Typerä nainen

Ei kostaja

"Kamalan paha olo" otsikko ja "Naiset, VAROKAA tätä peluria" otsikot ovat saman henkilön kirjoittamiaaivan selvästi, vaikka aloitustekstissä onkin joitakin eroja.

Sitä vain vastauksista ihmettelin että miten niin moni muu kuin aloittaja haukkuu tätä miestä, eihän hänessä ollut mielestäni mitään vikaa Eihän sitä ole pakko jatkaa seurustelua jos ei todella ole kiinnostunut olemaan vakituisessa suhteessa. Siis seurustelun voi lopettaa pikkuhiljaa tai vaikka kerralla olkoon seurustelu kestänyt sitten vaikka viikon tai viisi vuotta.
Sensijaan kyseenalaistan naisaloittajan mielenterveyden, kun jo normaalista seurustelun lopettamisesta johtuen haukkuu miestä pedoksi ja huijariksi ja suunnittelee kostoa.

9

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lottamari.

      Sitä kun ei tiedä onko kyseessä edes naisen aloittamat kirjoitukset vaan hyvin voi olla myöskin miehen täysin tuulesta temmatut kirjoitukset, joita hän satuilee täällä päivät pitkät, että saa juttuseuraa.

      • ap.

        Voihan tietenkin olla mieskin mutta jos tällaista kirjoittaa niin täytyy kai siinäkin tapauksessa olla jotain omakohtaista kokemusta takana. Jollei sitten ole pelkkä provo jolla saa keskustelua aikaan ja jotakin tekemistä sinne peräkammariin.


      • lottamari.
        ap. kirjoitti:

        Voihan tietenkin olla mieskin mutta jos tällaista kirjoittaa niin täytyy kai siinäkin tapauksessa olla jotain omakohtaista kokemusta takana. Jollei sitten ole pelkkä provo jolla saa keskustelua aikaan ja jotakin tekemistä sinne peräkammariin.

        Uskon, että nämä jutut on kaikki tuulesta temmattuja. Tiedän, että tyyppi lukee muiden tarinoita netistä ja kehittelee niistä sitten omia juttujaan tänne. Yksinäisyys ja normaalista elämästä vieraantuminen voi olla vaikea ongelma myös meille terveille, koska yritämme auttaa, mutta takana onkin vain nettipeluri, joka joko haluaa vain pitää hauskaa toisten kustannuksella tai on tosiaan vakeasti nettifiksoitunut ajatusmaailmaltaan, eikä normaali elämä onnistu.


      • ap.
        lottamari. kirjoitti:

        Uskon, että nämä jutut on kaikki tuulesta temmattuja. Tiedän, että tyyppi lukee muiden tarinoita netistä ja kehittelee niistä sitten omia juttujaan tänne. Yksinäisyys ja normaalista elämästä vieraantuminen voi olla vaikea ongelma myös meille terveille, koska yritämme auttaa, mutta takana onkin vain nettipeluri, joka joko haluaa vain pitää hauskaa toisten kustannuksella tai on tosiaan vakeasti nettifiksoitunut ajatusmaailmaltaan, eikä normaali elämä onnistu.

        Ainakin on saanut vastauksia, ja vielä enemmän niitä jotka kai ottavat tosissaan kuinka kauhea mies oli ja antavat kannustuksiakin...sairasta porukkaa.


    • reality nainen

      Naiset on taipuvaisia ryhmäajatteluun. Jos jotain on kohdeltu "huonosti" niin siinä on femakkoarmeija heti sen miesparan kimpussa.
      Sama jos mies käy vieraissa niin siinä on koko kaupungin naiset haukkumassa ja kivittämässä miestä. Mutta kukaan ei vahingossakaan kyseenalaista sitä naisen omaa roolia tilanteessa (pihtasiko, nalkuttiko, reissasiko liikaa... jne.)

      Vaikka todellisuudessa tässäkin on kyse siis ihan normaalista erotilanteesta, mä en ymmärrä mitä ihmeellistä siinä on jos joku ei vaan nappaa niin mitä hittoa sitä sit jäädään roikkumaan...
      Kyllä mulla ainakin on naisena sen verran pelisilmää, että osaan lukea miehen viesteistäkin jo et tullaanko tapaamaan uudestaan tai jos seurustelu katkeaa niin en mä roiku tai kerjää. Multa voi tulla viesti jouluna ja synttärinä mutta siinä kaikki.

      No mutta tää on vaan tällaisen tavallisen "jalat tiukasti maan pinnalla"-naisen kommenttia aiheeseen...

      • lottamari.

        Voit olla oikeassa. Helposti sitä kuunnellaan vaan sillä toisella korvalla ja kauhistellaan, mutta tarina voi olla aivan toisenlainen, kun toistakin osapuolta saataisiin kuulla. Naiset ovat tavallista herkempiä juoruille ja juoruilemaan, myös pahimpia toistensa selkäänpuukottajia ja toisilleen henkistä väkivaltaa ja kostamista harjoittavia.

        Miellyttääkseen miehiä naisen on oltava kiero ja juoni. Näitä taitoja nainen on luultavasti tarvinnut aikojen alusta taatakseen itselleen oikeanlaisen aseman miehensä silmissä. Toinen naaras on toiselle naaraalle vihollinen samoin kuin urokselle uros, kamppailu vaan käydään eri tasolla, naiset käyttävät henkistä väkivaltaa miehet taas fyysistä.


      • Reality man

        Mullakin silloin iloisina poikmiesaikoino oli moniakin suhteita jotka kestivät parista kuukaudesta yli vuoteenkin. Ei sitä varmasti tiedä miten sitä tulee viihtymään keskenään muutaman viikon tuntemisen perusteella. Joskus suhde vain paranee mitä kauemmin on yhdessä ja joskus taas oikeinkin hyvin alkanut suhde latistuu pikkuhiljaa.


    • Ikisinkku M

      Kuten jo toiseen niistä ketjuista vastasin niin tavallaan ymmärrän molempia mutta myötätunto on ehkä enemmän miehen puolella koska ei kuitenkaan ole tainnut vedättää uskottelemalla kaikenlaista ruususista yhteisestä tulevaisuudesta vaan nainen on vaan vetänyt omat virheelliset johtopäätöksensä. Sen vuoksi en harrasta esim. nettideittailua koska noiden ketjujen avaajan kaltaiset naiset pelottaa ihan oikeasti jo etukäteen. Voisi olla mukava rennosti tapailla jotakuta mutta kun tietää mihin se johtaa niin jotta ei aiheuttaisi pettymyksiä kenellekään on lienee sitten parempi suosiolla pysytellä sinkkuna.

      Niiden ketjujen avaajan kaltaiset naiset saattavat aluksi olla että ihan ok on tämä juttu ja riittää kun viihtyy yhdessä mutta pikkuhiljaa alkavat sitten nostamaan panoksia ja homma alkaa mennä painostavampaan suuntaan, pitää yhä tiuhempaan keskustella parisuhteen tilasta ja olla selkeitä päämääriä sensijaan että olisi vain mukavaa yhteistä aikaa ja kummallakin lusikat omissa laatikoissaan. Harmillista kun liiankin sitoutumishaluinen nainen sitten petyttyään siihen ettei kaikkia asioita kannata alkaa sekoittamaan saattaa muuttua etäiseksi ja vähän ehkä yrittää haastaa riitaakin jotta saisi miehen "syylliseksi" eroon vaikka se mies on pysynyt koko ajan samanlaisena ja nainen itse on lyhyessä ajassa muuttunut aika erilaiseksi kuin mitä oli tutustumisvaiheessa.

      • reality nainen

        Onneksi on olemassa myös naisia, jotka ymmärtää mitä tarkoittaa kun mies sanoo "ettei halua mitään vakavaa nyt"... se on kevyttä hengailua ja seksiä. Silloin nainenkin ymmärtää kääntää sen kiintymysvaihteen off-asentoon ja nauttia siitä hetkestä.
        Useinhan se mies varsin selvästi ja rehellisesti sanoo mitä on hakemassa ja mikä kiinnostaa, nainen vaan ei tuppaa kuulemaan niitä juttuja kun on ne vaaleanpunaiset korvatulpat korvissa. Elättelee toiveita, että "kyllä se muhun rakastuu..."

        Muakin naisena harmittaa välillä sellaset ripustautujamiehet, kyllä niitäkin on.
        Mun paras suhde oli yli viisi vuotta ja asuttiin koko ajan omissa asunnoissamme ja nähtiin sillon kun siltä tuntui. Rakastettiin toisiamme, eikä harrastettu muita suhteita. Mutta se suhde oli hyvä, koska ei tarvinnut nähdä toista 24/7, ei ehtinyt kyllästyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe