Rumat meikit

pintaliitoväkeä

Miksi tietynlaiset ihmiset (pissikset, itsekeskeiset, ylimieliset, diivat ym) meikkaavat niin rumasti? Hirveät ylilyönnit mm. kulmakarvoissa. Katsetta korostetaan irtoripsillä. Huulet meikataan vaaleiksi. Täysin luonnoton ilmestys. Mikä on noin kovan pakkeloinnin pointti? Löytää joku yhtä pinnallinen mies?

7

213

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nohaa ..

      Jokaisella on omat syynsä meikata ja luonnollisuus tuskin on tavoitekaan. Omaan peilikuvaan myös tottuu, eikä sitä "näe" miltä näyttää muiden silmissä.

      Kuitenkin tällä aloituksella saat itsesi kuulostamaan sellaiselta ihmiseltä, joka valitsee seuransa ulkonäön perusteella.

    • ....

      Kun ei se yhteiskunta pyöri sillä tavalla, että on olemassa vaan yksi absoluuttinen "ruma" tai "kaunis". Vai oletko sitä mieltä, että joku meikkaa tarkoituksella rumasti? Kyllä se rumuus on sinun silmässäsi.

      Mikä on tällaisen muiden arvostelun pointti?

    • minustakin rumaa

      Olen aika samaa mieltä aloittajan kanssa, minustakin se on äärettömän ruman näköistä kun pakkeloidaan ja maalataan liikaa niitä kasvoja.

      Pahinta on se, että ajetaan kulmakarvat pois ja piirretään tilalle uudet.

      Tekoripsissä ei ole mitään moitittavaa, kunhan ei meikkaa niiden kanssa liikaa.

    • Whatahell?

      Ihminen on psyykkinen luomus.

      Monelle musiikki on enemmän kuin äänitetty leike.

      Itselleni se on psyykkinen jatkumo, jonka pohjalta tunteet lähtevät. Jonka pohjalta voit saada toiset ymmärtämään mitä tunnet, mutta myös muut ihmiset tuntemaan tunteesi. Sillä tavalla, mitä ketään muu ei näe.

      Samoin myös kuvataide. Piirrät siihen paperille mitä vain, se ei ole pelkkä piirros. Se on jotakin, mitä ihminen yrittää sinulle ikäänkuin kertoa. Arvata mitä se esittää ja pitää sisällään.

      Taiteenmuotoja on monia. Musiikki vaikuttaa tiettyjen gendrejen kuuntelijoihin, koska heille merkitsee tällainen musiikki elämää. He siis luonnostaan pitäen sitä kauniina, käyttäytyvät sille ominaisin piirtein. Tekevät sellaisen meikin, joka myöskin on taidetta. Eikä pelkkää pinnallisuutta. He saavat siitä psyykkisiä voimia ja avaavat tunnelukkonsa, menestyvät sen voiman avulla.

      Monet sanovat, että ihmiset tuomitsevat ulkomuodon perusteella. Kuitenkin aina meikkaavat ihmiset tuomitaan koska se yhdistetään pinnalliseen käyttäytymiseen.

      Ihmiset ovat sokeita, koska kuvittelevat kulmakarvojen ajelun olevan pelkkien tyhmien ihmisten tekoja. Tai koska he haluavat tehdä kasvoilleen, mitä sydän värittää.

      Liika on aina liikaa, kuka silti määrittelee liian?

      Olen mielelläni se ihminen, ketä meikkaa tummat silmät, sheivaa kulmakarvansa ja piirtää niiden päälle. Suoristaa mustat, pitkät ja raskaat hiuksensa ja heittää rotsin päälle, lähtee kävelemään iltakävelylle kuunnellen sitä musiikkia mitä rakastaa ja pystyy olemaan aito oma itsensä. Mielelläni sitten taas en haluaisi olla ihminen, ketä vain sen takia rajoittaa sieluaan, että on ns. samanlainen kuin muut ja sen turvin pääsee yhdessä arvostelemaan ihmisiä ja tulee kertomaan mikä on oikein ja mikä on väärin.

      Se on tasan oikein, jos sinä sitä tahdot ja jos sinä sen teet jos tunnet sen oikeaksi. Jos kuuntelisimme toisia ihmisiä, niin emme voisi koskaan elää yhteisössä yksilöinä.

      Monet ihmiset lähtevät tuomitsemaan vääristä kriteereistä, eli siis koska heidän mielestään siinä on jotakin väärää mutta eivät ymmärrä mitä, täytyyhän sen silloin olla väärin. Ja totta helkkarissa pinnallisuuttahan se on..

      Ihmisen ulkonäkö ei tee häntä pinnalliseksi, hänen käytöksensä tekee.

      Let it go.

      • Whatahell?

        Ja siksi toisekseen, moniko ajattelee että joka puolellamme on energiaa joka vaikuttaa miten toimimme? Miten sydämemme toimii?


    • meikki rumentaa

      Oikeasti meikki tekee vanhan näköiseksi. Kamala pakkelikerros peittää luonnollisen kauneuden. Iho kärsii jatkuvasta maalista naamalla.
      Miettikääs, onko järkeä laittaa esim. poskipunaa? Jos haluaa poskiin punahehkua, kannattaa juosta lenkki.
      Teininä olin kamala pakkelinaama. Luulin että se kaunisti minua. Pidin silmiäni kauheen rumina. Ikääntyneenä tajuan että asia on päinvastoin. Olen sinut itseni kanssa. Pääasia on terveys.

    • Whatahell?

      Samaa mieltä, että kaiken pääasia on terveys. Siitä faktasta ei päästä mihinkään, sillä ilman terveyttä emme voisi elää vapaasti ja tuntea itseämme yhtä onnellisiksi.

      Mielestäni ihmisten pitäisi vain juoda vettä, sekä koostaa terveellinen ruokavalio eikä lähteä pikaruokalaan vain pakkelit pintaan sipaisten, peittäen sen huonosti voivan ihon.

      Voit sanoa, että meikki on rumaa. Se on sinun oma näkökantasi, jonka sanot perjaatteessa pohjautuvan kokemukseen. Se voi olla sinun mielestäsi rumaa, niin voit ajatella myös joistakin artisteista, että heidän musiikkinsa on huonoa.

      Se kertoo minulle, että laitat koko potin pinoon ja osoitat sitä ja sanot sitä rumaksi. Sama, kun minä ottaisin artistin ja osoittaisin sen kaiken tuotannon olevan huonoa.


      Kyllä, monet ihmiset sanovat että meikin tulisi näyttää luonnolliselta. Kun mietitään sitä, että kuinka kusetusta sekin on, jos mies hämääntyy suoraan että siinä onkin luonnolliset kasvot? Esimerkiksi kosmeettisten tuotteiden poistoaine-mainoksissa nämä ''mallit'' eivät oikeasti pese kasvojaan.. Heillä on meikkiä naamassa koko ajan.. '' luonnollista '' ja monet miehet eivät sitä huomaakkaan.

      Kyllä meikin tulee näkyä siinä mielessä, että korostuu ne kauniimmat piirteet. Ja en nyt tarkoita pohoojaalaisittain tätä.

      Jokainen tekee, mitä haluaa.

      Ei ole vain yhtä maailmaa, jokaisella on omansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      1992
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1427
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1285
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      66
      1194
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      112
      1090
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1020
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe