinen.
      Sekä "kevytkenkäiset" naiset että eteläeurooppalaiset kykenevät vahvaan sitoutumiseen jos vain haluavat. Mutta tämä mies ei halua (enkä voi siitä syyttää, pitkänmatkanjutut ovat vaikeita) joten anna olla ja elä elämääsi.

    • Örgym F

      Minä voin auttaa Sinua Etsin suomalaista naista, haluan naimisiin!

      Olen turkista ja toimin kiinteistöbisneksessä.

      Kukkahousu ole hyvä ja ota yhteyttä [email protected]

      Terveisin Örgym

    • Örgymf
    • Vastaa hänelle ettet aio sinäkään elää selibaatissa. Antaa hänelle vähän näkökulmaa ajatteluun.

    • Ällitälli

      ellei mies tyydy odottamaan tai kätensä ihanuuteen niin vaihda miestä.uskoisin siellä olevan 100 sadasta joka haluaisi seurustella kanssasi ja perustaa perheen ja on aivan sama miltä näytät tai tuoksut,he kyllä jumaloivat ja kehuvat sinua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      55
      2973
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1606
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1368
    Aihe