Blokkaustilastot

Mielenkiintone ilmiö

Olen nainen, en juurikaan ole kirjoitellut treffipalstalla, koska kiinnostavaa ei ole tullut vastaan. Silti minut on blokattu jo useasti. Itse olen blokannut miehen, jos toistamiseen tulee epäasiallisia viestejä ( ensimmäisen kerran jätän yleensä omaan arvoonsa) sit nää blokatut miehet, joilla usein on pluspaketti, koska laittavat randomina samaa viestiä useimmille naisille, blokkaavat myös minut. Olen myös tullut blokatuksi ihmisten taholta, jotka pommittavat viesteillä taukoamatta, enkä ole vastannut koska en ole ollut kiinnostunut. Miehiltä kyllä mielenkiintoinen ilmiö, minusta itsestäni ei blokkaustilastoni paljoa kerro vaikka rumalta näyttääkin. Ainuttakaan epäasiallista viestiä en ole laittanut.

22

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joskus treffaillut

      Älä kiinnitä blokkauksiin huomiota. Eivät ne mitään kerro.

      • minäkin joskus

        Toivon, että kertoo.

        Itse olen kohdannut selkeästi mieleltään häiriintyneitä miehiä, jotka ovat joko pelimiehiä ja/tai kirjoittavat törkeyksiä, kun saavat pakit. Näille olen laittanut blokkauksen, ettei tulisi enempää sontaa vietiboxiin ja siksi, että se olisi muille varoituksena häiriintyneestä tyypistä.


      • huilumies

        ylläpito voisi lisätä sinne tilaston kuinka monta ihmistä henkilö on blokannut.silloin blokkaukset vähenevät ja jos joku sitä paljon tekee niin huomaa,että sillä "viiraa"


      • Blokkaus

        En ole saanut yhtään härskiä tms. viestiä miehiltä, joten kiitos miehille :)!
        Blokkaan kuitenkin miehet, jotka ovat parisuhteessa, sillä varatun miehen kanssa en halua olla missään tekemisissä - mikä kyllä selviää profiilistani.


      • jdjdjfjf
        huilumies kirjoitti:

        ylläpito voisi lisätä sinne tilaston kuinka monta ihmistä henkilö on blokannut.silloin blokkaukset vähenevät ja jos joku sitä paljon tekee niin huomaa,että sillä "viiraa"

        Itse en edes laita viestiä naisellw jos on monen miehwn blokkaama. Eivät miehet blokkaa siksi ettei nainen vastaa, vaan siksi että sieltä tulee vittuilevaan sävyyn kirjoitettu paluuviesti.


    • mies........

      Minut on blogattu,monesti vaikka en ole muuta kuin lukenu jonkin profiilin läpi,enkä edes olis viestiäkään lähettänyt ollenkaan..ihan mielenkiinnolla luen profiileita..naisten...joillain on tapa tehdä se bloggaus...nettideittaus on perseestä muutenkin...

      • osaatko kirjaimet?

        Ai että naiset ovat kirjoittaneet sinusta blogin ihan vaan kun olet vieraillut heidän profiilissaan? Aikamoista.

        Blokkaus on yksi asia, mutta että oikein bloggaus. Ei uskoisi.


    • Sanokaa, miten ratkaisen tilanteen kun löysin hyvän ihmisen netin kautta, mutta en voinut lähettää kuin toisen sivuston kautta hänelle viestiä jonkunnäköisen blokkauksen takia? Blokkaus oli järjestelmän mukaan minun, vaikken ketään ole koskaan blokannut. Nyt tämä toinenkin järjestelmä petti, just kun kaikki alkoi menemään hyvin, koska minun viestit ei mene hänelle perille ja hänen viestit tulevat kyllä minulle läpi. On jo kysellyt jälkeenpäin mihin katosin, enkä voi millään tavalla vastata takaisin että se kirottu järjestelmä petti totaalisesti. Mikä neuvoksi?

      • Abc1239

        Tee toinen profiili tätä yhteydenottoa varten. Laita naisen ihannekumppanin kriteerit, sillä kirjoittaminen voi estyä, jos nainen on määritellyt tiukat rajat kuka saa kirjoittaa.


    • Kyllästynyt

      Sama homma, itsekkin olen lähinnä vain vastaillut aloitus viesteihin, niin silti on tullut lyhyenkin ajan sisällä useita blokkauksia ja uskon et suurin osa vielä sellaisiltä joille en ole koskaan sanonut mitään ja yhtään asiatonta vietiä en ole jättänyt. Kerran näin yhden joka blokkasi ilman mitään syytä, kun kysyin hänen keskustelun aloitettuaan ja muutaman viestin jälkeen kuvaa ja kerroin ettei minulla ole facebookkia.

      Sellaisen ilmiön olen huomannut, että ihmiset myös vain katoavat ja poistavat profiilinsa vaikka olisikin jo jonkin aikaa vaikka ihan vain kaverina kirjoiteltu. Itselleni kävi näin, kun kerroin yhdestä tilanteestani vähän mistä mies kysyi ja sanoin et voin kertoo tarkemmin jos vain sopii ja hänelle sopi. Sitten kerroin ja näin hänen käyneen sivulla useita kertoja eikä hän vastannut mitään ja lopulta vain katosi sanaakaan sanomatta poistamalla profiilin. Kirjoiteltiin siis alusta asti ihan kaveri mielessä, koska tein selväksi etten ole kaveria enempää kiinnostunut hänestä, mutta muuten juttu kaverina luisti siihen asti kunnes tämä henkilö törkeästi sanaakaan sanomatta katosi, juuri silloin kun olisin tarvinnut neuvoa ja näkemystä hankalaan tilanteeseeni.

      • helppo selitys

        Mies oli arvatenkin treffipalstalla etsimässä jotain enemmän kuin kavereita. Samalla kuin lähettelitte kaveriviestejä, mies löysi treffiseuraa, joko netistä tai sitten live-elämästä. Miksi hänen olisi pitänyt jatkaa sinun kanssa viestittelyä kun kerran homma ei olisi edennyt yhtään minnekään?


      • Reilua peliä kehiinN

        "tein selväksi etten ole kaveria enempää kiinnostunut hänestä, mutta muuten juttu kaverina luisti siihen asti kunnes tämä henkilö törkeästi sanaakaan sanomatta katosi"

        Et kai voi puhua "törkeästä" katoamisesta, koska vain kaverina häntä lieassa pidit.
        Onko niin, että haluat vain roikottaa mahdollisimman monta miestä löysässä hirressä ja sitten, jos et unelmiesi miestä saa, sulle kelpaisi sitten nämä kaveritkin?

        Päästä suosiolla miehet vapauteen, jos et kerran ole kiinnostunut miehestä muutoin kuin roikottamalla vara-vara-paikalla!


    • se on loppu nyt

      Minut on useasti blokattu silloinkin, kun ovat vain käyneet katsomassa profiiliani. En siis itse ole ehtinyt vierailla blokkaajien profiilissa ollenkaan.
      Varsinkin ulkomaalaiset ovat hassuja noiden blokkausten kanssa, ilmeisesti luulevat, että pitää blokata, jos ei ole kiinnostusta, että pelkkä seuraavaan profiiliin siirtyminen ei vielä riitä :D

      Eipä siinä mitään, olen nyt alta kolme viikkoa ollut nettideitissä ja seuraavaksi tästä siirryn poistamaan profiilini enkä palaa enää ikinä tuonne miesten lastentarhaan, jossa vain kiusaavat ja vedättävät naisia.

      Siis hyi hitto miten ala-arvoista touhua tuollainen nettideitti on, en alennu enää pelleksi.

      Pitäisiköhän käydä blokkaamassa kaikki miehet illan viihdykkeeksi ;D

    • blokattuna

      Mulla on sama fiilis. Miehet blokkaavat mielestäni vain kostaakseen sen, ettei halua jutella heidän kanssaan enempää tai ei suostu tapaamiseen. Olen saanut 2 blokkausta, enkä voi tajuta sitä miksi, koska en häiriköi ketään vaan itse en ole edes ehtinyt ottamaan keneenkään yhteytttä, kun miehet on ottaneet minuun.

      Ja kaikille olen vastannut ihan ystävällisesti ja moikannut.

    • Hei siskot :)

      Kertokaa nyt ihmeessä uudelle/uusille treffailijalle/joille, mistä tiedätte, että teidät on blokattu?
      Pitääkö olla maksava jäsen, että näkee blokkaukset ja tykkäykset (suosikki)?

      • blokattuna

        Ei tartte maksaa. Näet omasta profiilistasi kentän "tilastot" alta nää tiedot.


      • Hei siskot :)
        blokattuna kirjoitti:

        Ei tartte maksaa. Näet omasta profiilistasi kentän "tilastot" alta nää tiedot.

        Kiitos vastauksestasi :)


      • Väärä vastaus
        blokattuna kirjoitti:

        Ei tartte maksaa. Näet omasta profiilistasi kentän "tilastot" alta nää tiedot.

        Siellä kyllä näkyvät vain ja ainoastaan omat blokkauksesi - ei muiden sinuun kohdistuvat!


      • antipersu
        Väärä vastaus kirjoitti:

        Siellä kyllä näkyvät vain ja ainoastaan omat blokkauksesi - ei muiden sinuun kohdistuvat!

        Höpö höpö- itse olen "8 käyttäjän blokkaama". Itse en ole blokannut ketään. Minut blokanneet näen viesteistä, joita olen saanut -jos en ole heti vastannut, ja palaan katsomaan ko. miehen viestiä, tekstinsä alla lukee, että ko. henkilö on blokannut minut. Hehee, lähinnä naurattaa moinen käytös. Mitä enemmän saan katkeruusblokkauksia, sitä parempi. Jos ihmisten tapa kostaa on noin lapsellinen, saa ollakin. Onneksi vain fiksut jäävät sitten jäljelle...


      • Oikea vastaus on
        Väärä vastaus kirjoitti:

        Siellä kyllä näkyvät vain ja ainoastaan omat blokkauksesi - ei muiden sinuun kohdistuvat!

        Nimimerkki "Väärä vastaus". Et hallitse suomen kielen kielioppia?

        MInulla lukee "2 käyttäjän blokkaama". Eli tarkoittaa ihan selevällä suomen kielellä että kaksi käyttäjää on blokannut - minut.

        Jos olisin itse blokannut, lukisi ehkä "käyttäjä blokannut 2"?

        Huolestuttavaa tämä suomen kielen ymmärryksen taso nykyään. Ei riitä, ettei osata kirjoittaa, mutta että ei edes ymmärretä yksinkertaista syntaksia.


    • jepapppaaa

      Ei se blokkaus välttämättä tarkoita muuta, kuin ettei kyseinen henkilö halua nähdä profiiliasi joka kerta, kun sivustolla seikkailee. Ei siis mitään henkilökohtaista. =)

    • karpulekovzski

      Ruma?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      189
      2188
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2012
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      161
      1776
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      156
      1662
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      12
      1239
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      13
      1164
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1158
    Aihe