mielipiteitä kiitos!

nyt tarvitaan

Elikkäs joo, miltä tämä kuulostaa olkopuolisen mielestä, kun tuli puheeksi millaiset haaveet naisellani on. Tai oikeastaan ilmoitti 3v seurustelun jälkeen, jossa oli paljon seksiä, harrastuksia ym yhteistä tekemistä (intressejä) joka muuttui haave puheiden jälkeen just päinvastaiseksi, eli ei enään mitään noista halua, vaan 5-7 lasta ja oma talo maalta jossa olisi puutarha ym pensaita mitä hoitaa.

Siihen haaveeseen ei kuulu yhteiset harrastukset tai mitään. Ei seksiä, kuin vain lisää lapsia tehdessä, ehkä hyvällä tuurilla joskus. Nainen haluais jäädä kokonaan äitiyslomalle ja kun se loppuisi niin siinä vaiheessa uusi lapsi. Haluaa siis että mies maksaisi pienestä palkasta talolyhennykset, lasten lelut ym kaikki kulut, koska töihin ei suostu menemään. Ehkä joskus jos joku palkkaisi muutamaksi kk lasten välillä.

Miehelle ei antaisi minkäänlaista huomiota. Tämä on hyvä esimerkki. Sanoi että jos olisi aamulla ennen lasten heräämistä vaikka 5min kahvittelu aikaa, niin mieluummin nukkuisi senkin ajan kuin tekisi oman kumppanin kanssa mitään. Kyselin useita juttuja joihin oli vastaus ettei edes yrittäisi minkäänlaista kontaktia miehensä kanssa, tekosyitä näytti löytyvän paljon. Ainoa mitä haluaa, on lastentekokone ja rahat mieheltä elättämiseen ym kuluihin, koska ei itsellä olisi varaa. Sanoi jopa että lapsilisillä voisi laskuja maksaa, huhhuh.

Naisellani on niin kova lapsikuume ettei muu ole aiheellista kuin olisi talo ja lapset jossa olla esim takkatulen ääressä. Olen sanonu ettei tämä ole mitenkään realistinen haave, mutta ei suostu kompromisseihin että oma kumppanikin huomioitaisi jollain tapaa suhteessa mukaan.

Kysyn tätä sen takia ihmisiltä jotta saisi vähän ulkopuolisten mielipiteitä siihen että naiseni tajuaisi ettei kukaan tälläiseen suostuisi ja miettisi vähän tarkemmin asioita. Erittäin hyvä suhde oli ennen tätä pommia. Kemiat toimi täydellisesti joka saralla ja ilman viinaa oli jokapäivä hauskaa ja seksi monipuolista ja sitäkin joka päivä lähestulkoon jollain tapaa 1-3tunnin edestä ainakin. Kyllä ainakin mielestäni hyvään perheeseen kuuluu myös vanhempien hyvinvointi ja suhteen ylläpito muullakin tavoin kuin vain maksajana ja lasten tekijänä. Toki siis olisin lasten kanssa samaan aikaan.

En ymmärrä mitä tapahtui. Viikonlopun aikana yhtä-äkkiä näin. Vielä suunniteltiin jatkavamme esim laskuvarjoilua ym ulkomaan matkailua ja moottoripyöäilyä ym muuta. Nyt ei mitään niistä halua, vaan vain lapsia ja talo mielellään maalta.

Teksti voi olla sekava, mut niin on omat tunteetkin tällä hetkellä.. Tämä kuulostaa siltä että haluaa 2 yh vanhempaa samassa taloudessa. Oli se tuossa sanonut että vois sitä toki joskus laittaa vaikka leffan pyörimään. Siis WTF.

Ikämme M32 ja N22. tämä on myös tuolla parisuhde palstalla, mutta tarvin ulkopuolisten kommenttia jos naiseni tajuais ettei tämä ole mahdollista ja saatais korjattua tämä suhde takasin raiteille mikäli enää onnistuu...

4

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hän taitaa

      olla ottamatta nyt vastuuta. Helppoahan se on heittäytyä koneeksi, joka synnyttää ja odottaa miehen tekevän kaiken muun puolestaan. Ei sovi semmoinen ei.

      Itse olen nainen, jolla on kaksi lasta. Kumpikin hoitaa lapset ja kumpikin käy töissä. Yhteispelillä tämä on sujunut paremmin kuin hyvin!

    • huono provo

      Hyvä provo ihanko suoraan joku sanoisi nuo asiat ettei aio antaa läheisyyttä tai aikoo asua sun elättinä, ettet nyt olis vain provo jolla purat negatiivista asennettasi naisiin, onhan noita miehissäkin yhtälailla. Pukataan nainen paksuksi ja hoidatetaan pari muksua, pidetään toista kun kotieläimenä ja petetään ja jätetään sitten jonkun "todellisen rakkauden" tähden, tuo kotieläin kun ei enää tuonutkaan tarpeeksi iloa vaikka työnsä tekikin.

      • ap....

        Ei ole provo millään tapaa. Siksi tämä juuri järkyttää! Nyt on uusia asioita ilmennyt eron alla, että on saanu jonkinlaisen hermoromahduksen ja on aivan sekaisin kaikesta. Apua ei suostu ottamaan vastaan ja haluaa erota jotta saa kokeilla yksin elämistä. Tää on mennyt ihan sekavaksi ja en ole kunnossa enää itsekään. Jotain on täytynyt napsahtaa.. Työstä, omasta kehosta, terveydestä ym on kertonut olevan ihan rikki ja myös henkisesti. Täs on nyt jotain muuta kyseessä pakko olla kuin tuo ensimmäinen kirjoittamani pätkä.


    • meitä on joka junaan

      Niin, 22-vuotias on vasta aikuisuutensa kynnyksellä ja etsii itseään... Ehkäpä naisesi pelkkää aikuistua ja oikeasti ottaa vastuuta elämästä, pelkää asikuisuuden vastuun vaatimuksia?

      Toinen vaihtoehto on, että hän onkin jollakin tapaa kyllästynyt pinnaliseen, matkustelun ja harrastusten täytttämään elämään ja nyt kurottelee kohti syvempiä arvoja?

      Ja vielä :Kyllä toki joku varakkaampi (jaj iäkkäämpi?) mies ottaisi tämän 22-vuotiaan naisen mieluusti tiluksilleen asumaan ja elättäisi hänet ja lapset mielellään...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe