Ei kesätöitä tälläkään kertaa (?)

Poju17vv

Näyttää pahasti siltä että ei tule kesätöitä tällekään kesälle, olen laittanut 3 eri firmaan s-postitse aika pitkän kertomuksen itsestäni ja työkokemuksistani, 2 kuukautta sitten(ylläri vastausta ei ole kuulunut), työkokemuksesta niin olen kyllä vain ollut kerran kesätöissä kunnan hommissa 2 vuotta sitten. ja no tet paikkoja en ole laittanut mutta toppi paikat laitoin jos hakemani alaan se jotenkin liittyy eli olen kuljetusalalla, ja 17-vuotias niin ei esim ojan rautaan,bauhaukseen ole ottanut kesätöihin koska olen ala-ikäinen.. ja sitten hain oman kunnalle kesätöihin ja 4h.lle mutta en ole 4h jäsen joten todennäköisyys on pieni..31.3 selviää että pääsiskö noihin töihin.. Kyllähän puhelinmyynti/siivoushommiin pääsis luultavasti mutta hieman parempaa hommaa pitäs olla.. Taitaa jo olla myöhäistä etsiä kesätyöpaikkoja myös?

7

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poju17vv

      Ja tohon vielä niin ainakaan itellan/keskon sivulla ei ole avoimia kesätyöpaikkoja pohjois-pohjanmaalle..Miksi ihmeessä? eikä ollut 2 kuukautta sittenkään..

    • ....

      3 hakemusta kesätöihin on todella vähän. Vaikka laittaisi kymmeniä hakemuksia ei paikkaa välttämättä löydy.

    • 50hakemusta

      Laitoin noin 50 hakemusta ennen kuin tärppäsi...

    • Velma

      Ei ole vielä myöhäistä! Kyllä niitä paikkoja on vielä auki, muttei enää niin paljon. Aika vähän olet kuitenkin hakemuksia laittanut, varsinkin kun alaikäsillä työnsaanti on muutenkin tosi hankalaa (ei se täysikäisilläkään helppoa ole).

    • OiskoTöitä

      Jätän tarkoituksella alan ja iän kertomatta, mutta sain kesätöitä toukokuussa ja kesäkuussa sopimuksella: "Tuu maanantaina töihin" kun kävelin vain firmaan sisään. Nyt ei todellakaan ole aika luovuttaa. Kaikenlaisia tilaisuuksia voi tulla vastaan vielä kesän puolessakin välissä jos vaan pitää silmät auki, eli 3 kuukautta aikaa aktiivisesti etsiä kesätöitä!

    • kesaduuni_anna

      Moi Poju 17vv!

      Älä vielä lannistu. Tehokasta hakuaikaa on vielä kyllä jäljellä. Isoimmat yritykset ovat hyvin pitkälti jo työntekijänsä valinneet, mutta pienempiin firmoihin haut varmasti vielä jatkuvat. Myös lisähakuja ja peruutuspaikkoja voi tulla hakuun.

      Kuten tässä ketjussa onkin jo huomattu, ei kolme hakemusta ole vielä kovin paljon. Kesätyönkin hakeminen vaatiin vaivansa, etenkin aluksi kun työkokemusta ei ole ehkä yhtään. Lisää ihmeessä mainintaa TET-paikoistakin ja tee vaikutus luonteellasi tai vaikkapa harrastuksistasi kertomalla. Oletko käynyt jotakin kursseja? Mainitse nekin. Massasta erottuminen on tärkeää. Harkitse esim. oman kuvan lisäämistä tai CV:n liittämistä hakemukseesi.

      Myös sellaista työtä kannattaa hakea, joka ei välttämättä liittyisikään siihen omaan alaansa ja näin olit ilmeisesti toiminutkin. Sen verran vielä tuosta 4H:sta, että sillä ei ole mitään vaikutusta työllistymiseen, oletko jäsen vai et. :) 4H työllistää nuoria asiakastilausten mukaan mihin milloinkin ja keikkatyön voi napata vielä myöhemminkin kesällä. Työkokemus ei usein ole valttia 4H-hommissa vaan suuri paino on sillä, mitä nuori kirjoittaa luonteestaan ja kiinnostuksistaan työhakemukseen.

      Onnea ja aktiivisuutta työnhakuun,
      KesäduuniAnna
      www.4h.fi

    • 5Hjonne

      Ainakin tääläpäin on niin että ''Ensisijaisesti tarjoamme töitä 4H-yhdistyksen jäsenille!'' Eli kyllä vaikuttaa työllistymiseen.
      Tämä ja pitää muistaa käydä ''työpalvelukoulutus'' että pääsee edes noihin työpalvelutöihin. Mutta esim. ruohonleikkuuseen ei tarvise tuota jos ymmärsin oikein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe