toivoisin että sairastuisin vaikka anoreksiaan tai bulimiaan !!!

fatness

Olen 18v, nuori nainen. Olen 167 cm pitkä ja painan 85, 5kg, eli olen selvästi ylipainoinen. Haluaisin päästä tavoite painooni, ja pudottaa 20kg. Olen yrittänyt laihduttaa nutraamalla ,käymällä tanssitunneilla tai kuntoilemalla silloin tälloin. Aluksi kaikki onkin sujunut hyvin ja olen onnistunut pudottamaan edes pari kiloa, mutta sitten olenkin taas repsahtanut mässäilemään ja päätynyt sohvaperunaksi. Tuntuu etta kaikki laihdutusmenetelmät on jo kokeiltu joten olen päättänyt siis olla yksinkertaisesti syömättä , mutta miten on ?‎ Onko mahdollista laihtua 1kg paivassa, jos olen syömättä?‎ Ja jos olen syömättä , mutta liikun kuitenkin samalla, niin laihdunko enemmän ?‎ Haluan laihtua mahdollisimman nopeasti kesää varten, viis veissaan terveysriskeistä tai vaaroista ! HALUAN VAIN OLLA LAIHA JA NOPEASTI!!!!!!!

7

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enliity

      Mee hoitoon. Ei millään pahalla siis. Psykologin juttusille siitä.

    • marmelaadi87

      Jos olet laihduttanut väärin, siis vaikka syönyt liian vähän ja siksi aina epäonnistut? Edellinen kirjoittaja on sinällään oikeassa, ei kukaan halua sairastua anoreksiaan joten pitäisikö sinun jutella ammattilaiselle? Ja et halunnut terveyspuheita, mutta tuolla tavalla menetät lihaksesi ja sitten jos lihot takaisin, tulos on aika surkea. Laiha läski ei ole kaunista :( Mutta jos kerron vähän omasta jutustani, minä olin kauhea tunnesyöppö tai halusin syödä koko ajan ja olin aina nälkäinen. Mutta kun tajusin jättää liiallisen kaloreiden laskemisen, niin alkoi onnistumaan. Syön periaatteessa 2000 kcal, mutta liikun päivittäin. Kun saa syödä tarpeeksi, ei tule himoja. Tällä tyylillä laihtuu , tosin hitaastim mutta niinhän se on parempi. Yleensä pyrin pitämään yhden paastopäivän viikossa, painonpudotuksen mutta etenkin terveyden kannalta. Tsemppiä, voithan ottaa personal trainerin joka auttaa. Mutta fakta on että laihtuu kun syö terveellisesti ja liikkuu.Yksinkertaista mutta joskus niin vaikeaa. Ja voithan koittaa olisiko karppaus sinun juttusi!!

      • läsk

        No jos ei ole itsekuria niin ei voi laihtua. Aloita vaikka tälleen: aamulla ja illalla ja välipalalla hedelmä tai 1 ruisleipä, lounaalla ja päivällisellä 1 dl ruokaa.
        Lisäksi väh. 5 km lenkki joka päivä lisäksi 3 kertaa viikossa kuntosali ja uinti. Sitten kun oot tottunut noihin määriin ruokaa Puolita määrä! Jos noudatat tätä niin laihdut 999,9 % varmasti. Ja et halua mitään .syömishäiriötä!!


    • lepeydellä

      Hei. Tärkeintä on että olet iloinen ja tasapainoinen itsesi kanssa. Ota todesta se mitä tunnet ja ajattelet. Hae siihen apua, puhu puhu ja puhu. Tee asioita mitkä auttaa sinua hyväksymään itsesi. Puhu itsestäsi hyvää. Hyväksynnän ja rakastetuksi tulemisen tarve on jokaisella ihmisellä iso ja tärkeä asia. Tee työtä enenmmän tunteittesi jaajatustesi kanssa kuin caloreitten tai tiukan itse kurin kanssa. Selvitä itsellesi miksi mässäilet ja syöt liikaa. Haluat olla normaali :) syö normaalisti, terveellisesti. jätä makea pois lisää kasviksia ja hedelmiä. Etsi
      Liikunta harrastus josta nautit. Tasapainoisen liikunta ja ruokavalio tuo pysyviä tuloksia. Opettele rakastamaan itseäsi - siinä sinulle ihana haaste. Siinä myös pohja tuleville ihmissuhteillesi, kuinka rakastat itseäsi - rakastat toisia. Itserakkaudesta en puhu, se on ihan toinen juttu. SINÄ OLET KAUNIS JA IHANA

    • totuus vapauttaa

      OIKOTIETÄ ONNEEN EI OLE.
      Tee loppu elämän ruokailu tottumus muutoksia. Muuten löydät jojo ilmiön - eli lihot laihdut lihot laihdut. Siitä seuraa syyllisyys ja epäonnistumis kokemuksia. Jos asut kotona vanhempiesi kanssa haasta heidät ruokaremonttiin. Älä ota rahaa mukaan missä voisit ostaa makeaa. Pyydä vanhenpiasi auttamaan sinua mässäilyn lopettamisessa. Siirry ensin mässäilemään terveellistä ja sitten pikkuhiljaa pyri lopettamaan se. Hiljaa hyvä tulee !
      Lopeta lopeta heti alkuunsa sairaus haaveet. Jos tilanteesi tuntuu nyt vaikealta niin eiköhän näissä haasteissa ole riittämiin. Et kaipaa lapsettomuutta tai hormooni häiriöitä ja muita jälkisairauksia mitä syömis häiriöistä tulee.

    • Mahdollisuus hyvään

      Uskotko että ihminen voi laihtua viidessä minuutissa niin että housut meinaa tippua?

      Jos kiinnostaa tutki Daivid Herzogin elämää. Suomessakin oli pika laihtumisia kun hän kävi täällä :)

      Tv7 - ohjelma arkisto - ylilunnollista - jakso 29 ja muutkinjaksot jotka on Daividin.

    • Now or never?

      Sinä se olet ketä sinne sohvaan juurautuu, kohtaa ensin se karu totuus niinkuin itsekin olen monen asian suhteen tehnyt. Sen uskottuasi kaikki helpottuu ja ymmärrät lopettaa sen.

      Älä tee sitä, yksinkertaista? Kyllä. Koska sinä tiedostat kokoajan mihin pyrit, mitä olet tekemässä ja pääsetkö tätä kautta siihen pisteeseen johon halusit.

      Nyt lopetetaan tekosyyt. Niillä ei ole mitään tekemistä ymmärryksen kanssa. En siis vastaanota kirjoitusmuodossa vastaukseksi: '' Ei se ole niin helppoa. '' tai: '' Niinhän sä sanot, hyvä sun on sanoa. '' Koska sillä ei ole mitään tekemistä edelleen sen kanssa, etten ymmärtäisi sinua. Etenkin tuo -Hyvä sun on sanoa- on legendaarinen huono kaksoissidosyritys, joka joskus toimi joillekin, miksi minun olisi ''hyvä sanoa''? Olen toiminut kyseisen kaavan mukaan pitkälti sekä tehnyt mitä haluan saavuttaa. Rääkännyt itseni ylös, tehnyt venytykset, laittanut napit korville ja mennyt ulos tekemään sen mikä minun on määrä tehdä, aivan niinkuin muutkin. Keskitä mielesi johonkin muuhun, vaikka musiikin rytmeihin ja ajattele tanssivasi ja osuvasi jokaiseen instrumentaaliseen vaihdokseen, kuin tanssien askelta vaihtaessa ja pian huomaat rakastavasi sitä hyvää kipua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5500
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3517
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1642
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1604
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1058
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe