Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

sanssi-kortti

sanssianssi

Mitä tämä sanssi-kortti tarkoittaa palkan suhteen.

Jos mene tuon kortin kanssa hakemana töitä ja saan paikan saanko iha normaalin tuntipalkan vai jonku jämä paskapalkan? Työnantaja ainakin saa rahaa, mutta saako työntekijä ja kuinka paljon??

8

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • chaos

      Menee niin, että työnantaja maksaa sinulle tehtävästä normaalia palkkaa ja työllistämistuki maksetaan työnantajalle.

      Esimerkki:

      Tehtävän palkka 2000
      Työllistämistuki 800
      Erotus 1200

      Sinä saat työnantajalta 2000
      Työkkärin osuus palkasta 800
      Työnantajan osuus palkasta 1200

      -> Työnantaja hyötyy sinun palkkaamisesta 800 eur/kk suhteessa henkilöön, joka ei ole oikeutettu työkkärin työllistämistukeen.

    • antilammas

      Tarkoittaa sitä, että valtio suostuu maksamaan veronmaksajien rahoilla työsi, koska työnantajat eivät nykyään eivät nykyään halua maksaa palkkaa.

    • Duunia4

      Taitaa olla ihan turhia kortteja, myös duunikortti. Ei tule työtä niin ei tule!

    • chaos

      Yksi kaverini työllistyi palkkatuen avulla jo 7 vuotta sitten konsulttitaloon, joka keikkuu nykyäänkin halutuimpien työpaikkojen listoilla.

      antilammas, työttömyys ja sen lieveilmiöt (syrjäytyminen, mahd. päihteiden käyttö, sosiaalietuudet ym.) tulee maksamaan yhteiskunnalle (veronmaksajille) paljon enemmän kuin palkkatuettu työllistäminen.

      Veikkaisin, että palkkatuki toimii parhaiten korkeakoulutetuilla työttömillä ja palkkatuettua työtä kannattaa omatoimisesti hakea sellaisista firmoista, joilla on mukavia kasvunäkymiä.

    • antilammas

      "antilammas, työttömyys ja sen lieveilmiöt (syrjäytyminen, mahd. päihteiden käyttö, sosiaalietuudet ym.) tulee maksamaan yhteiskunnalle (veronmaksajille) paljon enemmän kuin palkkatuettu työllistäminen. "

      Siis jossain yksiössä asuva juoppo ei nyt maksa paljon paskaakaan valtiolle Kaikki tuet mitä se juoppo saa, se myös käyttää ne ruokaan ja viinaan. Alkossa asioidessa kaikki menee takaisin valtiolle ja Suomessa vedetään muutenkin niin paljon veroa joka välistä, ettei se juoppo tule maksamaan yhteiskunnalle juuri mitään.

      Se, mikä yhteiskunnalle oikeasti kalliiksi on Sveitsin ja Cayman-saarten kaltaiset rahanpesulaitokset sekä tytäryhtiöt ja tarkoituksellinen velanotto, joilla ei muuta tarkoitusta kuin suojella suurpääomaa ja kiertää samalla veroa mahdollisimman paljon. Muutamat valtion kustamatat juopot ovat hyvin pieni menoerä tähän verrattuna.

    • chaos

      No juu, olen kyllä samaa mieltä mainitsemastasi siirtohinnoittelusta ja verosuunnittelusta. Suomessa menestyneitä firmoja on juuri nämä nimeltä mainitsemattomat big4 -yhtiöt, jotka konsultoivat yrityksiä toteuttamaan mainitsemiasi toimia laillisesti. Globaalisti. Se on paljon pois verotuloista.

      Alkoholin käytön seurauksena kuolee Suomessa paljon ihmisiä. Sen yksinäisen juopon hautauslulut maksetaan verorahoista. Ennen sitä tulee kaikki terveydenhuoltokulut ja alkoholin myötävaikutuksesta aiheutuneet sairaudet. Huumerikollisuus taas onkin asia erikseen ja siinä tulee kuvaan myös vankeinhoitolaitoksen kustannukset yhteiskunnalle.

      Jos ihminen työllistyy palkkatuella ja esim. vakituisen työpaikan ja uran, hän maksaa verotuloina tuon summan moninkertaisesti takaisin, ennen kuin siirtyy ajasta iäisyyteen. Palkatuettu maksaa tod. näk. myös autoveroa ja jonkin sortin omaisuusveroa omistuksesta riippuen. Se yksinäinen juoppo ei tule koskaan maksamaan yhteiskunnalle mitään takaisin mainitsemaasi alkoholiveroa lukuunottamatta, joka sekin menee miinukselle aiheutettujen kulujen takia. Se palkkatuettu typpi todennäköisesti kustantaa tämän yksinäisen juopon perjantaipullon.

    • antilammas

      "Huumerikollisuus taas onkin asia erikseen ja siinä tulee kuvaan myös vankeinhoitolaitoksen kustannukset yhteiskunnalle."

      Tämä nyt on seurausta typerästä lainsäädännöstä. Huumerikollisuus johtuu siitä, että huumeista on tehty laittomia. Muuta huumeet laillisiksi ja lasku pienee, huumeiden haitat vähentynvät huomattavasti ja niihin liittyvä väkivalta häviää vallan.

      Ne isot rahat joka tapauksessa liikkuvat muualla kuin tavallisen kansan taskuissa, joten valtion elinkelpoisuutta ei juurikaan pysty parantamaan toimenpiteillä, jotka kohdistuvat tavalliseen kansaan. Se tavallinen kansa kun on nykysysteemisessä riippuvainen suurpääomasta, joten ne toimenpiteet pitäisi kohdistaa suurpääomaan, jos haluaa tavallisen kansan asemaa paremmaksi.

    • Kuins

      Aika outoa kieltämätä onks tämä vähän niin kuin rahtarien jäsen kortti jolla saa edullisemmalla mukaan ollen polttoaineet, sekä purtavat ja juotavat normaali hinnasta. Kysymys myös siihen mitenkähän olisi euroopan sairasvakuutus kortti jos henkilö ja kelakorttejakin on kuvallisena ja kuvattomana ihmisille kehotettavissa? Kuinkakohan monessa paikassa mikäkin käy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe