Magnesiamaito

magnesiamaito

Etsiessäni neuvoja rasvaisen ihon ehkäisemiseen, löysin "milk of magnesia" suomeksi magnesiamaito josta oli paljon hyviä arvosteluja englanniksi, myös youtubesta löysin muutamia videoita. Suomessa luultavasti vähän tuntemattomampi?

En ole ikinä kuullutkaan tuollaisesta, onko kukaan kokeillut?
Alunperin on tarkoitettu suolisto-ongelmiin ja ummetukseen mutta selvästi sopii iholle ehkäisemään päivän aikana rasvoittuvaa ihoa. Siihen juuri tarvitsenkin apua.

11

817

  Vastaukset

  • juo vettä ja syö terveellisesti, niin ihosikin voi hyvin

   se on perimästäkin kiinni, miten iho rasvottuu

   Iho on ihmisen suurin elin, joten EI ole ihan sama, mitä suuhunsa laittaa, vaikka niin kuvittelisi.

   http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

  • Se on hyvä tuote, jota on aikoinaan paljon käytetty nautakarjan hoitoon. Edullista kuin mikä.

  • Magnesiamaidolla on laksatiivinen (ulostuttava) vaikutus: magnesiumhydroksidi pidättää osmoottisen vaikutuksensa vuoksi vettä suolessa ja stimuloi suoliston liikettä. Laksatiivinen vaikutus ilmenee yleensä 3–8 tunnissa.

   Magnesiumhydroksidi neutraloi myös mahalaukun suolahappoa ja vähentää siten mahan happamuutta. Magnesiumhydroksidi sitoo myös sappihappoja.

   Käyttöaiheet
   - ummetus
   - liikahappoisuuden aiheuttamat mahavaivat
   - mahakatarri
   - ilmavaivat
   - maha- tai pohjukaissuolihaava.
   http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=711&i=ORION PHARMA_MAGNESIAMAITO

   Eli jos suolistosi on huonossa kunnossa, niin takuulla se näkyy ihossa, mutta pelkkä paskominen ei auta, vaan oikea ruokavalio.

  • Magnesiumvalmisteita löytyy useina eri muotoina. Parhaiten imeytyvien joukkoon kuuluvat: Magnesiumöljy, Mg-aminohappokelaatti, Mg-sitraatti, Mg-tauraatti, Mg-glukonaatti, Mg-laktaatti, Mg-aspartaatti, Mg-malaatti ja Mg-orotaatti, Mg-fumaraatti, Mg-glysinaatti ja niiden jälkeen keskinkertaisesti imeytyvä Mg-karbonaatti ja Mg-sulfaatti sekä kaikkein huonoimmin imeytyvänä Mg-oksidi (joka toimii hyvänä ja luonnollisena ulostuslääkkeenä, joka veden vaikutuksesta muuttuu magnesiumhydroksidiksi).

   Magnesiamaito maksaa 1€ päivässä, kun magnesiumoksidi maksaa 1 sentin päivässä.

   Taasen hyväuskosta kansaa vedetään höplästä.

   Magnesiumoksidia myydään markettien luontaistuotehyllyssä.

   • Mutta jos tarkoitus on, kuten ap:llä, käyttää sitä ulkoisesti, maito lienee parempi. Jotain jauhetta kapselista olisi vähän hankalampi töpötellä nenälle. ;)


   • joomutta... kirjoitti:

    Mutta jos tarkoitus on, kuten ap:llä, käyttää sitä ulkoisesti, maito lienee parempi. Jotain jauhetta kapselista olisi vähän hankalampi töpötellä nenälle. ;)

    Liottaa kapselin veteen, koska magnesiamaidossa EI ole lehmänmaitoa.


   • liota.. kirjoitti:

    Liottaa kapselin veteen, koska magnesiamaidossa EI ole lehmänmaitoa.

    Eikö helpommalla pääse, jos kaataa sitä vain pullosta pumpulille ja levittää naamaansa, kuin että ruvetä liottelemaan? Ja mitä merkitystä sillä on, että mitä "maitoa" se on?


  • ÄLÄ OSTA MAGNESIAMAITOA

   Magnesiumvalmisteita löytyy useina eri muotoina. Parhaiten imeytyvien joukkoon kuuluvat: Magnesiumöljy, Mg-aminohappokelaatti, Mg-sitraatti, Mg-tauraatti, Mg-glukonaatti, Mg-laktaatti, Mg-aspartaatti, Mg-malaatti ja Mg-orotaatti, Mg-fumaraatti, Mg-glysinaatti ja niiden jälkeen keskinkertaisesti imeytyvä Mg-karbonaatti ja Mg-sulfaatti sekä kaikkein huonoimmin imeytyvänä Mg-oksidi (joka toimii hyvänä ja luonnollisena ulostuslääkkeenä, joka veden vaikutuksesta muuttuu magnesiumhydroksidiksi).

   Magnesiamaito (magnesiumhydroksidi) maksaa 1€ päivässä, kun magnesiumoksidi maksaa 1 sentin päivässä.

   http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=711&i=ORION PHARMA_MAGNESIAMAITO

   Taasen hyväuskosta kansaa vedetään höplästä.

   Magnesiumoksidia myydään markettien luontaistuotehyllyssä.

   • Kuinka paljon kuvittelet sitä naamalle levitettävän? Kyllä tuollainen iso pullo kestäisi varmaan useita kuukausia, eikä maksa satasia. Voisi joskus ehkä lukea sen aloitusviestin.


   • Osta oksidia ja tee itse se maito.


  • Tarkoitatko että levität sitä iholle juomisen sijaan? Ystäväni Yhdysvalloissa käyttää sitä deodoranttina ja vannoo sen toimivan paremmin kuin itse dödö. Siksi tässä googlailen magnesiamaitoa, jotta pääsisin kokeilemaan sitä kainaloihini. Kaupan tuotteissa kun on liikaa mömmöjä. Myös uusi Nuud- deodorantti (rasvan muodossa) on loistava, mutta hurjan kallis.
   Kokeile ihmeessä kasvoille, sittenhän sen näkee!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   62
   4517
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   4093
  3. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2370
  4. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   64
   2194
  5. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   96
   1915