Suomi24 Treffit kangertelee..

Niin tämä niin paljon mainostettu Suomi24 treffit tuntuu olevan muuttunut täysin vain profiilien arkistoksi, viestien lähettely takkuaa, vastaukset tulevat yleensä 2-3 viikon jälkeen, ei olla aktiivisesti sivulla vaikka profiili onkin olemassa, sitten on nämä profiilit jotka vuodesta toiseen roikkuvat siellä, tuskin edes etsivät ketään.

Eli ylläpidolle ehdotus, kehittäkää jonkinlainen systeemi tuohon treffeihin että jos ei ole esim 2 viikkoon kirjautunut palveluun niin profiili poistuu automaattisesti ja siten seuran etsijä joutuu laatimaan uuden profiilin jos mielii seuraa hakea.

Tällä vältyttäisiin siltä hankaluudelta joka treffeissä on, eli siellä roikkuu satoja profiileja joissa tuskin edes käyty aikoihin..

Niin ja kuvapakko jokaisen profiiliin, kyllä jokaisen luulis sen verran panostavan seuranhakuun että viitsii edes oman kuvansa laittaa niin toinen tietää kenen kanssa keskustelee.

5

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jep jep

      2 viikon jälkeen poisto ei ole hyvä idea, liian nopeaa. Kohtalainen ulkomaan matkakin voisi jo johtaa poistoon. 1-2kk olisi sopiva. Jos siinä ajassa ei kiinnosta enää sivustolle kirjautua, niin profiili joutaa bittiavaruuteen.

      Kuvan pakollisuus kanssa huono idea, miksi pitäisi olla kuva. Ennemmin kotikaupunki-tieto pakolliseksi.

    • KuvatonProfiili

      Samaa mieltä ensimmäisestä, profiilit roskiin nopeammin. Kuvapakkoa en kannata, monella on ihan hyviä syitä jättää kuvansa julkaisematta. Ellei kuvattomat profiilit miellytä siellä on tätä nykyäkin yksinkertainen rasti-ruutuun tehtävä jolla ne saa pois silmistä.

    • Ite olen miettinyt semmosta systeemiä että vastaaminen esim. olis pakollista. Siis sillä tavalla että olisi tehtävä valinta että vastaako viestiin normaalisti johon on tekstiä kirjoitettava tai sitten olisi punainen ruksi josta lähtisi automaattiviesti toiselle ettei kiinnosta ja samalla siitä kyseisestä profiilista ei voisi enää laittaa viestejä kun on kerran vastaanottaja laittanut ei kiitoksen.

      Lisäksi vielä että muihin viesteihin ei voisi vastata ennen kuin on tehnyt päätöksen uuden saadun viestin osalta. Tietenkin niille joille on jo aiemmin vastannut niin voisi vastata vaikka ei uuteen viestiin tekisi mitään päätöstä. Mutta noissakin vastaamattomissa viesteissä olisi aikaraja että siitä hetkestä kun on kirjautunut niin vuorokausi olisi aikaa päättää vastaako vai ei, muuten lähtisi automaattiviesti että ei kiitos samoin kuin ei päätöksen tehdessä.

      Se että toimisiko tuommonen systeemi niin osin kyllä ja osin ei. En oo kylläkään nähnyt missään moista systeemiä vielä :) Joten toimivuus on puhdasta spekulointia.

      • hm hm...

        Kannatan. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta ja sillä hyvä, ja olisi helpottavaa kun tietäisi että ei tarvitse itse tehdä missään vaiheessa päätöstä että iskenkö nyt "ilkeästi" jonkun perässä hiihtelevän tyypin blokkiin, kun se blokkaantuminen tapahtuisi automaattisesti punaisesta ruksista.

        Joskus toisaalta on vähän kiikunkaakun olo. Ehkä pitäisi olla sellainen "en tiedä ja ottiatuota" -tyypin värivalo myös. Siitä toinen tietäisi että voi kokeilla jos haluaa, mutta mitään salamarakkautta ei ole luvassa?


    • hakutoiminnot

      Kun teet haun, laita rasti kohtaan "Näytä ainoastaan" --> "Viimeisen 2 viikon aikana kirjautuneet".

      Ei ole ongelmaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maanantai päivää

      On tää yhdenlainen paikka... No huomenta nyt kuitenkin. 🐺❤️🖤🫤☕
      Ikävä
      197
      3174
    2. Pelkään sua.

      Ja haluan ihan älyttömästi. Voiko näin kirjoittaa naiselle.
      Ikävä
      117
      1839
    3. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      91
      1396
    4. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      194
      1278
    5. En mä mies tiedä

      Missä mennään, mitä me toisillemme ollaan. Pyörit mielessä, mutta kuitenkin pelkään jotain. Pelkään myös sitä, että olin
      Ikävä
      28
      1040
    6. Huomenna taitaa

      Päästä selvittelee ja kyselee vähän asiota. Sun verisukulaisten kanssa🤣 naiselle
      Ikävä
      18
      1033
    7. Jokos olet nainen

      Päässyt sinuiksi tämän palstan kanssa ja huomannut miten turhaa tänne on mitään kirjoitella. Yhteys meillä kyllä löytyy
      Ikävä
      95
      995
    8. Menikö sulla

      Jutut liian pitkälle?
      Ikävä
      45
      975
    9. Rehellisesti vieläkö toivot

      Että löydämme yhteyden uudelleen välillemme vai onko nykyinen tilanne hyvä? Tietäisitpä kuinka paljon olen kaivannut sin
      Ikävä
      44
      970
    10. Okei, mä ymmärrän...

      Et halua mitään. Mutta mikä juttu tää oli? Sun taholta? 49 vuotiaalle.
      Ikävä
      11
      952
    Aihe