Kunnon soppa keitettynä.

sekoon

Jaahas.. Olen onnistunut kusemaan kaiken.. Olen ollut naiseni kanssa yhdessä vasta 10kk ja tottakai alku huumassa muutettiin yhteen jo 2kk tapailun jälkeen. Noh.. Kävi pieni vahinko ja tämä nainen tuli raskaaksi, välittömästi olin itse sitä mieltä että lasta ei voida pitää koska ei todellakaan olla siinä iässä ja suuhteemme on niin alkuvaiheilla... Kerrottiin sitten asiasta tämän naisen äidille ja hän oli heti sitä mieltä että "meidän perheessä ei aborttia tehdä" ja laittoi minut valitsemaan lapsen ja eron väliltä... En mä eroakaan halunnut.. Nyt raskaus on jo 18 0 ja mua pelottaa aivan helvetisti.. Asiat painaa mieltä enkä tiedä mitä teen.. Asiaa pahentaa vielä se että olen jo jonki aikaa ollut sitä mieltä että meidän juttu ei tule kauaa kestämään sillä riitoja on suhteen aikan ollut todella paljon.. Kyllä mulla on tunteita tätä naista kohtaan mutta eniten masentaa se että olen menettänyt suurimman osan kavereistani tämän naisen takia.. Ikävöin vanhoja aikoja ja pelkään että en tuu enään koskaan saamaan mitään vastaavaa takasin.. en edes kavereita.. muuta kuin yhdellä vaihtoehdolla mikä on ero... Nyt on lapsi tulossa ja tulevaisuus ressaa aivan sairaasti.. En todellakaan haluisi särkeä tämän naisen sydäntä ja samalla laittaa häntä elämään YH äidin elämää.. En haluaisi ajatella vain omaa napaani.. Lapsen parhaaksi olisi että pysyttäisiin yhdessä.. Mutta onko suhteessa järkeä olla jos ei enään olla kuin yhden syyn takia yhdessä.. Lapsihan siittä myös kärsii jos vanhemmat vain riitelevät. Mutta kärsii myös jos joutuu elämään ilman isää.. plääh..
Mitä mun pitäis tehdä ? apuaaaaaaa :(
En osaa edes kirjoittaa että pahoittelut vielä epäselvästä tekstistä..

7

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .,.,

      yhteishuoltajuus.

    • viisas nainen

      Ei kannata naisesi ÄIDIN mielipiteitä ainakaan kuunnella! Kysehän on sinun ja neidon loppuelämästä, ei äidin. Tekstistäsi välittyy selkeesti se, että et ole valmis elämään perhe-elämää etkä huolehtimaan lapsesta. Se on iso ja vastuullinen tehtävä.

      Keskustele naisesi kanssa. Abortti ON hyvä vaihtoehto tilanteessasi! Ota itseäsi niskasta kiinni ja tee niinkuin sinulle itsellesi on hyvä. Älä pilaa loppuelämääsi pakottautumalla tilanteisiin joissa olet vasten omaa tahtoasi.

      Olen läheltä nähnyt juuri samanlaisen perhekuvion. Lapsi syntyi, väkisin yritti pariskunta roikkua inhottavassa parisuhteessa. Mies lupasi kantaa vastuunsa kunnialla, mutta katkeraan eroon lopulta päättyi se stoori. Rimpuilua epätyydyttävässä parisuhteessa kesti melkein 10v. Sen jälkeen tämä kohtuu herkkä mies oli rikki ja jotenkin tuuliajolla 15 vuotta.

      Tässä elämässä sinun ei ole pakko suostua toisten painostuksesta yhtään mihinkään. Pidä itsestäsi huolta, kukaan muu ei sitä tee.

      • huvittava tarina

        Heh, vai olisko se tuuliajo johtunut ihan siitä että nuppi sekos kun tuli ero. Se on monelle miehelle kova paikka kun ero tulee omasta perheestä. Mutta kuvittele sä vaan pienessä mielessäsi että tuo mies olisi 10 vuotta ollut täysin epätyydyttävässsä suhteessa tai että hänen elämä olisi ilman perhettä ollut yhtään sen parempi, päin vastoin. Eiköhän jokainen aikuinen ihminen osaa itse tehdä ratkaisut elääkö kenen kanssa, millaisena vässykkänä tuo mies sinulle esiintyy on eri asia..


    • oppeliini1

      Mikäli lapsesi syntyy, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin elättää lapsi. Asutte yhdessä lapsesi äidin kanssa tai ette, sinä hankit toisen tyopaikan jo yhden lisäksi, teet ylitoitä niin paljon kuin tarvitsee että pystyt taloudellisesti huolehtimaan lapsestasi.

      Se ei ole helppoa.

      Nyt kuitenkin on liian myohäistä haikailla menetetyistä ystävistä, heidän kanssaan hauskanpidosta ym. sinkkuelämän ihanuuksista. Tuota sinun olisi pitänyt ajatella jo paljon aikaisemmin.

      Sinä olet Suomessa asuessasi ollut koko ajan varsin tietoinen että haikarat eivät tuo lapsia. Käyttäydyitte sen mukaan josta lapset saavat alkunsa. Sinun velvoliisuutesi lastasi kohtaan on seuraavat 18 vuotta.

      Voit käsittää sen kahleena (jos haluat esittää tyhmää marttyyriä)

      Voit käsittää sen myoskin uutena, innostavana, mielenkiintoisena haasteena jossa sinulla tulee olemaan hyvin paljon vaikutusvaltaa uuden suomalaisen muovaamisessa.

      Millaisella asenteella suhtaudut luomaasi uuteen ihmiseen, on vain sinun oma päätos.

    • kukin tavallaan

      Aina kun harrastaa seksiä on raskauden riski olemassa ja teille kävi nyt näin.
      Ei auta muu kuin kertoa mitä tunnet tyttöä kohtaan hänelle rehellisesti. Voitte yhdessä määritellä mikä suhteenne on, oletko tukena päivä kerrallaan raskauden ajan vai miten? Toisaalta voit miettiä (en tiedä minkä ikäinen olet) että perhe on melko kiva juttu, ja sen perustamattomuus harmittaa monia alkoholisoituneita ikisinkkuja ja vanhoja poikia. Mitä sinä elämältä haluat? Aivan aluksi sinun kuitenkin tulee olla nyt aikuinen ja rehellinen tilanteesta, olkoonkin se ristiriitainen. Käykkää neuvolan kautta jossain perhesuunnittelutaholla juttelemassa mitä teette. Et varmasti ole nuorin isäksi tullut, riippuu pitkälti omista tunteistasi mihin päädyt. Suoraselkäinen kannattaa kuitenkin olla ja tukea naista niin pitkälle kuin mahdollista.

    • ****

      Kuules poju, mietitään asiaa myös näin. Kirjoitit, että menetit jo kaverit ja et halua näin käyvän, haluat vanhan elämän takaisin. Miksi menetit? Et kaii tyttöäsi siitä syytä, koska mielestäni silloin elät itsepetoksessa, jos ajanpuutteeseen tai hänen toivomukseen perustuen et kavereitasi tapaa. Todennäköisesti olet vielä nuori, reipas parikymppinen vai? Elämän muuttuminen sinulla ja kavereillasi tulee jossain vaiheessa eteen kuitenkin, kukaan ei voi vapaana vailla vastuita loppuelämäänsä samoissa porukoissa samoilla eväillä loppuelämää elellä. Jokaiselle ystävällesi tod näk yksi kerrallaan elämää muuttuu samoin kuin sinulla nyt jossain vaiheessa. Keinoja pitää yhteyksiä kamuihin kuitenkin on, on puhelimet ja pelit ja kylässä saa käydä ja kutsua kylään edelleen, itsestäsi se on pitkälti kiinni, kuinka sosiaaliset suhteesi haluat hoitaa.

      Vastuu sinun tulisi nyt kantaa. Toivon näin. Eli sinusta tulee vanhempi ja se tuo tullessaan uusia ajatuksia, velvotteita ja oikeuksia. Nauti niistä. Uskalla rakastaa typykkäsi, tulevan lapsesi äitiä, kun kerta tunteita on niin elämä on onnellisempaa. Pelko ei ole hyväksi. Se on oikeasti sairautta. Toivon sinulle kaikkea hyvää.

    • hoida ongelmasi

      Silloin ku paska on jo housussa on turha kitistä ettei HUVITA. Minkä ikäinen olet, no huolimatta siitä, pidä perheestäsi huolta, erota ja bailata ehdit myöhemmin mikäli suhde ei enää toimi ja naisesi haluaa myös eron. Nyt ei ole sinun vaan pikkuvauvan aika. Ei täällä ennenkään itketty että nyyh.. en pääse enää baariin kun tuli tuo vauva. Kuvitteletko että sellaiseen oli edes aikaa. Meet kunnon töihin ja elätät lapses kun olet sen aikaan saattanut. Mitä omat vanhempasi sanovat, isäsi tulisi sinut ainakin piestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe