Homo avioliitot ovat syntiä?

lesbo muija

Pakko lisätä tämä kysymykseni ja mietintäni tänne tuolta yhdeltä foorumilta, mistä en vastausta saanut: http://keskustelu.suomi24.fi/node/12075463 . Homous ja lesbous on hyvin paha synti? Kirkko tai syvästi Raamattuun perehtyvät voivat kommentoida ja tietty muutkin. Toivottavaa olisi uskovaisen ihmisen mietteet.

"
Raamatussa homous ei ole ainoastaan synti, se on kauhistus Jumalan silmissä.

3.Mooseksen kirja 18:20 Älä makaa lähimmäisesi vaimon kanssa, ettet siten itseäsi saastuttaisi.

3. Mooseksen kirja 18:22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.

No en osannut tuota mooseksen kirjaa etsiä, niin tuosta linkin tekstistä kopioitu. Parempi meidän sateenkaarilaisten on tuosta porukasta kaukana pysyä. Tuo on jonkun tulkinta tietenkin ja toinen tulkitsee ne jotenkin toisin. Olisi kiva jos vaikka Pappi selittäisi omat tulkintansa tänne vaikka näistä Raamatun kohdista?

http://karstulanlahetysseurakunta.fi/ajankohtaisia-kirjoituksia/homoseksuaalisuus-puhuttaa-seurakunnissa/

Roomalaiskirje tai kirje roomalaisille luku1 jakeet 25-27

25 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.
26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, [3. Moos. 18:22,23]
27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. [1. Moos. 19:5]

http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible

Itseasiassa tämän kohdan löysin tästä tekstistä:
http://www.christianbiblereference.org/faq_homosexuality.htm

Tuo palkka on englannin kielisessä versiossa penalty eli rangaistus.

They exchanged the truth of God for a lie, and worshiped and served created things rather than the Creator-- who is forever praised. Amen. Because of this, God gave them over to shameful lusts. Even their women exchanged natural relations for unnatural ones. In the same way the men also abandoned natural relations with women and were inflamed with lust for one another. Men committed indecent acts with other men, and received in themselves the due penalty for their perversion. (NIV, Romans 1:25-27)

Laitoin edellisen lainauksen ja edellä olevan Raamatun kohdan kun arvelutti mitä Iso Kirja sanoo lesboista. Nyt sekin on selvä. Rangaistus on perversioistani tulossa. Ompa "kaunista" tekstiä.

Minun mielestä ei ole kristittyjen Jumalan oppien mukaista vihkiä homoja kirkossa, mutta avioliitto kaikille ja tuomarin "vihkimänä"..

Pappi paikalle?

"

Pappi paikalle tai uskova.

21

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satujahve

      ketä kiinnostaa mitä kristittyjen mielikuvitusjumala tahtoo tai mitä paimentolaisten aivopiereskelemä raamattu käskee.

    • On syntiä ja

      Jeesus on sovittanut synnit ja tahtoo pyhittää ihmisiä vapaaksi synnin kahleista. Rahan halu on synneistä se pahin kenties sillä Paavali näin kirjoittaa "rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri". Toki epäusko on myös ikään kuin emäsynti sillä ilman uskoa voi ihminen halveksia Jumalan ilmoitusta ja opetusta ja Jeesusta. Tietysti seksuaalisuus on suuri voima ihmisessä ja tuottaa kirousta synnissä ja siunausta lisääntymisessä pyhässä avioliitossa miehen ja naisen välillä ja toki lisääntyä voidaan myös haureudessa eikä ole tietenkään syntyvien lasten vaan noiden kahden tai toisen jos väkivaltaa tekee toinen yhtymisessä. Maailma on paha paikka ja ihmiset ovat julmia susia ja pahoja koiria toisia ihmisiä kohtaan myös, kuten voidaan ymmärtää. Jeesus tahtoo pahuudesta ihmisiä vapauttaa ja antaa sen otollisen mielenlaadun ja pyhityksen totuudessa ja syntien anteeksiantamuksessa ja tämä on Jumalan evankelumia eli ilosanomaa meitä kaikkia ihmisiä kohtaan ja tätä älköön kukaan ihminen halveksiko ettei joudu itse häpeään kun tuomiolle joutuu Jumalan eteen. Katsotaan ettemme halveksi Jeesusta ja ristiään ja ylösnousemustaan ja sanojaan, sillä ovat hyväksi meille, elämäksi ja totuudeksi ja rakkaudeksi, ja jokainen anova myös saa Jumalan Hengen armoa ja totuutta ja tärkeää kiittää ja kunnioittaa antajaa.

    • totta 1

      Kysymykseen. Uskon sen olevan syntiä.

      • Netpunk

        Uskot sen olevan syntiä uskonnollisen tekstikokoelman perusteella. Mikään tämä muinaisen tekstikokoelman ulkopuolella ei tue näkemystäsi. Syntiä ei humanismin tradition mukaan ole. On vain humanismin näkökulmasta moraalittomia tekoja ja maallisia laittomuuksia perustuen kunkin valtion lakiin.
        Onneksi Suomessa maallinen tuomiovalta ei noudata raamatun lakia. Väki kävisi aika vähiin.
        Fundamentalistit ovat vain kristillinen versio talibaneista.


    • Myös haureus on

      kadottava synti ja valheet ja rahan halu ja pelkuruus ja monet muut huonot asiat, joten tämä aloituksen synti on yksi toisten joukossa, toki erikoinen, kun ymmärretään Jumalan luomistyö mieheksi ja naiseksi ja lapset siunaukseksi.

    • Selvää on se ettei

      pappien tule hyväksyä homosuhteita, mutta samoin on selvää ettei haureuttakaan tulisi hyväksyä, ja miten tässä asiassa tulisi seurakunnassa toimia, on se vaikea kysymys nykyajassa. Ehkä elämme aikaa jolloin ei enää totuuden sanaa kärsitä, sillä pahasti on nykyihmiset hapatettu tässä asiassa.

    • Onneksi Jumala on

      armollinen ja pitkämielinen mutta on myös pyhä ja Jeesuksen opetukset selvät.

    • Selvää on se että

      avioliitto Raamatullisesti on vain miehen ja naisen välinen asia. Pyhä avioliitto on vielä enemmän kuin vain miehen ja naisen välinen liitto. Ihaninta ihmisessä on hänen laupeutensa ja Jumalan armo kasvattaa meitä elämään pyhästi. Viisas ihminen tahtoo elää Jumalan tahdon mukaan ja siunaukset tulevat elämäänsä tästä, näin uskon, vaikka tietysti siunausta voidaan vastaanottaa myös sen mukaan mitä Jumala antaa ihmiselle vaikka ihminen ei ymmärtäisikään kaikkea pyhitystä elämässään toteuttaa tai olisi kenties mahdotontakin ja nähdään Jumalan erikoisesti toimineen profeettojen kautta ja Raamattuun tallennettuna myös.

    • Kuka kristityistä meinaa heittää ensimmäisen kiven?

      • Niin kivien heittäjiä heitäkin on,ei kristityn ole vara heitää ensimmäistäkään kiveä.
        Jeesus rakastaa ihmistä kaikesta huolimatta,se mitä hän tekee nuhtelee voimakkaasti,siitä tehdä parannus niin on anteeksi antamuskin kääntyä pahoilta teoiltaan,joka vie kadotukseen.


        khaosmonaut


      • kuulija1 kirjoitti:

        Niin kivien heittäjiä heitäkin on,ei kristityn ole vara heitää ensimmäistäkään kiveä.
        Jeesus rakastaa ihmistä kaikesta huolimatta,se mitä hän tekee nuhtelee voimakkaasti,siitä tehdä parannus niin on anteeksi antamuskin kääntyä pahoilta teoiltaan,joka vie kadotukseen.


        khaosmonaut

        Kiviennakkelupa on niin eilistä päivää; nykyään on käytössä ja/tai käytettävissä sarjatuliaseita, pallit silppuavia jalkaväkimiinoja, termobaarisia pommeja, elektronisia ja informaatiikkaan perustuvia propaganda- ja sabotaasikeinoja poliittisen henkseleidenpaukuttelun kättäpidemmäksi.

        Jos luopuisimme kansakuntatasolla uskonnoista, niin lähtisi edes yksi ulottuvuus pois vallasta hurjien keinovalikoimasta pelotella ja tarvittaessa eliminoida meitä kurjia. Vai mitä?

        PS. En minä sinun uskoasi koita keikuttaa, mutta haluan sinun ymmärtävän tämän maailmankuvateollisuuden ulottuvuudet tästä toisestakin näkökulmasta, eli siitä missä ne katsotaan ihmiskunnalle ja ympäristölle turmiollisiksi taipumuksiksi.


      • khaosmonaut kirjoitti:

        Kiviennakkelupa on niin eilistä päivää; nykyään on käytössä ja/tai käytettävissä sarjatuliaseita, pallit silppuavia jalkaväkimiinoja, termobaarisia pommeja, elektronisia ja informaatiikkaan perustuvia propaganda- ja sabotaasikeinoja poliittisen henkseleidenpaukuttelun kättäpidemmäksi.

        Jos luopuisimme kansakuntatasolla uskonnoista, niin lähtisi edes yksi ulottuvuus pois vallasta hurjien keinovalikoimasta pelotella ja tarvittaessa eliminoida meitä kurjia. Vai mitä?

        PS. En minä sinun uskoasi koita keikuttaa, mutta haluan sinun ymmärtävän tämän maailmankuvateollisuuden ulottuvuudet tästä toisestakin näkökulmasta, eli siitä missä ne katsotaan ihmiskunnalle ja ympäristölle turmiollisiksi taipumuksiksi.

        >PS. En minä sinun uskoasi koita keikuttaa, mutta haluan sinun ymmärtävän tämän maailmankuvateollisuuden ulottuvuudet tästä toisestakin näkökulmasta, <
        Niin minun usko riippu täysin,Jeesuksen varassa,ei mulla itselläni sitä ole,olen ihan tavallinen tallaa kuten muutkin.
        Seuraan kyllä mitä maaimassa tapahtuu ei ole vierasta,totta puhuen on menossa huonoon suuntaan,meidän uskovien oltava valveilla ei ole enään nukkumis aika.
        Herä teltävä muitakin unesta.


        khaosmonaut


    • ålli-å
    • Lesbo mies

      MIIITÄÄÄÄ!=?=!?!?!?!?!

    • Avioliitto on vain

      miehen ja naisen välinen asia. Jos ihminen sekaantuu seksuaalisesti eläimeen ei se voi olla avioliitto, ja jos homoutta tai lesboutta harjoitetaan ei se voi olla avioliitto.

      Jumala loi Aadamin mieheksi ja antoi naisen vaimoksi, tässä on avioliitto, ja lapset annetaan siunauksena suvunjatkamisessa.

      Aika kiero on avioliittonäkemys jos on kaksi miestä keskenään tai kolme miestä tai enemmän tai yksi nainen ja useampi mies. Raamatussa on kyllä sellainen poikkeus tässä yksi mies ja yksi nainen, että miehellä voi olla useampi vaimo yhtäaikaa mutta ei ole Jumalan tarkoitus kuten nähdään Aadamista ja Eevasta.

      Toivottavasti nyt ymmärrys avioliitosta selkenee monilla.

    • Homosuhteet ovat

      Jumalalle kauhistus ja haureussuhteet syntiä.

    • Tosi ymmärrettävää

      että tässä laittomuuden ja luopumuksen sukupolvessa ennen Herran päivää on ihmisille täysin kieroutuneet nämä seksuaaliasiat ja näinhän se oli ennen vedenpaisumusta myös ja maa täyttynyt väkivallalla, samoin Sodomassa miehet tahtoivat yhtyä Jumalan enkeleihin, jotka tulivat Lootin perheineen pelastamaan pois sieltä Sodomasta. Lootin vaimo ei totellut Jumalaa ja katsoi taaksensa ja muutui suolapatsaaksi sillä ei saanut katsoa taakseen. Ymmäretään nämä asiat ja Jeesus nimenomaan opetti meitä että opitaan Lootin vaimosta ja rakkaus on uskollisuutta Herraa ja omaa aviopuolisoa kohtaan myös. Avioliitto on miehen ja naisen välinen asia.

    • totta 1

      Kiven heittämisestä sen verran miten itse sen ymmärrän. Raamatusta puhuttaessa puhutaan Raamatun tulkinnasta jossa on pysyttävä totuudessa. Ehkä joku kokee totuudet kivien heittämiseksi mitä se ei ole.
      Tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni. jne.
      On tietenkin omia mielipiteitä ohi Raamatun joita minä kutsuisin kivien heittämiseksi ja on kaikenlaisia kiviä jotka kumpuaa ihmisten mielistä kun omat intressit ovat niin voimakkaat ajaakseen asiaansa.
      Lopetetaan kivien heitto ja heitellään rakkauden sanomia Jumalalle että ihmisille.

    • Maisalis

      Eivät homoavioliitot mitään syntiä ole, koska ei homous sinänsäkään ole mikään synti. Kyse on vain siitä miten Raamattua tulkitaan eri aikoina. Ja pitää muistaa, että kirkollinen avioliittokin tuli esim. Ruotsi-Suomessa pakolliseksi vasta 1730-luvun alussa. Avioliitto kirkollisena instituutiona ei siis ole mitenkään ikiaikainen. Maailman muuuttuessa myös kirkko muuttuu ja sen on muututtava. Tärkein asiahan myös kirkossa on lähimmäisenrakkaus ja armo.

    • 777

      Raamattu sanoo, ettei miesten kanssa makaavat peri taivasten valtakuntaa. Synti rikkoo ihmistä ja sillä on tuhoista seuraukset. Raamattu ei turhaan varoita siitä.

      • Raamattu on selkeä

        Itse asiassa kirkko on nyt siinä tilanteessa, jossa sokea taluttaa sokeaa.
        Meillä ei ole ane-oppia, mutta olemme hylänneet Jumalan Sanan ja korvanneet sen ihmisviisaudella ja väärällä pehmeydellä ja armolla, joka saarnaa korvasyyhyyn, eikä vaadi parannuksen tekoa synnistä.
        Missä viipyy tämän aikakauden Luther, joka rohkeasti julistaa synnin synniksi, ihmismielipiteistä välittämättä!
        Teesit seinään!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      629
      20583
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      103
      17356
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      393
      9610
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      106
      7874
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      24
      5307
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      235
      4724
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      135
      2513
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1575
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      115
      1520
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      39
      1330
    Aihe