Aihe

MItä nurmijärveläistä rakennusliikettä ETTE suosittelisi

handyman1

Ja sitten myös toisinpäin eli mitä rakennusliikettä voisitte suositella? Taloprojekti käynnistyy vuoden sisällä.

12

814

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tyytyväinen

   Suosittelen Hairakia.

  • vittuuntunut

   Joo, ei ainakaan kalusteasentajia jostain paikallisesta, jota meille mainostettiin. Kaikki tulee maanantaisin krapulassa töihin ja sitten ei tavaraa kuulema saa ajoissa, vaikka ovat toisessa paikassa samaan aikaan töissä. Kusetusta, meillä keittiökaapit oli niin huonosti asennettu, että ovet irtosivat, ja kylppärin kaakeli irtosivat, kun ei ollu tarpeeksi laitettu ainetta alle. Samoin silikoonit lähti irti osasta seinää. Paskaa. JA ei ollu heidän vika!!!Siellä tuntuu olevan työnjohtaja aika vittumainen tyyppi, vaikka muuta esittää. Varokaa näitä. En laita nimeä, mutta autojakin siellä fiksataan.

  • Hotuluft.

   Iv-firmoista suosittelen Hotuluftia. Kj-ilmastointia en.

   • epätietoinen2014

    Miksi et suosittele Kj-ilmastointia?


  • tervetuloa

   Käypä markkinoilla kysymässä

   LAUANTAINA 12.4.
   http://jussiniinisto.fi/wp-content/uploads/2014/04/Hyvinkää.jpg

   HYVINKÄÄN SUURMARKKINAT
   TAPAA LIVENÄ

   Arja Juvonen kello 11-13
   Johanna Jurva kello 11-12
   Jussi Niinistö klo 11-12

   http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/68115-kansanedustajien-vierailusta-tuli-floppi-vaikea-ymmartaa

   Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö (ps.) ja puolustuksen parlamentaarisen selvitysryhmän puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.) ihmettelevät, miksi selvitysryhmän jäsenten osallistuminen tärkeisiin tilaisuuksiin on niin heikkoa. Eiliseen tilaisuuteen osallistui 20-henkisestä työryhmästä vain viisi.

   Niinistön mukaan tietyt ihmiset ja poliittiset ryhmät esittävät suurella suulla mielipiteitä Suomen puolustuksen tilasta, vaikka eivät osallistu puolustusvoimien järjestämiin tiedotustilaisuuksiin, jotka on heitä varten järjestetty.

   –Sitä pidän hyvin erikoisena. Vaikea ymmärtää, Niinistö sanoo Uudelle Suomelle.

   Niinistö korostaa, että selvitysryhmän jäsenillä on varajäsenet, jotka voivat osallistua tilaisuuksiin, jos jäsen ei pääse.
   Syytöksen esittänyt Jussi Niinistö ei halua osoittaa sormella mitään puoluetta tai kansanedustajaa.
   –Voit arvata, mitkä ovat ne puolustusnihilistisimmät ryhmät Suomen eduskunnassa, Niinistö sanoo.
   Työryhmä on tutustunut maa-, ilma- ja merivoimiin eri kohteissa. Eilen maanantaina ryhmä vieraili merivoimien varuskunnassa Upinniemessä.

  • Isännöitsijä32

   R-Center on ihan huonoimasta päästä mitä tiedän!

  • Liianpieniasiakas

   En suosittele enää Hairakia.. jätti odottamaan tarjousta jota ei koskaan tullut vaikka oli sen pariin kertaan luvannut.

  • pettynyt123

   JJJ Rakennusta en suosittele. Kysyttäessä yrityksen työntekijöiden kansallisuutta, vastaus oli: käytämme ainoastaan suomalainen koska mieheni ei osaa kieliä. Vielä erikseen kiellettiin ehdottomasti virolaisten työntekijöiden palkkaus. Todellisuudessa rivitalon työmaalla melkein kaikki oli "Etelä-Helsingistä ja työn jälki sen mukaista.

  • tytyttyty

   En mitään suomalaista rakennusfirmaa suosittelisi kenellekään. Psykopaattijohtajat palkkaavat paikkakunnan tyhmimmät tottelijat töihin huijattaviksi, päälle ilmaismiehet oppilaitoksista ja vielä virosta halvalla viinakauppiaita. Ei näillä ole motivaatio ja/tai taidot kohillaan.

   Hyviä tekijöitä eivät uskalla palkata kun voisivat saada rakennustöissä nimeä ja perustaa vuoden päästä kilpailevan firman. Surkuhupaisaa touhua ollut rakentaminen jo aika monta vuotta putkeen.

   • Herttet

    Työttömyyskortistosta miehet suoraan tontille itse palkattuna. Ei ole vaikeata maksaa nykyään palkkoja www.palkka.fi. Miehet ovat motivoituneempia kun ei ole välistävetäjä kiusaamassa ja hinta on halvempi kun siihen ei sisälly kassaneitien somistuskuluja.


  • Soppa123

   Hairak Oy:tä ei voi suositella kyllä ollenkaan. Todella tympeä palvelu ja eivät ota vastuuta mistään.

  • valmistatuleeko

   Aloituksesta 4 vuotta. Joko talo on valmis?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   192
   14322
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   133
   12208
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   567
   8531
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5596
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   301
   4988