Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jäädä limanuljaskalle kakkoseksi

Menelaus

Seurustelin naisen kanssa 5 vuotta, kunnes eräs setä astui naiseni elämään. Nainen kertoi miehestä ja kuinka tämä yritti vokotella häntä sähköpostiviestein. Mies ei naisen sanojen mukaan lopettanut millään, vaikka hän kertoi seurustelevansa. Tästä huolimatta limanuljaska antoi ymmärtää, että hänen motiivinsa ovat täysin viattomat ja jatkoi naisen pyytelyä milloin mihinkin.

Varoitin naistani tästä limanuljaskasta juurikin tällä termillä, koska pitää olla aika kieroutunut yksilö, että tavoittelee varattua naista. Tämänlainen käytös kielii alhaisesta moraalista ja kunniattomuudesta, mutta naista tämänlaiset seikat eivät näytä häiritsevän. Jälkiviisaana on helppo todeta, että mies on myös valehtelija, koska hänen motiivinsa eivät olleet viattomat. Naista tämänlaiset luonteenpiirteet eivät häirinneet vaan hän vaihtoi minut lennosta tähän sankariin. Tämän lisäksi epäilen naisen maanneen tämän miehen kanssa jo seurusteluaikanamme, koska hänelle alkoi tulla "yöllisiä menoja".

Kai naiseni kuvitteli olevansa jokin Salainen Agentti 006,9. Hän kuvitteli voivansa syöttää minulle pajunköyttä suhteemme päättymisen johtuvan "luonnollisista syistä", mutta epäilin heti tätä limanuljaskaa ja nainen sen myönsikin. Nainen ei kuitenkaan ole myöntänyt pettäneensä minua, koska hän tietää, että miten se vain lisäisi vitutustani koko tilannetta kohtaan, mutta molemmat tiedämme, että minä tiedän.

Kaikesta huolimatta toivon entiselle tyttöystävälleni kaikkea hyvää, mutta olisin toivonut suhteemme päättyvän muuhun kuin seitsemään tikarin iskuun selässäni. Kirjoituksesta voisi luulla, että entinen tyttöystäväni on mätäpaise ihmisenä, mutta ei hän sitä ollut. Hän oli hyvä minulle, parempi kuin olisin ansainnut. Mikä itse asiassa lisää vitutustani, koska hän on nyt kaikkea sitä tälle limanuljaskalle ja väistämättä tunteeni tätä limanuljaskaa kohtaan heijastuvat entisen tyttöystäväni päälle, koska hänen petoksensa palkitsee tämän limanuljaskan.

Tulee mieleen elokuva nimeltä Troija. Elokuvassa komeljanttari Prinssi Paris kellistelee muiden miehien naisia kuin pölkyltä vaan. Kohtaus todellakin kiteyttää kohtaloni tässä elämän sairaassa näytelmässä. Moraaliton puppeprinssi Paris ryövää naisen Menelaukselta, nainen itkeskelee tilannetta parvekkeella ja miekkakin löytyy sen vääryyttä kokeneen miehen sydämestä, kun puppeprinssi saa jatkaa muiden naisten seivästelyä.

http://www.youtube.com/watch?v=eS9kqq6PNnQ

Toivon entiselle tyttöystävälleni onnellista elämää, mutta epäilen suuresti, että tämä limanuljaska olisi se, joka sen hänelle kykenisi tarjoamaan. Pelkään pahoin ettei tämä tarina pääty niin kuin elokuvissa, limanuljaska vain lisää entisen tyttöystäni ongelmia entisestään. Limanuljaska jättää taakseen murtuneita naisia ja vittuuntuneita miehiä, joiden vitutuksen pääasiallinen lähde on limanuljaskan piittaamattomuus muiden ihmisten tunteita kohtaan.

5

454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jepulis jee

      Tuo oli kyllä paras teksti tällä palstalla pitkään aikaan.
      Mutta muista että parempaan on myös moni jätetty vaihtanut -- ja tanssinut onnesta cotton-eye-joeta kun on tajunnut hyvän säkänsä vaikka aluksi potutti.

      http://youtu.be/mOYZaiDZ7BM

    • Tulee katumaan

      Ja tiedoksi, nämä limanuljaskan ottaneet naiset katuvat aina myöhemmin, monet loppuelämänsä, kun jättivät hyvän miehen ja saivat juopon, pelurin, riippuvaisen pettäjän ja sen myötä riitaisan kodin ja lapsilleen ei-luotettavan isän. Onnea jatkoon, tulet pärjäämään, kunhan suret ensin, ja löydät uuden, rehellisen naisen.

      • kunpa olisit vääräss

        Täysin epäilemättä joskaan ei kukaan täysjärkinen sellaista rakkaalleen toivo..Erottu tai ei mutta rakas silti.


      • asddfasfdas
        kunpa olisit vääräss kirjoitti:

        Täysin epäilemättä joskaan ei kukaan täysjärkinen sellaista rakkaalleen toivo..Erottu tai ei mutta rakas silti.

        Tyypin täytyy olla vähän kiero kun varattuja jahtaa ja ei ainakaan minun korvaan kuulosta hyvän miehen ominaisuudelta. Voihan sitä kuvitella, että oli rakkautta ensisilmäyksellä, mutta taitaa olla harvinaisia tuollaset silmäykset.


    • Puppeprinssi

      Pitäkää hyvää huolta muijistanne, niin ne eivät ole niin vain vietävissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe