Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Menneistä jakoista kyselisin..

vastauksia toivova

Olen katsellut Kaunareita säännöllisen epäsäännöllisesti. Välillä on tullut katottua puolisen vuotta ja sitten taas vuoden-parin taukoa. Nyt olen jäänyt taas koukkuun siitä lähtien kun brooke tajusi olevansa raskaana billylle.. Muutama asia on jäänyt vaivaamaan eikä niihin tällähetkellä sarjasta ole löytynyt vastausa eli jos joku tietää niin olisi kiva jos viitsisi vastata.

Elikkäs

1. MIksi Billy ei pidä Hopesta? Muutakaan kertaan Hope on sanonu nyt kun on ollut Brooke & Billy suhde että "miten voit olla hänen kanssa kun hän on tehnyt minulle niin (tms.)" NIin mikä tässä on takana? Mitä kaikkea Billy on tehnyt?

2. Hopen ja Liamin häät siellä jossain joskus. Katsoin kyseisen jakson sattumalta ja taisin pari jaksoa sen jälkeen katsoa, mutta en varsinaisesti seurannut sillon. Billykin oli paikalla ja koko kylä seurasi hääparia. Eikö tämä vihkiminen ollutkaan aito/laillinen kun nyt puhutaan että pääsee vihdoinkin naimisiin. Mitä siis tuon jälkeen tapahtui?

3. Viimehäät Steffy pilasi kertomalla olevansa raskaana, eikös niin? Jos lyhyesti joku viitsisi kertoa mikä häslinki tässä on edeltänyt, jos Liam kerta on menossa naimisiin Hopen kanssa, mutta yhtäkkiä Steffy onkin raskaana.

4. Rick on joutunut Amberin pettämäksi? Mitä on tapahtunut`?

5. Eikös Liam joskus luullut olevansa Amberin lapsen isä, mutta Amber synnyttikin mustan lapsen, Billykin oli paikalla ja heti suuunapäänä siellä salissa :) Muistan Hopen sillonkin jo olevan LIamin perään. Meni jonkun kanssa kihloihin samaan aikaan kun Amber synnytti, kuka tämä mies oli? Missä hän on nyt?

6. Katen melkein kuolema synnytyksessä, mitä tapahtui?

Olisi kiva jos joku viitsisi vähän valaista noista :D Nyt uskon että en ihan heti lopeta sarjan seuraamista mutta olisi tosiaan kiva vähän noista taustoista tietää kun sillon oli niin juupas/eipäs katsomista. OIkein harmittaa nyt kun on jäänyt kunnolla koukkuun niin se ettei ole tullut katottua aikaisemmin.

4

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AntiLogan

      1. Bill vaan ei pitänyt Hopea sopivana kumppanina pojalleen Liamille -> Steffy Billin mielestä parempi vaihtoehto.

      Bill mm. järjesti Hopen isän Deaconin Hopen ja Liamin Italian häihin. Hope tapasi isänsä ensimmäistä kertaa ja jäivät juttelemaan -> Bill käski sihteerinsä sanoa limusiinikuskille lähteä ilman Hopea -> Hope myöhästyi kirkosta ja LIam luuli, ettei Hope halua mennä naimisiin tämän kanssa. Hope kuitenkin mutkien kautta pääsi kirkolle, mutta Liam oli jo ehtinyt lähteä takaisin italialaishotellille ja avautui siellä Steffylle kuinka hän on saanut tarpeekseen Hopesta ja pyysi Steffyä lähtemään kanssaan Spencerin jetillä takaisin jenkkeihin. Päätyivät muhinoimaan sängylle ja vahingossa tabletti nauhoitti koko jutun, jonka Hope sitten myöhemmin näki...

      Hope on kärsinyt ahdistuksesta ja Amber tilasi hänelle netistä ahdistuspillereitä (ei tiennyt mitä aineita ne sisälsi) -> Hope käyttäytyi sekavasti jne. Hän pakeni mediaa Aspeniin, Coloradoon jonne Bill oli usuttanut paparazzit Hopen perään todistaakseen Liamille, että Hope on epävakaa pillereitä popsiva hupakko...

      2. Häät eivät olleet lainmukaiset, joten sen takia Hope ja Liam yrittävät ties kuinka monennetta kertaa naimisiin. Yrittivät mennä naimisiin Stephanien ja Ericin kotona, mutta edellisenä iltana oli Liam lähtenyt bilettämään Steffyn kanssa ja päätyivät nukkumaan hotellin uima-altaalle (mitään ei siis tapahtunut). Hope ei Liamin selityksiä uskonut ja kaiken kukkuraksi Liam oli värjännyt hiuksensa punaisiksi ja ottanut hennatatuoinnin kaulaan. Ilmestyipä Liam vielä hääseremoniaan pelkät kalsarit jalassaan ja itki Hopen anteeksiantoa, Hope sanoi, ettei voi mennä naimisiin, koska Liam oli riekkunut Steffyn kanssa ja ties mitä oli tapahtunut.

      3. En nyt sanoisi noita "häiksi" sillä Brooke junaili koko jutun Hopen hyväksi. Liamin piti saada rauhassa miettiä, kumman valitsee: Steffyn vai Hopen. Steffy sai Forresterin sihteeriltä Madisonilta puhelinsoiton, että nyt on piru merrassa ja Brooke naittamassa Liamia ja Hopea. Steffy halusi salata koko raskauden Liamilta, jotta raskaus ei painostaisi Liamia kallistumaan Steffyn suuntaan, tunnollinen mies Liam kun on... Steffylle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin rynnätä paikalle ja kuiskata Liamille olevansa raskaana.

      4. Tämä tapahtui ammoisna aikoina, jolloin Rick seurusteli Amberin kanssa. Amber manipuloi Rickiä minkä kerkesi. Amber oli kerran ollut sängyssä laulaja Raymondin kanssa (Raymondia näytteli Usher muutaman jakson ajan) ja Amber tuli hänelle raskaaksi. Yritti uskotella Rickille, että lapsi on hänen, mutta kun tuli synnytyksen aika lapsi syntyi kuolleena ja lapsen ihonvärikin paljastui.

      5. Itse en muista Hopen olleen kihloissa jonkun muun kanssa tuona aikana. Jos joku muu kaunarifani muistaa, kertokoon lisäinfoa... :D

      6. Katiella on sydänsiirre. Kauan sitten hänen veljensä Storm yritti ampua Stephanien ja lavastaa oman isänsä Stephenin ampujaksi. Monien vaiheiden kautta päädyttiin tilanteeseen, jossa Katie luuli Stormin aikovan ampua ja ryntäsi ottamaan asetta pois. Ase vahingossa laukesi ja Katie sai vakavan osuman. Bridget (joka on lääkäri) kertoi koko Loganin perheelle, että ellei Katie saa sydänsiirrännäistä hän kuolee. Storm tunsi kovaa syyllisyyttä välikohtauksesta joten hän meni tyhjään sairaalahuoneeseen ja ampui itseään kuolettavasti. Stormin sydän siirrettiin Katielle.

      Bill tiesi Katien sydänsiirteestä ja kun kuuli, että Katie on raskaana hän halusi Katien abortoivan sikiön, koska pelkäsi raskauden olevan liian riskialtis sydänsiirrännäisen takia. Katie piti päänsä ja synnytti pojan. Synnytyksessä ilmeni komplikaatioita, sillä Katien sydän pysähtyi hetkeksi.
      Myöhemmin Katiella oli muutama "läheltä piti" tilanne, mutta niistä selvittiin säikähdyksellä.

      • alkuperäinen..

        Kiitos kovasti vastauksista! Näkyy mulle olevan toistuva kirjoitusvirhe molemmissa aloituksissa, kyllä mun ainakin pitäis osata "jaksoista" kirjottaa :D

        Ihanaa kyllä kun joku vaivautuu pitkän sepustuksen tekeen. Mä muistelin että sen Amberin synnytyksen aikaan Hope oli kovin epätoivoinen ja oli jossain talossa toisen miehen kanssa. En kyllä enää mene takuuseen kihlauksesta, tosiaan kun niin harvoin katselin niin saatan johonkin toiseen juttuun sekottaa.

        Tulen taas kyselemään jos jotain tulee mieleen :)


    • RatiRiti

      Kiitäan minäki asiallisesta vastauksesta.
      En ole aloittaja, mutta samanlaiset jauhot ovat pussissa.

    • mitä mieltä

      " Kun Spencer Publications osti Forrester Creations -firman, toimitusjohtaja Katie Logan Spencer antoi neiti Forresterille potkut. Syy: Steffyn yritykset vietellä Katien aviomies Bill Spencer.

      Oveloi lähes shakkimestarin viekkaudella Forrester Creationsin Bill Spenceriltä takaisin Forrester-suvulle.

      Osti Jackien ja Owenin tyhjäksi jääneen kattohuoneiston, jotta voisi muuttaa sinne Billin kanssa. Suunnitelma epäonnistui; Bill palasi vaimonsa luo.

      Ihastui Billin Liam-poikaan ja improvisoi häät Aspenin Ajax-vuorelle.

      Erosivat.

      Kilpailtuaan Liamista pitkään Hope Loganin kanssa asuu taas avovaimona Liamilassa."
      http://www.mtv.fi/ohjelmat.shtml/ulkomaiset/kauniit_ja_rohkeat/henkilot/1678197/steffy-alias-stephanie-forrester-spencer

      Saisiko tähän tarkempaa selitystä?

      "Tyypillistä
      Lumoaa fotogeneettisellä, usein eroottisesti ladatulla olemuksellaan miehet ja kamerat. Habituksessa on vain yksi virhe: sama ylimielisen hapan ilme lähes yötä päivää.

      On verbaalinen, älykäs, itsetietoinen, ovela ja ilkeäkin, varsinkin Loganeille.

      Taipumus ihastua miehiin, jotka siskopuoli Hope Logan on jo ehtinyt saada. Esimerkkejä: Oliver Jones, Liam Spencer.

      Haluaa Ridge-isänsä jakamattoman huomion. Kärsii mahdollisesti ns.Elektra-kompleksista.Psykoanalyysin piiriin kuuluvana käsitteenä se tarkoittaa tyttären alitajuntaansa torjumaa, nautinnonhaluista kiintymystä isäänsä."

      " Ulkonäkö-triviaa

      Näyttelijöiden Hunter Tylo (Taylor Hayes) ja Jacqueline McInnes Wood (Steffy Forrester) uskottava yhdennäköisyys äitinä ja tyttärenä on harvinaisen onnistunut casting. Samoin Ronn Mossin (Ridge Forrester) ja Adam Gregoryn (Thomas Forrester) ulkoiset olemukset ovat isä-poikaroolituksen täysosuma.



      PARTNER MEMO

      Steffy Forrester

      Marcus Walton
      Rick Forrester
      William "Bill" Spencer II
      Oliver Jones
      Liam Cooper/William "Liam" Spencer III "

      Askaruttaa koska Bill on niin Steffy vetoinen, eikö Bill tehnyt aloitteita tai ollut myötämielinen " Psykoanalyysin piiriin kuuluvana käsitteenä se tarkoittaa tyttären alitajuntaansa torjumaa, nautinnonhaluista kiintymystä isäänsä." oliko Bill samalla linjalla Isukin kanssa Stefylle?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe