Kauneushoitola Janna Tampereella

Tehokasvohoitoon

Olisiko kellään kokemusta Tampereella sijaitsevasta Kauneushoitola Jannasta? Uusimmassa Tamperelaisessa olin ko. yrityksen mainos, joka tarjosi monia houkuttavia kasvohoitoja tarjoushinnoin toukokuun loppuun asti :)

Kiinnostuinkin googlettamaan, että mitä tästä hoitolasta löytyy netistä, mutta kovin paljon ei löytynyt. Yhdellä sivustolla kaksi kertoi melko negatiivisen kokemuksen tästä paikasta (https://www.osuma.fi/Tampere/Tammerkoski/2724607/Kauneushoitola Janna), mutta muuta en sitten löytänytkään.

48

12752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piippa1

      grouponin kautta myös lahjakortti kasvohoitoon tuli ostettua, kuten liittämässäsi ketjussa kirjoittanut. Varasin myös ajan ajoissa (noin kk) työvuorojeni takia. Kolmea tuntia ennen aikaani sain tekstiviestin,että hän on kipeä ja aikaa tarvii vaihtaa. Ok, tottakai voi tulla kipeäksi ei siinä mitään. Mutta, toivoisin joustoa yrittäjältä joka ajan peruu. Hänen uudet aikansa olivat keskellä päivää, joka ei minulle mahdollista ja sen takia ajoissa tilasinkin ajan... onneks vihdoin ja viimein löytyi yhteinen vapaa aika.Toivottavasti e itule uutta peruutus. Mutta puhelimessa keskustelujemme kautta en kauhean positiivista kuvaa yrittäjästä saanut :(.
      (toivottavasti olen väärässä!)

      • Sattuivähän

        Kovin töykeä ja kovakourainen.. ikinä kasvohoidossa( herkän ihon) ole verta tullut ennen siellä käyntiä. En mee enää :((


    • Jatkuva tarjous

      Tämä kauneushoitola tarjoaa jatkuvasti diilin kautta kauneushoitoja puoleen hintaan.Jotenkin epäilyttävää, että sama on koko ajan diileissä. On muitakin vastaavia, ei tämä Janna ole ainoa. Joutuu kuitenkin maksamaan diilifirmalle puolet, jos asiakas maksaa 30 euroa, niin kosmetologi saa 15 euroa. Varmaan näin kestoasiakas saa jo diilifirmaltakin helpotuksia mutta eikö silti kannattaisi laittaa välillä Facebookiin tai hoitolan nettisivuille tarjouksia, Tamperelaisessa olikin juuri ilmoitus. Diilien kautta tietenkin näkyvyys on suurempaa kuin omilla nettisivuilla ym. mainostaminen. Harkitsin myös kokeilla tätä mutta tosiaan vähän ristiriitaista palautetta on tullut. Halpa hinta ei ole kuitenkaan ainoa kriteeri, kun menee tällaisiin hoitoihin.

    • Jännittävää..

      Onko muilla kokemuksia ko. paikasta? Itse ostin Groupon lahjakortin, mutta en tiedä sainko nyt ajan varattua vai en.. Puhelun lopuksi jäi hieman hämmentynyt olo, kun en nyt tiedä varattiinko minulle aika, vai ei. Pitänee odotella soittoa ja jos ei kuulu, niin soitan uudemman kerran.

      • Tyytymätön asiakas

        Olin hoidossa kyseisessä paikassa, enkä enää koskaan mene uudestaan. Ostin hoidon grouponin kautta. Normaalisti nautin kasvohoidossa olon aikana aina. jopa mekaanisen puhdistuksen :). Kivun kestää, kun tietää ihon puhdistuvan. Täällä otteet olivat alusta saakka niin rivakoita, että tuli sellainen olo, kuin minut haluttaisiin työntää mahdollisimman pian ovesta ulos. Kasvojen pesu oli todella hutiloivaa..Dekolteta ei putsattu ollenkaan. Timanttihionta oli pikaisin ja nykivin liikkein tehtynä ihan hukkaan heitettyä. Sen jälkeen tehty happihoito samoin. Likaiset puhdistusaine ym muut purtilot eivät tehneet hyvää vaikutusta.meivät myöskään sipulilta haisevat kädet.. Ja lopputulos.. Normaalisti ihon huomaa aina kirkastuneen kosmetologilla käynnin jälkeen. Tällä kertaa näin ei käynyt.


      • Parin_vuoden_takaa

        Olen täysin samaa mieltä edellisten kanssa. Ikinä en enää mene, enkä todellakaan suosittelisi kenellekään. Lisään vielä, että kommunikointi on vaikeaa, sillä ko.kosmetologi ei hallitse suomea riittävästi (käytti toista paikallaollutta hlöä apuna, kun ei ymmärtänyt kysymyksiäni ripsien värjäyksestä).


      • voiräkäkokemus

        Ostin offerilta hoidon häneltä- ikinä ei ole ollut niin tympeeää ja hosuvaa kosmetologi käyntiä, hoidon piti kestää tunnin ,kesti nippanappa 45min,hosui kun oli myöhässä. Haukkui koko ajan kuinka huono ihoni muka on ja arvioi silti ikäni 5vee nuoremmaksi-eli ei se ihoni niin huono tainnut ollakaan,olisi vaan pitänyt ostaa jos jonkinlaista hoitoa hältä! Kuittia jouduin erikseen pyytämään ja se oli ihan syvältä,kaikki tiedot mitä verottaja kuitilta vaatii puuttui...hän mukamas ei ollut tietoinen vaikka vuosia kuittivelvollisuus ollut-eli se 40€ mitä maksoin 45 min hutiloinnista on suurella tod,näk täysin pimeetä tuloa hälle,ei ole huono tuntipalkka !! Varsinkin kun samaan aikaan teki kahta asiakasta. En todellakaan suosittele missään tapauksessa häntä. Ilmoittaa koko ajan näitä " halpoja" tarjouksia niin timmassa kuin offerilla. Kerroin hälle mietteeni ja olisin saanut seuraavan hoidon korvauksena 20€,ei kiitos!! Taisi säikähtää jos vaikka verottajalle ilmoitan ...olisi pitänyt googlettaa nämä teidän arviot etukäteen,olis jäänyt reissu tekemättä. Eli sama peli jatkuu edelleen tyytymättömät asiakkaat lisääntyy vuosi vuodelta.


      • Vihjeverottajalle

        Verottajan sivuilla voi antaa palautteena vihjeen verovilpistä. Kannattaa tehdä.


      • Jouluasiakas

        Kävin hemmotteluhoidossa Jan alla.. Niin hirveä hosuminen.. Aika myöhässä ja puhuu taukoamatta. Kauhea kokemus. En suosittele kellekään.


      • Anonyymi

        Itse kävin tänä vuonna ja sama käytös jatkuu vieläkin ja oli minunkin varaamani aikaan 15 min myöhässä ja oli niin kovakourasta ja hosumista että halusin vaan äkkiä pois sieltä mestasta... en enään ikinä halua mennä sinne uudestaan paikka oli muutenkin vähän epäilyttävä kun sinne saavuin..


      • Anonyymi
        Vihjeverottajalle kirjoitti:

        Verottajan sivuilla voi antaa palautteena vihjeen verovilpistä. Kannattaa tehdä.

        Mun huuket todennäkäisesti täyttänyt feikki täyteaineilla, juvedermista maksoin 160€ normaalisti muuasla juvederm maksaisi 300-400€/ml. Jälki oli myös todella pahkuraista ja täyteaine kului todella nopeasti pois. Mitään todistetta tarraa tai täyteaineen laatikkoa ei mulle laiton jälkeen antanut. Olen miettinyt, että mitähän mun huulissa sit mahtaa ollaa..


    • tyytyväinenolen

      Minun mielestä hoito oli kyllä hyvää ja oli tosi ystävällistä seuraa.

      • jemessa

        Ihan ok käynti, jo toisen kerran


    • nat3

      Olen itse ollut tyytyväinen kyseisen kosmetologin palveluihin. Hyvää jälkeä ja on myös ollut luotettava ja edullinen.

    • tiitu332

      Ostin offerillalta lahjakortin kasvohoitoon jannalle. Puhelut menivät yhtä kertaa lukuunotamatta vastaajaan ja s-postilla sain huonolla suomella sekavaa tekstiä eikä asia tullut vieläkään hoidetuksi. Sillä kerralla kun puhelimeen vastattiin liikkeen avauduttua puhelimeen vastattiin juuri heränneen kuuloisena ja erittäin töykeästi huokaillen. Eikä meinattu millään päästä ymmörrykseen vapaista ajoista. Lopulta kyllästyin touhuun ja sain hyvityksen offerillalta, koska en pystynyt edes aikaani varaamaan saatika että olisin halunnut noin epäammattimaiselle tyypille edes enään mennä!!

    • bartoksuurenmoinen

      Minulla on hyviä kokemuksia kyseisestä paikasta. Olen hoitanut siellä aknea ja se on helpottunut. Kannattaa mennä, ystävällinen ja ammattitaitoinen kosmetologi.

    • Tosityytyväinen

      Olen ollut Jannan asiakas jo pari vuotta ja saanut säännöllisesti erilaisia hoitoja. Ihoni on ollut yhtä terveen näköinen viimeksi joskus 10-vuotiaana. Kosmetologi on hyvin koulutettu ja hän pitää koko ajan itseään ajan tasalla kouluttautumalla ja hankkimalla uusia laitteita. Olen tyytyväinen!

    • osamanda

      Onko kenelläkään kokemusta pistoshoidoista?

    • Ebu

      Varasin ajan, kun menin paikan päälle oli laittanut kaksi aikaa päällekkäin ja omani siirtyi viikolla eteenpäin. Kun uusi aika piti olla niin laittoi myöhään edellisenä iltana viestiä "sopiiko tuntia myöhempään". Sanoin että nyt on niin huonoa palvelua että haluan perua aikani. Siitäkin piti vängätä eikä lopulta vastannut kun kysyin rahojen palautuksesta. Onneksi offerilla korvasivat hoitoni

    • todellatyytymätön

      En suosittele minäkään. Varasin ajan Timman kautta. Kun menin paikalle, paikka on kiinni, ketään ei näy. Yritin soittaa 4 kertaa, kunnes jätin vastaajaan viestin. Sitten soittaa takaisin, selittää jostain ihmeen sähkölaitteesta ja kysyy voinko tulla ensi kuussa. No en voi. No voinko sitten mennä tunniksi Sokokselle "pyörimään", jos hän tulee tunnin päästä? No en todellakaan voi. Alkoi sitten selittää jotain, että hänellä on hyvä hoito akneihoon läpäläpä... No mulla ei ole akneiho.

      Ikävä kokemus kaikin puolin. Ei puhu suomea kovin hyvin, joten en aina ymmärtänyt, mitä hän puhuu. Myös asenne oli todella tympeä ja alentava, ei mitään kunnioitusta asiakasta kohtaan. Kertaakaan ei myöskään pahoiteltu, että jouduin turhaan saapumaan paikalle. Maksettuani Timman kautta, jouduin myöskin vääntämään siitä, että saan rahani takaisin. En kyllä olisi ikinä varannut koko aikaa, jos olisin tämän keskustelun nähnyt.

      • Pettyn

        Minäkin varasin ajan Timman kautta, ja kun paikalle menin, liike oli kiinni, eikä ketään saapunut paikalle. Yritin soittaa, mutta ei vastattu. Nyt odotan että saisin rahani takaisin Timman välityksellä. Olisinpa minäkin tajunnut etukäteen googlettaa kokemuksia.


    • Tyytyväinenasiakas

      Erittäin hyvä paikka kävin acne hoidossa ja olen erittäin tyytyväinen loppu tulokseen ja olen iloinen että en lukenut teidän mieli piteitä tästä paikasta tai muuten olisi Tampereen paras kauneus hoitola jäänyt välistä!

      • Anonyymi

        Tuollaistako huonoa suomea se omistaja puhuu? Taisi olla omistajan kommentti.


    • offerilla

      Ostin juuri Offerilla lahjakortin ja menossa kasvohoitoon. Onko muilla tuoreita kokemuksia paikasta? Ainakin edellinen kommentoija huhtikuussa 2017 on ollut tyytyväinen.

      • Muualle

        Epäilen noiden hyvien kommenttien aitoutta. Kun useimmat kertovat ajanvarausongelmista, epäsiisteydestä ja muuten huonosta palvelusta. Positiivisiin kommentteihin ja niiden aitouteen on jotenkin vaikea uskoa. Ei voi tietää, jos ei kokeile - enkä aio sitä tehdä.


      • Useastikäynyt

        Olen käynyt viimeisen parin vuoden aikana muutamia kertoja ja kosmetologi on ehdottoman taitava ja asiansa tunteva. Suorasanainen kyllä on mutta itse ainakin osasin ottaa huumorilla, tottahan hän ainakin minun ihosta puhui. Kaikin puolin miellyttävä käynti omasta mielestä. Uusi aika on jo varattuna :)


    • Katrilli6

      Kaverini kertoi että oli siis Offerilta varannut tuon paikan, kuumakivihieronta. Kaverini demonstroi kuinka häntä hierottiin, näytti kuin olisi sänky petannut ja taputtanut kuhmut sileiksi. Kuumakivet oli haaleita. Ja kun kuumat kivet oli selkärangan päällä, hieronta oli senlaista hytkytystä että pelkäsi kivien lentävän lattialle. Kieltä ei aina tullut ymmärrettyä. Heti kun kuulin, tiesin etten tuonne menisi ikinä!

      • MARIAN123

        Olin kanssa kuumakivihieronnassa ja ÄLKÄÄ IHMISET MENKÖ SINNE! Tulin kauneushoitolaa, niin kukaan ei esitelly itseään, tuntui että henkilökunnalla on kiire päästä eroon minun ajasta (perjantain viimeinen). Hieronta tapahtui huoneesta josta oli näkymä satakunnan kadulle, oli epämielyttävä riisua vaatteita, kivet olivat haaleita, SELKÄRANGAN KOHDALTA HIEROTTIIN., yhteistä kieltä ei ollut.Kaiken lisäksi kun minulla oli hoito kesken niin varmaan paikan omistaja tulee 3 kertaa kesken kaiken meuhkaamaan lahjakortin annosta ILKEÄSTI JA EPÄMIELYTTÄVÄÄN SÄVYYN.


    • kuosma

      Kannattaa kirjautua Timma palveluun. Sieltä näet haluamasi alueen kosmetologit, niiden hinnat sekä myös arvosteluja. Mukana on myös kauneushoitola Janna. Saat varattua kyseisen sovelluksen kautta myös muita kauneuspalveluita. Erittäin kätevä, suosittelen lämpimästi! :)
      Saatte 10€ alennuksen koodilla RMFTKK

    • Eihyvä

      Valitettavasti surkein paikka jossa olen käynyt. Janna oli töykeä ja hoito kesti liian vähän aikaa. Huomasin myös likaisuuden enkä aio mennä uudestaan...

    • Pistokokeijija

      Kävin biorevitalisaatio- hoidossa elämäni ekan kerran. Minulla oli myös tupla-buukkaus ongelma ja joutuin siirtään aikani viikolla eteenpäin. Mutta sain siitä hyvityksenä happihoidon. Pistot eivät juuri sattuneet mutta niistä tuli joihinkin kohtiin aika ikävät ruvet. Tätäkin pidin ihan normaamina. Mutta pistot olivat väärissä kohdissa ja näin ollet niistä ei juuri ollut apua päinvastoin. Aine haihtui pois noin 2 viikossa minä ei ole normaalia. Muuten olisin voinut mennä uudestaan.

    • Kamalasilmäpussiolento

      Ostin Offerillan kautta hoidon, se jääköön viimeiseksi ko. paikassa.
      Hoidon aikana tämä nainen kysyi minulta esimerkiksi sitä, miksi silmänaluseni ovat "niin kamalan turvonneet", sanoin hänelle että johtuu luultavasti väsymyksestä sillä olin synnyttänyt 5 viikkoa aiemmin. Sitten hän alkoi pitämään saarnaa jossa kertoi säälivänsä meitä suomalaisia naisia sillä emme kuulemma pidä itsestämme huolta ja syömme vain sokeria ja lihomme. Olin järkytyksestä hämilläni, sillä odotin ihanaa rentouttavaa hetkeä ja hemmottelua. Ei kertakaikkiaan mitään tilannetajua.
      Jos tahdotte hyvää palvelua niin tämä paikka kannattaa jättää kokeilematta.

    • Pirjo42

      Vastuutonta ja töykeää palvelua alusta loppuun ja kaiken kukkuraksi huono lopputulos

      • Mietin.Offerilla

        " huono lopputulos "
        Pirjo42, mikä hoito sinulle tehtiin ?


    • jari-pekkaa

      olen menossa sokerointiin ja olen mies saa nähdä miten käy. onko kenelläkään tästä kokemusta.

      • muumuut

        miten meni sokerointi tuliko hyvää jälkeä?


    • Lahjani

      Aivan ala-arvoista hoitoa. Pöyristyttävää että puhutaan venäjää asikkaan paikallaollessa muiden työntekijöiden kesken. Hoidot vain rääpäisyä. En todellakaan voi suositella tätä hoitolaa. Jäi ikävä tunne käynnistä.

    • Pettynyt

      Itselläni myös todella random kokemus huuli muotoilu- hoidosta (ilman mitään pistoksia siis). Menin paikan päälle niin tuntui että olisin tullut väärään paikkaan. No, samaan huoneeseen toisen hoidettavana olleen kanssa (oltaisiinko hänelle tehty lpg-tyyppistä hoitoa, maha esillä siinä ensimmäisenä), tämän jälkeen aineet sutaistiin huulieni ympärille ja samalla kun hoito oli käynnissä vastaili hoitaja puhelimeen, jutteli kaikkien muiden kanssa. Meinasin keskeyttää koko 60 minuutin hoidon mutta hoito kestikin n. 15 min kokonaisuudessaan. Tämän lisäksi ihoni oli kuulemma älyttömän huonossa kunnossa (omasta mielestä virheetön ikäisekseni) ja tarvisi pistoshoitoja. Kiitos ja hei :)

    • Vaarallinen

      On nyt niin pelottavan kuuloista toimintaa, etten katso enää mitään tarjouksiakaan. Jos pistoshoitopaikassa on epäsiistiä niin vaarana on erysipelasis! Ja samaa mieltä olen siitä, että positiiviset kommentit ovat Jannan itsensä tai hänen kavereiden lähettämiä.

    • SuviMorn

      Jannasta en tiedä, mutta tämä on loistopaikka.

      Sanna Lehtimäki Kahdeksas Aisti Tampere voin suositella lämpimästi.

      • Jaanushka

        Mun peukutus myös Sanna Lehtimäelle, aivan upea ihminen ja kosmetologi.


      • Anonyymi

        Siistit, asianmukaiset tilat ja todella mukava henkilökunta. Voin suositella tätä Kaunushoitola Kahdeksatta Aistia lämpimästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siistit, asianmukaiset tilat ja todella mukava henkilökunta. Voin suositella tätä Kaunushoitola Kahdeksatta Aistia lämpimästi.

        Kasvohoitoa en ole kokeillut, mutta kävin jäsenkorjaajalla. Uskallan suositella, mukava ja ammattitaitoinen hoitaja. www.8aisti.com


    • sJohanna

      Pakko kanssa hehkuttaa tätä paikkaa, Kosmetologi Sanna kauneushoitola Kahdeksas Aisti Tampereelta. En missää en niin missään ole saanut yhtä asiantuntevaa ja ystävällisyä palvelua kuin täällä.

    • LoveGuinot

      Kannattaa tutustua Guinot hoitoihin joissa viimeisen päälle kunnon tuotteet ja maahantuojan puolesta koulutetut kosmetologit.

    • Anonyymi

      Paikka on epäsiisti ja todella räyhäsen oloinen. Olen käynyt kerran enka mene toista kertaa. Minua harmittaa ettei Tampereen Offeri tarjonnassa ole muuta kuin toi Janna , Melin jalkahoito oli myös ala-arvoista työtä,

    • Anonyymi

      Ostin offerilta lipsliftingin, sovittuna aikana menin paikalle eikä ketään näkynyt missään ja ovi oli lukossa eikä valoja liikkeessä, puhelimeen ei myöskään vastattu. Ajattelin seistä siinä edessä kuitenkin hetken aikaa etten heti luovuttaisi, odottaminen meni 20minuuttiin ja Janna soitti missä olen. Kerroin olevani oven takana ja hän tuli avaamaan oven. Hoito todella ala-arvoista, hutiloiden tehtyä, lähdin alle 10minuuttiin hoidon valmistuttua.. ei jäänyt hyvä fiilis, en suosittele enkä mene enään ikinä sinne!

    • Anonyymi

      Ostin kavitaatiohoidon offerillan kautta (35e). Ajanvaraus oli haastavaa ja tekijä vekslasi aikaa moneen kertaan. Sovittuna ajankohtana hoito alkoi 15 minuuttia myöhässä. Kielimuurin vuoksi koko hoidon ajan oli vähän epävarma olo, että mitä tapahtuu, miten ja miksi. Mitään jatkohoito-ohjeita en saanut hoidon jälkeen. Myös hoidon tekijän asiakaspalvelutaidoissa olisi parantamisen varaa: hän kommentoi mm. "jenkkakahvojani" ikävään sävyyn (olen normaalipainoinen), ja kasvojeni ihoa, että tarvitsisin kasvohoidon, samalla kuitenkin kehuen että näytän nuoremmalta kuin mitä kerroin iäkseni sitä kysyttäessä. Kuittia en saanut. Hoidon tekijä tarjosi hoidon jälkeen toista kavitaatiohoitoa samaan hintaan kuin offerillalla, mutta en ajatellut mennä uudelleen huonon asiakaspalvelukokemuksen vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe