Töitä Ålesundissa

Tyttö88

Olen asunut noin 1,5kk Ålesundissa ja kovasti hakenut kaikenlaisia töitä, mitä vain ollut vapaana sekä vienyt CV:tä eri yrityksiin, mutta töitä ei tunnu löytyvän. Puhun suomen lisæksi erinomaista englantia, sekä opiskelen norjaa kaksi kertaa viikossa tietty omatoimisesti lisää. Ruotsi on aikas heikkoa.

Jos jollakin on vain vinkkejä, tietoa yms vapaista paikoista tai töistä Ålesundissa, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan.

Olen rekisteröitynyt, nav:in, finn.no ja erilaisiin sivustoihin (Adecco,manpower, proffice yms yms)

7

280

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • statoil

   Ålrsundista pitäisi kyllä löytyä..Kysymään vain ja reippaana! :) Minulla työpaikkoja oöisi vaikka kuinka monta vaikea selittää ettei vaikuta ylimieliseltä mutta homma menee niin että pyri työhaastatteluihin ja tee vaikutus työnantajaan :) Muuta Osloon joo tiedän että jos talous tiukalla ja tämän maan hinnat..Hyvin siinä käy ottaa vain aikansa.

   • Suurimpanan ongelmana on ollut tuo kieli, tassa kaupungissa haluavat etta osaa norjaa, kuulema niin paljon ita-eurooppalaisia hakee toita, etta nyt pelkkan siivoojan tyohonkin vaaditaan hyva norja. Kayn kielikurssilla, olen hakenut ihan kaikkia avoimia tyopaikkoja norjankielisella cv:lla ja vienyt cv:ta norjaksi puhuen liikkeisiin. Silti olen paassyt vain yhteen haastatteluun. Suomessa ei ikina ollut ongelmaa tyonsaamisessa yms.
    Muutto ei onnistu kun avopuolisolla on taalla tyo.
    Norjani on nyt ok tasolla, etta kylla parjaan, mutta ei tassa viela ole toivoa kokonaan menetetty.


  • Norjassa asunut

   Hei Statoil: vai muka muutto Osloon ilman töitä? No hah hah. Huono neuvo. Rikas voi tietysti yöpyä hotellissa, mutta normaali työläinen ei. Ellei sulla olle Oslossa luotettavaa tuttua, joka lainaa/vuokraa sohvaansa hätämajoitukseksi (ainakin 1-2kk), niin voit joutua telttailemaan puskissa kerjäläisten kanssa. Muista ottaa mukaan lämmin makuupussi sekä kaatosateen kestävä teltta! :)

   • statoil

    Hold kjeft..Asuin ensimmäisen talven autossa Oslossa.Tietysti tarkoitin että asunto pitää hommata ensin jne.Mitä .....kuvittelet!? Samanlaista aloitusta kuin itselläni oli tässä maassa en kenellekään toivo tietenkään! Oslossa parhaimmat mahdollisuudet työllistyä.


   • statoil
    statoil kirjoitti:

    Hold kjeft..Asuin ensimmäisen talven autossa Oslossa.Tietysti tarkoitin että asunto pitää hommata ensin jne.Mitä .....kuvittelet!? Samanlaista aloitusta kuin itselläni oli tässä maassa en kenellekään toivo tietenkään! Oslossa parhaimmat mahdollisuudet työllistyä.

    Työpaikka löytyi aikoinaan lähes heti mutta asuntoa ei..Viikonloppuisin kävin siinä muutamassa murjussa Maridal.issa nukkumassa kunnolla työpaikalla sai peseytyä! Nuorena semmoista jaksoi ja sieti-eipä jaksaisi enää..Nykyään Oslossa käydessä koetan varata residenssin Radissonilta ei enää rupisia hostelleja olivat melkoisia imtiaanikyliä 20v sitten.


  • Norjassa asunut

   Terkkuja Statoilille taas: Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että autossa asuminen voi olla (en ole kokeillut) alussa hyvä vaihtoehto niille, joilla ei ole varaa "residenssiin Radissonilla". Poliisit vaan ovat aika tylyjä, joten kannattaa suosilla yöpyä taajaman ulkopuolella.

   P.S. Suomi24:n lukijat ymmärtävät parhaiten suomea, joten säästä ne hienot norjankieliset hölinät paikallisille. :)

   • statoil

    Nytpä on vara asua Radissonissa..Työnteon saisi lopettaa vaikka heti,kontolla on liki 100k€ tiedän että tuommoista summaa ei kannattaisi palkkatilillä seisottaa mutta katsoo ihan rauhassa mitä sille tekee.Osakehomma onnistui aikoinaan ostin 200k Nok Kvarneria päivää ennen kuin se meni myyntikieltoon,hinta on ihan eri nyt liki 15v myöhemmin.Rahaa kasaantuu kun työnantaja maksaa sapuskat,majoitukset ja kotimatkat!Koetappa itse jäädä joutilaaksi alle 40v Suomessa jos aloitustilanne on 0 markkaa tilillä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   511
   4655
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   59
   2058
  3. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   48
   1511
  4. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   78
   1412
  5. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   85
   1279
  6. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1212
  7. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1156
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   40
   869
  9. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   53
   700
  10. Sisällissota syttymässä?

   Trumpin kannattajat aikovat vastata aseellisesti tehtyyn hyökkäykseen? Valtasivat Valkoisen Talon pienemmästä syystä.
   NATO
   166
   687
  Aihe